Libido Booster di Malaysia, kelebihan, harga, apa itu – memberi Anda ereksi lebih besar, lebih keras dan prestasi terbaik anda!

By | July 27, 2023

Tabl of Content

 • Formula unik yang tidak terdapat dalam mana-mana produk lain di pasaran
 • Dapatkan ereksi yang lebih besar, orgasme yang lebih baik, dan lebih stamina
 • Bahan maksimum memberi hasil yang cepat dan berkesan
 • 100% selamat, bahan-bahan semula jadi yang disokong oleh pelbagai kajian

Dipercayai oleh lelaki seperti anda sejak 2009

Dengan lebih daripada 12 juta pil yang dijual kepada lebih daripada 320 ribu pelanggan yang berpuas hati, Libido Booster adalah salah satu produk pembesaran lelaki yang paling dipercayai di pasaran.

 • Jaminan wang dikembalikan 100%
 • Tiada penghantaran automatik
 • Tiada bil automatik
 • Penghantaran percuma yang berhati-hati

Testimoni pengguna Libido Booster: “Ia Benar-Benar Berkesan!”

Dengan ereksi yang lebih kuat dan stamina yang mengagumkan bagi meningkatkan keyakinan dan malah mampu menyelamatkan rumah tangga, Libido Booster mengubah kehidupan seks kaum lelaki seperti anda setiap hari!

Terima kasih banyak-banyak atas apa yang Libido Booster telah lakukan kepada saya dalam masa 1 bulan. Selepas beberapa minggu pertama, saya perasan yang keinginan seksual saya makin melonjak-lonjak. Isteri saya sangat kagum dengan stamina saya. Bukan sahaja ia meningkatkan kejantanan saya, malah saya mendapat ketahanan yang lebih baik dalam sebarang aktiviti fizikal yang saya lakukan. Produk ini benar-benar penyelamat rumahtangga/kehidupan!!!

Saya mengakui bahawa selepas 10 hari saya fikir: “Menipulah” kerana saya tidak melihat apa-apa perubahan. Tetapi selepas 20 hari, zakar saya semakin kuat dan selepas 1 bulan tidak syak lagi, saya rasa puas hati dengan ereksi saya. Hari ini sudah hampir 2 bulan saya menggunakan Libido Booster setiap hari dan anda takkan tahu betapa bahagianya bila bangun dengan ereksi pagi yang baik haha, saya cadangkan Libido Booster kerana ia benar-benar berfungsi

Mengambil Libido Booster setiap hari. Ia memberikan anda ereksi keras dan ia juga memberikan anda dorongan untuk beroleh kepuasan yang lebih lagi. Setiap kali saya mengambil Libido Booster, hasilnya begitu sempurna. Saya seorang lelaki yang sangat gembira dan akan terus menggunakannya. Ini bukan penipuan ini perkara yang sebenar – terutamanya tanpa sebarang kesan sampingan juga!

Dari minggu ke-2 dan ke-3 saya merasakan kesannya – ereksi yang lebih keras dan libido saya meningkat – saya boleh berasmara 3 kali sehari. Saya menggunakan Libido Booster selama sebulan dan ia berkesan. Terima kasih kepada pasukan Libido Booster!

Saya membelinya terutamanya untuk meningkatkan kehidupan seksual saya kerana saya baru merasakan keperluan saya untuk itu. Sejak lebih kurang 15 hari, saya mula merasakan perbezaan kerana saya mula merasakan nafsu seks saya kemuncak sepanjang masa.

Bagaimanakah Libido Booster Berfungsi: apa itu, cara makan

Libido Booster menggunakan gabungan bahan-bahan kuat yang terbukti, selamat dan semula jadi untuk membantu meningkatkan saiz, kekerasan dan kemampanan ereksi anda dan meningkatkan prestasi seksual anda.

Ia melakukan ini terutamanya dengan meningkatkan tahap oksida nitrik secara semula jadi dalam darah anda. Nitrik oksida adalah sejenis vasodilator, yang bermaksud ia melembutkan dan meluaskan saluran darah anda, lalu meningkatkan aliran darah dan oksigen melalui badan anda.

Dengan meningkatkan aliran darah ke zakar anda, Libido Booster memberi anda ereksi yang kukuh yang kekal lebih keras untuk lebih lama, dan orgasme yang lebih kemuncak serta menyeronokkan.

Aliran darah yang lebih baik juga membolehkan lebih banyak oksigen dan nutrien dihantar lebih cepat ke sel-sel anda, melambatkan keletihan semasa aktiviti fizikal. Ini bermakna anda akan mempunyai stamina untuk beraksi dengan lebih baik dan bertahan lebih lama di ranjang.

 • Semasa ereksi, tisu di dalam zakar anda dipenuhi dengan darah. Semakin banyak darah yang disokong oleh tisu-tisu ini, semakin besar dan keras zakar anda.
 • Libido Booster mengembangkan saluran darah yang membawa kepada tisu-tisu ereksi dalam zakar anda, yang bermaksud lebih banyak darah akan mengalir ke zakar anda apabila anda mempunyai ereksi.
 • Peningkatan aliran darah ini memberikan anda ereksi yang lebih besar, lebih tebal dan lebih keras yang tahan lebih lama dan bermakna anda akan mengalami orgasme yang lebih kuat dan lebih kemuncak.

Fungsi Libido Booster, adakah: 5 sebab utama untuk memesan Libido Booster hari ini

 • Ereksi Lebih Besar, Lebih Keras – dengan ereksi yang baik, keras dan kekal lebih lama, anda dan pasangan anda akan benar-benar melihat perbezaannya
 • Orgasme Kemuncak – dengan peningkatan aliran darah yang memberi anda ereksi yang lebih kuat, anda juga akan mengalami orgasme yang lebih kemuncak dan menyeronokkan
 • Peningkatan Nafsu Seks – meningkatkan keinginan seksual serta meningkatkan libido anda, menjadikan anda dalam mood untuk seks dan bersedia untuk beraksi
 • Peningkatan Prestasi – Libido Booster memberi anda stamina dan daya tahan yang anda perlukan untuk beraksi di ranjang
 • Meningkatkan Keyakinan – ambil semula kawalan dalam bilik tidur, berasa yakin dengan keupayaan anda untuk memberi pasangan anda apa yang mereka mahukan

Formula yang kuat dan berkesan mengandungi bahan-bahan terbukti yang anda tidak akan temui dalam produk lain

Libido Booster adalah satu-satunya produk kesihatan lelaki yang mana formulanya menggabungkan Akar Eureka Longleaf, Epimedium, Akar Astralagus, Achirantes Bikuspid, Kulit Kayu Eucommia dan Cynomorium, dan Pakis Ayam Emas. Anda tidak akan temui bahan-bahan yang sangat berkesan ini dalam meningkatkan ereksi, meningkatkan libido dalam mana-mana produk kesihatan lelaki yang lain.

Bahan-bahan ini telah dipilih secara khusus untuk keupayaan terbukti mereka dalam meningkatkan kualiti ereksi dan prestasi seksual. Bahan-bahan ini disokong oleh pelbagai kajian yang membuktikan keberkesanannya.

Setiap bahan dalam Libido Booster adalah 100% semula jadi dan selamat. Ini bermakna anda akan mendapat hasil yang terbukti tanpa kesan sampingan.

 • Formula unik dan kuat yang tidak terdapat dalam mana-mana produk peningkatan lelaki lain
 • Bahan-bahan yang terbukti disokong oleh pelbagai kajian
 • Dos yang dioptimumkan dengan teliti untuk hasil yang cepat dan berkesan
 • Bahan-bahan yang 100% selamat, semula jadi tanpa kesan sampingan

Akar Eureka Longleaf

Meningkatkan stamina dan pertumbuhan tisu otot. Beberapa kajian telah menunjukkan keberkesanannya dalam meningkatkan aliran darah ke zakar, memperbaiki kualiti ereksi dan meningkatkan prestasi seksual.

Bukti:

 • Dalam satu kajian, lelaki yang mengambil suplemen dengan akar eureka setiap hari melihat peningkatan 17% dalam pengaliran darah hanya dalam 90 hari.
 • Peserta kajian lain melaporkan ereksi yang lebih baik selepas lapan minggu mengambil akar eureka.
 • Satu lagi kajian menunjukkan bahawa komponen ini bukan sahaja meningkatkan aliran darah, tetapi juga melambatkan rasa letih semasa senaman.
 • Ia telah terbukti mempunyai kesan positif ke atas kualiti seks, kerana ia meningkatkan tahap testosteron dan stamina.

Epidemium

Digunakan sebagai afrodisiak semula jadi dalam perubatan India selama ribuan tahun, herba ini telah terbukti berkuasa dalam meningkatkan libido dan prestasi seksual. Para saintis percaya bahawa ini disebabkan oleh kehadiran antioksidan yang kuat di dalam tumbuhan tersebut, yang mempunyai kesan langsung pada kawasan otak yang bertanggungjawab untuk mengawal keinginan seksual.

Bukti:

Dalam satu kajian, lebih daripada 50% sukarelawan melaporkan peningkatan nafsu seks selepas mengambil epidemium.

Dalam kajian lain, 64% lelaki yang mengambil epidemium mengalami ereksi yang lebih baik , berbanding dengan 23.8% dalam kumpulan plasebo!

Akar Astragalus dan Achirantes bicuspid

Kedua-duanya kaya dengan bahan-bahan yang berguna, yang memainkan peranan penting dalam badan lelaki.

Bahan-bahan ini terlibat dalam metabolisme otot, membaiki tisu-tisu yang rosak dan mengekalkan tahap nitrogen normal di dalam badan.

Bukti:

Akar astragalus dan achirantes mengandungi bahan-bahan biologi aktif yang menyebabkan relaksasi sel-sel otot dan permulaan awal ereksi.

Bahan-bahan ini membantu untuk mengekalkan ereksi kerana penghasilan berterusan oksida nitrik tambahan oleh endothelium organ-organ genital.

Kulit Kayu Eucommia dan Cynomorium

Kajian telah menunjukkan bahawa gabungan komponen ini boleh meningkatkan kualiti dan tempoh ereksi. Ia melembutkan dan meluaskan saluran darah di dalam zakar, meningkatkan jumlah darah yang mengalir kepadanya semasa ereksi.

Kulit kayu Eucommia dan cynomorium juga memberikan tenaga, yang bermaksud bahawa anda akan menjadi lebih bertenaga dan akan bertahan lebih lama di ranjang.

Bukti:

Lelaki dengan masalah disfungsi erektil mengalami peningkatan yang ketara dalam ereksi apabila mengambil suplemen pemakananan dengan komponen ini. Manakala mereka yang mengambil pil plasebo, tidak melihat sebarang perubahan dalam ereksi mereka.

Pakis Ayam Emas

Produk penting untuk lelaki. Ia membantu mengurangkan keradangan prostat, menormalkan air kencing dan mikroflora, memulihkan patensi vaskular dan meningkatkan peredaran darah.

Bahan-bahan bioaktif tumbuhan ini merangsang pertumbuhan sel-sel baharu dalam zakar yang boleh menampung lebih banyak darah semasa ereksi, membantu anda mencapai ereksi yang kuat, stabil dan puncak syahwat yang kemuncak.

Cara penggunaan Libido Booster?

Dan Berapa Cepat Saya Boleh Menjangkakan Hasilnya?

Hanya ambil 2 kapsul Libido Booster setiap hari dengan makanan. Bahan-bahan yang kuat dan terbukti ini akan berada dalam sistem badan anda dalam tempoh 30+ hari.

Pada masa ini, anda akan menyedari ereksi yang lebih kuat, lebih keras, lebih tahan lama, orgasme yang lebih kemuncak dan stamina seksual yang lebih baik.

Anda hanya akan mendapat manfaat daripada kesan-kesan ini selagi anda terus mengambil Libido Booster, jika tidak, bahan-bahannya akan perlahan-lahan hilang dari sistem badan anda. Untuk terus melihat hasilnya, adalah penting untuk anda terus mengambil Libido Booster tersebut setiap hari.

Soalan lazim

Bagaimana saya menggunakan Libido Booster?

Hanya ambil dua kapsul setiap hari dengan sarapan atau makanan lain, dan nikmati ereksi yang lebih besar, lebih keras dan kehidupan seks penuh tenaga! Anda hanya akan mendapat manfaat daripada kesan-kesan ini selagi anda terus mengambil produk tersebut, jika tidak, bahan-bahannya akan perlahan-lahan hilang dari sistem badan anda. Untuk terus melihat hasilnya, adalah penting untuk anda terus menggunakan produk tersebut setiap hari.

Berapa cepat saya boleh melihat hasilnya?

Hanya ambil dua kapsul setiap hari dengan sarapan atau makanan lain, dan nikmati ereksi yang lebih besar, lebih keras dan kehidupan seks penuh tenaga! Anda hanya akan mendapat manfaat daripada kesan-kesan ini selagi anda terus mengambil produk tersebut, jika tidak, bahan-bahannya akan perlahan-lahan hilang dari sistem badan anda. Untuk terus melihat hasilnya, adalah penting untuk anda terus menggunakan produk tersebut setiap hari.

Adakah saya akan kehilangan hasilnya jika saya berhenti mengambilnya?

Bahan-bahan ini dicipta untuk meningkatkan aliran darah ke zakar anda, memberikan anda ereksi yang lebih besar, lebih keras, lebih tahan lama, serta meningkatkan nafsu seks anda. Anda hanya akan mendapat manfaat daripada kesan-kesan ini selagi anda terus mengambil Libido Booster.

Adakah Libido Booster akan membesarkan zakar saya secara kekal?

Tidak. Libido Booster BUKANLAH penyelesaian pembesaran zakar kekal. Libido Booster meningkatkan jumlah darah yang diterima zakar anda semasa ereksi. Ini bermakna anda akan melihat perbezaan yang ketara semasa saiz zakar tegak anda sahaja. Keputusan ini akan bertahan hanya selagi anda terus mengambil produk.

Berapakah jumlah kapsul dalam setiap botol?

Setiap botol Libido Booster mengandungi 20 kapsul. Setiap saiz hidangan adalah 2 kapsul. Ini bermakna satu botol akan bertahan sebulan jika anda mengambilnya setiap hari seperti yang diarahkan.

Apakah bahan-bahan di dalam Libido Booster?

Libido Booster mengandungi L-arginin, asid ellagic 40% Buah Delima, MSM (metil sulfonil metana), L-Methionine, Zink, Cordyceps dan Niasin (vitamin B3). Semuanya adalah bahan-bahan yang selamat dan semula jadi dengan banyak kajian dan ujian yang telah mendokumenkan keberkesanannya.

Adakah Libido Booster selamat?

Ya. Libido Booster hanya mengandungi bahan-bahan semulajadi, yang terbukti 100% selamat dan tidak menyebabkan kesan sampingan yang diketahui.

Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?

Tidak, tidak ada kesan sampingan yang diketahui dari Libido Booster.

Saya mengambil ubat-ubatan lain. Adakah ini selamat untuk saya gunakan?

Walaupun Libido Booster dirumus daripada bahan-bahan yang selamat dan semula jadi, anda perlu sentiasa mendapat nasihat daripada doktor atau pengamal kesihatan anda jika anda sedang mengambil apa-apa ubat untuk mengetahui sama ada suplemen ini sesuai untuk anda.

Saya warga emas. Adakah ini sesuai untuk saya?

Ya. Lelaki dari semua peringkat umur boleh menggunakan Libido Booster. Banyak kajian yang membuktikan keberkesanan bahan-bahan tersebut dalam meningkatkan fungsi seksual telah dijalankan ke atas warga emas. Walau bagaimanapun, jika anda sedang mengambil apa-apa ubat atau mempunyai apa-apa isu kesihatan yang sedia ada, anda perlu mendapat nasihat daripada doktor atau pengamal kesihatan anda sebelum mengambil suplemen ini.

Saya tidak mahu sesiapa tahu apa yang saya pesan. Bagaimana pesanan saya akan dihantar kepada saya?

Privasi anda adalah sangat penting kepada kami. Pesanan anda akan dibungkus dalam pembungkusan yang benar-benar tidak menonjol – tiada siapa yang akan tahu apa yang anda pesan. Nama Libido Booster juga tidak akan dipaparkan pada penyata kad kredit anda.

Bolehkah saya membeli ini di kedai?

Tidak. Libido Booster hanya boleh dibeli secara dalam talian.

Bagaimana nak dapatkan Libido Booster, harga ubat

-50%

Kelebihan Libido Booster, di farmasi – 6 fakta mengenai saiz dan kekuatan zakar yang anda tidak tahu

Lelaki boleh bercakap berjam-jam tentang pemenang permainan bola sepak tetapi tidak akan mengingati hari jadi nenek mereka, dan ini adalah perkara biasa. Begitu juga dengan sumber kebanggaan utama lelaki. Mereka percaya akan kewujudannya tetapi sama sekali tidak menyedari strukturnya dan mengapa ia dicipta seperti itu. Hari ini kita akan membincangkan bagaimana anda boleh meningkatkan fungsi zakar anda.

Pakar:

 • Samuel Teoh: Doktor, Disahkan Lembaga dalam bidang Urologi
 • Rahim Ahmad: Pakar Urologi, PHD. (Ubat-ubatan)

Saiz zakar di bawah 16cm

Dr. Rahim Ahmad

16-18 cm adalah saiz biasa untuk lelaki yang sihat dengan profil genetik yang baik. Semakin besar saiz zakar, semakin tinggi peluang bahawa anak-anak anda akan mewarisinya dan begitu juga sebaliknya. Selain itu, zakar yang panjang lebih mengujakan bagi wanita. Ia boleh mengurut titik A jauh di dalam faraj dan boleh memberikan capaian berbilang kepada klimaks wanita.

Di samping itu, saintis telah membuktikan bahawa lelaki dengan zakar yang lebih panjang lebih cenderung untuk membuatkan wanita hamil. Semata-mata kerana sperma lelaki itu boleh sampai ke sel telur dengan lebih cepat.

Libido Booster bagaimana ia berfungsi, apa kegunaan

Terdapat banyak produk untuk pembesaran zakar. Walau bagaimanapun, yang paling berkesan dan paling berpatutan di kalangannya adalah LIBIDO BOOSTER. Lebih-lebih lagi, ia boleh digunakan di rumah. Ia adalah produk semulajadi sepenuhnya yang mengandungi bahan-bahan aktif yang mempengaruhi sistem akar secara positif. Ia menguatkan korpora kavernosa menjadikan zakar 5-6 cm lebih panjang dan 3 cm lebih tebal. Ledakan darah yang cepat memastikan ereksi yang kuat dan hubungan seks yang lama

Zakar akan mula mengecil pada lelaki yang berusia lebih 25 tahun.

Dr. Rahim Ahmad:

Ini betul! Ia amat ketara di kalangan perokok. Nikotin dan tar menyempitkan saluran darah yang memberi kesan negatif kepada peredaran darah. Akibatnya, ia menjadikan zakar lebih pendek dan memburukkan lagi ereksi berbanding dengan bukan perokok.

Disfungsi erektil menjadi semakin lemah apabila seorang lelaki makin berusia.

Dr. Samuel Teoh:

Mati pucuk yang berkaitan dengan usia adalah mitos. Faktor luaran dan bukannya usia yang dipersalahkan untuk disfungsi erektil pada lelaki yang melebihi usia 45 tahun. Ini termasuk diet yang tidak sihat, merokok, penyalahgunaan alkohol, dan tahap aktiviti fizikal yang rendah. Semua faktor ini menyebabkan isu vaskular yang mengakibatkan ereksi yang teruk. Dan seiring dengan peningkatan usia seorang lelaki, dia mungkin kehilangan keupayaan untuk mengekalkan ereksi sepenuhnya.

Pembedahan membesarkan zakar menjadikan organ ini tiruan:

Dr. Samuel Teoh:

Zakar kehilangan sensitiviti dan keupayaan untuk mengekalkan ereksi dalam 40% kes. Walaupun terdapat tahap trauma yang besar, pembedahan jenis ini merupakan pembedahan utama yang menyebabkan risiko kerosakan pada hujung saraf agak tinggi. Selain itu, akan berlaku tempoh pemulihan yang panjang. Saya rasa anda perlu menerima jenis pembedahan ini hanya dalam situasi yang melampau – seperti jika panjang zakar anda kurang daripada 5 cm. Untuk menangani semua isu lain, saya mengesyorkan kaedah pembesaran zakar tanpa pembedahan.

Penggunaan produk peningkatan potensi seksual LIBIDO BOOSTER menjamin:

 • Pertumbuhan zakar sehingga 5 cm walaupun semasa ia tidak tegak
 • Klimaks kemuncak yang berlarutan sehingga 30 saat disebabkan oleh sensitiviti zakar yang dipertingkatkan
 • Peningkatan masa persetubuhan adalah sehingga 3 kali ganda
 • Ereksi segera
 • Meningkatkan pergerakan sperma

Anda boleh memesan LIBIDO BOOSTER di laman rasmi pihak pengilang sahaja

Purata masa persetubuhan ialah 26 minit

Dr. Rahim Ahmad:

Namun, tidak semua lelaki boleh memilikinya. Jika seorang lelaki mencapai klimaks dalam masa 5-10 minit, masa ini tidak mencukupi bagi seorang wanita untuk melakukan perkara yang sama. Malangnya, kira-kira 70% kaum lelaki boleh mengekalkan persetubuhan tidak lebih daripada 15 minit.

Masa yang diperlukan untuk lelaki sihat untuk bersedia melakukan persetubuhan kali kedua ialah 1 minit.

Dr. Samuel Teoh:

Ini benar. Lelaki yang sihat boleh bersedia untuk persetubuhan kali kedua dalam masa beberapa minit sahaja. Masalahnya adalah bahawa sangat sedikit daripada kita yang memiliki kesihatan yang sempurna. Jadi jika anda fikir bahawa sekali sudah cukup bagi anda, ini bukan sebab untuk tidak melakukan pemeriksaan perubatan secara menyeluruh. Lebih cepat bertindak, lebih baik peluang anda untuk pemulihan. Saya syorkan anda berjumpa pakar urologi, pakar kesihatan seksual dan pakar kardiologi anda. Di samping itu, anda perlu menjalani ultrasound saluran darah.

Harga Libido Booster, beli

Libido Booster pendapat

Yusuf Idris:

Saya tak tahu yang pembedahan boleh menjadi begitu teruk. Saya dah lama terfikir untuk buat pembedahan. Tapi asyik bertangguh. Terima kasih banyak-banyak!

Anna E.:

Saya tak tau pun! Rupa-rupanya bekas suami saya bukan sahaja ada zakar yang kecil (hanya 14 cm) tetapi juga gen yang kurang baik. Betul tindakan saya untuk putus dengan dia!

Ashraff Adam:

Sokongan dari saya untuk LIBIDO BOOSTER. Ini produk yang hebat!

Maniam S.:

Hebatnya! Benda sangat baik. Saya tak pernah tau yang kita boleh besarkan zakar kita sendiri.

Nizam K.:

Saya gembira kerana saya sihat sepenuhnya. Saya berumur 61 tahun. Semua lelaki seusia saya sama ada dah mati pucuk atau ambil Viagra. Tak seperti mereka, saya dan pasangan melakukan hubungan seks 1-2 kali sehari tanpa guna sebarang perangsang.

Daniyal Hakim:

Kapsul untuk pembesaran zakar ni sangat murah! Betul-betul hebat!

Lee Kwok:

Ya. Saya dah pesan banyak untuk pastikan ia berkesan.

Susan Ng:

Hebat! Saya benci jika lelaki sudah dalam 3 minit dan tak mampu teruskan lagi.

Edwin T.:

Ini produk premium! Ia berkesan!

Azizi M.:

Bagaimana saya mampu besarkan zakar saya dari 10cm hingga 14 cm? Sekarang tengah guna LIBIDO BOOSTER. Apa seterusnya? Masih sangat kecil ((((

Nick Lee:

Sudahlah rasa cemburu dan teruskan guna kapsul tu selama 2-3 bulan. Zakar saya dulu pun kecil jugak. Sabar sikit lagi dan saya terus dapat apa yang saya mahu. Nyesalnya saya tak ambil gambar.

Ali M.:

Bencinya! Ini bermakna saya kena jumpa doktor. Saya salahkan pasangan saya kerana tak ghairahkan saya selepas bersama selama 20 tahun.

Jay M.:

Sekarang saya boleh berehat. Saya seorang lelaki yang benar-benar normal

Rashid T.:

Tak tahu jika doktor-doktor ni ada zakar 18cm panjang? Saya punya hanya 11 cm panjang tapi saya dah ada 3 orang anak yang sihat. Isteri saya sangat cantik. Apa lagi yang saya boleh minta?

Harun Hamdan:

Awak pasti ke isteri awak rasa gembira tidur dengan awak? Saya nak dengar pendapat dia ))