Pain Relief Sverige pris, köpa, omdöme: kinesisk visdom, modern teknik

By | May 13, 2019

Tabl of Content

Pain Relief smärtlindring patch – omdöme, användning, resultat, biverkningar

 • Traditionell formel
 • Aktiverar mikrovaskulär perfusion
 • Direkt effekt
 • Behöver inte bytas varje dag
 • Snabb smärtlindring
 • 100 % effektivitet och säkerhet

Det är ett faktum att 80 % av människor lider av ryggsmärta vid något tillfälle.

pain relief funkar det

Rubbningar i muskuloskeletala systemet är ett stort problem för äldre, eftersom det betydligt påverkar livskvaliteten.

Men varje år börjar även yngre människor ha problem med ryggraden, vilket ger problem med deras fysiska arbete dagligen.

Dessa problem med ryggraden hotar folk mellan 25 till 49, som jobbar hårt, som spenderar mycket tid med att köra bil och som arbetar som manuell arbetskraft eller inom professionell sport.

Men den största riskgruppen inkluderar människor, som har en stillasittande livsstil och är överviktiga.

Observera om du har något av dessa symptom!

 • Domningar, nacksmärta
 • andnöd, obehag i skulderbladen, bröstsmärta
 • huvudvärk, yrsel
 • stelheten i ländryggen, bendomningar, vadkramper

“Om du har minst 1 eller flera av dessa symtom finns det en hög risk att ryggradsproblem och konsekvenser kan uppstå!

Användning av “Pain Relief” plåster

pain relief sverige

“Pain Relief” bedövande örtplåster

Första taoisterna hävdade att ryggraden, som kroppens huvudsakliga energikanal, får kroppen att fungera som ett enda system.

Eventuella skador på funktionerna påverkar tillståndet hos en viss kroppsdel, vilket orsakar sjukdomar som inte är korrelerade med ryggraden: sexuell invaliditet, mastopati, högt blodtryck, huvudvärk, kronisk trötthet och många andra.

Enligt taoistiska munkar och traditionell kinesisk medicin kan negativ energi, som sprids i kroppen, samlas i lederna och stannar sin rörelse längs ryggraden. Detta händer när lederna och ryggraden är inaktiva, deformerade och skadade.

“En hälsosam ryggrag ger ett hälsosamt sinne.”

Sun Xu Ming

Läkande effekter av plåstret är som följer:

 • Aktivering av mikrovaskulär perfusion i huden och subkutan vävnad
 • Moderna sätt att leverera medicin till inflamationsområdet.
 • Minskning av smärtssyndrom.
 • Muskelreaktivering.
 • Återhämtning av ledfunktioner.
 • Reflekterande inflytande på inre organ.

“Pain Relief” formel, innehåll

Plåstret innehåller över 9 medicinska örter och det fungerar baserat på en grund av århundraden långa studier av traditionella utövare.

Bedövande plåstret är skapat med hänsyn till modern teknik och överensstämmer med internationella kvalitetsstandarder. “PAIN RELIEF” är fritt från kemiska föroreningar, det är fritt från toxiner säkert och inte skadligt för mag-tarmkanalen eller levern.

pain relief köpa

“Pain Relief” kan hjälpa till att hantera:

Smärtsamma områden

 • artrit
 • artros
 • väderkänslig smärta
 • lägre rygg- och benproblem
 • muskelkramper och -slitningar
 • scapulohumeral och ulnaris periarthritis
 • bensporer
 • radikulit och degenerativ ryggradssjukdom
 • reumatisk sjukdom
 • ischias

Se vad professionella doktorer säger om “Pain Relief” bedövande örtplåster. Pain Relief funkar det

pain relief forum

Huvuddelen av behandlingen är för att stoppa smärtan och bli av inflammation. Läkare brukade skriva ut flera mediciner samtidigt, en för smärtlindring och en för att bota sjukdomen. Och det kunde drabba patienternas mag-tarmkanal och lever allvarligt. Numera är användningen av piller ofta onödig.

PAIN RELIEF plåster kan enkelt dämpa smärta och ha en läkande effekt på grund av lokala åtgärder av naturliga komponenter i djupare hudlager, kapillärer och skadade vävnader. Därmed kan professionella idrottsmän använda detta plåster som en säker bedövande medicinering.

Efter att jag började rekommendera den här patchen till mina patienter, kommer färre och färre människor till mig med återfall och säsongsmässiga acerbations. Användbarhet och hög effektivitet av plåster gör dem till den bästa medicinen för ryggrad och leder sjukdomar!

Stefan Danielsson

Ortopedist

Pain Relief Svenska forum: våra kunders feedback, recension

Nina, 51

Hej! Min mamma är 79 år gammal, hon hade hemska ryggsmärtor och degenerativ ryggradssjukdom. Jag bestämde mig för att köpa 6 växtbaserade plåster, och de funkade Plåstret är lätt att använda, du behöver bara fästa det på området som gör ont. Växtbaserade plåster lindrar inte bara smärta utan botar den också. Jag beställde ännu fler plåster på en webbsidan Tack för den här fantastiska produkten!

pain relief svenska

August, 53

Jag vill påpeka att det finns en stor bredd av användning av dessa plåster och även dess bra pris. Jag har en cervikal degenerativ ryggradssjukdom, och när den förvärras under hösten och våren lider jag mycket. Efter att ha försökt olika medel fick jag äntligen reda på PAIN RELIEF. Jag bestämde mig för att använda det eftersom det bara innehåller naturliga örter. Jag såg resultatet efter behandlingskuren Jag är äntligen fri från smärta, även under hösten och våren! Nu har jag alltid detta plåster i min medicinlåda.

Julia, 32

Ett smärtfritt liv, det är vad jag kan njuta av nu efter att ha provat det här plåstret. Jag skadade min ryggrad under en träning för ett tag sedan och har ständigt använt olika bedövande piller, vilket orsakat magproblem. Smärta brukade vara en stor del av mitt liv, men jag kunde inte ta piller längre. Sen hittade jag det här plåstret. Efter att ha provat många tabletter och medel insåg jag att detta plåster är den bästa medicinen för ryggradssmärta. Nu lever jag utan smärta och piller!

Hur man använder “Pain Relief” -flikar

pain relief köp

Pain Relief i Sverige – köpa, pris, beställa. Pain Relief apotek – bluff

1480 SEK

Pris 740 SEK

Vad förklarar den höga effektiviteten hos kinesiska växtbaserade PAIN RELIEFS-plåster vid behandling av osteokondros, artrit, radikulit, reumatism, artros och andra sjukdomar i ryggraden och lederna? Doktorns åsikt

Nyligen har redaktionen av vår tidskrift fått många brev och e-postmeddelanden som frågar om de kinesiska växtbaserade plåsterna som heter “PAIN RELIEF”. Våra läsare hävdar att de kunde bli av med olika sjukdomar i ryggen, nacken, ryggraden och lederna med hjälp av dessa plåster. De smärtlindrande plåsterna används för att behandla många tillstånd, från hälsporre till artrit och ischias. Många människor vill lära sig mer om dem och fråga om de är säkra för hälsan. Vad gör dem så effektiva trots allt? Hur ofta kan de användas? För att besvara dessa och andra frågor om de kinesiska växtbaserade smärtstillande plåsterna bjöd vi in Dr. Philip Dron, en ortopedist och neurolog.

“Den enda produkten som jag kan rekommendera till alla”

För 2 år sedan kände ingen till dessa plåster. Det fanns naturligtvis andra liknande produkter, men det antogs alltid knappt ge någon lättnad, så de var av ringa intresse för oss precis som alla andra folkmedicinska lösningar. PAIN RELIEF är de första växtbaserade smärtlindrande plåsterna som lockade intresse för både patienter och läkare. Som framgår av många studier samt kundrecensioner, är effektiviteten hos dessa plåster i behandlingen av ryggradssjukdomar otroligt höga. I vissa fall fungerar de ännu bättre än antibiotika, salvor och piller! Men till skillnad från kemiska droger skadar inte plåsterna din hälsa och är faktiskt bra för dig. Vad gör dessa plåster så effektiva?

Innovativ teknik

En helt ny teknik används vid produktion av PAIN RELIEF-plåster. Det handlar om nanoteknik, där mycket små partiklar av medicinska ämnen används. Dessa små partiklar har otroliga egenskaper. De kan lätt penetrera i nästan de djupaste skikten av huden, direkt till det drabbade området, vilket ger effektiv behandling.

Nästan 100 % av de medicinska ämnena som finns i PAIN RELIEF plåster kan penetrera djupt in i kroppen. Däremot, om du använder vanliga smärtstillande plåster, förblir de flesta aktiva substanserna i de övre skikten i huden och endast 10 % tränger djupare in. Resultatet är att effektiviteten hos PAIN RELIEF-plåster blir mycket högre, det bästa beviset är mina patienters återhämtningshastighet.

Ända sedan jag började rekommendera växtbaserade PAIN RELIEF-plåster till mina patienter har det blivit mycket lättare för dem att bekämpa sina tillstånd. Både värk och akut smärta går bort inom några timmar efter appliceringen av plåstret. Förhållandena i deras tidiga stadier lindras i 1-2 behandlingskurer, avancerade tillstånd förbättras kraftigt från och med dag ett. I många fall är PAIN RELIEF växtbaserade plåster den enda behandlingen som verkligen hjälper. Märkbar hälsoförbättring observeras nästan omedelbart.

Vad består kinesiska växtbaserade smärtstillande medel av?

Den terapeutiska kompositionen av plåsterna innehåller 9 noggrant utvalda medicinska örter. Var och en av dem är användbar för din ryggrad, ben och leder. Kombinerade tillsammans har de en ännu starkare effekt. Formeln innehåller: Homalomena occulta, Notopterygium incisum, lokablomma, safflor, Millettia reticulata, Siebolds hasselört, Cistanche salsa, Panax notoginseng, scutellariarot.

Det är känt att plåster med dessa örter användes av tibetanska munkar under förra seklet. På den tiden var de allmänt kända i hela Kina och bortom. Tibetanska plåster ansågs ha mirakulösa egenskaper. Och det var inte långt ifrån sanningen. Idag har kinesiska växtbaserade PAIN RELIEF-plåster blivit ännu effektivare och tillgängliga för alla.

Hur använder du plåsterna korrekt? Finns det några kontraindikationer?

De växtbaserade lindrande plåsterna appliceras på den drabbade delen av kroppen. När det värms upp av kroppen börjar läkemedlet att smälta och tränga in i kroppen. Ett plåstret fungerar i 8-12 timmar. Använd plåster 1-2 gånger om dagen. Hela behandlingen är 5 plåster.

Plåsterna har en lokal handlingsförmåga, det är därför deras användning inte har några negativa konsekvenser som normalt förknippas med orala läkemedel. Viktigt är att dessa plåster inte skadar din mage, lever eller njurar. De kan tas av nästan alla utom barn och gravida kvinnor. Den enda negativa reaktionen som kan förekomma är allergisk reaktion på de aktiva ingredienserna. Men som studier visar, förekommer de väldigt sällan. Av alla mina patienter drabbades endast en av rodnad i applikationsområdet (på 2 år!).

PAIN RELIEF växtbaserade plåster är lätt det mest effektiva och säkraste sättet att behandla bland alla befintliga metoder. Det här är verkligen sant. Du bör dock komma ihåg att endast de ursprungliga PAIN RELIEF-plåsterna är så pass bra och effektiva. Det har varit en enorm mängd imitationer och falska produkter på marknaden nyligen.

Alla dessa förfalskningar, liksom olika liknande produkter, tillverkas inte med nanoteknik och deras reella sammansättning skiljer sig från den som anges på förpackningen. Sådana plåster är inte bara värdelösa, utan kan också vara skadliga för din hälsa. För att försäkra sig om att man köper originalprodukten rekommenderar jag att mina patienter använder distributörens officiella hemsida för att köpa kinesiska växtbaserade PAIN RELIEF-plåster. Den officiella webbplatsen erbjuder de ursprungliga plåsterna till ett överkomligt pris.

pain relief beställa

“Idag är det den mest effektiva metoden att återställa leder och ryggradsproblem. Det finns inga analoger!’

pain relief recension

På bilden: Professor Puk vinner Nobelpriset för upptäckten som ledde till genombrott i muskuloskeletala systemterapi.

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: Hur gör du, professor! Vi är glada att se dig! Berätta för oss, är det sant att i Kina finns en speciell hemlighet i samband med de gemensamma sjukdomarna botemedel?

Professor Puk: Hälsningar! I Sverige är det gemensamma problemet väldigt aktuellt: varje gång borger lider av smärtor i ryggen, knä, armbågar, bråck eller artrit i något skede. Jag är ledsen för dig för att jag vet att gemensamma sjukdomar är hemska och kan hamna mycket illa. I Kina har vi framgångsrikt löst det här problemet, så jag kan dela upplevelsen av vårt land med nöje.

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: Vad är hemligheten för kinesisk hälsa och livslängd? Kost

Professor Puk: Det är en myt, inte någon har råd med havsprodukter, så huvudrätten i vår kost är vanligt ris. Vår hemlighet är i förfädernas arv, en känd kinesisk medicin. Människokroppen är ett mycket subtilt verktyg, du kan inte ens föreställa dig hur bra du kan stämma in den!

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: I många länder spekuleras det att ömma leder är det enda tecknet på åldrande?

Professor Puk: I Kina har vi bevisat att lederna verkligen kan återställas, DU KAN OCH DU BÖR ÅTERSTÄLLA DEM. Den största oron är försämring. Leder är ständigt under stort tryck, värför broskvävnader förlorar elasticitet, blir tunnare och slits ut. Följaktligen, gemensam sprickbildning, smärtor, tumörer (herniation) och bendeformation (artros). Vid 60 år, hos många människor, blir brosk utslitna med 45-50%. Hur återställer du något som inte existerar längre? Kan du bokstavligen “växa” leder? Ja, det kan du!

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: Hur kan detta uppnås?

Professor Puk: Vår kropp har en unik förmåga att regenerera sig. Titta bara på hur snabbt ett snitt i din hud läker, på så vis kan annan vävnad inuti kroppen återställas. Frågan är hur snabbt och aktivt processen löper: ett visst organ kan återställa allt själv medan andra behöver hjälp. Använd dolda resurser i din kropp och du kommer att känna dig friskare än någonsin tidigare!

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: Jag skulle vilja höra mer om det.

Professor Puk: Receptet för led-restaurering i Tibet har varit känd i över 2000 år. Detta är en blandning av naturliga komponenter som aktiverar uppdelning och tillväxt av broskceller. Först blötte vi bandaget i botemedlet och placerade det sedan på problemzonen. Men sedan förbättrade vi botemedlet och började använda det som ett plåster – det är bekvämare på det här sättet, eftersom ett plåster kan sitta åt ordentligt mot den ömma punkten. Vad jag vill säga är att tack vare våra vetenskapliga prestationer, har detta tibetanska recept idag blivit tillgängligt i hela världen. Jag har deltagit i utvecklingen så jag är väl medveten om dess sammansättning och effekt.

pain relief pris

Principen är enkel: Läkemedelskomponenter av plåster går direkt och nästan direkt i broskvävnaden. Trots att den ska bäras i 8-12 timmar, försvinner smärtan nästan samtidigt, medan fullständig restaurering tar en behandlingstid. Tänk bara på det – en komplett restaurering av lederna! Möjligheten att undvika operation är absolut verklig!

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: Hur ser restaurationsprocessen ut?

Professor Puk: Det har bevisats att celler som är ansvariga för hälsan och tillväxten av broskvävnad finns i själva vävnaden. Komponenter som ingår i plåster tar inte bara bort svullnad, smärta och inflammation, utan verkar också direkt på dessa celler och aktiverar deras uppdelning. Med andra ord utlöser detta botemedel en vilande mekanism som får det att fungera snabbare. Plåster ökar blodcirkulationen i omgivande vävnader, vilket leder till produktion av vätska i ledkapseln. Detta ökar rörligheten i själva leden och gör att broskvävnad växer snabbare. När det gäller bråck och godartade tumörer i muskuloskeletala systemet. Under inverkan av läkemedlet mjukas de gradvis upp och lämnar kroppen först genom blodet, sedan på naturlig väg, genom blötläggning i tarmarna.

pain relief omdöme

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: Vad är indikationerna för användning?

Professor Puk: Produkten är utformad för sjukdomar som artrit, artros, osteochondros, ischias, intervertebral brok, intervertebral diskförskjutning. Dessutom används den för smärta, domningar, muskelklämmor och stammar, svullnad, blåmärken, skador. Här i Kina använder vi denna åtgärd främst för förebyggande syfte, därför blir vi inte sjuka. För oss är det som vitlök för dig, eller lök, eller te med hallon sylt. Många gör fortfarande den här produkten på gammaldags sätt hemma, men det är inte alltid möjligt att välja rätt ingredienser eller beräkna dosen, och i den färdiga versionen finns det naturligtvis inga sådana problem.

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: Var kan man köpa dessa plåster?

Professor Puk: Tyvärr kunde vi inte gå igenom läkemedelsmarknaden i Sverige. Vi fick helt enkelt inte tillståndet, så plåster säljs inte i apotek och onlinebutiker, de kan endast beställas på den officiella webbplatsen med 50 % rabatt. Du lägger en beställning, får paketet till närmaste postkontor, du kollar på det och betalar sedan det där, kontanter vid leverans. Det fanns inga liknande problem i något annat land i världen, i Kina säljs dessa plåster på varje apotek. Jag kan förstå det. Om människor vore friska, hur skulle man då tjäna pengar?

Forskningsinstitutet för ortopedi och traumatologi: Vi tackar professorn för en intressant intervju och efter talrika förfrågningar från tittarna publicerar vi adressen av den officiella webbplatsen nedan.

pain relief resultat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 12 =