Get Real România – antrenează-ți sexualitatea, descoperă plăceri unice

By | April 25, 2019

Structura interioară imită pe deplin corpul femeii. Material brevetat de ultimă generație, care intensifică senzațiile.

Oral masturbator

Sex oral hiperrealist. Masturbatorul se întinde până la dimensiunea dorită și înconjoară bine penisul. Limbă mobilă oferă stimulare suplimentară. Exercițiile regulate cu acest simulator întăresc mușchii penisului, asigurând o erecție de lungă durată.

Lățime:  11 cm

Lungime:  19 cm

Greutate:  1.05 kg

Impermeabilitate:  100% impermeabil

Material: 

  • Ultra Realistic Cyber Skin UR3™;
  • Silicon medical TPR sigur pentru corpul uman

Anal & vaginal masturbator

Gadget unic cu două găuri anatomice. Un vagin moale pentru stimularea blândă a fiecărui centimetru al penisului și capului. Și un anus îngust, cu un tunel de relief puternic, creat special pentru a crește rezistența. Cine va supraviețui unui maraton sexual de 10 minute cu acest masturbator, va rezista în pat o jumătate de oră!

Diametru:  28 x 28 cm

Lungime:  14.5 cm

Greutate:  7.3 kg

Impermeabilitate:  100% impermeabil

Material: 

  • Ultra Realistic Cyber Skin UR3™;
  • Silicon medical TPR sigur pentru corpul uman

Plăcerea care aduce profit

  • Prelungește erecția
  • Accentuează orgasmul
  • Întărește mușchii penisulu
  • Crește sensibilitatea

Forma patentată a reliefului intern al masturbatoarelor maxerection™ lucrează delicat cu toți mușchii penisului. Exercițiile regulate contribuie la întărirea musculaturii, amplificarea erecției și creșterea penisului cu 1-2 centimetri.

Iar materialul inovator ultra-realist Ultra Realistic Cyber Skin UR3™ va oferi cele mai plăcute senzații de la antrenamentele sexuale. Pentru un realism mai mare, încălziți manșonul masturbatorului în apă caldă înainte de utilizare.

Ultra Realistic Cyber Skin UR3™

Ultra Realistic (UR3 ™) – imită pielea umană și seamănă cu ea la atingere. Materialul este creat pe baza unui elastomer termoplastic. Ftalații sunt înlocuiți cu alți agenți de înmuiere, care sunt absolut inofensivi pentru sănătate.

În 2022, materialul UR3™ este planificat să fie utilizat în producția de membre artificiale și proteze.

Noi garantăm 100% confidențialitate

Garantăm securitatea 100% a comenzii tale pe întreaga perioadă de livrare.

Men reviews

Andrew, 34

Nu știu de ce, dar am început să termin rapid: 10 minute și atât. Nu vreau să iau pastile, așa că m-am decis la această metodă. Antrenându-mă cu masturbatorul, am cunoscut mai bine corpul meu și am învățat cum să-mi direcționez excitarea. Acum eu decid când să termin, nu creierul și corpul meu. Acum îmi este ușor să rezist o oră și jumătate!

Saimon, 28

Am prins prietena cum masturba, mi-a spus că nu îi sunt suficiente 20 de minute de sex pentru a termina! Am fost șocat, deși și eu însumi aș prefera o partidă mai lungă. Am aflat că, datorită exercițiilor permanente și datorită masturbatorilor, poți deveni mai rezistent. Peste două săptămâni am stabilit un record – o oră și jumătate și orgasme unul după altul. Dar cel mai neașteptat – penisul a devenit mai mare cu aproape 2 centimetri! Ca și cum ar fi pompat)))

Bart, 41

În timpul sarcinii soției în a doua jumătate a termenului, medicul ne-a recomandat să renunțăm la sex. Înțelegeți cum e să fii câteva luni fără femeie. Soția mea s-a oferit să cumpere un masturbator. Produsul din piele cibernetică pur și simplu m-a uimit, atât de realistă era fanta sexuală la intrare. Dar nespus de mult mi-a plăcut materialul. Senzația realității actului sexual a fost practic completă.

618 RON

309 RON

O sărbătoare în pat de fiecare dată: cum să te ții mult timp. Fără pilule și injecții

Înainte să încerc jucăriile sexuale, credeam că am o viață sexuală activă.   Mă gândeam că dacă mă pot ține timp de 10 minute, devin automat un specialist al maratoanelor sexuale. Însă când, după un „maraton”, am mers la baie și am surprins-o pe iubita mea satisfăcându-se singură, am înțeles că m-am înșelat…

Fraților, e nasol.

Mă tem să-mi imaginez ce dezgustător era pentru ea să îndure spectacolul meu plictisitor. 

Doar Viagra și analoagele sale erau răspunsul la toate întrebările. La început, totul a fost în regulă. Odată, am reușit să mă țin timp de 1,5 ore. Iubita mea a fost șocată. Dar fără pilule, îmi pierdeam controlul asupra penisului. Te obișnuiești destul de repede cu lucrurile bune. Odată, am luat două pilule, doar ca să fiu sigur, și mi-am recăpătat cunoștința în spital, după spălături stomacale. Diagnosticul a fost intoxicație. Experimentele mele cu stimulatoarele s-au încheiat acolo.

Problema, însă, a rămas. Am căutat pe toate forumurile. Se pare că unii bărbați își fac chiar și injecții în zona inghinală. Nu știu ce e mai rău… Un penis moale și sex plictisitor sau injecții în penis. Probabil, această metodă este fie pentru cei mai curajoși, fie pentru cei mai disperați…

Am ales o modalitate mai sigură pentru a câștiga mai multă rezistență în pat.

Este vorba despre Premium Toys

Jucăria sub formă de gură feminină este foarte asemănătoare cu o gură feminină reală. Este fabricată din cyberskin, care, apropo, va fi folosită în curând pentru fabricarea de organe pentru transplant. Materialul este foarte realist, de la primele minute se încălzește la temperatura corpului și păstrează căldura.

Fraților, exersarea cu această jucărie este pur și simplu extraordinară. Gâtul are o suprafață ușor striată, o limbă mică și moale și buze. Foarte incitant! 

Gaura strâmtă creează un efect de sucțiune, iar acesta este o stimulare suplimentară. Pur și simplu! După ce am încercat de câteva ori, m-am îndrăgostit de senzațiile intense și realiste.

Pe scurt, o recomand! Exersarea suplimentară cu Premium Toys mi-a oferit ocazia să îmi cunosc mai bine corpul și să-mi controlez erecția. Acum, eu decid când să mă termin, nu creierul sau corpul meu.

Încă un lucru plăcut la utilizarea acestor jucării – mărirea penisului. Da! Pe bune! Datorită faptului că am devenit mai activ din punct de vedere sexual și erecția mea durează mai mult timp, țesuturile penisului s-au întins și penisul meu a crescut. Nu cu mult, doar 2,2 cm mai lung și 1,3 cm mai gros, însă e foarte cool chiar și așa.

Acum înțeleg deja că o partidă de 10 minute urmată de somn e o rușine. Două ore fără întrerupere, un orgasm după altul – nu mai sunt o problemă. Acum, iubita mea adoarme prima după sex.

Deci, dacă și viața ta este un film în alb și negru, știi ce ai de făcut. Mai jos găsești linkul către site-ul de unde poți comanda Premium Toys, care îți vor fi livrate la ușa casei.

Mai mult, producătorul livrează pachetul fără inscripții, astfel că nimeni nu va ști vreodată ce se află înăuntru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 5 =