DiaDrops Slovenija, cena, navodila, mnenja – diabetes ni le stavek!

By | December 9, 2021

Glavna zmota glede diabetesa v Sloveniji je ta, da skrajša življenjsko dobo.

Doktor Janez Novak – slovenski endokrinolog. Velja za enega izmed največjih specialistov za zdravljenje diabetesa v tej državi. Vsi slavni, ki jih muči ta težava, si prizadevajo dobiti termin v njegovi pisarni. K njemu prihajajo na zdravje celo pacienti iz Francije, Nemčije, Avstrije in številnih drugih držav. Je eden izmed najbolj vplivnih endokrinologov v EU. Napisal je že 32 knjig in trikrat toliko prispevkov, ki so bili tudi objavljeni v revijah.

Doktor Janez Novak redko daje intervjuje, vendar je privolil v pogovor z našim dopisnikom. Spodaj boste našli vse potrebne informacije, ki vam bodo pomagale v boju z diabetesom.

Doktor Janez Novak trdi, da lahko sodobna znanost diabetikom podaljša življenje za 15-20 let

Teme, obravnavane v tem prispevku:

 • Kaj je najpomembnejše pri zdravljenju diabetesa?
 • Zakaj se 95 % diabetikov ne more boriti proti tej bolezni?
 • Lahko diabetik živi kot zdrava oseba?
 • Kakšni so moderni načini boja proti tej bolezni?

Zdravniki so zaskrbljeni, farmacija pa paciente obravnava kot po tekočem traku.

Doktor Janez Novak:

Današnji izdelki na osnovi metmorfina so pravzaprav osnova številnih pristopov k zdravljenju tega stanja. To je, kot številne druge, še ena zmota nevednih zdravnikov in pacientov. Metmorfin vodi v bolezen in zgodnjo smrt. Tu ne gre za zdravljenje bolezni. Če greste k zdravniku zaradi diabetesa tipa II in vam ta predpiše zdravljenje s temi sredstvi, se obrnite in odidite.

Vsa ta sredstva zvišujejo raven inzulina do kritičnih vrednosti. Zaradi teh ravni inzulina kri koagulira, kot sesirjeno mleko. Inzulin v velikih količinah telesu povzroča izjemno škodo. Dobesedno uniči jetra, ledvica in druga izločala. Zaradi njegove sestave in delovanja je podoben želodčni kislini. Zamislite si, kaj bi se zgodilo, če bi želodčna kislina preplavila naše organe. Zažgala bi jih!

Zvišane ravni inzulina, ki uničujejo naše celice, spodbujajo njihovo napačno delovanje in pojavijo se onkološke bolezni. Zaradi tega, tako kaže statistika, 28 % diabetikov DOBI RAKA.

Poleg tega visoka vsebnost inzulina privede do hitrejšega mašenja žil s holesterolom, saj zaradi delovanja inzulina gosta kri ne more krožiti, kot bi morala. Zato se krvne žile napolnijo s holesterolom, kar na koncu koncev privede do visokega krvnega tlaka. Visok krvni tlak se pojavi pri 98 % diabetikov. Obstajajo pa tudi številne druge težave, ki se razvijejo pri srčno-žilnem sistemu.

 • Seznam nevarnih posledic zdravljenja z metmorfinom
 • Težave s prebavnim traktom (zlasti driska, zgaga, spahovanje, želodčne razjede)
 • Visok krvni tlak – visok krvni tlak, zlasti zvečer, tinitis, stiska.
 • Ciroza jeter – jetra se raztapljajo v vezivno tkivo in nič več ne prečiščujejo krvi, telo pa preplavlja vedno več toksinov
 • Ledvični kamni, zaradi intenzivnega izločanja soli in sladkorja
 • Onkološke bolezni
 • Zgodnja smrt zaradi uničenja organov
 • Slepota

Razvoj bolezni je seveda odvisen od časa in količine jemanja sredstev ter od individualnih lastnosti človeškega telesa. Se jih je pa nemogoče znebiti!

Če metformin ubija, zakaj se potem še vedno uporablja?

Doktor Janez Novak:

Na žalost je le malo zdravnikom danes mar za zdravje njihovih pacientov. Povem vam, nikomur ni več mar prav za nikogar. Opravljajo le svoje delo, za katerega so plačani. Ne zanima jih, ali boste ozdraveli ali ne. Zato brez oklevanja predpisujejo, kar jim predlagata vlada in ministrstvo. In to so izdelki na osnovi metformina, saj prinašajo dober dobiček. In njihov učinek je le začasen.

Brezbrižnost ne zdravi! Praviloma pacienti ne vedo, s kakšnimi posledicami se soočajo pri uporabi tega sredstva, zdravnikom pa so mnenja, da ni potrebe, da bi jih na to opozarjali.

Diabetesa ne smemo zdraviti z agresivnimi kemičnimi sredstvi! In diabetes tipa II je mogoče ozdraviti! Najpomembnejše pri tem je, da izberete pravo terapijo.

Pogosto se srečujem s pacienti, ki že leta jemljejo metformin. To so bolni ljudje, ki so se prehitro postarali.

Kot ponavadi. Pacientom diagnozo diabetesa tipa II običajno postavijo med rednimi pregledi. Takrat pacient običajno nima težav in si ne bi mislil, da bi lahko imel visoko raven sladkorja v krvi. Nato jim predpišejo visoke odmerke metformina.

Zato raven sladkorja sicer upade, se pa poslabša zdravstveno stanje pacienta. Pacient se prične pritoževati nad kronično utrujenostjo, debelostjo, visokim krvnim tlakom, glavoboli. Zbudijo se z otečenimi nogami in zabuhlim obrazom. Zvoni jim v ušesih. V prstih pričnejo čutiti mravljinčenje in imajo hladne roke in noge. Poslabša se jim vid. Poslabša se jim spomin.

Zdravniki vse to povzamejo z besedo diabetes. Vse to pa se dogaja zaradi inzulina! Oziroma, da bomo bolj natančni, zaradi metformina, ki poveča proizvodnjo tega hormona do nenormalnih vrednosti!

In še vedno ne pomislite, da bi morali pričeti z zdravljenjem diabeteSA. Če se odločate med tem, da bi za zdravljenje posegli po metforminu in med tem, da diabetesa sploh ne bi zdravili, morate seveda izbrati prvo možnost. Če ga ne zdravite, vas bo diabetes tipa II ubil še hitreje. Vendar z drugačnimi simptomi.

notranji organi diabetikov izgledajo kot kandirana češnja. Jetra, želodec, ledvica, srce in, kar je najpomembneje, krvne žile …

Zožene krvne žile in notranji organi!

Predstavljajte si kandirano češnjo in kandirano malino. Enako se pri diabetesu zgodi z vsemi krvnimi žilami. Stene krvnih žil se zapolnijo s sladkorjem in otrdijo. Rezultat tega je, da krvne žile izgubljajo sposobnost oženja in širjenja. Sprva pride do poškodovanja manjših krvnih žil, nato srednjih in navsezadnje velikih. Krvne žile notranjim organom dovajajo hranilne snovi. Nepravilnosti v preskrbi s krvjo povzročajo kronične bolezni.

Kako vas diabetes uničuje od znotraj:

Izguba vida

Diabetes in slepota. Trajna slepota. Vida, uničenega zaradi diabetesa, ni mogoče obnoviti niti z lasersko operacijo, saj mrežnica zaradi številnih manjših krvavitev odstopi.

Uničenje ledvic

Sladkor preprosto zamaši poti, po katerih se odvaja seč. Zato okolje ledvic postane izjemno sladko. Sladkor je podoben konzervansom. Ohranja ledvica. Ta pa postopoma odmrejo. Kronično odpovedovanje ledvic je le vrh ledene gore. Ledvica lahko popolnoma prenehajo delovati.

Izguba gibljivosti sklepov

Gibljivost sklepov omogoča sinovialna tekočina. Ko krvne žile prenehajo oskrbovati sklep, se preneha proizvajati tudi sinovialna tekočina. Sklep se izsuši in prične propadati. Oseba se sooči z bolečino, ki jo le stežka prenaša. Ne pomagajo niti protibolečinska sredstva. Sklep se popolnoma zapre. Oseba izgubi sposobnost neodvisnega premikanja.

Neodzivanje živčnega sistema

Tudi živčni sistem se zaradi prevelikih količin sladkorja poškoduje. Sčasoma diabetiki postanejo psihično in čustveno neuravnovešeni. Pogost pojav je tudi depresija; nič jih ne razvedri. Hočejo le zaspati in umreti.

Koža jim začne gniti!

Na začetku je izjemno suha, razpokana, pojavijo se ekcem in razjede. Zaradi kože pričnejo gniti tudi mišice in kosti. Pojavi se neprijeten vonj. Vse se konča z gangreno.

Diabetes je izjemno resna bolezen. Morda najnevarnejša izmed vseh. Žal mi je tistih, katerim je bil diagnosticiran diabetes. Poskušam jim pomagati, vendar je vse odvisno le od njih.

Če metformin ni priporočljiv, kako pa potem zdravite diabetes? Vzemimo primer običajnega upokojenca, ki je z leti dobil diabetes. Raven krvnega sladkorja pri njem je stalno naraščala. Recimo da jemlje metformin in da se počuti slabo. Kaj je mogoče storiti za zdravljenje diabetesa? Ga je mogoče ozdraviti?

Doktor Janez Novak:

Še enkrat bi želel poudariti, da je diabetes tipa II zapletena, nevarna in sistemska bolezen. To ni običajen prehlad ali driska. Je nekaj veliko resnejšega. Bolezen se širi preko telesa, zato mora biti zdravljenje sistemsko. Le zviševanje ravni inzulina ni dovolj in je škodljivo.

Zdravljenje sladkorne bolezni mora biti kompleksno in ga je treba izvajati le s tistimi sredstvi, ki ne znižujejo le krvnega sladkorja, temveč ugodno delujejo na celo telo.

Če govorimo o specifičnih sredstvih, ki jih ljudje uživajo za neodvisno zdravljenje diabetesa, bi priporočil izdelek kot je DiaDrops. Slovenski center za endokrinologijo ga je razvil leta 2019. To ni kemično sredstvo, kot metformin, temveč naraven kompleks za zdravljenje diabetesa, ki vsebuje 5 različnih aktivnih sestavin.

DiaDrops so kapljice, katerih formula vsebuje naravne rastlinske izvlečke borovnic, ledvičastega fižola, koprive, breze in listov belega pelina. Te sestavine združijo svoje moči in pripomorejo k hitrejši stabilizaciji krvnega sladkorja.

DiaDrops so odlične, saj ne škodujejo telesu. Poleg tega pomagajo krepiti telo diabetika. Najpomembnejše pri tem je, da imajo koristne učinke na telo z vseh vidikov.

Učinkovitost sredstva DiaDrops je izjemna! Ko smo te kapljice predpisovali našim pacientom, je 96 % izmed njih občutilo normalizacijo krvnih vrednosti. To pomeni, da lahko živijo popolnoma normalno življenje, z le malo omejitvami.

DiaDrops kaj je – iskrena izpoved o zdravljenju diabetesa

Želel bi vam pokazati pismo slovenske upokojenke Marije Pan. Nje sicer nismo zdravili na naši kliniki (do nas zaradi slabega počutja ni mogla). Preko telefona sem ji priporočil DiaDrops. Na koncu koncev je gospa ozdravela.

Tole nam je napisala.

Marija Pan, 67 let Slovenska upokojenka, obolela za diabetesom Živi v Lepeni.

»Zakaj drugi zdravniki skrivajo ta čudodelni izdelek pred ljudmi? Jaz sem imela hudo obliko diabetesa. Bolna sem že vse od svojega 28. leta. Ko sem dopolnila 49 let, so se mi pojavili resni zapleti z očmi in ledvicami. Nič več niso delovale; lahko sem zaznala vonj po acetonu. Hčerka sploh ni mogla več sedeti zraven mene. Na nogah sem stalno imela razjede in konice prstov so mi počrnele. Dobesedno umirala sem. Moji zdravniki so mi povedali, da mi je ostalo le še malo časa.

Pričela sem razmišljati o tem, da so bili to moji zadnji dnevi. Imela sem izjemno lepo življenje, vendar še nisem hotela umreti. Tudi ko sem histerično vpila, da želim umreti, tega nisem želela. Vaša klinika je bila moje zadnje upanje. Vedela sem, da uspešno zdravite diabetes, vendar temu nisem popolnoma verjela – vsi so mi govorili, da je ta bolezen neozdravljiva in da bom zaman hodila k vam. Zato nisem šla na vašo kliniko. Nato sem vas videla na televiziji in se odločila, da vas pokličem.

Najlepša vam hvala, da ste mi priporočili in poslali sredstvo DiaDrops. Takoj sem ga pričela uporabljati. Pretekli so že štirje meseci in še vedno sem živa. In živela bom še dolgo, saj so mi zdravniki povedali. da je raven mojega sladkorja normalna. To opažam tudi na svojem počutju. Zadnjih 10 let se nisem počutila tako zdravo in brez diabetesa! Ponovno sem začela dobro spati, stalna žeja je izginila, nič več nisem stalno na stranišču, ni znakov utrjenosti in stalne izčrpanosti. Tudi moj krvni pritisk je nehal rasti. Izboljšal se mi je tudi vid. Moje zdravljenje še ni končano, vendar sem prepričana, da bom preživela. Najlepša vam hvala za DiaDrops.

Nam lahko poveste, koliko časa traja zdravljenje s sredstvom DiaDrops?

Doktor Janez Novak:

To ni hiter proces. Zdravljenje s sredstvom DiaDrops v povprečju traja približno 2 meseca.

Morate se pripraviti na dolgoročno zdravljenje. Po zdravljenju pa se boste znebili simptomov, ki vas mučijo, in zaživeli normalno zdravo življenje, kot pred diabetesom.

DiaDrops pomaga vsem, tudi starejšim z oslabljenim imunskim sistemom.

Opisal vam bom faze zdravljenja.

Obnova krvnih žil

DiaDrops ne zmanjša le ravni krvnega sladkorja, temveč preprečuje tudi njihovo naraščanje. Brez odvečnega sladkorja se bodo krvne žile prosto širile in krčile. Tako boste žile očistili trombov in obnovili male kapilare. Krvni tlak se normalizira, šibkost in nespečnost izgineta, rane, ureznine in modrice pa se zacelijo hitreje.

Normalizacija ravni glukoze

Sredstvo DiaDrops ne povzroča naraščanja inzulina, zato je popolnoma varno. Ima pa izredno koristen učinek in znižuje odpornosti na inzulin. To je izjemno dobra lastnost. Biološko aktivne snovi pripravka prodrejo neposredno v mišične, maščobne in jetrne celice in jih spodbujajo k boljšemu odzivanju na vsebnost hormonov v krvi. V medicinski stroki se ta proces imenuje »sekundarna formacija celic«. Celice posledično sčasoma pričnejo porabljati aktivno glukozo, kar vodi do upada njene koncentracije v krvi. To je najvarnejši način, na katerega lahko telo porablja glukozo.

Pacienti se pričnejo vedno počutiti dobro, tudi po obrokih. Nič več niso žejni. Ekcem in izpuščaji izginejo. Neprijeten vonj genitalij izgine. Pacientom nič več ni treba stalno obiskovati stranišča.

Če govorimo o fizičnih indikatorjih, imamo tu upad ravni glikoziliranega hemoglobina ter upad koncentracije sladkorja in acetona v urinu.

Stopite previsoko telesno težo!

Če izgubite 10 kg prekomerne teže, se nevarnost nevarnih posledic diabetesa zmanjša za skoraj 50 %.

Mogoča normalizacija

Številni diabetiki nimajo dovolj energije. Eden izmed osupljivih učinkov sredstva DiaDrops je normalizacija ravni testosterona in obnova zdrave potence. Moški imajo lahko spolne odnose tudi pri 50-ih ali 60-ih letih.

Stanje kože, kosti in mišic se izboljša

Obnovi se tudi izjemno poškodovana koža. Razjede se zacelijo, koža preneha gniti in se izsuševati. Enako se zgodi s kostmi, saj se obnovi njihova zdrava sestava in prenehajo biti krhke. Obnovijo se vsa tkiva in mišice ponovno postanejo prožne.

DiaDrops uporaba – učinek metulja za vsakega diabetika!

Učinek sredstva DiaDrops je podoben učinku metuljevih kril, ki sprožijo verižno reakcijo, ki se kaže v zdravljenju notranjih organov in izboljšanemu splošnemu zdravju. Prične se z normalizacijo delovanja krvnih žil, konča pa z obnovo vida in sklepov.

Hitro prebujanje

Zjutraj se boste hitro prebudili in zlahka vstali – nič več se vam ni treba prisiliti iz postelje, se raztegovati in masirati otrdelih nog, hrbtenice in vratu. Zjutraj bo vaše telo polno energije in moči.

Odlično stanje in razpoloženje

Zjutraj in tudi preko dneva. Spite mirno in dovolj. Počutili se boste pomlajene. Ponoči vam ne bo treba več obiskovati stranišča. Nič več vas ne bo bolelo in nič več ne boste imeli neprijetnega vonja.

Okusen zajtrk

Vaš meni boste obogatili z raznolikimi izdelki in nič več vam ne bo treba slediti strogi dieti. Spomnili se boste okusa hrane. o katerih zdaj le sanjate. Nič več diet z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Uživajte v okusu vaših najljubših jedi!

Herojska moč

Ko boste šli od doma, se vam ne bo treba več obremenjevati z nogami – hoja za vas ne bo več neprijetno dejanje, hodili boste lahko cel dan, ne da bi se vam noge utrudile ali otekle. Sandali, čevlji, nogavice ne bodo puščale sledi na oteklih stopalih, kot jih puščajo vrvice na klobasicah.

Popolna tišina

Ste popolnoma mirni in sproščeni. Nič več ni stalnih bolečin, ki bi motile vašo zavest in vam ne bi omogočile osredotočanja na druge dejavnosti. Ko vas nič ne boli, veliko močneje doživljate druge pojave kot so zvoki in vonji, na katere ste že davno pozabili.

Lahko vidite

Tudi resno poškodovan vid se postopoma prične popravljati. Kar ste prej videli le megleno, boste zdaj videli popolnoma jasno. Spet lahko vidite številko avtobusa že od daleč in spet lahko uživate v lepotah narave.

In, kar je najpomembneje, podaljšali si boste življenje! Celo v zlatih letih boste zdravi in radoživi. Vašim bližnjim ne bo treba več skrbeti za vas, saj boste zase skrbeli prav sami.

Pomanjkanje sredstva DiaDrops v slovenskih lekarnah!

Po naših informacijah je izjemno težko kupiti DiaDrops Ta izdelek je na voljo le redko. Ali to drži? In kaj bi torej priporočili diabetikom v Sloveniji?

Da, to drži. DiaDrops se izdaja v omejenih količinah, zato ga v lekarnah ni na voljo. Na žalost je velik del tega sredstva namenjen izvozu, saj ga pokupijo zasebne klinike.

Imam pa za bralce vaše revije odlično novico. Posvetoval sem se s kolegi in odločili smo se, da vašim bralcem ponudimo del izdelkov DiaDrops po minimalni ceni. Sredstvo po pošti pacientom pošljemo kar na dom. Kamorkoli v Sloveniji.

Tu so pogoji, pod katerimi lahko dobite sredstvo DiaDrops.

Morate:

 • Živeti v Sloveniji Sredstva DiaDrops ne bomo pošiljali v tujino.
 • Sredstvo DiaDrops lahko naročite le za vašo osebno uporabo. Prodajne zastopnike prosimo, da dobičkonosnega sredstva kot je DiaDrops ne prodajajo naprej. Služenje na bolnih ljudeh res ni človeško! Sredstvo DiaDrops bo poslano le eni osebi, v količini, potrebni za zdravljenje ENE osebe (ali dveh, če je v družini več diabetikov).

Če želite sodelovati v tem programu, kliknite na gumb »ZAVRTI« na spodnjem kolesu popustov. Glede na to, kaj se na kolesu prikaže, lahko zadanete DiaDrops z določenim popustom. Kolo lahko zavrtite le enkrat.

Izkoristite to priložnost, preden jo zagrabi kdo drug!

Na žalost nimamo na voljo dovolj tega izdelka za vse diabetike v Sloveniji. Zato smo se odločili, da ga ponudimo vsem, ki pri oddaji naročila preko spletne strani prehitijo druge. Če želite zdraviti diabetes s tem edinstvenim kompleksom, vam svetujem, da ga čim prej naročite, dokler je še na zalogi.

Pozor! DiaDrops ponudba se bo kmalu iztekla

Število paketov, ki so še na voljo, hitro upada!

Odlična kupčija!

78 EUR

39 EUR

DiaDrops izkušnje, ocene, forum

Marja

Hvala za vašo prijaznost! Poskusila sem kupiti DiaDrops na neki drugi kliniki. Povedali so mi, da se prodaja po 10-kratniku cene. Seveda sem jih zavrnila. Znanka pa mi je posredovala povezavo do tega članka. Svoje naročilo sem že oddala in izdelek tudi hitro prejela. Z zdravljenjem sem že začela in že vidim rezultate!

Nikolaj

Potrjujem vse, kar je rekel zdravnik! Metformin je škodljiv – močno škoduje ljudem in proizvajalci služijo na njihov račun! Jaz sem ga uporabljal sedem let. In brez rezultatov. Raven sladkorja je bila vedno višja. Vse je šlo narobe. Nato pa sem odkril DiaDrops. In razlika je bila izjemna. To naravno sredstvo resnično izboljšuje moje stanje, ne pa tista nevarna kemija. Ljudje, res vam priporočam DiaDrops vsem.

Neli

Imela sem predispozicijo za diabetes – visoko raven krvnega sladkorja. Počutila sem se kot stara razvalina: nisem mogla dolgo hoditi ali stati, stalno sem bila žejna, obraz in noge pa so mi otekle. Dobesedno v enem letu sem se zredila na 120 kg. Pri moji višini je bila to prava katastrofa! Ko sem se vzpenjala na 2. nadstropje, sem bila popolnoma ob sapo in se čisto prepotila. Pred enim mesecem sem dokončala DiaDrops terapijo – zdaj se moje stanje počasi izboljšuje. Lahko hodim veliko lažje, noge mi manj otekajo, v 2 mesecih pa sem izgubila 12 kg. Moj krvni sladkor je normalen. Počasi si bom popolnoma opomogla.

Janez

To je odličen način za zniževanje sladkorja. V enem mesecu je raven sladkorja pri meni upadla s 14 mmol/l na 7,9!

Mihael

Hvala, tudi sam sem ga naročil. Svetovalec me je poklical in vprašal sem ga, koliko paketov je še na voljo. Rekel je, da nekaj več kot 15, vendar da zadevo naroča vedno več ljudi, saj se te možnosti seveda zaveda vedno širši krog prebivalcev. Kmalu bo zaloga pošla.

Rajko

Katera koli bolezen je za določene muka, za druge pa vir dobička. Lekarne so že pred časom pokazale svoj pravi obraz – vse, kar hočejo, je naš denar in naše zdravje!

Rihard

 Po uporabi DiaDrops predispozicij za diabetes ni več. Raven sladkorja je pri meni padla na normalno vrednost in nič več ne narašča.

Angela

DiaDrops je razprodan!!!!!!! Naročila sploh nisem mogla oddati. Rekli so mi, da bi ga še včeraj lahko naročila, danes pa ga je zmanjkalo … Diabetes mi je prizadel že precej nevšečnosti. Ne vem, kaj lahko sploh še storim. Upala sem, da mi bo sredstvo DiaDrops pomagalo. Kje naj ga zdaj najdem?

Katja

Tudi jaz ga nisem mogla naročiti. Kaj naj storim??? Prijatelj mi je povedal za DiaDrops. Z njim je bil res zelo zadovoljen in želela sem ga naročiti tudi jaz, vendar brez uspeha.

Janja

Pozdravljeni, vsi skupaj! Stara sem 59 let, včasih sem tehtala 124 kg, zdaj pa jih imam pri svojih 168 cm višine 80. Raven glukoze je pri meni med 18 in 12 (včasih je bila 29). Trenutno je 5.0. Zdaj DiaDrops uporabljam tri mesece. Rezultati me res navdušujejo. Noben zdravnik mi ni pomagal tako kot ta izdelek.

Benjamin

Ali bo spet kmalu na razprodaji? In kdaj? Želim ga naročiti!!!

Polonca

DiaDrops je spet na razprodaji! Na njihovi spletni strani so objavili, da je klinika dala na razpolago dodatnih 1000 paketov za slovenske diabetike! Zdravniki pravijo, da je to vse, kar lahko storijo.

Štefan

Hvala vam! Jaz sem ga naročil. Obljubili so mi, da ga bom prejel v dveh dneh. Takoj zdaj ga bom začel uporabljati.

Tomaž

Ta izdelek je izvrsten. Uporabljam ga že en teden in že vidim pozitivne rezultate. Sladkor si merim nekajkrat dnevno. In veliko manj mi narašča. Če bo šlo tako naprej, obstaja možnost, da se bom pozdravil.

Peter

 Diabetes je strašno nadležna bolezen. Imam ga že 4 leta, nisem pa imel nikakršnih zunanjih simptomov, le suho grlo. Zato nisem verjel, da privede do amputacij in podobnega. Ob neki priložnosti pa sem omedlel. Odpeljali so me v bolnišnico in opravili raznorazne preiskave. Rezultati so bili grozljivi. Ledvica so bila v predrakavem stanju, krvne žile so bile uničene in zdravniki so bili šokirani.

Ana

Moj oče ima diabetes in ne želi jemati tablet. Ali kdo ve, če bi mu DiaDrops pomagal?

Kristina

Seveda mu bo pomagal! V vsakem primeru bi ga moral preizkusiti in DiaDrops je cenejši od metformina.

Lili

DiaDrops je odličen izdelek. Najina hčerka je zbolela za diabetesom. Stara je komaj 7 let. Nisem ji želela dajati kemikalij, saj je premlada. Posvetovala sem se s številnimi endokrinologi. Odločili smo se za sredstvo DiaDrops. In res ji je pomagalo. Sladkor ji skorajda ne narašča več.

Ava

Hvala vam! Dobila sem priložnost za naročilo, dokler je še na zalogi!

Jana

Najlepša vam hvala za ta članek, upam, da bo pomagal ljudem.

Robert

Hvala vam! Oddal sem zahtevek.

Vsak diabetik od znotraj gnije in umira v bolečinah!

1. vzrok diabetesa – povišan nivo sladkorja v krvi

Diabetes bo neizogibno prizadel notranje organe in vas vodil v počasno smrt. 78% diabetikov umre zaradi komplikacij pri tej bolezni.

Laura Zelenec: »Osebno bom poskrbela, da boste vsi, ki boste naročili sredstvo za diabetes in stabilizacijo krvnega sladkorja, tega prejeli po posebni ceni.«

Na vaša vprašanja odgovarja

Laura Zelenec

Specialistka z oddelka za endokrinologijo. Zdravnica in vodja prakse, ki je rešila že na tisoče življenj. Specialistka za zdravljenje diabetesa v Sloveniji.

Delovne izkušnje – več kot 9 let.

»Zapomnite si, ne poslušajte nikogar drugega, resnica je namreč povsem preprosta: lahko si pozdravite diabetes in si za vedno stabilizirate raven krvnega sladkorja, pri kateri koli starosti in v katerem koli stadiju bolezni.«

»V Sloveniji smo pričeli s programom, s katerim lahko vsi naročite to sredstvo za diabetes po posebni ceni!«

Pred enim mesecem se je pričel program »Ozdravimo Slovenijo diabetesa«, ki je usmerjen v boj proti diabetesu in z njem povezanimi zapleti. O njem smo prejeli že številna vprašanja in odločili smo se, da objavimo intervju s koordinatorko programa, Lauro Zelenec, v današnji objavi. Je ugledna profesorica, ki osebno vodi program in nadzira njegov napredek, da prepreči morebitno korupcijo. Naj vas samo spomnimo, da smo s programom uradno pričeli konec oktobra. V okviru tega programa lahko vsak prebivalec te države prejme najnovejše sredstvo za diabetes po posebni ceni. Dostava je mogoča kamor koli v Sloveniji.

Urednica: Pozdravljeni, dr. Laura Zelenec, zakaj je takšen program, ki ga financirajo zasebne zdravstvene organizacije, sploh potreben? Ali se običajne klinike in bolnišnice ne morejo več spopadati z zdravljenjem diabetikov?

Laura Zelenec: 69 Nista le primerljiva. Če si ogledamo odstotne vrednosti stopnje smrtnosti sta si pravzaprav zelo podobna. Edina razlika pri tem je, da diabetes nekako ubija počasi. Vendar je stopnja smrtnosti pri diabetikih le nekoliko drugačna od smrtnosti pri rakavih bolnikih. Medtem ko oseba z rakavim tumorjem prejema aktivno zdravljenje, je zdravljenje sladkornega bolnika običajno omejeno na poskus sledenja posebni dieti in prejemanje inzulinskih injekcij. Čeprav diabetiki prejemajo določene terapije, pa ti, kot si lahko mislite, niso zdravljeni v pravem pomenu te besede, kot sem že razložila.

Ker število diabetikov v svetu izjemno hitro narašča, ta bolezen povzroča številne smrtne primere.

Urednica: A kako lahko diabetes sploh povzroči smrt? Za rakavo obolenje je jasno, kaj pa grozi diabetiku?

Laura Zelenec: Najprej imamo tu klasične zaplete pri diabetesu – diabetična koma, nekroza udov, gangrena, izguba vida, impotenca, ketoacidoza, hipoglikemija. Ti se običajno pojavijo med razvojem diabetesa, najpogosteje pa so usodni. Če si zadevo pogledamo malce bližje, so zapleti:

Ketoacidoza

Učinki: Izguba zavesti, nenaden porast krvnega sladkorja v kratkem času, pomanjkanje odziva na svetlobo, akutna perspiracija in napad krčev. Ekstremna oblika tega pojava je koma.

Hipoglikemija

Učinki: Izguba zavesti, nenaden porast krvnega sladkorja v kratkem času, pomanjkanje odziva na svetlobo, akutna perspiracija in napad krčev. Ekstremna oblika tega pojava je koma.

Hiperosmotična koma

Učinki: Polidipsija (pretirana žeja), poliurija (pretirano uriniranje).

Laktoacidotična koma

Učinki: Izguba zavesti, oteženo dihanje, upad krvnega tlaka, odsotnost uriniranja. Te težave spremlja tudi nepravilno delovanje srčno-žilnega sistema.

Urednica: Je to vse?

Laura Zelenec: To je le nekaj zapletov, ki se lahko pojavijo takoj, v nekaj mesecih po nastopu bolezni. V 2-3 letih se lahko pojavijo tudi druge komplikacije kot so:

 • Retinopatija, to je poškodba očesne mrežnice, kar lahko kasneje privede do krvavitve v očesnem ozadju in do odstopa mrežnice. To lahko postopoma privede do popolne izgube vida. Retinopatija se najpogosteje pojavlja pri pacientih z diabetesom tipa II. Pacient popolnoma oslepi.
 • Angiopatija. Prepustnost krvnih žil dramatično upade, žile pa postanejo krhke. Pojavita se nagnjenost k trombozi in aterosklerozi. Kadar koli lahko nastopijo notranje ali možganske krvavitve.
 • Polinevropatija. Izguba občutljivosti okončin na bolečino in vročino. Najpogosteje se pojavi kot »sindrom rokavic in nogavic« in je istočasno opazna na zgornjih in spodnjih udih. Prvi simptomi so odrevenelost in pekoč občutek v okončinah, ki se preko noči še okrepi. To sčasoma vodi v izgubo nadzora nad okončinami.
 • Diabetično stopalo. Komplikacija, pri kateri se na spodnjih udih pacienta z diabetesom pojavijo odprte razjede, gnojne pustule, nekrotična (odmrla) območja. To vodi v amputacijo ali smrt.

Urednica: Imajo diabetiki sploh na voljo kakšne možnosti? Zdi se, da so klinike nepotrebne, vendar je treba to bolezen vseeno nekako zdraviti …

Laura Zelenec: Strinjam se z vami, situacija se na prvi pogled zdi brezupna. To je pravzaprav glavni razlog, zakaj smo program lansirali prav zdaj – dejstvo, da lahko vsi naročijo močno sredstvo proti diabetesu po posebni ceni. To odstrani kakršne koli ovire za diabetike, vključno birokratske.

Urednica: Bi nam lahko podali nekaj več informacij o tem?

Laura Zelenec: Veste, vse, kar je res potrebno in česar nam tradicionalna zdravila ne morejo zagotoviti, niti tista, ki so namenjena zdravljenju te bolezni, je popolna obnovitev delovanja trebušne slinavke, kar ji bo spet omogočalo absorpcijo inzulina, ki ga proizvaja telo. Brez pomoči od zunaj. Nasprotno pa številna izmed obstoječih zdravil (tudi najboljših) poskušajo le izboljšati stanje pacienta tako, da pri njih umetno zvišajo raven krvnega sladkorja. Da pa bi popolnoma ozdravili diabetes, pa moramo popolnoma obnoviti delovanje trebušne slinavke. S tradicionalno medicino tega ni bilo mogoče doseči.

Na podlagi zadnjih znanstvenih podatkov je aktivni kalcij najprimernejši za zniževanje ravni krvnega sladkorja in obnavljanje delovanja trebušne slinavke. Listi murve vsebujejo veliko aktivnega kalcija – 17-krat več kot kravje mleko. Manj kalcija kot prejme vaše telo, slabše deluje vaša trebušna slinavka in manj inzulina proizvede. Pomanjkanje aktivnega kalcija privede do nihanja ravni krvnega sladkorja.

Klinične preiskave novega preparata so pokazale, da ta izdelek izjemno dobro opravlja to nalogo. V njih je sodelovali skupno 10.120 oseb različnih starostnih skupin z diabetesom v različnem stanju. 93,8% izmed njih se je popolnoma znebilo povišanih ravni krvnega sladkorja. 5,6% izmed njih je še vedno imelo določene težave, se je pa njihovo zdravstveno stanje bistveno izboljšalo. Na splošno so imeli ljudje s hujšo obliko diabetesa, ki so bili bliže smrti, po terapiji s tem sredstvom imeli občasne ponovne pojave nenormalnega nihanja ravni krvnega sladkorja, vendar le v milejši obliki. In le 0,6% izmed njih je občutilo bistveno izboljšanje, ne pa do te mere, da bi bili popolnoma ozdravljeni.

Klinični preizkusi novega sredstva so dokazali, da se ta izdelek s tem uspešno spopada. Skupno je v tem kliničnem preizkusu sodelovalo 10.120 ljudi iz različnih starostnih skupin in z različnimi stadiji diabetesa. 93,8% izmed njih se je popolnoma znebilo povišanih ravni krvnega sladkorja. 5,6% izmed njih je še vedno imelo določene težave, se je pa njihovo zdravstveno stanje bistveno izboljšalo. Na splošno so imeli ljudje s hujšo obliko diabetesa, ki so bili bliže smrti, po terapiji s tem sredstvom imeli občasne ponovne pojave nenormalnega nihanja ravni krvnega sladkorja, vendar le v milejši obliki. In le 0,6% izmed njih je občutilo bistveno izboljšanje, ne pa do te mere, da bi bili popolnoma ozdravljeni.

Urednica: Nam lahko razložite, za kakšen izdelek gre?

Laura Zelenec: Govorim seveda o preboju v svetu endokrinologije – kapljicah DiaDrops. Ta prehranski dodatek pomaga nadzirati raven krvnega sladkorja in obnavljati delovanje trebušne slinavke v le 2 mesecih.

Izdelek proizvaja mednarodna družba z najnaprednejšo tehnologijo, njegov razvoj pa je trajal 2 leti. Zato lahko DiaDrops distribuiramo po posebni ceni. Program se je že začel in izdelek je že na voljo splošni populaciji.

Urednica: Nam lahko poveste, kako ta čudodelni izdelek deluje?

Laura Zelenec: Tu ni nobenega čudeža, le čista znanost. DiaDrops obnavlja ravnovesje aktivnega kalcija, uravnava metabolizem glukoze, lipidov in ogljikovih hidratov in obnavlja poškodovane celice trebušne slinavke. Obnovljena trebušna slinavka učinkoviteje proizvaja inzulin. Zmanjša se nihanje ravni krvnega sladkorja, s tem pa se zmanjša tudi tveganje razvoja diabetesa. Po opravljeni celotni terapiji s sredstvom DiaDrops se raven krvnega sladkorja zniža na normalno raven.

Urednica: Zveni impresivno! Pa vendar vas prosimo, da nam obrazložite, kaj to pomeni za splošno populacijo.

Laura Zelenec: DiaDrops stabilizira raven krvnega sladkorja, zaustavi razvoj diabetesa in zniža tveganje diabetesa pri zdravih ljudeh. Simptomi kot so žeja, pogosto uriniranje, drgetanje, dolgotrajno celjenje ran in nizka raven energije bodo izzveneli.

Urednica: Ali kapljice DiaDrops pomagajo le v zgodnjih fazah bolezni?

Laura Zelenec: Ne, kot sem vam že povedala, te kapljice delujejo na celični ravni in na ta način obnavljajo pacientovo telo. Pomagajo pri zdravljenju diabetesa v katerem koli stanju, tudi najhujših oblik, pri katerih zaostrena oblika bolezni pacienta privede na rob smrti.

Urednica: Ali res odpravi vzrok bolezni in ne stabilizira le ravni krvnega sladkorja?

Laura Zelenec: Diabetesa se ne morete znebiti v celoti. Lahko pa s kapljicami DiaDrops zaustavimo njegov razvoj in ga preprečimo pri ljudeh z visoko ravnjo krvnega sladkorja.

Urednica: Kako pa lahko ljudje naročijo kapljice DiaDrops preko tega programa? Ali ga lahko naroči kdor koli?

Laura Zelenec: Vsi lahko dostopajo do njega. Obstaja pa le en »ampak« – ponudba je časovno omejena. Še vedno pa lahko oddate naročilo in dobite DiaDrops po znižani ceni. Vnesite vaše ime, priimek in telefonsko številko preko spletne strani in naša ekipa vas bo kmalu kontaktirala.

Urednica: Kdaj se bo program iztekel?

Laura Zelenec: Pred tem morate oddati naročilo za kapljice DiaDrops. Če tega še niste storili, vam priporočam, da pohitite, saj kasneje sredstva DiaDrops ne bo mogoče dobiti po posebni ceni. Osebno vam zagotavljam, da bodo naročila, oddana pred rokom, obdelana, in da bodo vsi, ki bodo izdelek naročili, tega tudi prejeli.

Vašo pozornost pa želim preusmeriti na rezultate te raziskave. Izvedli smo jo pri sladkornih bolnikih, ki se zdravijo na kliniki zaradi diabetesa v različnih stadijih.

Raziskava: kako znižate raven sladkorja v krvi?

 • Zdravila: 23%
 • DiaDrops: 47%
 • Tradicionalna zdravila: 8%
 • V iskanju rešitev: 17%
 • Ne verjamem, da je to mogoče: 5%

Urednica: Laura Zelenec, hvala vam za intervju! Bi želeli našim bralcem predati še kakšno sporočilo, preden se posloviva?

Laura Zelenec: Da, seveda. Ne podcenjujte svoje bolezni. Je izjemno nevarna in lahko je tudi usodna. Ne smete čakati na to, da oslepite, padete v komo ali da vam amputirajo enega izmed udov. Najboljše je, če za te težave poskrbite, preden je prepozno.

DiaDrops narocilo, prodaja, naročite, kje kupiti – program popustov

78 EUR

39 EUR

Pozor! Rezultati kažejo, da sta november in december najprimernejša za začetek zdravljenja diabetesa. Zaradi stabilizacije povprečnih temperatur se metabolizem pospeši, okrepi se cirkulacija krvi v telesu, poveča se pretok krvi in kisika do notranjih organov, s tem pa se poveča tudi učinek kapljic »DiaDrops«. Zdravljenje diabetesa in njegovih komplikacij je 67% hitrejše kot v preostalem delu leta. Obnavljanje delovanja telesa se v času trajanja terapije izvede v 100%.

Komentarjev

Brane Kozlič

Kapljice DiaDrops sem naročil danes, hvala za hitro dostavo!

Helena Belak

Raven krvnega sladkorja mi je stalno nihala, težava pa je v približno 50 dneh izzvenela. Hvala vam!

Jana Nikolič

To je res! To je izjemno učinkovito sredstvo za diabetes! Moj krvni sladkor je sedaj stabilen pri 4,8 mmol.

Aleksander Kozlič

Laura Zelenec, hvala vam! Preizkusil sem ga, res je enostavno. Bomo videli, kaj sledi naslednji teden. O zdravljenju je prezgodaj govoriti, se je pa moje počutje prav gotovo izboljšalo, kasneje dodam še kakšno oceno. Najpomembnejše pri tem je, da mi zaenkrat krvni sladkor ne niha. Torej mislim, da bo vse v redu.

Laura Zelenec

Aleksander, ne skrbite in še naprej jemljite DiaDrops. Najpomembnejše pri tem je, da vedno sledite navodilom.

S spoštovanjem, Laura Zelenec

Viljem Močnik

Na pomoč! Nihanja krvnega sladkorja imam že čez glavo! Slabo počutje in bolečina me ubijata. Ne vem, kaj naj storim! Redno jemljem več zdravil, pa mi prav nič ne pomagajo 🙁

Simon Lesar

Viljem, poskusite DiaDrops, ne bo vam žal! Tudi moja težava je bila posledica diabetesa, oslepel sem na eno oko. Na srečo je mama odkrila DiaDrops in ga naročila zame. Od takrat je, mimogrede, minilo že pol leta in takrat ta program ni bil na voljo (cena pa je bila kar konkretna), zdaj pa nimam več težav in lahko živim normalno življenje. Verjemite mi, jemljite to zadevo in sami boste videli rezultate.

Angela Škof

Kako naročite to sredstvo?

Danijel Bahi

Angela, tu imate povezavo: uradna spletna stran. Oglejte si jo. Meni je ta izdelek neverjetno pomagal!

Angela Škof

Danijel, najlepša hvala! Sem ga že naročila in komaj čakam na paket 🙂 Kako dolgo pa to običajno traja?

Danijel Bahi

Angela, običajno 3-4 dni.

Stela Skubic

Jaz sem ga pred dvema mesecema naročila za sestro, preden se je program začel. Pred tem je dolgo trpela za diabetesom. Ne morete si misliti, kako hvaležna mi je, da sem se odločila tvegati in naročiti to sredstvo.

Maks Vatovec

Je rezultat res tako dober? Morda bi ga moral naročiti tudi jaz.

Leonard Skubič

Tudi jaz sem slišal za to zadevo. Uporabljal jo je eden izmed mojih znancev. Krvni sladkor mu je nagajal že 2 leti, nato pa je končno vzel zadeve v svoje roke in se ozdravil. Tudi jaz sem ga naročil, bomo potem videli, kakšni bodo rezultati.

Tomislav Andolič

Zdi se mi, da nisem edini s temi težavami, zato pa hvala bogu, da sem izvedel za DiaDrops pred kakšnim mesecem in se praktično znebil diabetesa! Na desetine zdravil mi ne bi moglo zagotoviti takšnega učinka.

Kristjan Zelenec

Ljudje, ali to res pomaga? Vsa zdravila in vsi naši zdravniki so res nekoristini, ta bolezen me res spravlja že v pravo paranojo.

Lilija Filipič

Zadeva izjemno pomaga! V teh kapljicah ni nobene kemije – izdelana so na osnovi listov murve. Ta izdelek priporočam vsem, ki imate težavo z nihanjem ravni krvnega sladkorja. Te kapljice vam res pomagajo do boljšega počutja.

Ana Starič

Velika hvala proizvajalcem tega sredstva! DiaDrops kapljice so mi hitro pomagale! Naročila sem ga na uradni spletni strani proizvajalca. Ne odlašajte z zdravljenjem, bolje je, da se težav zaradi diabetesa rešite zdaj kot pa kasneje jokate in obžalujete.

Gabrijela Simončič

Hvala vam, Laura Zelenec, če ne bi bilo vas, ne bi verjela v učinkovitost tega sredstva. Več kot 5 let sem že poročena z možem, ki je sladkorni bolnik. Bilo je res grozno. Zdaj pa teče kot 18-letnik.

In paket je prišel zelo hitro.

Laura Zelenec

Ni za kaj, Gabrijela. Prosimo, povejte nam, kako dolgo je zdravljenje trajalo.

S spoštovanjem, Laura Zelenec

Gabrijela Simončič

Približno 55 dni, po približno 14 dneh je bil njegov krvni sladkor normalen.

Laura Zelenec

Gabrijela, iskreno vam čestitam!

S spoštovanjem, Laura Zelenec

Lena Hribar

Rezultat je presegel moja pričakovanja. DiaDrops me je spravil na noge v le 6-ih dneh! Naročila sem več paketov, še za moje prijatelje.

Alica Rožnik

Pred pol ure sem ga naročila preko programa.

Presenetljivo, nisem si mislila, da je to tako enostavno!

Naročilo sem oddala na uradni spletni strani in vse potrdila. Tudi jaz si želim živeti normalno in uživam v pohajanju 🙂

Emilija Vodnik

Imam diabetes, vendar se mi je stanje močno popravilo s kapljicami DiaDrops. Hudega nihanja krvnega sladkorja ni več. Počutje pa je izvrstno!

Adela Možgan

Naročila sem ga takoj ko sem prejela svojo plačo. Krvni sladkor je sedaj stabilen, jemljem pa ga šele nekaj dni.

Laura Zelenec

Zdi se mi, da poskušajo lekarne prodajati tudi to sredstvo, seveda po višji ceni. Ti ljudje so tako pohlepni. Od zdaj naprej moramo natančneje spremljati, kam in komu pošiljamo ta izdelek.

S spoštovanjem, Laura Zelenec

Suzana Makolar

Zdaj pijem ta napitek, DiaDrops, že 2 meseca. Prijateljica mi ga je prinesla iz ZDA. Počutim se odlično: otekanje in glavoboli so izzveneli, vrtoglavica tudi, poleg tega sedaj popijem manj vode.

Mark Karlin

Tudi jaz sem ga jemal. Resnično pomaga. Če imate sladkorno bolezen, ga res priporočam, saj je prav takšen, kot ga opisujejo v članku. In tudi hitro so mi ga dostavili, prejel sem ga v vsega 3 dneh. Na žalost prej ni bilo takšnega programa 🙁

Laura Zelenec

Mark. to takrat na žalost ni bilo mogoče. Za razvoj in odobritev novega sredstva je bilo potrebno veliko časa in finančnih sredstev. Vseeno lahko sedaj ljudje preprečijo diabetes s kapljicami DiaDrops, če pa diabetes že imajo, pa lahko zaustavijo njegov razvoj in preprečijo komplikacije

S spoštovanjem, Laura Zelenec

Katjuša Petik

Prebrala sem članek in se takoj odločila, da ga naročim in preizkusim. Tradicionalna medicina mi je pomagala le nekaj časa in rekli so mi, da je diabetes težko ozdraviti. Zdaj lahko vidim resnične rezultate. DiaDrops sem prejela 5 dni po naročilu. Že po prvem dnevu sem se počutila bolj zdravo, kar mi je bilo izjemno nenavadno. Hvala vam iz dna srca, zdaj lahko živim normalno življenje.

Julija Breznik

Ljudje, povejte mi, kje ste kupili to sredstvo? Ne najdem ga v lekarnah, preko interneta pa se ga bojim naročiti. Ne želim kupiti ponaredka.

Laura Zelenec

Ponavljam, DiaDrops lahko naročite le preko uradne spletne strani. Če se ne želite zmotiti, le kliknite na zgornjo povezavo in izpolnite obrazec.

Želim vas spomniti tudi na to, da v okviru tega programa izdelek distribuiramo po posebno dostopni ceni! Vendar program ne bo trajal prav dolgo, torej ne odlašajte z naročilom!

Vendar se pazite ponaredkov.

S spoštovanjem, Laura Zelenec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + three =