Black Latte România forum, ce este, pret: la vârsta de 33 ani am început din nou să trăiesc!

By | February 4, 2019

Cum să slăbești (în cazul meu 43 kg) și să începi din nou o viață normală. Ce este slabirea de cafea Black Latte – mod de preparare, compozitie, contraindicatii

Faceți cunoștință, în fotografiile făcute la o diferență de 5 luni sunt eu- gazda acestui blog. Like pentru obraji:)

Am decis să vă împărtășesc istoria cum mi-a reușit (eram o grăsană) să ajung la cifra de 57 kg.

Înainte aveam o greutate normală. Schimbarea a venit după ce m-am căsătorit. Se întâmpla adesea să ne așezăm în fața televizorului cu niște sandvișuri, câteva cutii cu bere, două boluri de chipsuri și finisam cu desertul, desigur. Probabil că mulți își petrec timpul liber în acest mod. Căsătoria m-a făcut oarecum neglijentă. Am deja verigheta pe deget, de ce să-mi fac griji? Surplus de kilograme? Cântarul arăta la acel moment cifra record de 80 kg. Fleacuri! Soțul oricum mă iubește.

Greutatea continua să crească, până când am ajuns la 100 kg.

Încet, dar sigur, mă transformam într-o balenă. Acest cuvânt mă caracteriza pe deplin. În loc de 2 bărbii, eu aveam 4. În pliurile de grăsime de pe burtă aș fi putut să ascund niște bani și, cu siguranță, nimeni nu i-ar fi găsit. Corpul meu se scutura la fiecare mișcare, respiram greu. La etajul 3 urcam cu ascensorul, de teamă să nu mă sufoc.

Ne doream foarte mult un copil, dar n-a fost să fie. Ginecologii spuneau că surplusul de greutate e de vină și mi-au prescris diete stricte. Îmi dădeam bine seama că era unica mea șansă. Soțul m-a susținut- în casă nu era nici un produs interzis. Am slăbit 17 kg, primeam complimente, îmi apăruse coroana pe cap și o luamsem de la început. BUCATELE APETISANTE ȘI GUSTOASE ÎMI FĂCEAU CU OCHIUL. Greutatea a revenit la valoarea inițială.

black latte comentarii

La vârsta de 30 ani aveam probleme serioase de sănătate: colesterol, hipertensiune, inima, pancreasul, diabet de tip 2 și chiar psoriazis. Toate acestea din cauza grăsimii. Nu numai că arătam îngrozitor, dar mă simțeam la fel. Apatie totală și stare de depresie.

Relația cu soțul nu mergea prea bine. Făceam sex la un interval de câteva luni, la început încerca să mă susțină, ca mai apoi nici să nu ne vorbim unul altuia. Atunci am înțeles: NU MAI POT CONTINUA ASTFEL!

Despre Black Latte produse de slabit – mod de utilizare, ingrediente, instructiuni, efecte adverse

Dietele și fitnessul nu-mi conveneau. Pentru ele aveam nevoie de voință și timp. Eu nu le aveam la moment, deoarece trebuia să-mi salvez urgent căsnicia. Am căutat informații pe net, m-am adresat la un nutriționist online. I-am descris problema, explicându-i că-mi doresc un rezultat rapid și definitiv. Specialistul mi-a recomandat Black Latte.

black latte pareri negative

Îmi pare rău că n-am aflat mai devreme despre acest produs. Black Latte este o cafea cu carbon. Detoxifiere pentru organism. Ingredientele (un tip special de carbon activ, L carnitine, lapte de nucă de cocos și Omega 3) dizolvă toxinele și grăsimea, blocând absorbția carbohidraților și oferă o senzație de sațietate pe o perioadă lungă. Este adevărat. O ceșcuță de cafea alungă foamea pentru 2-3 ore.

Făceam periodic măsurători și mare-mi era umirea, când îmi dădeam seama că volumul scade cu câte 2 cm/7 zile.

black latte pareri medici

Peste o lună, cântarul îmi arăta minus 13 kg. Și nu făcusem nimic deosebit! Sincer. Am adăugat în meniu Black Latte și mâncam ca de obicei: carne, paste, pește, chiar și dulciuri, numai porțiile erau mult mai mici. Entuziasmată, am mai comandat câteva cutii.

Nu vă voi obosi cu poveștiri lungi, vă las să priviți imaginile:

black latte comandă

Într-o perioadă de 5 luni, Black Latte m-a ajutat să slăbesc 43 kg. Privesc fotografiile și n-aș vrea să mă întorc în trecut. Sunt o femeie perfect sănătoasă, simt că zbor. Am fericire în ochi, o căsnicie perfectă, plină de dragoste și pasiune. Sunt bucuroasă că perioada grea a trecut. După ce am slăbit, am început un mod de viață activ. Nu ne mai ghiftuim cu mâncare, facem mai multă mișcare.

black latte compozitie

P.S. Sunt mândră de rezultatul obținut, sunt sigură că veți reuși și voi. Citind comentariile, am înțeles că subiectul ”cum să slăbești” este foarte popular și mi-am împărtășit experiența. Dacă nu vă reușește să slăbiți prin metodele standard, așa cum nici mie nu mi-a reușit, pe acest link puteți să comandați Black Latte. Sunt sigură că va schimba viața spre bine.

Pagina oficială Black Latte România – comandă, pret, pret in farmacii

ce este black latte

Black Latte forum – a slabit cineva cu Black Latte, comentarii, pareri medici/negative

Lavinia:

Mă tem că mă voi îngrășa după naștere, sunt în luna 6, dar am pus deja 12 kg((((, e un adevărat dezastru, mănânc tot ce vad. Noroc că am aflat soluția pentru slăbit!

Andra98:

Am auzit despre “Black Latte” de la o colegă. Am putut urmări efectul cu proprii mei ochi. Super!

Venus:

Până nu demult cântăream 111 kg. Singura distracție era să mă ghiftuiesc. Eram foarte grasă, dezgustătoare priveliște. Era o adevărată problemă să-mi găsesc haine pe plac. Bărbații? Nici un semn de atenție. Citind blogul tău, am cumpărat Black Latte, după un consum regulat, cântăresc 72 kg! Greutatea se menține! Vă demonstrez foto cu o deosebită mândrie. Nu credeam că e posibilă o schimbare atât de mare la 32 ani.

black latte in farmacii

Jessica:

Este într-adevăr atât de eficientă? Abia acum am aflat despre acest produs.

Ingrid:

Ai postat într-un sfârșit! Aștept cu nerăbdare să te revăd, în weekend ne vedem la o cafea și croissant)))

Susana:

Ești bravo că ai grijă de tine. Nu contează ce metode ai folosit pentru a-ți atinge scopul!

Corina:

Am citit… am intrat pe site și-am comandat această cafea. Aș vrea să slăbesc 15 kg… crezi că într-o lună le dau jos?

Karla:

Voi povesti istoria mea: după ce m-a părăsit soțul, am avut depresie… îmi alinam durerea, băgând în gură tot ce vedeam cu ochii, rezultatul îl puteți vedea in imagini. Într-o bună zi, pur și simplu nu mai încăpeam pe bancheta mașinii. Am incercat: foame, diete, antrenamente până la epuizare, dar greutatea oscila. Într-un sfârșit am aflat despre cafeaua detoxifiantă. Primul gând- țeapă. Dar rezultatul obținut mă bucura tot mai tare cu fiece nouă zi. Am slăbit 27 kg și asta nu e tot) mai există loc pentru perfecțiune.

black latte compozitie

Beauty85

Excelent! Nu mai ai nevoie să slăbești! Ai tot ce-ți trebuie.

Alice:

Am început să beau cafea acum 6 zile, dar nu vad schimbări. Trebuie să recunosc că mănânc bomboane înainte de somn.

Cecilia7:

Cred că aș încerca și eu. Sper că livrarea este rapidă. Am ajuns la 85 kg. Am incercat toate dietele, dar nimic.

Grey:

Istoria ta îmi este cunoscută, eu devenisem un monstru pentru familia mea. Soțul mă tachina din cauza surplusului de greutate. Am vrut să-l părăsesc, dar mi-am șters lacrimile și-am zis că voi slăbi. Nu de dragul lui, ci pentru că eu îmi doresc asta!!! În 4 luni am dat jos 30 kg.

ce este black latte

Paula F.:

Nici eu nu stau bine la capitolul diete, sună prea complicat! Acest produs pentru slăbit e perfect pentru mine, e natural și nu trebuie să faci nimic, plus că îl recomandă nutriționiștii!

Miruna:

Nu pot să înțeleg când oamenii nu reușesc să slăbească. Pur și simplu nu vor să muncească.

Luigia:

Secretul meu- o zi de detoxifiere pe săptămână. Mă ajută să mă mențin în formă, la 43 de ani cântăresc 59 kg. Poate e un sfat util pentru cineva. Chimicalele din farmacii, pastilele sunt prostii inutile, n-am auzit să fi ajutat pe cineva.

Francesca:

de unde putem comanda? Îmi doresc enorm să slăbesc, dar n-am timp pentru mine. Imaginea din oglindă, mai ales bărbia dublă mă îngrozesc. Încerc să nu mănânc seara, dar mă trezesc noaptea flămândă și mă îndrept spre frigider, uitând de limite. Prietena mi-a spus că soțul meu stă pe site-uri de dating. Nu vreau să ne părăsească, am de gând să fac o schimbare majoră. Voi slăbi și voi îngriji de mine.

Iolanda:

fugi de astfel de prietene! Ele se bucură dacă ai probleme cu soțul și ți-l suflă cât ai clipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 17 =