Elesse Cream România, ce este, forum, pret – înfășoară-te cu o tandrețe cremoasă pe care o meriți

By | May 30, 2023

Tabl of Content

Cu Elesse Cream în 14 zile

 • Îți vei reduce ridurile
 • Îți vei îmbunătăți conturul feței
 • Pielea ta va căpăta o strălucire tânără

-50%

Despre Elesse Cream: „Acesta este un adevărat lifting în borcan!”

„Timp de 30 de ani am combinat rolul de soție și mamă cu munca profesională solicitantă de la universitate. Din păcate, goana constantă și lipsa de timp pentru mine au avut un impact negativ asupra aspectului meu – într-o zi am fost îngrozită să văd în oglindă o bătrânică obosită de viață! Mă simțeam rău în propria mea piele și începeam să mă gândesc la acțiuni radicale – un lifting facial. Din fericire, am descoperit la timp Elesse Cream. O astfel de compoziție la un asemenea preț nu vei găsi nicăieri altundeva. Rezultatele m-au șocat – fața pare cu 20 de ani mai tânără! Recent, un grup de studenți a crezut că sunt o colegă!”

Agnes Friedrich, 51 Ani, București

Opinia expertului:

Primele riduri apar în jurul vârstei de 25 de ani. După împlinirea a 35 de ani, majoritatea femeilor începe să observe pe față o avalanșă de procese nefavorabile. Între timp – trăim din ce în ce mai mult, suntem atletici, activi profesional și activi social. Ne dorim ca corpul să urmeze spiritul, iar toate schimbările sunt deosebit de acute pentru femei – femeile de azi de 40, 50 și 60 de ani încă își doresc să se simtă feminine, frumoase și atractive.

Mecanismele care duc la formarea ridurilor sunt complicate, dar au un lucru în comun – distrugerea structurilor de susținere ale pielii, ceea ce face ca bărbia să își piardă conturul, obrajii și pleoapele se lasă, se formează pungi sub ochi, iar suprafața pielii își pierde strălucirea, culoarea și fermitatea.

Din fericire, succesele cercetătorilor din ziua de azi în inversarea vârstei biologice a pielii sunt cu adevărat impresionante. Există o probabilitate înaltă ca bisturiul și acele să devină în curând metode ale trecutului! Totul datorită descoperirii mai multor substanțe active inovative de origine naturală, care dau rezultate spectaculoase de întinerire.

Acestea, atent selectate și combinate prin efectul de sinergie, fac parte din formula revolutonară Elesse Cream, care ia piețele străine cu asalt și se pregătește să cucerească inimile româncelor. Personal, sunt convins că avem de-a face cu o nouă eră a anti-îmbătrânirii naturale.

Daniel Matei,  expert Skin Renew Institute

Pentru ce vei iubi formula Elesse Cream?

 • pentru celebrul BAKUCHIOL, numărul unu printre ingredientele anti-îmbătrânire
 • pentru complexul de substanțe active unice
 • pentru compoziția sa 98% sigură, pură și naturală
 • pentru parfumul plăcut, subtil și senzual
 • pentru textura delicată, cremoasă
 • pentru faptul că este 100% netestat pe animale, și, mai presus de toate, pentru  

– EFECTELE REALE, apreciate deja de peste 76 598 de femei

9/10 dintre femei confirmă că viețile lor s-au schimbat în mai bine datorită formulei Elesse Cream – pareri

Alătură-te miilor de femei care sunt încântate de acțiunea Elesse Cream:

„Excelent”

„Sunt cosmetoholică și testez mereu noutăți cu fiica mea… Nimic nu mi-a dat vreodată asemenea efecte ca Elesse Cream. Nimic, nici măcar tratamentele invazive, precum injecții! Tenul a devenit ferm, obrajii și fruntea s-au netezit, iar ridurile din jurul ochilor… Stai puțin, ce riduri?? ;-)”

Alina, 48 ani

utilizat de 5 luni

„Este adevărat”

„Eram sceptică, dar Elesse Cream își respectă promisiunile. Mai ales, am recăpătat un aspect radiant, energic – fața mea iradiază o strălucire tinerească. Colegele mele de la serviciu mă tot întreabă despre procedura secretă pe care mi-am făcut-o. Nu știu nimic mai bun!”

Maria, 49 ani

utilizat de 3 luni

„Hitul meu”

„Recunosc că mi-am făcut stoc de Elesse Cream, pentru că nu-mi imaginez că ar lipsi de pe masa mea de toaletă. Cu trei copii, m-am cam neglijat. Până nu demult, arătam ca propria mea mamă. Îmi era rușine să ies undeva să văd oameni pentru că soțul meu este foarte chipeș. Elesse Cream a fost alegerea perfectă – devin mai tânără în confortul propriei mele case, fără bisturiu. O revelație!”

Ruxi, 37 ani

utilizat de 2 luni

Elesse Cream mod de utilizare, efecte adverse

Dacă te-ai săturat de creme cu o mulțime de reclame și scumpe care nu fac nimic specific pentru pielea ta, ai încredere în experții din laboratoare franceze renumite și alege bio-reînnoirea profesională a pielii tale cu Elesse Cream. Ani de cercetări aprofundate asupra nevoilor complexe ale pielii mature au rezultat într-o formulă neobișnuită, modernă, care vizează exact cauzele îmbătrânirii.

De ce cosmeticele tale s-au dovedit a fi o dezamăgire?

 • Compoziție fără valoare, plină de agenți de umplere și conservanți
 • Lipsa sau doar urme de substanțe active
 • Acțiune prea superficială și fără efecte
 • Trebuie să cumpăr multe produse diferite
 • Iritație, roșeață, deshidratare (retinol tradițional)

Ce diferențiază Elesse Cream de alte dermocosmetice?

 • Un super-complex nutrițional bogat cu peste
 • 10 ingrediente, fără „umpluturi” inutile
 • 4 substanțe active selectate, foarte concentrate
 • Acțiune în profunzime dovedită științific
 • Tot ce are nevoie pielea închis într-un singur borcan
 • Rezultate perfecte, 100% fără efecte secundare și iritații

Descoperă puterea ingredientelor unice ale Elesse Cream:

Sytenol® A Bakuchiol

Recunoscut drept cel mai inovator ingredient cosmetic al anului 2020.

Sytenol A Bakuchiol este echivalentul vegetal al retinolului, cunoscut drept cea mai puternică substanță anti-îmbătrânire, dar Bakuchiol are avantajul de a fi complet lipsit de efectele secundare ale retinoizilor tradiționali precum iritații, uscăciune, arsuri și roșeață. Îmbunătățește fermitatea și tensionarea pielii mature, reduce decolorările hormonale și cauzate de soare, uniformizează nuanța pielii, minimizează porii și combate toate imperfecțiunile. Este potrivit chiar și pentru pielea foarte sensibilă.

Dolcévia®

Glicozid pur, natural, vegetal obținut din Stevia (Stevia Rebaudiana). Sarcina sa este de a relaxa ușor mușchii feței pe care îi strângem involuntar, prevenind micro-contracțiile permanente ale acestora, și astfel – formarea și adâncirea liniilor, ridurilor și brazdelor. O față netezită, relaxată capătă imediat un aspect mai radiant, prietenos, tineresc – efectele vizibile apar deja în primele zile! Spre deosebire de Botox, efectul este extrem de natural și subtil și, mai important, nu are efecte secundare.

Sterocare™

Un alt ingredient excelent în prevenirea îmbătrânirii pielii. Se bazează pe extractul de flori de trifoi roșu. Datorită bogăţiei de izoflavone, acționează asupra pielii în mod similar cu estrogenii naturali, care încep să lipsească odată cu vârsta, ceea ce face pielea subțire și uscată. Sterocare™ crește densitatea pielii, reconstruiește în profunzime structura acesteia, de aceea ridurile sunt semnificativ mai mici și umplute. Ajută la menținerea hidratării în straturile mai profunde ale pielii, făcând-o netedă și elastică.

Early boost

Taurina naturală obținută din planta Jania Rubens – este o substanță cu un potențial energizant de neegalat care elimină semnele de oboseală. Dar asta nu este tot – acest ingredient este un biostimulant esențial al țesuturilor, crește semnificativ nivelul de hidratare profundă a pielii și afectează numărul, lungimea și activitatea biologică a fibroblastelor, celulele pielii responsabile de producția naturală de elastină, colagen și acid hialuronic. Fibrele puternice de susținere elimină lăsarea țesuturilor faciale, definind frumos ovalul bărbiei și ridicând obrajii.

Acțiunea acestor 4 substante active puternice este completată de colagen, acid hialuronic, vitamina E, unt Shea, extract de merișor și extract de mere.

Datorită Elesse Cream reîntinerirea ceasului biologic al pielii nu a mai fost niciodată atât de:

 • Naturală și sigură

Elesse Cream conține doar ingrediente atent selectate și testate care nu provoacă alergii, iritații sau efecte secundare.

 • Ușoară și comodă

Elesse Cream este o formulă inovatoare bazată pe cele mai recente descoperiri în cosmetologie. Poate fi folosit de femei de toate vârstele, în confortul propriei case.

 • eficientă

Puterea Elesse Cream constă în efectul său real de întinerire, confirmat de numeroase studii, și nu în spoturile publicitare.

Este șocant, dar totul indică faptul că acum poți obține efectele celor mai bune saloane și clinici de înfrumusețare în confortul propriei case! Fără ace, fără suferință, fără a cheltui o avere pe un întreg arsenal de diverse mijloace și tratamente.

Elesse Cream comandă, pret

-50%

Elesse Cream mod de preparare, compozitie, contraindicatii – zilele injecțiilor cu Botox și liftingurile faciale s-au încheiat!

Tratamentul revoluționar al unui profesor român vă întinerește în mod natural cu cel puțin 15 ani în 28 de zile.

Chirurgii plasticieni se tem pentru locurile lor de muncă. Noua metodă de eliminare a ridurilor și de întărire a pielii feței și gâtului le va lua miile de locuri de muncă? Specialiștii de top în cosmetologie, dermatologie și medicină estetică nu au nicio îndoială că este așa. Datorită dezvoltării formulei macromoleculare naturale de întinerire de către un român, a avut loc în sfârșit avansul mult așteptat în lupta împotriva semnelor îmbătrânirii pielii.

Deja peste 14 mii de utilizatori ai tratamentului au eliminat 98% din riduri și au recuperat fermitatea tânără a pielii feței și a gâtului în 28 de zile. Astfel, au reușit să obțină efectul de netezire a ridurilor identic cu botoxul și cu liftingul facial fără a fi supuși unei singure intervenții cosmetice. Chiar și femeile care renunțaseră deja la speranța de a-și recăpăta aspectul tineresc au reușit să inverseze efectele îmbătrânirii cu cel puțin 15 ani. Cum este posibil?

Profesorul Ionescu Florin (expert în biologie moleculară) a decis să-și elibereze soția de complexele cauzate de riduri și de pierderea fermității pielii, redându-i aspectul tineresc. Acesta a fost începutul unei revoluții în cosmetologie. Profesorul, după o jumătate de an de cercetări avansate în laborator, a dezvoltat o formulă macromoleculară naturală, sigură și ușor de utilizat care regresează vârsta biologică a celulelor. De asemenea, întinerește pielea feței și a gâtului cu cel puțin 15 ani în 28 de zile.

Revistele medicale profesionale au numit deja acest tratament “o realizare revoluționară în cosmetologie”, iar profesorul a fost nominalizat la premiul Dermatologic Discovery of a Year pentru realizarea sa. Datorită efectelor formulei sale macromoleculare, chiar și femeile mai în vârstă pot elimina 98% din riduri și strânge radical pielea, recâștigându-i aspectul tineresc.

“Injecțiile cu Botox și liftingurile faciale sunt o risipă de bani!”

Ce motive există să credem așa?

Aceste cuvinte sunt confirmate de peste 14 mii de utilizatori mulțumiți de formula macromoleculară a prof. Ionescu care au întinerit deja cu cel puțin 15 ani în 28 de zile. Așa că am decis să aruncăm o privire mai atentă asupra tratamentelor de întinerire. Și mai exact, vedeți care sunt dezavantajele lor și ce se întâmplă dacă ne supunem acestora. Acestea sunt concluziile:

Operațiile de întinerire sunt foarte costisitoare

Un lifting costă între 4.000 și 7.000 de euro. La rândul ei, o injecție de botox pentru a umple o ridă costă în jur de 300 de euro. Pentru a injecta botox în toate ridurile, ar trebui să cheltuiți aproape 50000 de euro. Chiar dacă vă puteți permite să cheltuiți acea sumă mare de bani, nu veți putea evita alte inconveniente și pericole ale acestor operațiuni.

Acestea pot provoca complicații grave

Vânătăile, umflarea și înroșirea pielii sunt cele mai puțin grave complicații care rezultă din procedurile de întinerire. Botoxul injectat în piele călătorește între celulele nervoase și ajunge la creier, rezultând interferarea cu funcționarea întregului sistem nervos și provocând, printre altele, tulburări de vedere și echilibru. Pielea este tăiată cu un bisturiu în zona părului, unde se formează o cicatrice din care părul cade ireversibil. Rezultatul? Pete chele pe cap!

Paralizează mușchii feței

S-a demonstrat că injectarea cu Botox face ca mușchii să nu mai funcționeze, să se micșoreze și să dispară. Aceasta înseamnă o paralizie musculară ireversibilă Fața devine imobilă, pare artificială și nu mai poate exprima emoțiile. 47% din liftinguri au ca rezultat leziuni ale nervilor. În plus, provoacă necroză și infecții ale țesuturilor, ducând la deformări faciale și asimetrii.

Oferă un efect artificial

Fețele nefirești și paralizate, care nu sunt capabile să exprime direct emoțiile provoacă lacrimi! Arata ca artificial și un desen animat. Există multe astfel de cazuri în spectacol. Oamenii râd de aceste “măști de plastic staționare”.

Trebuie să repetați

Efectul de umplere a ridurilor cu botox dispare după 3 luni. Aceasta înseamnă că, pentru a-l menține, trebuie să suferiți frecvent injecții costisitoare, dureroase și foarte periculoase. La fel și cu lifting-ul, este necesar să se supună operațiuni de întreținere specializate foarte costisitoare. Are sens să înrăutăți paralizia facială ireversibilă și să plătiți o grămadă pentru aceasta? Desigur că nu.

Tocmai de aceea formula macromoleculară de întinerire a prof. Ionescu este o adevărată revoluție în lupta împotriva ridurilor și a pierderii netezirii pielii feței și gâtului.

Tratamentele de întinerire sunt costisitoare, riscante pentru sănătate și dau un efect de caricatură al unei fețe artificiale și paralizate. Dimpotrivă, tratamentul profesorului Ionescu recuperează în mod natural tinerețea pielii feței fără bisturiu și fără ace. Reface cel mai bun nivel de colagen din piele (cel pe care îl aveați la vârsta de 20-25 de ani), prin care chiar și cele mai adânci brazde și riduri sunt umplute iar pielea lăsată devine mai netedă. Ingredientele pe care le conține au proprietăți nutritive, regenerante și de întărire ridicate. Utilizarea zilnică a acestor substanțe permite eliminarea a 98% din riduri și recuperarea pielii netede și netede a feței și gâtului pe care ați avut-o în tinerețe în 28 de zile.

Acum oricine își poate întineri pielea feței și a gâtului cu cel puțin 15 ani în 28 de zile

Tratamentul antirid bazat pe formula macromoleculară de întinerire a prof. Ionescu este acum disponibil în retail sub numele Elesse Cream. Are formula ca o cremă ușoară pentru a fi aplicat pe piele o dată pe zi. Datorită acestei formule, tratamentul este destinat tuturor tipurilor de ten: normal, uscat, gras, mixt, alergic sau cu acnee. Utilizarea acestuia nu provoacă efecte secundare.

Tratamentul estetotal sigur pentru organism, ceea ce a fost dovedit de cercetările efectuate la un centru științific francez din Lyon. Aceste analize au mai arătat că tratamentul este eficient în proporție de peste 98%. Datorită lui, femeile între 26 și 94 de ani în doar 28 de zile au obținut efecte spectaculoase în combaterea tuturor tipurilor de semne ale îmbătrânirii(riduri imitative, brazde adânci, piele lăsată, lipsă de netezime și densitate, decolorări, uscăciune…). Indiferent de vârsta sau tipul de probleme ale pielii.

Ce este Elesse Cream, instructiuni: eficacitate demonstrată

Aceste femei, la scurt timp după ce au început tratamentul cu formula de întinerire macromoleculară a profesorului Ionescu, au observat că pielea lor a devenit mai strânsă și mai bine hidratată. Așa au descris procesul: “pielea a devenit moale și netedă la atingere.”Deja de la prima utilizare a început să restabilească nivelul de hidratare al pielii, ceea ce a făcut ca celulele să regreseze biologic în vârstă, eliminând ridurile și și făcând pilea mai fermă. Datorită acestui fapt, în prima săptămână aceste femei au reușit să elimine micile riduri. În a doua săptămână, ele au reușit să elimine “ridurile premature” din ochi și ridurile verticale de pe buze.Și-au făcut pielea mai fermă cu până la 47% și și-au nivelat culoarea din modul în care nu a simțit mai mult nevoia de a folosi fond de ten sau fluide de machiaj.

În etapa următoare, brazdele adânci dintre nas și gură și ridurile de pe frunte au fost netezite. Vasele de sânge inestetice, nodulii, punctele negre au fost reduse si porii dilatați ai pielii au fost, de asemenea, îngustați. Gâtul era vizibil ferm, dar asta nu e tot! După 28 de zile de tratament, profesorii grupului științific au verificat vârsta biologică a pielii tuturor participanților. Rezultatele au depășit toate așteptările: toți pacienții aveau pielea mult mai tânără!!

Efectele documentate ale tratamentului vorbesc de la sine:

 • Săptămâna 1: hidratare și regenerare intensivă, începutul procesului de îmbunătățire a netezirii pielii
 • Săptămâna 2: umplerea picioarelor corbului și a ridurilor din zona gurii, îmbunătățirea netezirii și grosimii pielii, reducerea pigmentării
 • Săptămâna 3: umplerea ridurilor frunții și a brazdelor adânci dintre nas și gură, gât netezit, îndepărtarea venelor de păianjen și a petelor vizibile
 • Săptămâna 4: eliminarea în proporție de 98% a ridurilor, restabilirea netezirii tinere a pielii feței și gâtului, efect de întinerire de minim 15 ani

Carmen Berdilă (58 de ani) din București a fost una dintre primele românce care a încercat Elesse Cream:

“În tinerețe, am crezut că voi îmbătrâni cu demnitate. Nu-mi păsa de riduri, eram fericită, indiferent de aspectul meu. Până când oamenii au început să creadă că sunt bunica fiicelor mele! M-am simțit umilită… dar adevărul este că aveam foarte multe riduri. Arătam ca o babă bătrână, până când nepoții mei au început să se teamă de mine! Nu m-aș fi hotărât la nicio operație sau injecție, pentru că se vede imediat. Este ca în loc de față să ai o mască falsă. Și să plătesc pentru a fi urâtă! Am vrut să întineresc natural, dar nu au funcționat pastile sau pliculețe. Și apoi am găsit acest tratament spectaculos. Dacă nu l-aș fi folosit, aș fi făcut greșeala vieții mele.Ridurile au dispărut peste noapte, chiar și cele mai rele: de pe frunte. A durat 4 săptămâni și pielea mea era deja netedă, suavă, moale și bine hrănită. Am încetat să mai utilizez machiaj. Este minunat să auzi atât de multe complimente. Oamenii cred că am treizeci de ani și de fapt eu am aproape 60 de ani! Mulțumesc mult”.

De ce să cheltuiți o avere pe operații periculoase și desfiguratoare dacă puteți întineri cu 15 ani în 28 de zile într-un mod natural, sigur și economic?

Eficacitatea lui Elesse Cream a fost confirmată fără îndoială de un centru științific din Lyon. Prof. Ionescu continuă să primească nominalizări pentru premii pentru descoperirea formulei care întoarce vârsta biologică a celulelor (inclusiv o nominalizare pentru Dermatologic Discovery of a Year Award!).

ATENȚIE! Feriți-vă de falsuri!

Elesse Cream comentarii, forum

Tamara

și se spune ca românii nu au succes in lume. O mare realizare de mărimea lui Ionescu Florin. Felicitări compatriotului nostru

barbara

Am folosit acest produs pe baza formulei profesorului, l-am primit pentru participarea la clubul de reduceri, m-a costat atât de puțin, dar a eliminat toate ridurile, chiar si pe cele mai adânci! Mă simt minunat. Îl recomand din tot sufletul

Mayra

Am folosit acest tratament pentru riduri si are avantaje. Pielea lăsată nu mai provoacă complexe, în sfârșit mă simt bine cu corpul meu.

sofia

Am încercat și Elesse Cream. La început, fără prea multe chef, pentru că nu credeam că mă va ajuta o cremă. Dar după prima săptămână mi-am dat seama că era ceva diferit! Cumva, nu știu… hrănește pielea din interior în așa fel încât să nu ai nevoie de nimic altceva. Si, de fapt, îndepărtează ridurile!!! Nu am mai văzut așa ceva! Surorii mele nu i-a venit să creadă că schimbarea feței mele nu a fost rezultatul unui lifting, dar când a văzut că nu am cicatrici, s-a convins și de atunci folosește și ea Elesse Cream:)

Rafael

stimate doamne. Am să vorbesc și pentru că am avut de-a face cu diferite formule si tratamente de circa 2 ani. Din cauza genelor mele, mi-am pierdut curând netezimea pielii, mai fumez și, să spun adevărul, nu am avut niciodată o grijă deosebită de pielea mea… Dar când am reacționat si am văzut ca mă vedeam ca pe propria mea mama, am început să lupt împotriva tuturor acestor lucruri. Am cheltuit peste 2.000 de euro pe toate cremele, ceea ce poate nu este atât de mult, dar nici pentru un pensionar din țara noastră nu este atât de puțin. Și nimic nu a funcționat, totul mi-a luat speranța… Și acum 3 săptămâni un văr mi-a dat acest tratament și am aruncat toate medicamentele și capsulele. Doar Elesse Cream mi-a permis să întineresc eficient, pielea este hidratată, moale, netedă, ca atunci când eram tânără. Majoritatea ridurilor au dispărut. Nu știu dacă va funcționa cu toate, dar în cazul meu a funcționat de minune. Merită să încercați și voi.

Adriana

Am încercat și Elesse Cream și a fost un lux. Îl folosesc de două săptămâni, dar am netezit deja jumătate din riduri. Și am uitat de complexul meu cel mai rău, picioarele corbii!!

maria

La intrarea pe această pagină, nu mă așteptam să citesc despre astfel de minuni. Atunci trebuie să am acest tratament. M-am săturat de ridurile mele oribile, nici măcar nu mă pot uita în oglindă. Sigur mă înțelegeți…

Dolores

WOW, în cele din urmă ceva care funcționează și cu această ofertă :) Sunt sigură că în curând dacă acest tratament va fi făcut cunoscut în întreaga lume va fi foarte scump … merită să profitați acum;)

Marta

Nu pot să-mi revin din uimirea mea față de tratament, nu mă așteptam sa mă ajute atât de mult. Ridurile mi-au dispărut și sunt și mă simt mai frumoasă, am mai multă încredere în mine, sunt fericită. Îl recomand :)

Ana

Văd doar recenzii pozitive la această cremă, e păcat să nu profitați de promoție!!

Laura

Deja aștept tratamentul:) :)

Luisa

@Ana @Laura Și pe bună dreptate, folosesc Elesse Cream de 3 săptămâni și simt că am o piele nouă, tânără. Este de nedescris

Rebeca

Le-am eliminat și eu ridurile, am întinerit pielea feței și a gâtului așa cum descriu ei: cu 15 ani!:) salutări, îl recomand

eva

Mi-ar plăcea să profit de ele imediat, dar sunt îngrijorată dacă funcționează. Și am cheltuit deja foarte mult pe metode care nu au valoare

eva

ah!! tocmai am citit că acest tratament poate fi realizat cu tripla garanție de satisfacție, așa că nu este nimic de care să vă faceți griji. O să văd singură, sper sa mă ajute:)

Cătălina

Sunt încă destul de tânără, am 28 de ani, dar am început să iau tratamentul preventiv. Are doar ingrediente sigure și naturale, așa că dau tenului meu elixirul tinereții eterne :)

Alexandra

aștept expedierea cu tratamentul, în curând vă voi scrie despre efecte