CytoForte România ce este, pret, comandă: lovitura feroce asupra cistitei și a manifestărilor acesteia

By | June 26, 2019

Ce este Cytoforte cistita

Cistita este o problemă actuală și frecventă în rândul femeilor. În România sunt înregistrate în jur de 2,3-3,1 mln. de cazuri de îmbolnăvire. Datorită structurii fiziologice a corpului (uretra scurtă și lată este predispusă la penetrarea microorganismelor), femeile suferă de cistită de 30 de ori mai des decât bărbații. Potrivit statisticilor, fiecare a patra femeie suferă de această boală în timpul vieții de cel puțin 6 ori, iar 32% suferă de cistită cronică.

Simptomele principale ale cistitei acute

cytoforte cistita
 • urinări frecvente
 • senzația de golire incompletă
 • crampe și senzație de arsură în timpul urinării
 • golirea vizicii urinare în porții mici
 • senzație de durere în timpul urinării
 • urină tulbure și schimbarea culorii urinei
 • creșterea temperaturii corpului

Cistita este un proces inflamator în mucoasa vezicii urinare.

În cele mai multe cazuri, cistita are o natură infecțioasă. Principala cauză a cistitei (până la 80%) este bacteria Е.сoli. Bacteriile patogene intră în vezică prin uretră din rezervoarele de infecție aflate sub vagin (vulvită și vaginită de diverse etiologii) și intestin (ca urmare a nerespectării igienei – spălarea incorectă).

Prevalența ridicată a cistitei la femei se datorează particularităților structurii anatomice a sistemului urogenital. Uretra femeilor este mai scurtă și mai lată, fapt ce ușurează calea bacteriilor pentru a se deplasa sus.

Simptomele clinice, precum și semnele de cistită la femei, oferă un tablou clar în cazul unui proces acut.

Simptomele cistitei cronice sunt, de obicei, “estompate” – intensitatea acestora este mai puțin pronunțată, ele pot să apară și să dispară periodic.

Nimic în plus în Cytoforte. Fără antibiotice. Fără substanțe artificiale

cytoforte forum
 • Extract de merișor: are un efect bactericid și distruge celulele patogene E. coli
 • Extract de mușețel: contribuie la relaxarea musculară în canalul urogenital, care ameliorează rapid durerea
 • Zinc: regenerează celulele și țesutul mucoasei afectate de infecție
 • Vitamina E: previne dezvoltarea proceselor inflamatorii din organism și restabilește funcțiile sistemului urogenital
 • Vitaminele B: produc anticorpi care inhibă agenții patogeni din organism

Cyto Forte – combinație echilibrată a ingredientelor selectate

cytoforte comentarii

Acțiunea ingredientelor este direcționată spre eliminarea cauzelor importante a infecției căilor urinare, reducerea rapidă a senzațiilor de durere și profilaxia recidivelor bolii pe viitor

Formula bioactivă CytoForte oferă tratament pentru cistită în 8 etape

cytoforte pareri negative
cytoforte pareri medici

Dr. Tiberiu Manolache

Specialist în urologie, doctor în științe medicale

Recomandările mele adresate pacienților cu cistita – eliminarea lenjeriei incomode, sintetice și strânse pe corp. Doi – regim la pat, pe cât este posibil. Trei, dar cel mai important – administrarea suplimentului bio CytoForte.

Spre deosebire de antibiotice, acest medicament este, în prezent, singurul produs cu acțiune rapidă și fără efecte secundare. CytoForte începe să acționeze peste 17 minute după ce a fost administrat. Eficiența ridicată a CytoForte se datorează complexului de substanțe active pentru care bacteriile ce cauzează cistita nu dezvoltă rezistență. Produsul distruge în mod eficient organismele patogene din sistemul urogenital și elimină simptomele neplăcute ale bolii. Studiile clinice au demonstrat că: administrarea suplimentului bio în decurs de 1 lună asigură eliminarea bacteriei E.Coli în 98% din cazuri și previne recidivele bolii pe viitor .

O cutie de CytoForte conține 20 capsule

despre cytoforte

Deoarece ingredientele vegetale din compoziția CytoForte nu formează rezistența bacteriilor și nu contribuie la formarea rezistenței lor, poate fi administrat pentru o perioadă lungă (până la 1 lună), repetând cursul de tratament în decurs de 1 an, dacă este necesar.

Mod de utilizare Cytoforte: instructiuni

 • 2 caps./zi nu mai puțin de 1 lună după terapia ICU* cu antibiotice
 • 2 caps./zi nu mai puțin de 1 lună ICU* cu frecvență ridicată  (> 3 acutizări în decurs de 1 an)
 • 1 caps./zi nu mai puțin de 1 lună în cazul riscului ridicat  de dezvoltare a ICU*

Ingredientele produsului contribuie la intensificarea protecției antimicrobiene și ”asigurarea” împotriva cazurilor repetate de ICU*

*ICU – infecțiile căilor urinare

cytoforte românia

Utilizați CytoForte în următoarele situații posibile: perioada după terapia antibacteriană a infecțiilor tractului urinar, în cazul episoadelor repetate frecvente ale infecțiilor tractului urinar, precum și în timpul perioadei de creștere a riscului de dezvoltare pe fundalul unor factori adverși (schimbări sezoniere, climă fierbinte/umedă, hipotermie, situații stresante, călătorii, condiții nefavorabile pentru igienă).

Ei au resimțit deja efectul Cytoforte: forum, comentarii, pareri despre CytoForte

98% dintre cumpărători recomandă acest produs pentru a fi achiziționat

cytoforte comandă
cytoforte mod de utilizare
cytoforte ingrediente

Pagina oficială CytoForte România – pret, comandă, pret in farmacii

Preț vechi: 318 RON

Preț nou: 159 RON

Cum să scapi de cistită într-o săptămână fără antibiotice. cytoforte – pareri medici, pareri negative

În luna februarie a acestui an, cercetătorii OMS au constatat că cistita continuă să fie una dintre cele mai frecvente boli urologice.

Datorită structurii fiziologice a corpului (uretra scurtă și lată este predispusă la penetrarea microorganismelor), femeile suferă de cistită de 30 de ori mai des. Potrivit statisticilor, aproximativ 20-25% dintre femei, adică fiecare a patra, suferă de această boală în timpul vieții și 15% suferă de cistită cronică.

În 80-90% din cazuri, agentul infecțios al mucoasei vezicii urinare este bacteria intestinală, științific- Escherichia Coli. În celelalte cazuri cistita este cauzată de e stafilococi, streptococi, ciuperci cu transmitere sexuală și hipotermie.

Cât de periculoasă este cistita obișnuită

Tratamentul la timp e foarte important, acesta previne complicațiile grave: infecția poate ajunge până la rinichi. Evoluționând în timp, boala poate duce la dezvoltarea pielonefritei – inflamarea țesutului renal, manifestându-se prin febră și dureri de spate.

Dacă nu sunt luate măsuri, boala poate trece în formă cronică, de ex. cistalgie (durere acută și persistentă în timpul urinării). Etapa următoare este zbârcirea vezicii urinare, fapt ce duce la invaliditate.

Cum să scapi de cistită: opinia experților

pagina oficială cytoforte

Dr. Marius Ilarie. Medic primar urolog la o clinică municipală

Pacienții s-au obișnuit să calmeze senzațiile de durere și disconfort provocate de cistită cu ajutorul termoforului. Acest lucru este periculos, deoarece există riscul ca boala să treacă la stadie cronică, prezentând complicații. Va fi nevoie de terapie cu antibiotice care prezintă diferite efecte secundare.

cytoforte contraindicatii

Dr. Amelia Sebastian. Specialist în boli urinare, Centrul medical ”Femeia sănătoasă”

Deseori, în timpul acutizării cistitei, pacienții aleg medicina homeopatică. Totuși, acesta rămâne a fi un subiect controversat în rândul medicilor, din cauza eficienței scăzute. Statisticile afirmă că această metodă vindecă doar 17% din cazuri.

cytoforte efecte adverse

Dr. Paul Matoi Medic primar urolog, doctor în științe medicale

Recomandările mele pentru pacienții cu cistita – înlocuirea lenjeriei incomode, sintetice și strânse pe corp. Doi – regim la pat, pe cât este posibil. Trei, dar cel mai important – administrarea suplimentului bio CytoForte. La acest moment este singurul medicament cu acțiune rapidă, fără efecte secundare. CytoForte te izbăvește de simptomele neplăcute în doar 17 minute de la administrare. Tratamentul de 1 lună cu suplimentul bio previne recidivele bolii.

Eficiența sporită CytoForte se datorează complexului de substanțe active și naturale pentru care bacteriile ce cauzează cistita nu dezvoltă rezistență. Și anume:

 • Extract de merișor: are efect bactericid, elimină inflamația
 • Zinc: regenerează celulele și țesuturile afectate de infecție
 • Vitamina E: previne apariția proceselor inflamatorii și restabilește funcționarea sistemului urogenital
 • Vitamina B6: produce anticorpi care inhibă microorganismele patogene din organism

Doza recomandată: 1 capsulă dimineața și seara, indiferent de masă. Pentru a fixa rezultatul, cursul tratamentului poate fi repetat după o pauză de 5-10 zile.

ce este cytoforte

Veste bună: poți cumpăra CytoForte fără a ieși din casă

Nu este un secret că companiile farmaceutice urmăresc scopuri de îmbogățire, realizând marfa cu un adaos comercial de 200%. Iată de ce producătorul vinde produsul doar pe site-ul oficial. Atenție, nu achiziționați produsul pe alte site-uri.

Cum să scapi de cistită fără antibiotice?? Cytoforte compozitie, contraindicatii, efecte adverse

Fabiana_12

Fetelor, SOS! Săptămâna am făcut o plimbare lungă cu fiul meu, doarme doar în cărucior, se pare că am răcit la picioare și acum am cistită. Mă chinuie de 3 zile, am dureri, crampe, merg la toaletă peste fiecare 5 minute, sunt complet epuizată. Cine s-a confruntat cu această infecție, povestiți ce tratamente ați făcut și ce v-a ajutat. Sunteți ultima mea speranță!

Comentariile utilizatorilor:

Camelia077:

Te înțeleg perfect! Eu am făcut cistită pe fundal de imunitate slăbită după naștere. Cum vin frigurile, apare și cistita! Am făcut multe tratamente, pastilele au efect temporar și am luat atât de multe, încât aveam probleme cu stomacul deja. Așa că am trecut la substanțe naturale. Din toate pe care le-am încercat, cel mai bun este CytoForte.

Nu e vorba de ierburi puturoase pe care să nu le poți bea, ci de capsule. În compoziție are vitamine, zinc, extract de mușețel și merișor. Citisem că aceste ingrediente elimină ideal infecția și durerea.

Deci, am luat CytoForte 10 zile câte 2/zi. Simptomele dispar din a doua zi, iar în continuare se reduce procesul inflamator. Peste o săptămână am uitat complet de cistită. Am continuat tratamentul doar ca să fiu sigură. Ce crezi, de 2 ani nu mai am această boală!

 Ola-La

Mama îmi făcea infuzie de plante, dar trebuie să fii atentă cu ele. Eu făceam alergie dacă făceam abuz.

Cosmoteea

Mă chinui și eu cu cistita. a apărut de la o infecție. ba mă simt mai bine, ba se agravează! voi asculta sfaturile voastre.

Cătălina

Și eu am reușit să scap de cistită cu ajutorul CytoForte. L-am luat la recomandarea medicului. Fetelor, ce să credeți, sunt 6 luni de când am uitat de boală.

cytoforte cistita

 Iuly-Anna

Să ai grijă să ții picioarele la cald. Fă niște analize la infecții. De fapt, sunt adepta remediilor naturiste, pentru că pastilele din farmacii ne otrăvesc organismul.

Corina_12

mulți nu-și dau seama ce este cistita, încearcă să inhibe durerea și senzațiile neplăcute cu ajutorul pastilelor. Dar aceste procese inflamatorii pot lua o formă cronică (asta s-a întâmplat cu prietena mea). Vă sfătuiesc să vă tratați la timp.

Princess O.

eu am cistită cronică și am impresia că e imposibil s-o vindec, nu m-am tratat la timp… acum trebuie să fiu tare atentă ca să nu răcesc.

Eugenia P.

să știi că cistita poate fi vindecată, ba chiar și fără antibiotice. Mama mea s-a chinuit mai mult de 10 ani, medicii n-o puteau ajuta cu nimic. Am comandat online CytoForte. La început se împotrivea, nu credea în puterea lui. Dar a ajutat-o! Sunt 3 ani de când a uitat de durere. A făcut recent un consult la medicul ginecolog, analizele sunt bune, bacteriile patogene au dispărut. Eu aș recomanda acest produs cu scop de profilaxie tuturor femeilor.

Kate

fetelor, am fost la 3 farmacii și n-am găsit cyto forte, de unde l-ați cumpărat?

Oana7

Din câte știu, se găsește doar online pe site-ul oficial. Eu l-am comandat anume aici. Livrarea a durat 2-3 zile, la farmacii riști să dai peste produse contrafăcute, am citit multe despre asta. Te sfătuiesc să comanzi direct de la producător.

Hanna I

Eu m-am vindecat cu ajutorul unor capsule, dar am uitat denumirea. Sunt eficiente, dar e nevoie să restabilești microflora intestinală, pentru că aceste capsule sunt foarte puternice.

Fefelina

Cistita mea a plecat imediat ce-am divorțat. Știam eu că soțul era de vină.

pink.s1

Am avut cistită. Medicul mi-a prescris tratament și mi-a dat următoarele sfaturi. Pentru a reduce durerea în perioada de acutizare te poți încălzi cu un termofor (îl ții între picioare), doar în cazul în care n-ai eliminări de sânge. Cât mai multe lichide (ca să mergi mai des la baie), exclude alimentele picante și cafeaua. În perioada de acutizare- repaos sexual (a fost cel mai dificil lucru pentru mine și soț). Simptomele se estompează, dar nu știu cât va dura. A trecut doar o lună.

Mona

Sunt fericită că nu am avut niciodată astfel de chinuri, sper nici pe viitor să nu apară. Mă îmbrac întotdeauna în funcție de vremea de afară. iarna încalț câte 3 perechi de șosete, două perechi de pantaloni. Această boală apare la fetele care nu poartă colanți la -20 grade.

Robertina123

scrii prostii pentru că nu cunoști ce înseamnă cistita. ar putea să apară din cauza alimentației incorecte sau particularităților fiziologice. colanții n-au nicio legătură. sau crezi că suntem proaste să umblăm iarna goale?

anda03

Toți doctorii recomandă numai antibiotice, nu au nimic altceva în arsenalul lor. Dar asta nu elimină problema. După o săptămână sau două, totul începe din nou. Prietena mea s-a tratat de 3 ori cu antibiotice. Cum finisează un tratament, boala revine din nou. Medicul îi prescrie din nou un antibiotic, de data aceasta mult mai puternic și o ia de la capăt. În cele din urmă mi-a ascultat sfatul și a comandat CytoForte, iar peste 3 zile s-a vindecat complet, deși a observat schimbări pozitive chiar din 1 zi. Oamenii nu-și dau seama de aceste lucruri. Păcat.

cytoforte forum

 Adin_A

Eu am aceeași problemă… Am observat că apare a doua zi după sex sau dacă consum alcool, chiar și în cantități mici

Sabina_can

Trebuie să bei multe lichide. Câte o găleată de suc de merișoare, mult iaurt. Fă băițe calde cu bicarbonat de sodiu, infuzie de mușețel de 4 ori pe zi. O să uiți cel puțin pentru o perioadă de aceste senzații teribile.

Tena12

Există o soluție care te poate izbăvi pentru totdeauna de aceste senzații neplăcute, nu doar pe o perioadă scurtă. Știi de ce e benefic sucul de merișoare? Are în compoziția aminoacizi care omoară bacteriile ce cauzează cistita. Iată de ce extractul de merișoare este principalul ingredient al CytoForte. Zincul intensifică acțiunea și fortifică imunitatea, astfel încât boala să nu revină din nou. Te sfătuiesc să iei un produs care sigur te poate ajuta.

cytoforte pret in farmacii

 Fabiana_12

Fetelor, vă mulțumesc pentru sfaturi. Am comandat CytoForte, între timp fac băițe calde și beau multe lichide, așa cum mi-ați recomandat. voi scrie despre rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + five =