iFocus Malaysia apa itu, beli, penggunaan: sudah tiba masanya untuk memulihkan penglihatan Anda!

By | October 21, 2019

Apa itu iFocus untuk memulihkan penglihatan

 • Melegakan ketegangan dan kesakitan di dalam mata dalam masa 5 minit
 • Mengembalikan 99% penglihatan semasa pengambilan pertama
 • Menghalang perkembangan penyakit mata dan kelemahan penglihatan

Adakah penglihatan Anda semakin teruk setiap hari?

iFocus malaysia

Keadaan utama untuk penglihatan normal ialah keanjalan kanta berkristal Malangnya, keupayaan ini berkurangan di bawah pengaruh banyak faktor:

 • Umur
 • Terlalu banyak ketegangan pada mata
 • Pelbagai proses patologi (biasanya keradangan)
 • Bekalan darah tidak mencukupi
 • Myasthenia gravis dan kelemahan otot

Sebab utama lemah penglihatan ialah ketidakfungsian otot mata!

kedai ubat iFocus
 • Sistem otot memfokuskan mata sedemikian rupa sehinggakan imej yang melalui kanta mata akan ditayangkan ke atas retina.
 • Gangguan otot mata mengakibatkan pemadatan yang tidak mencukupi atau berlebihan pada bola mata.
 • Kanta itu cacat dan fokusnya herot-benyot, jadi anda tidak boleh melihat dengan jelas lagi.

iFocus adalah suatu produk inovatif untuk memulihkan penglihatan. Kesan iFocus

iFocus – adalah sejenis nutrien ekstrak semulajadi yang mempunyai kesan terus dalam keadaan pengurangan penglihatan dan merawat sepenuhnya penyakit yang paling biasa pada mata manusia.

iFocus beli
 • Lutein – melindungi retina daripada pelbagai pengaruh luar
 • Zeaxanthin – membantu menjaga otot mata agar kekal sihat dan mengurangkan keletihan
 • Vitamin – memperbaiki kejelasan mata
 • Mineral – menguatkan kapilari mata dan urat mata

Ia adalah satu-satunya produk yang mengawal fungsi otot bebola mata, membantu memulihkan fokus dan mendapatkan penglihatan yang jelas, cerah, dan bersifat tiga dimensi.

 • Melegakan keradangan, ketegangan, kekeringan dan kerengsaan,
 • meningkatkan ketajaman penglihatan, menguatkan retina mata,
 • merangsang sinaps saraf yang memberikan penglihatan yang jelas,
 • meningkatkan daya tindak balas otot terhadap tekanan, mengurangkan dan menghalang keadaan hipertonik,
 • memastikan fokus kanta mata yang betul,
 • menguatkan kapilari pengaliran darah,
 • menghapuskan risiko perkembangan penyakit mata berbahaya,
 • menormalkan tekanan darah di dalam fundus mata

Bilakah anda perlukan iFocus untuk memulihkan penglihatan?

 • Kurang dan lemah penglihatan
 • Pelbagai penyakit dan patologi bagi peralatan visual
 • Kerap kali mengalami rasa pedih, berpasir, dan mata kemerah-merahan
 • Jika anda memakai cermin mata atau kanta lekap
 • Jika anda mengalami sakit kepala yang ramai menganggap ia hanya kerana migrain atau tekanan darah tinggi
 • Mata cepat berasa letih dan penurunan keseluruhan prestasi penglihatan
 • Jika anda mempunyai kecenderungan genetik, keluarga anda mengalami masalah penglihatan

Apa yang ditunjukkan oleh penyelidikan? Kelebihan iFocus, fungsi, kesan sampingan

Produk ini telah diuji oleh pusat penyelidikan dan hospital terbesar di Rusia, Jerman, dan Israel

2,570 sukarelawan telah menyertai ujian klinikal produk ini. Mereka semua mempunyai gangguan visual yang disebabkan oleh ketegangan mata atau penyakit mata yang melampau-lampau.

Kesemua mereka mengambil sebiji kapsul iFocus setiap hari selama 31 hari

iFocus untuk memulihkan penglihatan

Pendapat pakar

kesan sampingan iFocus

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, bilangan orang ramai yang mengalami kehilangan penglihatan meningkat 18 kali ganda. Ramai pesakit saya yang panik dan meminta saya untuk menetapkan mereka kanta dan cermin mata, walaupun mereka tidak faham bahawa langkah sedemikian hanya akan memburukkan lagi keadaan, justeru menjejaskan mata manusia secara negatif .

Hari ini, ia adalah mungkin untuk menyelesaikan masalah tersebut dengan ubat-ubatan. Khususnya untuk tujuan ini, iFocus telah dihasilkan. Saya telah mengesyorkannya kepada setiap pesakit saya dan dalam 99% kes, mereka dapat menikmati penglihatan yang jelas dan cerah selepas hanya 1 kali rawatan.

Produk ini mengandungi campuran unik bahan-bahan yang memulihkan fungsi otot mata dan memperbaiki keadaan kanta, yang merupakan faktor utama bagi mendapatkan penglihatan yang baik.

Digabungkan dengan senaman mata, rawatan ini memberikan hasil yang terjamin dalam masa sesingkat mungkin dan membantu untuk mengelakkan campur tangan pembedahan.

Penglihatan mereka sudah dipulihkan dengan bantuan iFocus – testimoni pengguna, pendapat

iFocus malaysia
kedai ubat iFocus
cara membeli iFocus

Sudah bersedia untuk memesan iFocus? Cara membeli iFocus, harga, kedai ubat iFocus, penipu

 • isi borang pesanan di bawah.
 • tunggu panggilan daripada operator kami bagi mengesahkan pesanan.
 • kami bekerja tanpa bayaran pendahuluan! bayar pesanan anda hanya apabila anda menerimanya.

358 RM

179 RM

Bagaimana saya memulihkan penglihatan saya dalam masa 2 minggu. iFocus untuk memulihkan penglihatan

iFocus malaysia

Saya berusia 38 tahun dan saya memakai cermin mata sepanjang hidup saya Sebelum belajar di Universiti, penglihatan saya -2.00 pada kedua-dua mata. Saya telah memakai cermin mata dan sejak hari itu ia terlekat di atas hidung saya hampir sepanjang masa. Saya mula memakai kanta sentuh .

Saya mendapat kerja sebagai akauntan dan penglihatan saya menjadi semakin teruk. Ia naik ke -3.00 Kadang-kadang, saya memakai cermin mata, dan kadang-kadang, saya gantikannya dengan kanta sentuh. Ia adalah satu kitaran yang teruk, cermin mata membuatkan batang hidung saya sakit, dan apabila memfokus terhadap pelbagai objek membuatkan saya pening. Kanta sentuh membuatkan mata saya berair, dan tidak cukup dengan itu, saya mendapat konjunktivitis. Saya begitu bosan sehingga saya membuat keputusan untuk melakukan pembedahan.

Pembedahan: jadi atau tidak?

Saya berfikir untuk melakukan pembedahan mata tetapi saya sering melengah-lengahkannya kerana saya terlalu takut. Ketakutan makin menjadi-jadi dan saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Rakan-rakan dan rakan sekerja saya asyik mengatakan yang ia adalah idea yang teruk. Mujurlah, ada cara untuk mengembalikan penglihatan tanpa melakukan pembedahan. Tetapi untuk sebab-sebab tertentu, saya enggan mendengar kata-kata mereka. Saya fikir yang ia tidak benar. Mereka berkata yang ia tidak mustahil untuk memulihkan penglihatan secara dramatik dalam masa 12-17 hari. Pada masa itu, saya tidak mahu mendengar mereka.

Kaedah bukan pembedahan untuk memulihkan penglihatan. Cara penggunaan iFocus

Suatu hari, saya sedang duduk dengan secawan teh semasa rehat tengah hari. Saya terdengar rakan-rakan saya bercakap tentang bagaimana mereka dapat memulihkan penglihatan mereka tanpa melakukan pembedahan. Saya sedar yang saya terlalu obses dengan pembedahan yang akan saya lakukan nanti sehinggakan saya tidak perasan yang mereka semua telah berhenti memakai cermin mata.

kedai ubat iFocus

Dan inilah cara mereka melakukannya. Sebulan sebelum itu, mereka sedang melayari kedai-kedai dalam talian dan menemui iFocus. Kapsul ini sangat disyorkan oleh ramai penulis blog. Selepas membaca ulasannya, mereka terus membuat keputusan untuk memesan kapsul mereka. Produk itu tiba dengan cepat dan mereka membayarnya semasa penghantaran. Hasilnya luar biasa: Penglihatan Fara pulih daripada -2.50 kepada -1.00, Mei Ling dari +1.50 kepada 1.00, dan Suseela dari -4.00 kepada -1.00 diopter. Dan mereka mencapai keputusan ini hanya dalam 15 hari, terima kasih kepada kapsul itu.

Saya berfikir sedalam-dalamnya dan berpendapat bahawa sebenarnya, saya tidak akan rugi apa-apa lalu memutuskan untuk meneruskan dan mencubanya juga. Saya buat pesanan saya dan tidak lama kemudian, kapsul itu tiba melalui pos .

Ia kelihatan seperti kapsul biasa. Cara mengambil kapsul itu sangat mudah. Apa yang perlu kita lakukan ialah mengambil kapsul ini setiap hari dengan segelas air. Ia tidak memakan masa langsung. Rasanya ok dan melegakan. Kapsul itu mempunyai arahan langkah demi langkah yang menerangkan apa yang perlu dilakukan untuk memulihkan penglihatan anda.

Hasilnya – kelebihan iFocus

Saya mula mengambil kapsul itu setiap hari. Segala-galanya sangat mudah dan ia tidak mengambil masa saya lebih daripada 15 minit sehari. Saya mengambilnya setiap hari selama 2 minggu…

Kemudian saya pergi untuk memeriksa mata saya dan sangat terkejut …

Penglihatan saya semakin pulih dari -3.00 kepada -1.00! Seminggu kemudian, ia menjadi 0.7 diopter! Saya sangat gembira. Penglihatan saya makin pulih dari -3.00 kepada 0.7 diopter dalam masa 3 minggu! Bolehkah anda percaya? DALAM HANYA 3 MINGGU! Saya masih terkejut kerana saya dapat melihat semuanya dengan jelas sekarang, tanpa silau atau kabur.

kedai ubat iFocus

Sementara itu, sistem penjagaan kesihatan kita terus-terusan menipu kita semua, membuatkan kita membayar untuk pembedahan, cermin mata, dan kanta sentuh… Dan sebenarnya, mengapa doktor mata saya tidak mengesyorkan saya mengambil kapsul ini? Mudah untuk dijelaskan: dia takut kehilangan pesakitnya.

Berikut adalah laman web di mana saya memesan kapsul tersebut Ia adalah satu-satunya syarikat rasmi yang diberi kuasa untuk menjual iFocus. Harganya sama dengan 3 pek kanta sentuh atau harga 4 tiket filem. Putuskan untuk diri sendiri sama ada ia mahal sangat atau tidak, berbanding dengan cermin mata dan kanta sentuh yang tidak berguna itu.

Kawan-kawan, saya harap kisah saya ini akan membantu anda dan akhirnya anda akan berjaya memulihkan penglihatan anda yang berharga itu.

iFocus pendapat, penggunaan, fungsi

cara membeli iFocus

Pendapat pakar Oftalmologi

Hai, nama saya Qaseh!

Bidang oftalmologi adalah profesion dan minat saya. Saya telah mengabdikan seluruh hidup saya untuk menyelidik dan mengubati penyakit mata.

Hari ini, saya ingin membincangkan tentang ‘musuh-musuh tersembunyi’ di dalam mata kita, saya bercakap tentang skrin, monitor dan paparan. Semua ini telah menjadi sahabat tetap dalam kehidupan dan kerja kita. M kita lihat statistik NHS untuk tahun 2015- 2016. Angka tersebut agak membimbangkan: penglihatan rakyat Malaysia semakin merosot.

Menurut statistik WHO, jumlah orang ramai yang mempunyai masalah penglihatan telah meningkat dengan ketaranya sejak beberapa tahun kebelakangan ini di semua negara-negara maju. Sekiranya tiada tindakan diambil, lebih daripada 70% daripada rakyat Malaysia akan mengalami kerosakan penglihatan pada dekad yang akan datang.

penggunaan iFocus

Ini berlaku kerana penggunaan telefon pintar, tablet dan skrin komputer secara kerap yang menyebabkan peningkatan ketegangan pada mata.

Mata manusia mempunyai otot yang mengawal tumpuan,. Jika anda kekal fokus pada skrin atau telefon pintar buat masa yang lama, otot-otot ini menjadi letih. Namun, aktiviti otot berlebihan bukanlah penyebab utama kehilangan penglihatan.

Faktor utama yang membawa kepada kemerosotan penglihatan adalah sebenarnya, radiasi cahaya.

Sinaran bukan hanya datang daripada matahari, tetapi juga dari sumber cahaya tiruan seperti skrin dan monitor. Ia adalah pendedahan jangka panjang kepada sumber cahaya tersebut yang membawa kepada disfungsi retina. Stres berterusan dan pendedahan kepada pencemaran alam sekitar adalah antara faktor penting lain yang menentukan statistik kehilangan penglihatan yang membimbangkan.

kelebihan iFocus

Mata Anda memerlukan bantuan!

Seperti yang ditunjukkan oleh statistik, penglihatan penduduk Malaysia semakin merosot. Sesuatu perlu dilakukan mengenainya SECEPAT MUNGKIN! Dari pengalaman peribadi saya, tiada siapa yang mengikuti cadangan doktor untuk melatih mata anda, melakukan ujian mata secara berkala dan merehatkan mata anda ketika membaca dari skrin komputer.

Orang ramai hanya mengabaikan nasihat ini, dan kemudian mereka datang kepada saya dan saya perlu memberikan mereka cermin mata. Situasi keseluruhan ini boleh dicegah pada peringkat awal, tetapi ia adalah tipikal bagi ramai orang untuk menangani akibatnya daripada menghadapi sebab-sebabnya.

cara penggunaan iFocus

Penyelesaiannya datang dari Eropah

Malangnya, skala masalahnya adalah bersifat global dan di luar Malaysia. Mujurlah, ada produk Eropah yang inovatif yang direka untuk membantu mereka yang meluangkan lebih dari 12 jam di depan komputer.

Dibuat di makmal moden di Jerman dan mengandungi tumbuh-tumbuhan serta ekstrak yang sukar didapati di dalam formulanya, produk ini telah membantu ramai pesakit saya. Ia dipanggil iFocus!

Produk yang datang dalam bentuk tablet berbuih ini telah menjadi alternatif hebat kepada senaman mata dan juga pembedahan mata dalam beberapa keadaan.

Terobosan utama dalam terapi penyakit mata!

Saya mula-mula mendengar tentang iFocus di salah satu persidangan, yang saya hadiri untuk belajar mengenai kaedah baru terapi penyakit mata. Saya terkejut apabila mengetahui bahawa bahan aktif iFocus termasuk Lutein. Saya akan menjelaskan mengapa ia sangat penting.

Lutein dan zeaxanthin (yang berasal dari Lutein) adalah karotenoid utama yang terkumpul di dalam retina mata. Kawasan mata ini bertanggungjawab untuk ketajaman visual. Lutein dan zeaxanthin MENYERAP bahagian biru spektrum cahaya yang kelihatan – iaitu yang paling berbahaya kepada mata.

Komponen ini meneutralkan kesan merosakkan cahaya apabila ia menembusi struktur retina yang lembut. Kajian penyelidikan baru-baru ini membuktikan bahawa kekurangan Lutein membawa kepada kemerosotan penglihatan secara beransur-ansur

Oleh itu, apabila saya mengetahui bahawa Lutein adalah salah satu ramuan utama iFocus, saya menyedari bahawa produk ini sebenarnya dapat melindungi orang ramai daripada kerosakan penglihatan dan juga kehilangan penglihatan.

fungsi iFocus

Mendapat pengiktirafan di Malaysia.

iFocus telah dilancarkan pada persidangan tahun lepas, dan saya teringat diri saya berfikir, “Adakah ia akan boleh didapati di negara ini?” Kemudian, saya terkejut apabila suplemen tersebut tidak lama kemudian telah diperakui untuk pasaran di Malaysia, malah telah diadakan jualan! Satu-satunya masalah adalah bahawa iFocus tidak dijual di farmasi, tetapi saya berjaya mencari laman web rasmi syarikat yang mengedarkan ubat ini.

Saya seorang doktor, anda tahu itu, dan sekarang saya faham mengapa ubat-ubatan ini dijual dalam talian. Sebenarnya, farmasi selalu menambah margin tertentu kepada harga produk. Saya menganggap bahawa mungkin kerana ubat demikian telah dihasilkan di luar negara, ‘markup’ harga tersebut mestilah sekurang-kurangnya 50% Jadi, saya sangat gembira kerana terdapat laman web rasmi di mana saya memesan iFocus untuk diri saya sendiri. Selain itu, saya juga memberikan pautan ini kepada pesakit saya.

iFocus beli, harga

Kita mempunyai peluang untuk menghentikan kecenderungan kemerosotan penglihatan ini di kalangan penduduk Malaysia, dan peluang ini diberikan kepada kita oleh iFocus yang anda boleh pesan dalam talian melalui pautan tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =