Pure Gold Srbija sastav, cijena, gdje kupiti: anti age krema za restart vaše kože

By | October 10, 2019

Tabl of Content

Pure Gold anti age krema – pravo osveženje za podmlađivanje vaše kože

Pure Gold krema je eliksir koji će Vas vratiti u godine iza…

Potpuno prirodan eliksir nastao kao kombinacija zlatnih čestica i kavijara, koji vrše antioksidaciju i regeneraciju Vaše kože. Jedan od glavnih zadataka je uklanjanje masnoće i regeneracija pora kože, kao i njihovo zatvaranje i otklanjanje prljavštine i štetnih toksina.

Revitalizacija kože

Pure Gold anti age krema

Poznato je da se kombinacija zlata i kavijara koristila još iz doba dinastije Ming. Osnovne funkcije ova dva sastojka se ogledaju u dubinskom čišćenju kože, i efektu antioksidacije, što Vašu kožu vraća u prvobitni oblik i zateže je.

Oporavljanje pora

Pure Gold forum

Koža je organ koji je sastavljen od proteina. Pošto kavijar sadrži visok nivo amino kiselina, lako dolazi do zalečenja pora i oporavljanja ćelija kože. Osnovni efekat je hidratacija kože, čiji je rezultat njeno podmlađivanje.

Usporava starenje

Pure Gold kako koristiti

Kombinacija zlata i kavijara usporavaju starenje kože zadržavajući njenu elastičnost, i utiču na povećanje koncentracije kolagena u ćelijama kože. Osim toga, PURE GOLD još dodatno štiti Vašu kožu od UV zračenja.

Vratite nežnost i lepotu vašoj koži. Pure Gold sastav, neželjeni efekti, kako koristiti

Pure Gold komentari

Čestice zlata

Najskuplji metal na tržištu koji obožavaju ljudi širom sveta. U starim kulturama, zlato je bilo božanski dar. Ono što ga još karakteriše jesu njegova antibakterijska svojstva, protivupalna dejstva u zaštiti protiv UV zračenja, obnavlja i usporava trošenje kolagena, stimuliše oporavak ćelija kože. Zlato je zaduženo takođe za inhibiciju mladolikog izgleda, zategnutosti kože, pomaže transportu kiseonika direktno u kožu, stimuliše linfnu drenažu i cirkulaciju krvi.

Kavijar

Savremena kozmetika koristi kavijar za preventivno delovanje na pojavu bora, za revitalizaciju i ishranu kože, za uspostavljanje hidropolidne ravnoteže, za dubinsko čišćenje pora, za izglađivanje mikroreljefa epiderma, aktivira stvaranje kolagena i elastina u koži. PURE GOLD sadrži visoku koncentraciju kavijara, što je veoma pogodno sa zreliju, suvu i strasom ugroženu kožu. Tako Vaša koža dobija sve što je potrebno odjednom.

  • revitalizuje vašu kožu
  • usporava proces starenja
  • pomaže uklanjanju bora
  • dubinski čisti vaše pore

Pure Gold forum, iskustva korisnika, komentari

Simona Živković

Pure Gold, za moje 64 godine je potpuni pogodak. Koža na licu je zategnuta više nego obično, meka je i veoma čista. Pure Gold sam dobila od prijateljice da probam, i od tada se ne odvajam od nje.

Antonija Boroš

Treba voditi računa o sebi. Gledajući TV, vidim modele koji izgledaju fenomenalno, koža im je fenomenalna. Probala sam i ja tako da izgledam sa raznim preparatima, ali sa PURE GOLD kremom, sve je došlo na svoje mesto.

Snežana Zvekić

Godinama se mučim sa mitiserima, duboko otvorenim porama, i veoma masnom kožom. PURE GOLD krema je posle nekog vremena upotrebe dala vrhunske rezultate. Sada moja koža izgleda fenomenalno, a i osećam se tako.

Pure Gold cijena, gdje kupiti

Pure Gold cijena

U toku promotivnog perioda se primenjuju snižene cene. Trenutno sniženje za ovu nedelju je 50% u odnosu na punu cenu.

Cena: 4460 RSD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 12 =