Boostergel di Malaysia apa itu, harga, beli: senaman dan regangan yang tidak menyakitkan!

By | April 2, 2019

Tabl of Content

Apa itu Boostergel pencegahan kecederaan – kegunaan, kelebihan, fungsi, bagaimana nak dapatkan Boostergel

 • mencegah kecederaan semasa senaman,
 • melegakan kesakitan pada otot,
 • menyediakan tulang dan sistem otot untuk senaman.

Komponen. Boostergel bahan-bahan

 • Minyak soya
 • Minyak jagung
 • Ekstrak Spongilla
 • Minyak daun Rosemary
 • Extract callisia fragrans
 • Urea

Pendapat jurulatih profesional mengenai Boostergel – bagaimana ia berfungsi

Ramai orang percaya bahawa sebelum melakukan senaman, apa yang perlu anda lakukan adalah memanaskan otot anda. Namun, kemudian mereka masih mengalami kecederaan dan otot menjadi tegang. Untuk mengelakkan ini, saya cadangkan agar menggunakan Boostergel. Produk ini dipercayai oleh kedua-dua golongan individu yang baru bermula dan atlit profesional. Boostergel membantu mereka menghilangkan bengkak, mencegah ketegangan pada tendon, dan juga mengelakkan keradangan yang mungkin berlaku.

Adam Mohd, Seorang pelatih peribadi bina badan, berumur 38 tahun

Kesakitan di dalam otot, ketegangan, dan kecederaan kecil adalah masalah yang melanda kedua-dua golongan individu yang baru bermula dan para atlet, begitu juga dengan atlet berpengalaman. Sementara itu, pemanasan badan yang betul tidak selalu dapat menghalang masalah tersebut. Otot anda perlu disejukkan menggunakan persediaan khas: salap, gel, krim, dan sebagainya. Daripada pelbagai persiapan yang wujud sekarang ini, saya sudah pastinya mengesyorkan Boostergel. Ia membantu mengelakkan kecederaan otot, otot yang teregang dan kesakitan selepas senaman.

Emilia Reena, Pelatih kecergasan, Berumur 25 tahun 

Cara penggunaan Boostergel

 • Sedikit gel perlu digunakan pada anggota badan yang dikenakan beban kerja semasa latihan 
 • Tunggu sehingga ia menyerap sepenuhnya tanpa perlu menggosoknya! 
 • Sapukan 1-3 kali sehari

Individu berikut ini sudah menggunakan Boostergel – testimoni pengguna, adakah Boostergel

Rahim Azman, umur 29 tahun

Selepas bersenam, saya sering merasakan kesakitan yang teruk pada otot. Kecederaan otot dan otot yang tegang sentiasa menjadi masalah saya. Saya ingatkan yang saya hanya perlu memanaskan diri dengan lebih lama lagi, tetapi jurulatih peribadi saya menasihatkan saya menggunakan Boostergel. Gel ini memanaskan otot dengan baik dan menyediakannya untuk latihan!

Suresh Kumar, umur 36 tahun

Saya telah aktif terlibat dalam sukan sejak saya masih kecil. Dan sudah tentunya, saya mengalami kecederaan lama yang kembali semula semasa melakukan latihan kekuatan saya. Keletihan yang sedikit saja sudah cukup untuk mengakibatkan mikroseparasi otot dan kesakitan paling teruk yang boleh anda bayangkan. Untuk mengelakkan masalah ini dan memastikan sistem tulang dan otot saya betul-betul bersedia untuk latihan, saya mula menggunakan Boostergel. Sejak menggunakannya buat pertama kalinya, saya menyedari apakah senaman tanpa rasa sakit dan otot-otot yang tegang! Ia adalah produk terbaik untuk saya.

Karen Lee, umur 25 tahun

Boostergel memanaskan otot saya dengan hebat! Sekarang saya tidak perlu memanaskan badan jika saya menggunakan gel ini. Badan saya menjadi tidak terbiasa dengannya dan saya tidak mendapat sebarang kesan sampingan, walaupun dengan mengambil kira masalah alergi saya. Boostergel tidak menyebabkan gatal-gatal atau kemerahan. Saya syorkan untuk semua orang!

Pengedar Boostergel di Malaysia – beli, harga ubat Boostergel, penipuan

358 RM 179 RM

Blog Ali Hasnah. Apa kegunaan Boostergel, cara makan

Kena sayangkan kesihatan dan keghairahan itu! Saya lagi – Ali Hasnah

Hari ini, saya telah buat keputusan bagi tidak bercakap tentang latihan baru dan bukannya mengenai anugerah menakjubkan yang saya perolehi, tetapi sebaliknya perkara yang seolah-olah mudah seperti menyediakan latihan.

 • Nah, saya telah membincangkan pakaian mana satu ialah terbaik untuk dipakai bagi bersenam. Asasnya, pakaian anda mesti selesa dan diperbuat daripada kain semulajadi.
 • Jangan makan lebih kurang 2 jam sebelum bersenam.
 • Dikehendaki Penyediaan latihan otot Inilah sesuatu yang telah kita bicarakan seratus kali. Tetapi walaupun atlet yang berpengalaman, belum lagi pemula, sering mengabaikan perkara ini atau tidak melakukan dengan cara yang betul!

Sekarang kita akan bercakap mengenai otot.

Saya menghadapi pelbagai kecederaan pada setiap hari di tempat gym. Selalunya ketika sedang bersenam. Sebahagiannya akan melibatkan tarikan, pecah separa ligamen atau otot, pecah gentian tendon, mencubit, dsb. Tetapi walaupun tidak menghadapi kecederaan semasa pelajaran, dia masih akan mengalami kesakitan otot yang teruk.

Kebanyakan orang rasa ini tidak dapat dielakkan. Tetapi ialah sebaliknya! Dan itu bukan sekadar pemanasan (walaupun, ia perlu), tetapi memanaskan otot anda pada waktu pagi adalah membantu juga. Apa yang saya dan semua rakan sekerja saya menasihati Ia adalah jelas bahawa salap, krim, dan gel sedemikian ialah legit pada masa kini.

Sesetengah orang melegakan kesakitan, sementara yang lain melegakan bengkak. Masih ada orang yang lain hanya mempunyai kesan anti-keradangan atau pemanasan, dan lain-lain. Tetapi beban kerja mungkin berbeza, dan juga kemungkinan kecederaan dan gangguan. Degan sebab tersebut, anda tidak boleh membeli pelbagai alat! Jadi, saya, dan semua rakan sekerja saya, semua doktor sukan dan atlet profesional yang saya kenal, mengesyorkan Boostergel.

Apakah ini, apa yang ia lakukan, dan apa yang diberikannya? Kesan minum Boostergel

Antara bahan aktif gel ialah: minyak jagung Yang menjadikan tisu lebih elastik; paprika menguatkan dinding vesel dan mengekalkan integriti mereka, ia menyelamatkan kamu dari lebam kerana kapilari pecah; rosemary dan kayu putih Melegakan keradangan; dan ekstrak Spongilla menghangatkan anda.

Sapukan Boostergel pada zon yang hendak dibina. Contohnya, jika anda memutuskan untuk mengepam otot belakang anda. Sapukan gel pada mereka, tunggu sehingga penyerapan lengkap, dan kemudian – memanaskan dan senaman! Le pastu sama dengan semua otot anda yang lain.

Boostergel disyorkan untuk digunakan sebelum ltihan fizikal. Lagipun, otot kita bukan hanya bekerja semasa buat latihan di gym. Ramai di antara kita berjalan dan berlari atau menunggang motosikal, menaiki roller skates, dan skateboards. Beberapa orang pelajar saya memberitahu saya bahawa mereka telah gunakan Boostergel pada otot kaki mereka sebelum bersedia untuk menari. :)

Dan juga, seorang gadis yang melakukan plastik plastik mengakui bahawa jika bukan Boostergel dia tidak akan dapat nombor yang dia dapat sekarang, kerana dia pasti akan tertarik atau mengoyakkan ligamennya. Sekarang lihat je apa yang boleh dia lakukan!

Secara umum, apakah itu? Jika anda ingin mengelakkan kecederaan dan tidak mengalami kesakitan selepas latihan anda, sila guna Boostergel sejam sebelum anda melakukan latihan , tunggu sehingga penyerapan lengkap, dan pergi untuk senaman.

Perkara utama sekarang- di mana untuk mendapatkan Boostergel Malangnya, tidak dapat carinya di farmasi atau di kedai khusus. Tetapi ada kemungkinan untuk dapatkannya di laman web rasmi untuk memastikan bahawa anda membeli produk yang betul, dan bukan yang palsu.

Jumpa lagi!

Komen:

Rahman

Saya telah buat latihan dengan jurulatih ini untuk tahun kedua dan saya sekarang boleh mengatakan bahawa saya sepenuhnya mempercayai pendapatnya melalui dan melalui. Saya telah guna Boostergel beberapa kali dan itu satu perkara yang hebat. Malah pemanasan ttak kuat lagi, dan lain-lain. Otot saya telah menjadi panas.

Karmin

Saya tertanya-tanya apa penentangan untuk Boostergel Saya alah sejak zaman kanak-kanak saya. : (((Dan otot saya perlu memanaskan. Anda kena memanaskan badan hampir sejam.

Nada

Setakat latihan sebenar, saya menyertai baru-baru ini, hanya 2-3 bulan lalu. Sememangnya, walaupun dalam persediaan biasa saya, saya menarik lutut pada mulanya dan kemudian pergelangan tangan saya segera. Jurulatih saya kata ia tidak boleh dielakkan. Tetapi bagaimana saya boleh menjalani latihan penuh setelah saya mengekalkan kecederaan ?? Tidak ada jalan yang lain! Mungkin Boostergel boleh membantu saya. Dan jadual latihan itu rosak!

Alirah

Saya juga memutuskan untuk cuba Boostergel saja.

Bell

Kawan saya beli Boostergel untukl saya dari luar negara setahun yang lalu. Dalam berakhir, saya akan menangis. Ia ialah perkara yang baik yang kini saya boleh memesan secara online. Percayalah, ini ialah selamat bagi mereka yang melakukan sukan tak kira apa peringkat.

george02

Saya biasa akan menggunakan salap berbeza untuk memanaskan otot saya. Saya lebih suka yang lain, tetapi saya tidak boleh mengatakan bahawa mana satu adalah sempurna. Saya perlu memesan Boostergel dan cuba. Nampaknya harga di laman web ini boleh tahan. Belum lagi ada diskaun sekarang.

Adnan

Semalam saya guna Boostergel dengan kali pertama. Bagus lah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =