Décolletage Pad România pareri, comandă, pret: îngrijirea pielei feței și a decolteulu

By | March 13, 2019

Pagina oficialădé De Colletage Pad – ce este, mod de utilizare, contraindicatii, instructiuni, ingrediente, efecte adverse, compozitie

“Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, iar gâtul și bustul sunt pașaportul ei. “

© Coco Chanel

Vreau să-mi împărtășesc impresiile mele cu privire la folosirea patch-urilor de silicon pentru ridurile din zona gâtului. Ideea de a le cumpăra o aveam de mult timp. La 40 de ani am observat riduri verticale în zona decolteului.

Nu am crezut până nu am văzut poza cu rezultatul, patch-urile într-adevăr funcționează.

décolletage pad ingrediente

Istoric. Décolletage Pad patch-uri anti-îmbătrânire

Vreau să-mi împărtășesc impresiile mele cu privire la folosirea patch-urilor de silicon pentru ridurile din zona gâtului. Ideea de a le cumpăra o aveam de mult timp. La 40 de ani am observat riduri verticale în zona decolteului. La început le observam doar dimineața, ele dispăreau după folosirea cremei și masajului … dar apoi și crema cu masajul au încetat să mai ajute, iar pielea a devenit friabilă. Cosmetologul mi-a explicat că acest lucru se datorează faptului că obișnuiesc să dorm pe partea dreaptă sau pe burtă, dar este binevenit somnul pe spate! Eu însă nu mă pot obișnui să dorm corect. Am decis să-mi injectez în acea zonă acid hialuronic. Totul era perfect … Dar! Efectul a ținut doar 3 luni și această procedură este foarte costisitoare! Am început să caut o soluție pe internet și am găsit aceste minuni. patch-urilor de silicon pentru piept DÉCOLLETAGE PAD Le-am achiziționat de aici:

Am căutat recenzii care nu prea se găsesc pe site-urile noastre. În străinătate acest produs este foarte popular. Am aflat că patch-urile din silicon împotriva ridurilor sunt foarte populare în Europa. Am făcut comanda și am primit-o rapid. Un plic obișnui care conține o placă transparentă din silicon medical, sub forma unui înveliș adeziv lipit pe suport.

ce este décolletage pad

Este destul de simplu de utilizat. Aplicați pe pielea curată și uscată și lăsați-o peste noapte. Nu se lipește pe pielea dată cu cremă! Cremele distrug baza adezivă din silicon. În prima zi am folosit scrubul, iar apoi gelul de duș. Pe piele este aproape imposibil de observat, se lipește perfect și se ține toată noaptea.

décolletage pad contraindicatii

În dimineața când l-am îndepărtat, pielea din acest loc era hidratată … și netedă! După cum promite producătorul, acest lucru se datorează faptului că siliconul trage umiditatea din straturile mai profunde ale pielii. Sa dovedit că plasturele din silicon sunt unul dintre puținele remedii care vindecă cicatricile de pe piele, am avut o cicatrice mică și aproape că a dispărut.

Patch-ul ajunge pentru o lună, eu însă l-am folosit tocmai două luni. După o săptămână de utilizare am început să-l o spăl cu șampon de 3 ori pe săptămână. Se recomandă a usca produsul pe suport, întorcând-ul cu adezivul înapoi. Nu trebuie șters! Se usucă foarte repede.

După 2 luni de utilizare zilnică pielea de pe piept a devenit mai hidratată și mai densă. Ridurile au dispărut complet în acele locuri unde aplicam patch-ul.

décolletage pad instructiuni

Dacă nu folosiți patch-ul o săptămână sau mai mult, ridurile nu reapar. Voi mai comanda unul pentru a-mi menține rezultatul și îl voi folosi de câteva ori pe săptămână.

Concluzie: Produsul este sigur, fără contraindicații, ușor de utilizat, mai ieftin decât injecția, nu maschează ridurile dar le îndepărtează complet. Recomand tuturor!

Décolletage Pad comandă, pret, Décolletage Pad in farmacii, pret in farmacii

Comentarii despre Décolletage Pad – pareri medici, pareri negative, forum

Beatrice, 28 de ani

Acest produs este un miracol. Ridurile din zona pieptului au dispărut. Cu toate acestea, pot spune că, dacă uit să-mi aplic patch-ul o noapte, ele se vor întoarce, dar nu la fel de rău ca înainte, așa că îl voi purta în fiecare seară. Diferența poate fi văzută după prima aplicare. Rezultatul este perfect, am pielea sensibilă și nu am avut reacții alergice sau roșeață. Când m-am trezit dimineața, am scos patch-ul și apoi mi-am aplicat crema direct pe piept și pielea a devenit netedă, fără riduri și catifelată. Recomand.


Amalia, 23 de ani

Chiar funcționează! Veți observa o diferență enormă după prima utilizare.


Ramona, 22 de ani

Sunt foarte mulțumită de noua mea achiziție. Aplic patch-ul pe piept noaptea. Prețul este, de asemenea, foarte rezonabil. Funcționează așa cum era de așteptat. Voi continua să cumpăr acest produs.


Magda, 32 de ani

Obișnuiesc să dorm pe burtă noaptea și în trecut am petrecut mult timp la soare, astfel pielea din zona pieptului s-a schimbat considerabil din cauza razelor de soare. Ca rezultat, am căpătat riduri și piele tare , de aceea nu mai port haine cu decolteu, care mi-au plăcut întotdeauna. Când am văzut patch-urile acestea pe site, am decis să verific comentariile și s-a dovedit că este un produs minunat, la un preț rezonabil, așa că am comandat câteva. Am observat o ameliorare semnificativă după prima aplicare! Dar a doua, a treia și a patra noapte în care le-am purtat au adus o îmbunătățire și mai mare decât după prima aplicare și în sfârșit am îmbrăcat o cămașă cu un decolteu adânc! Sunt foarte mulțumită de rezultate și le-am povestit mai multor prieteni despre acest produs și sunt sigură că și ele vor încerca!


Ioana, 26 de ani

Le-am folosit doar de câteva ori, dar se observă deja diferența.

décolletage pad comandă

Diana, 34 de ani

Chiar funcționează! Așteptam cu nerăbdare ocazia de a testa acest produs și am fost plăcut surprinsă de rezultatele uimitoare. Fiind o fană înrăită a îngrijirii pielii, sunt obsedată de măști pentru față și am crezut că acest lucru îmi va completa perfect regimul nocturn de îngrijire a pielii! Îmi amintesc de patch-urile pentru zona din jurul ochilor, doar că pentru piept! Îl pun în congelator cu 15-30 de minute înainte de duș și după îl aplic pe piept împreună cu alte creme și simt senzația de mini-spa în condiții casnice. Este foarte lipicios dar nu provoacă iritarea pielii, este foarte durabil și nu se mișcă din momentul în care îl aplic și până îl îndepărtez. Îl spăl cu un săpun lichid blând, îl țin într-un recipient după cum scrie în instrucție. Faptul că se spală ușor și poate fi depozitat oriunde este un mare plus! Îmi face pielea moale, blândă și a devenit cea mai plăcută parte din procedura mea de îngrijire a pielii. Calitate excelentă.


Sofia, 25 de ani

Am comandat DÉCOLLETAGE PAD, fără să mă aștept la prea mari schimbări. Ei bine, de obicei dorm pe burtă și din această cauză am riduri în zona pieptului. Am început să folosesc creme, dar nu au ajutat prea mult. În dimineața după prima aplicare a produselor, după ce am scos plasturele am observat că ridurile au dispărut. Am rămas plăcut surprinsă. Voi continua să îl folosesc.


Maria, 31 de ani

Patch-urile DÉCOLLETAGE PAD sunt destul de moi și acesta este un mare plus. Partea lipicioasă pare să funcționeze foarte bine, nu a căzut niciodată.


Elena, 34 de ani

Îmi place că patch-ul de silicon rămâne pe loc pentru întreaga seara. M-am așteptat să-l găsesc undeva în pat când mă voi trezi, dar el a rămas pe piept pentru întreaga noapte!

décolletage pad pareri medici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − seven =