Pursanga Slovenija, kaj je, cena, uporaba: leta niso več težava!

By | July 7, 2021

109-letni hematolog je razkril skrivnost dolgega življenja in izjemnega zdravja. Kaj je Pursanga, navodila, izkušnje, ocene, forum, kje kupiti, cena

Slavni hematolog Franci Brajnik se je pri 70-ih letih upokojil, čeprav je bil po srcu in telesu še mlad. In upokojen je že 39 let! Zdaj šteje 109 let, počuti pa se, kot da jih ima komaj 60.

Dr. Brajnik trdi, da je skrivnost dolgega življenja razstrupljena kri. Če imate čisto kri, lahko dočakate 120 let ali več in se počutite zdravi. In on sam je živ dokaz te trditve. Naš novinar je intervjuval dr. Brajnika, ki nam je opisal čisto svoj način čiščenja krvi.

Za 109. rojstni dan so mu čestitale tudi zelo slavne osebe. Slika dr. Brajnik na njegovem delovnem mestu.

Dr. Brajnik, pravijo, da je čiščenje krvi ključ do dobrega zdravja.

– To je pravzaprav zelo preprosto. Delovanje organov in človeškega organizma je odvisno od kakovostnega delovanja krvnega obtoka. Ko kri kroži po telesu, notranjim organom dovaja kisik in hranilne snovi. Po njej se prenašajo tudi ogljikov dioksid in produkti metabolizma. V vašem telesu se pričnejo akumulirati toksini, ki pričnejo onesnaževati vašo kri in zastrupljati vaša tkiva in organe kmalu po rojstvu. Koncentracija toksinov se iz dneva v dan veča. Ta pojav je odvisen od številnih dejavnikov kot so nezdrave navade (kajenje, nezdravo prehranjevanje, okoljski vplivi ter sedeči življenjski slog) in naravni procesi (nalaganje lipidov, do katerega prihaja v vseh živih organizmih).

Kaj je strupena kri? Predstavljati si vodo, ki jo dobivamo preko vodovoda. Kaj se zgodi z njo? Tlak narašča, okus vode pa se slabša. Enako se zgodi s krvnimi žilami in samo krvjo. Ko se holesterolni plaki pričnejo zbirati na stenah krvnih žil, se krvni tlak zviša (kontaminirana kri je glavni razlog hipertenzije), v kri pa prodrejo tuje snovi. Vsi ti dejavniki skupaj privedejo do slabe cirkulacije krvi. Rezultat tega je, da vsi organi in sistemi trpijo zaradi pomanjkanja kisika in hranilnih snovi.

Za zdravje bi morali skrbeti celo življenje. Če redno čistite vašo kri, se boste znebili bolečine v sklepih in visceralnem predelu in vaše telo bo delovalo pravilno. Povedano enostavneje, čiščenje krvi ne bo izboljšalo le vašega zdravja, temveč tudi podaljšalo vaše življenje. In to ni le teorija. To metodo priporočam mojim pacientom, pa tudi sam sem jo preizkusil, da se prepričam o njeni učinkovitosti. Ljudje, ki upoštevajo moja priporočila, se počutijo odlično in zbolevajo manj pogosto od sovrstnikov.

Vse to so posledice kontaminirane krvi. Če ste stari več kot 40 let in si še nikoli niste očistili krvnih žil, je njihov lumen izjemno zožan. In to se bo odrazilo na vašem zdravju.

– Do česa privede toksična kri?

– Kot sem že omenil, zaradi tega trpi celo telo. Predvsem pa so prizadeti organi in sistemi, ki so neposredno povezani s krvnim obtokom – in to je srčno-žilni sistem.

Kontaminirana kri privede do razvoja sledečih bolezni:

 • Ateroskleroza. Žile ne delujejo več, kot bi morale: manjše žile so popolnoma zamašene, v glavnih pa se je holesterol nakopičil v velikih količinah.
 • Ishemična srčna bolezen. To povzroča redno pomanjkanje krvi v koronarnih žilah, kar pa je posledica prav nečistoč v žilah.
 • Kap. Neenakomeren dotok krvi v možgansko tkivo vodi v odmiranje živčnih končičev, kar vodi v izgubo določenih funkcij.
 • Hipertenzija. Nečistoče iz krvi lahko povzročijo ožanje lumna in povišanje krvnega tlaka.
 • Varikozne vene. Pojavijo se v notranjosti telesa, ne le na nogah (kar je za ženske alarmantno). Posledica širjenja žil so tudi hemoroidi.
 • Venozna in arterijska tromboza. Usedline nečistoč v krvnih žilah povzročajo strdke in vodijo v odmiranje žile, kar lahko vodi v odmiranje skupine celic v organizmu. Če se strdek odlušči in prodre v krvni obtok, lahko to privede v blokado žil v srci ter srčni zastoj, kar v 70 % primerov povzroči smrt pacienta.

Situacija se iz leta v leto slabša. Smrtnost zaradi kardiovaskularnih bolezni je 4-x višja od smrtnosti zaradi drugih bolezni. Zdravniki to žalostno statistiko seveda poznajo, vedo pa tudi, da je treba krvne žile redno čistiti. Vseeno pa pri nas zdravniki ta dejstva še vedno ignorirajo. Številni izmed njih pacientom predpisujejo sintetične pripravke za nižanje krvnega tlaka. Njihov učinek je žal le začasen. Simptome sicer odpravijo, ne vplivajo pa na vzrok bolezni. Če se želite znebiti hipertenzije, morate očistiti vaše krvne žile. Postopek, ki ga uporabljam jaz, se v ZDA in Evropi uporablja pri zdravljenju oseb, starejših od 35-40 let, že več kot 50 let. V teh državah vsi pacienti vedo, kako pomembno je odstranjevanje toksinov iz krvi. Nenavadno je, da se ta postopek še vedno ne uporablja v naši državi.

– Imate katerega od simptomov zastrupljene krvi?

– Seveda. Glavni simptomi so:

 • Migrene
 • Pešanje spomina
 • Kronična utrujenost
 • Nespečnost
 • Težave v spolnosti
 • Pešanje vida in sluha
 • Visok krvni pritisk
 • Težave z dihanjem in angina pektoris
 • Bleda barva kože nog
 • Bolečina v mišicah in sklepih

Ne glede na to, kakšni so ti simptomi, bi si morali vsi, ki so starejši od 30 let, očistiti kri vsakih 5 let. Tako lahko ohranijo dobro zdravje in živijo dlje.

S starostjo se število toksinov v vaši krvi poveča. To je nevarno zlasti za starejše moške. Paziti bi morali na kakovost hrane, ki jo uživate – še tako zdrava hrana vsebuje minimalno količino holesterola, ki povzroča plake.

Pursanga mnenja, navodila, uporaba

– Prosimo, povejte nam kaj več o vašem načinu čiščenja krvi.

– Do nedavnega je čiščenje krvi trajalo več mesecev. Včasih sem nabiral zelišča, jih naročal preko spleta ali jih kupoval na tržnici. Zdaj pa mi tega ni treba več početi. Moji kolegi z inštituta za kardiovaskularno kirurgijo so razvili učinkovito, varno, naravno in cenovno dostopno sredstvo za čiščenje krvi – Pursanga. Ta izdelek normalizira arterijski krvni tlak, odpravi vzroke hipertenzije in očisti kri toksinov. Ni kontraindikacij za njegovo uporabo in je primerno za vsakogar.

Ob redni uporabi “Pursanga” pripomore k čiščenju še tako zamašenih žil v le 1-2 tednih.

Omenim sem že, da to sredstvo ne vsebuje kemičnih snovi, le koncentrirane izvlečke zdravilnih rastlin, ki delujejo tako, da očistijo krvne celice. Zato tudi tako blagodejno deluje na človeško telo.

Številni me sprašujejo, kako si lahko kri očistijo toksinov. Nedavno sem jim pričel priporočati ta izdelek.

Uradne podatke o kliničnih preizkusih si lahko ogledate na spletni strani Inštituta za hematologijo. V anketi je sodelovalo več kot 2000 pacientov, ki so opravili terapijo s sredstvom Pursanga.

Rezultati študij:

 • Normalizacija arterijskega krvnega tlaka v 1-2 dneh od pričetka jemanja zdravilnega sredstva – 99 % primerov
 • Normalizacija srčnega ritma po koncu terapije – 97 %
 • Celovito čiščenje holesterola iz krvnih žil po terapiji – 99 % pacientov
 • Povišanje učinkovitosti zdravljenja kroničnih bolezni – 99 % pacientov
 • Izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja – 100 % pacientov
 • Odsotnost kakršnih koli neželenih reakcij med terapijo – 100 % pacientov

– Koliko “Pursanga” stane in kje ga lahko naročim?

– Saj veste, da si s to pokojnino ne moremo privoščiti dragih zdravil. Takšnega sredstva torej ne bi mogel priporočiti. “Pursanga” ne stane veliko in ravno zdaj poteka akcija.

To je najboljši način za čiščenje toksinov iz krvi. Zdaj ga lahko kupite s 50-% popustom.

Pursanga Slovenija, narocilo, cena, kje kupiti

Več podrobnosti o tem, kako je lahko “Pursanga” vaš skupaj z dostavo kjerkoli po državi

Za naročilo sredstva “Pursanga” morate:

 • Izpolniti obrazec na uradni spletni strani.
 • Upravitelj vas bo kontaktiral za potrditev naslova za dostavo.
 • Čez 4-7 dni (dobavni rok) boste “Pursanga” prejeli na vaš poštni urad.

Priporočamo vam, da terapijo ponovite enkrat na leto oziroma na 2 leti, s čimer si boste očistili kri in znižali tveganje kardiovaskularnih bolezni. To je še posebej pomembno pri starejših osebah. Zahvaljujoč temu sredstvu se boste počutili dobro in ostali mladostni kakor dolgo bo to mogoče. Čiščenje krvi je ključ do dobrega zdravja.

– Gospod Brajnik, hvala, da ste nam v intervjuju razkrili te pomembne podrobnosti.

Pursanga forum, komentarji, mnenja, ocene

Klara F.

Hvala! Članek je zelo zanimiv. “Pursanga” sem že naročila.

Rajmond

Pursanga sem že kupil in ga tudi že preizkusil. Za visokim krvnim tlakom trpim že 7 let. Ne morem se spomniti, kdaj sem nazadnje imel normalen krvni tlak. Na priporočilo zdravnika sem pričel s čiščenjem mojih žil. Po enem mesecu s sredstvom Pursanga je bil moj krvni pritisk v normalnih mejah! Že 2 meseca nimam visokega pritiska. Moje življenje se je popolnoma spremenilo. Počutim se tisočkrat bolje. To odlično sredstvo priporočam vsakomur, s tem popustom pa vam ga skoraj podarjajo.

Aleks

Tudi jaz sem se en mesec zdravil s sredstvom Pursanga. Počutim se bolj zdravega in močnejšega. Pa tudi mlajšega.

Laura

Hvala! Naročila sem ga. Všeč mi je, da ga je po pošti mogoče dostaviti kamor koli.

Janez

Moj paket je prišel včeraj. Takole izgleda izdelek. Čiščenje bom opravil skupaj z ženo. Neki nedavni testi so pokazali, da imava žile zamašene s holesterolom.

Amalija

Zadnje dni se ne počutim dobro: kronična utrujenost, apatija, zaspanost, glavoboli. Ko sem končal terapijo s sredstvom Pursanga, sem bil kot prerojen. Sedaj uživam življenje, sem poln energije in se počutim izvrstno!

Kristjan

Star sem 61 let. Terapijo s čiščenjem žil sem začel pred 5 leti. To mi pomaga ohranjati zdravje in me krepi. Nimam nobene bolezni, številni izmed mojih prijateljev pa so že umrli. Še vedno pa seksam, se opravičujem, če je to morda neprimerno. Absolutno je treba poskrbeti za čiščenje krvnih žil!

Branka

S tem sredstvom sem si pozdravila moj visok krvni tlak. Že dolgo sem se spopadala z njim. Sčasoma sem dobila sladkorno bolezen in težave z ledvicami. Oslabel mi je spomin, pa tudi vid. Veliko terapij sem preizkusila, a brez učinka. Odločila sem se, da preizkusim Pursanga. To je bilo prvič, da sem zdravilna sredstva naročila preko interneta. Izkazalo se je, da je to zelo enostavno.

Katja

Hvala! Gledala sem TV oddajo o tem zdravilnem sredstvu. Vsi zdravniki ga priporočajo. Rekli so, da mora čiščenje žil izvajati prav vsak.

Osvald

To zdravilno sredstvo je izjemno učinkovito. Potrjujem! Že leta so vrednosti mojega krvnega tlaka 140/90. Po terapiji se je moj krvni tlak spustil nazaj na 125/80. Počutim se odlično.

Samanta

Vse informacije o sredstvu Pursanga sem prebrala na njihovi spletni strani. Presenetljivo in impresivno!

Janez S.

Izkoristil sem ponudbo! Hvala!

Maks

Tudi jaz sem se en mesec (neprekinjeno) zdravil s tem sredstvom. Počutim se bolje. Poln sem moči in energije in okrepil sem si imunski sistem. Počutim se 10 let mlajši. Stara sem 72 let

Kristina

Pred dvema mesecema sem tudi jaz opravila terapijo s sredstvom Pursanga. Ko sem imela zamašene žile, sem bila vedno zelo utrujena, zdaj pa sem polna energije. In čez dan naredim veliko več stvari. Imela sem hude glavobole, zdaj pa o njih ni niti sledu. Tudi spim veliko bolje. Vseeno sem naročila še nekaj dodatnih paketov. Hvala!

»Želim si dočakati 120 let« nam je starka zaupala, kako si je podaljšala življenje. Pursanga izkušnje, kaj je, naročite, cena

Je nekakšna nacionalna rekorderka in kot najstarejša prebivalka je za to prejela posebno priznanje v Slovenskih Konjicah, saj bo dopolnila 98 let.

Gospa Frančiška Arlec ni preživela le svojih sodobnikov temveč tudi njihove otroke.

Pogosto hodi na zdravniške preglede. Vsako leto ji zdravniki povedo le eno stvar: da je popolnoma zdrava in da gre lahko jutri brez težav na Luno.

Kljub svojemu dolgemu življenju pa gospa Arlec le redko zapušča svojo vasico in zavrača misel, da bi se preselila v mesto k svojim otrokom. Ti namreč menijo, da je ona zelo stara. Vendar so leta pri tem popolnoma postranskega pomena.

Gospa Arlec živi v majhni hiši skupaj z družino svojega najmlajšega otroka. Za gospodinjstvo skrbi popolnoma sama. Ima tudi svoj vrt ter sama redi živino in perutnino; na njeni domačijo tako najdemo krave, prašiče in kokoši. Še vedno je dovolj pri močeh, da sama skrbi za vse to.

Prišli smo k njej domov, da bi z njo opravili intervju in izvedeli njeno največjo skrivnost – kako dolgo živeti brez kakršnih koli bolezni. Ko nas je pozdravila in nam postregla domačo pito, smo videli, da ima veliko opravkov. Nismo ji več želeli biti v napoto, zato smo prešli k bistvu in ji povedali, zakaj smo jo pravzaprav obiskali.

– Za to sem velikokrat povedala vsem, ki jih je to zanimalo, tudi novinarjem. To je mogoče z razstrupljanjem krvi.

Za to mi je povedal prijatelj, ki je strokovnjak za zdravilna zelišča. Živela sva v isti vasi. Okoliški prebivalci so hodili k njemu po nasvete za izboljšanje zdravja ali zdravljenje bolezni. Ko je izbruhnila vojna, se je pridružil vojski, kjer je deloval kot bolničar. Ko se je vrnil iz vojne, se je vselil v sosednjo hišo.

Vsak večer sva se pogovarjala. Med vojno je proučeval različne bolezni, poznal je njihove vzroke, vedel pa je tudi, kako jih je mogoče odpraviti. Takrat je bila moja sestra še živa, ni pa bila posebnega zdravja. Ta zdravilec ji je svetoval, naj si kri očisti škodljivih nečistoč in upoštevali sva njegov nasvet. Sestri se je zdravje izboljšalo in od takrat sva vedno izjemno pozorni na čiščenje krvi.- Starša sva izgubila, ko sta bila stara 87 let. Tudi moja sestra je živela dolgo, dočakala je kar 95 let.

In skrivnost dolgega življenja je v krvnih žilah in v njihovem pogostem razstrupljanju. Vendar tega nihče ne počne, zato pa nihče ne živi dolgo. Zlasti upokojenci iz tega mesta. Ti zelo radi jemljejo zdravila, saj mislijo, da jim bodo ta pomagala. Ko sem obiskala nečaka, sem bila dokaj presenečena. Pri svojih 60-ih letih ima že celo vrsto bolezni. Tako zdravila delujejo. To je sama kemija. Če bi vsi skrbeli za svoje žile, bi bili vsi zdravi.

– Ali to pomeni, da je kri, ki je očiščena škodljivih snovi, ključ do dolgega življenja in dobrega zdravja?

To je točno tisto, kar želim povedati. Kri povezuje vse dele vašega telesa v eno celoto in jim omogoča, da pravilno delujejo. Celice oskrbuje s hranili in iz njih odvaja odpadne produkte. Naše zdravje je odvisno od naše krvi. Z leti se v naši krvi zbirajo toksini, ki zastrupljajo vaše telo in znižujejo količino hranil, ki jih prejmejo organi in tkiva. Toksična kri je kot voda iz pipe, ki vsebuje številne škodljive snovi, ki poslabšajo njen okus. Določeni toksini se nalagajo na žilnih stenah, znižujejo premer lumna in poslabšajo cirkulacijo krvi. Zaradi pomanjkanja hranilnih snovi in kisika bodo trpeli vsi organi v telesu. Le pomislite, kaj se zgodi, če ne hranite živali – te zbolijo in umrejo.

Če izboljšate cirkulacijo krvi, bodo vaši organi oživeli. Ljudje mora ne bodo dočakali mojih let, bodo pa prav gotovo živeli dlje. 3, 5 let dlje ali pa morda 10 let dlje. Ko zdravil še niso poznali, so se vsi zdravili na ta način in so bili zdravi.

Spomnim se, da me je nekoč poklicala neka ženska iz Velenja. Njen mož je dolga leta trpel za hipertenzijo. Zdravniki so mu ugotovili pred-miokardni infarkt in mu povedali, naj se pripravi na najhujše. Prosila me je za nasvet. Zanimalo jo je, kaj lahko stori in kako lahko pomaga možu do ozdravitve in do tega, da bi se ponovno postavil na noge. Priporočila sem ji, da mu kri očisti toksinov. Ne poznam nobenega drugega načina, na katerega bi se lahko spopadla s to težavo. To se je zgodilo pred desetimi leti. Njen mož je še vedno živ in zdrav. Vsi člani njene družine so opravili postopek čiščenja krvi. Vsako leto me pokličejo, da mi čestitajo za rojstni dan. Zgodb, kot je ta, poznam na pretek.

Novinarji me pogosto vprašajo, kaj je skrivnost dobrega življenja, in vedno jim podam iskren odgovor, vendar mi ne verjamejo prav vsi. Če želite živeti dolgo in zdravo morate redno odstranjevati toksine iz vaše krvi! Nima namreč smisla, če živite dolgo, a ste ves čas bolni.

Zastrupljena kri povzroča približno 93 % vseh znanih bolezni: od težav s prebavili do slabega vida-

Kako si torej lahko očistite kri? Prosimo, delite to skrivnost z našimi bralci.

– V ta namen sem ponavadi uporabljala določena zelišča. Ko sem bila mlajša, sem hodila v gozdove in na travnike, ko so bila ta zelišča primerna za nabiranje, jih nabirala, sušila in uporabljala za pripravo zdravilnega napitka. Kri sem si čistila redno, 2-krat letno. Nima namreč smisla, če to počnete pogosteje, saj se škodljive snovi v krvi zbirajo postopoma. Zdaj pa zame pohajkovanje po gozdu v različnih časovnih obdobjih in nabiranje zelišč predstavlja težavo. Poleg tega imam veliko drugega dela.

Tega zdaj že 15 let ne počnem več. Moja vnukinja živi v Nemčiji, od koder mi pošilja izdelke za čiščenje krvnih žil. To je veliko bolj učinkovito od nabiranja zelišč. Konc koncev nimam več energije, da bi jih lahko nabirala sama. Le oglejte si me – resda sem stara, sem pa dobrega zdravja. Staranje lahko upočasnite, ne morete pa ga zaustaviti.

Kako se imenuje ta izdelek?

Ne spomnim se. Spomnim se le tega, da je škatlica bela in rdeča. Vendar sem jo že vrgla stran. Lahko vprašate mojo vnukinjo, kako se imenuje. Vam bom dala njeno številko. Vendar pa ona živi v Nemčiji in lahko boste morali za to plačati lepe denarce …

Gospa Arlec je dolgo časa nekaj iskala v sobi. Nato nam je prinesla star kos papirja – telefonske številke namreč še vedno hrani na ta način.

Stopila sem v stik z vnukinjo te častitljive gospe in jo prosila, da mi pove kaj več o tem izdelku. Izkazalo se je, da dekle dela za hematologa dobro znane klinike v Nemčiji. Priznala mi je, da babici redno pošilja ta izdelek, ki kri očisti holesterola in drugih toksinov, vendar da to ni nemški izdelek, temveč da se proizvaja v Sloveniji in da se imenuje Pursanga.

Hčerko smo torej morali povprašati o učinkovitosti tega izdelka in dobrih rezultatih zdravljenja, pa tudi o varnosti uporabe tega izdelka za mladostnike in starejšo populacijo.

Trina Arlec nam je odgovorila iz Nemčije.

– Čiščenje krvi je pomembno za vse tiste, ki želijo dočakati dolgo in zdravo starost. Ljudje, ki trpijo za srčnimi boleznimi, zlasti pa tisti, ki imajo povišan krvni tlak, bi si morali redno odstranjevati toksine iz krvi. Odstranjevanje holesterola in drugih škodljivih snovi iz krvi je potrebno, saj s tem normaliziramo krvni tlak in preprečujemo številne bolezni.

Čiščenje krvi je priporočljivo tudi pri tistih boleznih, ki ne vplivajo na vaše srce in krvne žile. Če imate, na primer, težave z jetri ali ledvicami. To sredstvo namreč okrepi učinkovitost zdravljenja in vaše splošno počutje.

Pursanga se proizvaja v Sloveniji, za nemško tržišče. Izdelek je certificiran. Pomaga odplaviti holesterol iz vaše krvi in očistiti vašo kri toksinov v 14 dneh.

Pursanga uporaba, navodila, ocene

Rewrite the paragraph and change the table of ingredients Pursanga vsebuje izvleček listov neema, močnega vira vitaminov, mineralov, makro- in mikroelementov, alkaloidov in antioksidantov. Ta edinstvena formula veže strupene snovi, ki se nahajajo v vašem telesu, in jih na naraven način odplakne iz vašega telesa. Poleg listov neema formula izdelka Pursanga vsebuje tudi druge sestavine.

 • Listi neema

Imajo močen čistilni učinek, odplavijo toksine iz vašega telesa, znižajo nivo holesterola, normalizirajo vaš krvni tlak. Spodbudi naravni proces celične obnove, okrepijo funkcijo bariere, spodbudijo imunski sistem in pomagajo izboljšati splošno zdravje.

 • Cikorija

Vir inulina. Pomaga izboljšati zdravje vaših krvnih žil, zniževati holesterol in nivo sladkorja ter normalizirati krvni tlak. Ima nežen kremast okus po kavi.

 • Kurkuma

Pomaga preprečevati aterosklerozo, izboljšati zdravje vaših krvnih žil, okrepiti vaš imunski sistem, znižati nivo sladkorja v krvi ter krvni tlak, preprečevati hipertenzijo, odstranjevati toksine in ugodno vpliva na sestavo krvi.

 • Alge spirulina

Vsebujejo beljakovine, Fe, K, Mg in druge minerale, ki ugodno delujejo na zdravje, lahko znižujejo krvni tlak, pripomorejo k izgubi telesne teže, ozdravitvi vročine ter nadzoru diabetesa.

 • Beta Glukan

Pomaga pri izboljšanju delovanja imunskega sistema, stabilizaciji krvnega pritiska, nadzoru stopnje holesterola v krvi, uravnajo nivo lipidov v krvi, pomagajo pri nadzoru in zdravljenju sladkorne bolezni.

 • Alfa liponska kislina

pomaga preprečevati in zdraviti koronarno in cerebralno aterosklerozo, visok krvni tlak, zniževati nivo sladkorja v krvi, zniževati zaplete zaradi sladkorne bolezni in pomagajo zdraviti sladkorno bolezen tipa 2.

in številne druge elemente.

Pursanga kje kupiti, cena, naročite

Kje torej lahko najdemo Pursanga?

Vse, kar lahko rečem, je to, da zdravstvena akademija ni za nadaljevanje programa, ki je financiral ta izdelek, prejela nobenih sredstev. Zdaj prodajamo izdelke, ki so nam ostali od lanskega leta. Priporočamo vam, da izdelek naročite prav zdaj, saj zaloge izdelka Pursanga hitro pohajajo.

Trenutno med uporabniki sredstva Pursanga poteka posebna raziskava. Proizvajalec namreč prejemnike pozove k izpolnitvi vprašalnika, kamor navedejo, ali jim je izdelek pomagal in s tem izboljšal njihovo zdravje in na kakšen način. Vprašalnik je izpolnilo približno 5000 oseb.

Rezultat pa je:

 • Krvi tlak je absolutno uravnan (ni več visokega krvnega tlaka) – 98 %
 • Normaliziran krvni utrip – 97 % sodelujočih
 • Glavoboli so izginili – 99 % sodelujočih
 • Izboljšan vid – 74 % sodelujočih
 • Učinkovitejše zdravljenje kroničnih bolezni – 92% sodelujočih
 • Boljše splošno zdravje – 99 % sodelujočih

Pursanga mnenja, izkušnje, forum

Andrej

Hvala za ta zanimiv članek!

Jožica Krome

Ta izdelek je neverjeten! Popolnoma se strinjam z vami. Včasih sem imela cel kup bolezni. Ko sem si žile očistila s sredstvom Pursanga, so le-te izzvenele.

Nada Sezelj

Tudi pri meni je deloval. Za visokim krvnim tlakom trpim že dolgo časa, že celih 7 let. Mislila sem, da bom morala zdravila jemati celo življenje, vendar se je po jemanju sredstva Pursanga moj tlak stabiliziral. Jaz ga priporočam, zelo je učinkovit!

Aleksander Banjko

Rad jemljem Pursanga. Uporabljal sem ga lansko poletje, da sem se znebil visokega krvnega tlaka! Simptomi visokega krvnega tlaka so izginili. Bil sem prijetno presenečen in srečen.

Maraja Jelen

Žile si čistim pogosto. Nisem več najmlajša, vseeno pa se počutil zdravo. Marsikdo moje starosti ni dočakal.

Tit Kramar

Pursanga sem zadel v neki igri. Visok krvni pritisk je pri meni genetsko pogojen. Včasih sem jemal veliko zdravil. Moj pritisk je bil le redko nižji od 180/110. Zdaj pa je po uporabi sredstva Pursanga popolnoma normalen. Rešil mi je življenje!

Danijel Bahi

Sosed mi je kar naprej tožil zaradi svojih številnih bolezni. Prejšnji mesec pa sem ga videl vsega veselega in polnega energije. Rekel mi je, da je uporabil Pursanga. In to pri 72-ih letih.

Jožef Konteh

Hvala. Naročil sem ga zase in za svojo ženo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 14 =