G-care Malaysia review, harga, beli: dara kembali pulih selepas mempunyai 2 orang anak

By | April 22, 2019

Apa itu G-care bagi penguncupan otot alat kelamin – cara pemakaian, kesan, bagaimana ia berfungsi, kesan sampingan, fungsi

g-care di malaysia

Perkara ini agak sensitif dan mungkin mempengaruhi setiap wanita. Oleh itu, jika anda seorang lelaki, tinggalkan halaman ini.

Saya ingin menceritakan masalah saya tanpa berselindung dan mungkin akan kedengaran agak kasar. Tetapi perkara yang pertama-tama sekali.

Suami saya adalah kekasih pertama dan satu-satunya kekasih saya. Sudah tentu, dia sangat gembira kerana saya tidak pernh adakan hubungan seks dengan sesiapa pun sebelum ini. Ketika itu saya berusia 23 tahun dan sangat ketat di bawah sana. Sebelum melahirkan anak sulung kami, suami tak pernah puas dengan saya. Kami akan mencuba setiap posisi seks yang boleh.

Tetapi anak telah mengubah segala-galanya. Minat suami terhadap saya berkurangan. Dia berhenti menginginkan saya seperti setiap malam sebelumnya.

Selepas melahirkan anak kedua, perkara menjadi lebih teruk.

Tanpa berlapik dia memberitahu saya yang selepas bersalin, badan saya menjadi lebih teruk. Tetapi bukan dari segi rupa. Dia berkata, yang faraj saya sudah tak begitu ketat seperti ketika saya masih muda dan kami tidak lagi menikmati kehidupan seks kami.

Kemudian, saya secara tidak sengaja terbaca mesej di telefonnya.

Saya menangis setiap malam dan tak boleh lelapkan mata dan berasa sangat sakit hati. Saya tak faham kenapa seseorang yang paling dekat dengan saya berbuat demikian. Terutamanya sejak saya tak pernah ada orang lain kecuali dirinya.

Idea pertama saya ialah untuk menceraikannya. Saya tak boleh memaafkan kecurangan.

Kemudian saya berubah fikiran. Kenapa berikan peluang kepada pelacur remaja itu untuk rosakkan perkahwinan saya?! Jika suami saya tidak mendapat keseronokan dengan saya, jadi itu masalah SAYA. Pada akhirnya, siapa yang bertanggungjawab untuk cinta dan keselesaan di rumah? Wanita. Dan wanita itu adalah saya.

Mereka yang menghadapi masalah yang sama perlu sedar tentang tip yang boleh membantu untuk membuatkan faraj berharga anda menjadi “sempit” semula.

Pemulihan dara telah lama diamalkan. Saya mempunyai pemahaman asas tentang ini. Tetapi soalan utama saya ialah jika saya dapat membuatnya menjadi lebih ketat seperti ketika saya masih seorang gadis? Atau adakah membran adalah satu-satunya perkara yang boleh saya pulihkan?

Selepas membaca ulasan-ulasan, saya tolak pembedahan bulat-bulat. Gadis-gadis malang memberitahu saya yang pada mulanya faraj anda akan jadi sangat sempit seperti ketika dara. Kadang-kadang mereka akan alami kesakitan semasa seks. Tetapi hasil itu tidak akan bertahan lebih daripada 3 atau 4 kali. Selepas itu “lubang tikus” dengan cepatnya akan bertukar menjadi “baldi”.

g-care malaysia review

Saya cuba tumpukan pelbagai latihan untuk faraj (ia sememangnya wujud), bebola faraj, cincin, dan tali.

Saya merasakan tiada perubahan. Bebola itu jatuh dan tak dapat kekal di dalam. Tetapi kegagalan paling epik adalah apabila satu bola masuk sehinggakan ia boleh tersekat di sana!

Saya terpaksa berjumpa seorang pakar sakit puan untuk menarik keluar benda yang kecil itu.

Saya tak pernah melihat seorang doktor ketawa sehingga nak menangis ketika sedang masuk ke bahagian paling sensitif pada badan wanita itu.

Kemudian dia menjelaskan kenapa dia ketawa.

Ternyata saya bukanlah wanita pertama yang cuba mengetatkan farajnya dengan cara itu. Dia memberitahu saya yang dia telah menarik begitu banyak bola seperti itu sehinggakan dia tak dapat lagi faham kenapa kami melakukan semua itu?!

kesan g-care

Cara penggunaan G-care, kegunaan. Adakah G-care

Dia memberitahu saya bahawa krim G-care telah lama wujud dan ia dapat memulihkan dinding faraj ke keadaan awalnya.

Dia memberi saya pautan ke laman web rasmi di mana saya dapat memesan krim tersebut.

Seorang kurier menyampaikan satu kotak kecil yang biasa dalam masa beberapa hari. Bahagian luar kotak itu kosong tanpa sebarang petunjuk tentang apa yang ada di dalamnya.

Ketika suami saya pergi kerja dan setelah membawa anak-anak ke sekolah, saya masuk ke ke bilik mandi dan menggunakan krim itu.

Sensasi pertama agak pelik. Saya menjadi sangat terangsang. Saya jadi basah. Klitoris saya semakin membesar dengan darah yang mengalir ke dalamnya di hadapan mata saya.

Saya teringat yang saya mempunyai tali pengikat (yang saya beli untuk melatih otot faraj saya) dan menggunakannya untuk memuaskan saya di dalam bilik mandi. Apa yang membuatkan saya paling kagum ialah ia agak sukar untuk memasukkan tali itu ke dalam faraj saya. Saya berasa sangat gembira baik dari segi mental dan fizikal.

g-care bagaimana ia berfungsi

Saya ikut nasihat pakar sakit puan saya dan terus menggunakan krim itu selama sebulan. Sepanjang tempoh itu, saya mengelak daripada melakukan hubungan seks dengan suami saya untuk mengejutkannya. Tetapi, sejujurnya, saya banyak melancap. Seperti seorang remaja penuh nafsu yang baru temui keseronokan seks.

Dan harinya telah tiba. Selepas tempoh menunggu yang lama saya memutuskan untuk melakukan hubungan seks dengannya. Saya sudah bersedia sebaik-baiknya. Saya membeli pakaian dalam yang sangat ghairah dan memasak makan malam yang lazat. Di tengah-tengah makan malam itu saya memberinya “blowjob” yang hebat. Dia sememangnya tak dapat tahan…

Saya berharap anda boleh melihat wajahnya ketika dia berada di dalam saya. Saya tak pernah lihat kekaguman dan kegembiraan seperti itu sejak kali pertama kami.

Mungkin krim itu begitu berkesan sehingga suami saya selesai dalam hanya beberapa minit sahaja (saya harus akui yang dia tidaklah sehebat mana).

Tetapi dalam masa beberapa minit, dia menerkam saya sekali lagi. Kami nikmati malam yang penuh ghairah. Ia adalah malam yang paling hangat dalam usia 10 tahun perkahwinan kita!

Ia amat menyeronokkan untuk berasa diperlukan, diingini dan bernafsu. Untuk berasa seperti seorang DEWI!

Keesokan paginya, suami bertanya kepada saya bagaimana saya berjaya melakukannya. Pembedahan terlalu mahal dan kami memang tidak mampu.

Tetapi saya menyimpan RAHSIA INI, kawan-kawan sekalian.

g-care pendapat

Suami saya meninggalkan perempuan simpanannya. Pelacur muda ini menghubungi saya dan merayu-rayu untuk berikan semula SUAMI SAYA kepadanya dengan linangan air mata.

Saya hanya ketawa.

Gadis-gadis semua, krim ini sememangnya berkesan. Saya tak menyesal memberi perkahwinan kami peluang kedua dan mencari kekuatan untuk mengecapi kebahagiaan saya.

Beli G-care di Malaysia, harga, pengedar. G-care di farmasi penipu

Bagi mereka yang mahu mengubah diri mereka, dapatkan semula rasa ghairah dan suami kembali ke dalam kehidupan mereka, sila masuk ke pautan ini untuk ke laman web rasmi G-care.

harga g-care

Testimoni pengguna G-care – pendapat, review

Sarah

Berkesan tak?! Jika ada yang telah mencuba, sila berkongsi pengalaman awak semua.

Intan

Sarah, ia sememangnya membantu! Saya guna krim ini selepas melahirkan kembar. Saya kembali pulih dalam masa 2 bulan. Suami saya terkejut.

Malik

Saya rasa jika seorang wanita itu sememangya “luas” secara semulajadi di bawah sana, ia akan tetap tak berubah tidak kira apa yang anda gunakan.

Eric

Malik, jika semua gadis-gadis awak tu pelacur yang sudah di”fuck” hingga luas, itu semua masalah awak. Krim ini berkesan. Saya dan isteri dah ada 4 orang anak. Tetapi dia sangat ghairah di ranjang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 − 1 =