Purilipid Srbija šta je, cena, gdje kupiti: svaki četvrti čovek nalazi se u rizičnoj grupi!

By | April 15, 2019

Purilipid za snižavanje holesterola – šta je, uputstvo, sastav, nuspojave, upotreba

Holesterol je jedna od životno važnih supstanci. On je odgovoran za normalno funkcionisanje organizma. Međutim, previsok nivo holesterola u krvi može da izazove ozbiljne probleme sa zdravljem. Kako da se zaštitite i kakve posledice mogu da budu ako se na vreme ne preduzmu mere, čitajte u ovom članku.

Ekspert – doktor bioloških nauka, profesor

Vitalij Andrejevič Kulkin

Organizam je tako organizovan da se 80-90% holesterola sintetiše u jetri – nezavisno od toga da li se hranite maslacem ili šargarepom. To jeste, naravno da dijeta može donekle da koriguje nivo ove supstance u organizmu, ali sasvim nedovoljno – samo nekih 10-20%.

Visok nivo holesterola u krvi čak i kod ljudi koji imaju normalnu telesnu težinu predstavlja pravi put ka moždanom udaru i infarktu zato što se holesterol taloži na zidovima krvnih sudova i tako ih i začepi. Krvni sudovi koji su začepljeni plakom od holesterola nisu u stanju da rade punom snagom.

Prekomerna težina, bolesti jetre i žučne kese, pa čak i dijabetes – takođe su posledice povišenog holesterola.

Možete da osetite ceo niz simptoma: umor, pospanost, trnjenje udova – pripisujući to preteranom umoru.

Kako sniziti holesterol u krvi

Problem je bolje sprečiti nego se boriti sa posledicama. Svojim pacijentima preporučujem da u ishrani svedu na minimum masne vrste mesa i ribe, pekarske proizvode, alkohol i mlečne proizvode sa velikim procentom masti. A takođe bar jednom godišnje da koriste preparate koji snižavaju nivo holesterola. Sa ovim zadatkom se odlično nosi Purilipid .

Za razliku od hemijskih preparata, Purilipid deluje bez neželjenih efekata i počinje da deluje ubrzo nakon uzimanja. Aktivne komponente preparata Purilipid (ekstrakt artičoke, gujina trava, seme grožđa i alfa-lipoična kiselina) potiskuju proizvodnju enzima HGM-CoA u jetri koji je odgovoran za preteranu proizvodnju holesterola.

Ako gornja granica holesterola u krvi prelazi 5,2 mmol/l, preporučujem brzu terapiju biododatkom Purilipid. Jedan ciklus preparata Purilipid čisti krvne sudove od naslaga holesterola i usporava napredovanje ateroskleroze.

Kako se oseća osoba sa normalnim nivoom holesterola.

Pre i posle upotrebe preparata Purilipid – iskustva korisnika, mišljenje

Uz saglasnost pacijenata pokazaću neke primere:

Kao što vidite, ispravna ishrana uz dodatak biokompleksa Purilipid daje rezultate čak i kod zapuštenih slučajeva.

Purilipid Srbija – cena, gdje kupiti. Purilipid u ljekarnama – prevara

Ovaj praparat možete kupiti samo na zvaničnoj stranici

Trenutno ovaj proizvod možete kupiti na akciji sa 50% popusta

Budite zdravi i čuvajte se prevaranata koji prodaju robu bez licence na tržištu i na drugim stranicama.

Purilipid forum – komentari, recenzije

Jasmina

Svima preporučujem Purilipid. Vadila sam nalaze i vrednosti su se smanjile 2 puta zahvaljujući jednom ciklus. Takav razultat nisam imala čak ni nakon uzimanja statina i lekova protiv holesterola

Mitrović Petar

Malo je reći da sam u šoku. Ali prijatnom šoku. Prošao je mesec, a rezultat je prosto neverovatan! Nikad pre se ovo nije desilo. Još ću da pijem

Svetomir

Dobio sam narudžbu

Smiljka

Dobila sam već drugo pakovanje. Daću savet svima koji imaju povišen nivo holesterola – ne gubite vreme. Evo vam preparat koji stvarno deluje za razliku od mnogih drugih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three − three =