Heart Tonic Suomi hinta, osta, arvostelu: normaali verenpaine ensimmäisestä käytöstä

By | September 19, 2019

Tabl of Content

Heart Tonic Suomessa huono verenpainetauti, tuloksia, toimiiko, sivuvaikutukset

Hoitaa taudin syyn, vähentää aivohalvauksen ja infarktin riskin nollaan!

 • Normaalisoi verenpaineen ensimmäisten 6 tunnin aikana bioflavonoidien ansiosta
 • Palauttaa suonten sävyn ja elastisuuden yhden hoito-kuurin kuluessa
 • Turvallinen kaikenikäisille Tehokas verenpainetaudin vaiheiden

Tutustu itse! Onko sinulla vähintään yksi seuraavista oireista?

 • Päänsärky
 • Kasvanut sydämen syke
 • Mustat täplät silmien edessä (silmäpussit)
 • Krooninen väsymys
 • Apatia, ärsytys, uneliaisuus
 • Kasvojen turvotus
 • Sumea näkö
 • Tunnottomat ja kylmät sormet
 • liikahikoilu
 • Verenpaineen äkilliset piikit

Tämä on verenpainetautia!

Tärkeää! 67 prosentilla suomalaisista verenpainetautia sairastavista potilaista ei ole mitään aavistustakaan siitä, että he ovat sairaita.

Mikä tekee verenpaineesta vaarallisen?

Korkean verenpaineen seuraukset ovat vaarallisempia kuin onkologiset sairaudet ja tuberkuloosi. 89% verenpainetautitapauksista päättyy infarkteihin. Verisuonissa kehittyy tromboosi. Aivoverenvuotojen ja aivohalvausten kehittymisen riskit ovat isot.

Tupakointi, alkoholin nauttiminen, aliravitsemus, istuva elämäntapa, rasitukset ja korkea kolesterolitaso tekevät seurauksista erityisen vaarallisia. Ylipainoiset ihmiset kärsivät verenpaineesta 3-4 kertaa useammin kuin tavalliset ihmiset.

Tärkeää! Verenpainetauti etenee nopeasti, ja joka viidennellä potilaalla on kuoleman riski. Aloita hoito nyt heti ja tulet täysin terveeksi.

Tutkijoiden eeppinen läpimurto

Flebologian keskuksen tutkijat käyttivät 8 vuotta tämän ennaltaehkäisevän terapeuttisen tuotteen suunnitteluun. Vuoden löydös palkittiin Gairdnerin säätiön kansainvälisellä palkinnolla. Monivaiheinen testaus osoitti tuotteen tehokkuuden, jonka ansiosta akateemikot saivat kaikki vaaditut lisenssit, laatutodistukset ja valtion tuen.

Heart Tonic poistaa 5 suurta verenpainetaudin syytä

Ylikuormitettu hermosto (stressi, unettomuus jne.)

Heart Tonic lievittää ahdistusta, joka sen sisältämän rohtovirmajuuren ja nukulan ansiosta.

Myrkyt suonissa

Heart Tonic parantaa sydämen toimintaa, puhdistaa suonia kuona-aineista vihreästä kahvista ja orapihlajasta saatujen bioflavonoidien ansiosta.

Suonikohjut ja tromboosi

Heart Tonic parantaa laskimonsisäistä verenkiertoa, hajottaa hyytymiä ja vahvistaa suonien seinämiä, koska se sisältää tiivistettä kukkinnoista, joita kutsutaan humalaksi (Humulus lupulus).

Lisääntynyt verensokerin taso

Heart Tonic vähentää veren sokerin määrää ja ehkäisee diabetesta oreganumin ja korteet-uutteiden ansiosta.

Ylipaino

Heart Tonic edesauttaa laihtumista, lisää aineenvaihduntaa ja munuaisten toimintaa melissa-uutteen ansiosta.

Asiantuntijan mielipide

Heart Tonic suomessa

Vahvistan!

Tärkein verenpainetaudin torjuntaan käytetty ainesosa ovat bioflavonoidit. Niitä voi saada vain vihreästä teestä ja orapihlajasta. Niitä on lähes kaikissa verenpainetta hoitavissa tuotteissa. Mutta! Niiden määrä on useimmissa tuotteissa merkityksetön!

Siksi voit joutua odottamaan vaikutusta monta vuotta. Tiedän varmasti, että ainoa riittävästi bioflavonoideja sisältämä tuote on Heart Tonic. Olen nähnyt sen listan sen koostumuksesta ja riippumattomien asiantuntijoiden ja arvostettujen ihmisten tuotteesta tekemät päätelmät. Suosittelen tätä tuotetta potilaille ja jos he aloittavat itsehoidon kehoitan heitä jättämään väliin jotain, mitä “ystävä suositteli”, «luki Internetistä», tai «kuuli televisiosta».

Se on väärin! Sinun pitäisi taistella verenpainetautia vastaan vain turvallisilla menetelmillä! Sellaisilla, joihin lääkärit luottavat, ja jotka saavat taudin häviämään pysyvästi.

Risto Juutilainen

Kasvisparantaja

Heart Tonicin © tehokkuus on osoitettu kliinisissä kokeissa

Kliininen hyväksyntä tehtiin vuonna 2011 sijaitsevassa sairaalassa. Kaksi vapaaehtoisten ryhmää osallistui kliiniseen tutkimukseen, joka kesti 25 päivää.

Ensimmäinen ryhmä – 28–80-vuotiaita miehiä ja naisia, joilla oli verenpainetauti, ottivat Heart Tonicia ja toisen ryhmän miehet ja naiset, joilla oli samankaltaiset olosuhteet ottivat lumelääkettä.

Tutkimuksen tulokset

Palaute ihmisiltä, ​​jotka arvostavat Heart Tonic © -vaikutusta. Heart Tonic keskustelu, kokemuksia, kommentteja, foorumi

Tajusin, että alentunut verenpaine johtaa iskeemiseen aivohalvaukseen – aivojen infarktiin – nähdessäni sen tapahtuvan vanhemmalle sisarelleni. Lääkärit pelastivat hänen elämänsä, mutta hän ei täysin toipunut. Kun sain myös itse tämän taudin, tiesin jo muutamia keinoja, ja tiesin, että minun pitäisi etsiä kasviperäisiä yrttilääkkeitä. Lääkärini, joka oli hyvin viisas nainen, määräsi minulle Heart Tonicia. Olen hyvin kiitollinen hänelle. Siitä on kulunut 4 vuotta, enkä kärsi enää verenpainetaudista. Olen täysin terve, enkä pelkää infarktia tai aivohalvausta. Pidä huolta terveydestäsi!

Taina Huppinen, 61, Helsinki

Heart Tonic osta

Muutama vuosi sitten sain hoitoa Turun sairaalassa. Siellä tehtiin uutta verenpainetautilääkkettä koskevaa tutkimusta. Olin peloissani. Mutta mitä muuta olisin voinut tehdä? Mikään muu lääke ei auttanut minua, joten päätin kokeilla. Onneksi olin ryhmässä, joka otti Heart Tonicia eikä lumelääkettä. Kaksi tuntia myöhemmin verenpaineeni normalisoitui. Vähitellen aloin tuntea oloni paljon paremmaksi! Olen hyvin iloinen siitä, että osallistuin tuolloin lääketestiin. Oma verenpaineeni on nyt pysyvästi hyvä.

Laura Fingerpori, 47, Rauma

Heart Tonic tuloksia

Olen 51-vuotias. Kolme vuotta sitten sain verenpaine-diagnoosin sairaalasta. Siitä seurasi sydänsurua ja niin edelleen. Kärsin, mutta en tehnyt mitään. Kuusi kuukautta sitten, sain kaikkien merkkien perusteella pienoissydänkohtauksen. Sitten luonnollisesti panikoin, mutta kieltäydyin ottamasta pillereitä, joita minulle oli heti määrätty. Kemikaalit ovat haitallisia, se on yleistä tietoa. Mutta minulla ei ollut aavistustakaan, mitä tehdä. Onneksi törmäsin vanhaan ystävääni, joka kertoi minulle Heart Tonicista. Nyt, kuten voit arvatta, minua EI häiritse mikään. Paineeni on normaali ja olen täysin terve!

Antti Tuomainen, 51, Kuopio

Heart Tonic -hyödyt ©

Nopea apu.

Jo ensimmäisten 6 tunnin aikana, paineesi normalisoituu!

Ei aiheuta äkillisiä piikkejä tai paineita.

Säätää sydämen tarkkaa toimintaa.

Parantaa terveyttä laaja-alaisesti.

Angina pectoris, rytmihäiriöt ja neuroosit poistuvat, muisti paranee, sekä puhe- ja liikuntakyky palautuu aivohalvausten jälkeen.

Tehokas tulos ilman sivuvaikutuksia.

Kasvien elävät solut vastaavat täydellisesti ihmiskehon soluja

Käyttötapa:

Sekoita puoli teelusikkaa Heart Tonicia teelusikalliseen hunajaa ja liuota ne lasilliseen vettä. Ota 4 kertaa päivässä, 30 minuuttia aterian jälkeen.

Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää tätä tuotetta 3 kuukauden ajan.

Yksityiskohtaiset ohjeet ovat paketissa.

Heart Tonic osta, hinta

Heart Tonic hinta

98 € 49 €

Ikä ei ole este täydelle elämälle! 109 vuotias jakoi pitkäikäisyytensä ja erinomaisen terveytensä salaisuuden. Heart Tonic arvostelu, käyttöohje

Tunnettu kardiologi Mikko Tuomala jäi eläkkeelle 70-vuotiaana, vaikka hän pysyi nuorena mieleltään ja kunnoltaan. Hän on ollut eläkkeellä jo 39 vuotta, ja sosiaaliturvaviranomainen vihaa häntä! Tällä hetkellä akateemikko on 109 vuotias, mutta tuntee itsensä 60-vuotiaaksi.

Tri Tuomala sanoo, että pitkäikäisyyden salaisuus perustuu verisuoniin. Jos ne ovat puhtaat ja terveet, voit elää jopa 120 vuotta tai vielä pidempään ja tunnet itsesi täysin terveeksi. Kardiologi vahvisti tämän lausunnon täysin.

Toimittajamme onnistui haastattelemaan. tri. Tuomalaa, joka selitti elämäänsä pidentäneen verisuonia puhdistaneen menetelmän.

109-vuotiaana, tri. Tuomala sai onnittelut presidentiltä. Kuva tri. Tuomalan työpaikalta.

– Herra Tuomala, sanoitte usein, että puhtaat verisuonet ovat terveyden perustana. Miksi?

– Se on yksinkertaista. Elinten toiminta elimistössä riippuu verenkierron laadusta. Verenkierto tarkoittaa hapen ja ravintoaineiden toimittamista sisäelimiin sekä hiilidioksidin ja aineenvaihduntatuotteiden toimittamista niistä pois. Lapsuudessa, nuoruusiässä ja nuorena, liikumme enemmän ja suonet ovat nuoria, joustavia, puhtaita – tällöin sisäelinten saama ravitsemus on parhaimmillaan. Iän myötä liikumme vähemmän, ja verisuonemme alkavat likaantua. Tämä johtuu monista tekijöistä, jotka eivät ole kaikki ole seurausta vanhenemisesta (kuten tupakointi, epäterveellinen syöminen, huono ympäristö, istuva elämäntapa), mutta myös luonnollisista syistä (lipidien kerääntyminen, joka on prosessi, joka tapahtuu kaikissa organismeissa).

Mitä tarkoittaa ”likaiset” verisuonet? Kuvittele vesiputkia, jotka ovat täynnä ruostetta. Mitä tapahtuu? Vedenpaine kasvaa ja vesi maistuu pahalta. Sama tapahtuu verisuonille. Kun kolesterolia tai muita aineita kerrostuu niihin, paine nousee (likaiset suonet ovat verenpainetaudin tärkein syy!), veressä on epäpuhtauksia ja verenkierto heikentyy. Tämän seurauksena kaikissa kehon elimissä tapahtuu muutoksia. Jopa iho on elin.

Ihmiskeho ikääntyy. Jos olet varovainen ja huollat verisuoniasi, sinulla on mahdollisuus elää vähintään 20 vuotta ilman kipua sisäelimissä tai nivelissä, ja kehosi toimii erinomaisesti. Toisin sanoen verisuonten huolto voi pidentää elämääsi ja parantaa terveyttäsi. Tämä ei ole vain teoriaa. Suosittelin tätä menetelmää potilailleni ja käytän sitä henkilökohtaisesti. Kaikki, jotka ovat kuunnelleet neuvoani, ovat eläneet pidempään kuin ikätoverinsa.

Näin verisuonten asteittainen tukkeutuminen tapahtuu. Jos et ole koskaan huoltanut verisuoniasi ja olet yli 40-vuotias, ne sisältävät monia epäpuhtauksia. Se voi vaikuttaa terveyteen tai ehkä prosessi on jo alkanut.

– Millaisia ​​tauteja “likaiset” verisuonet voivat aiheuttaa?

– Kuten jo mainitsin, koko elimistö kärsii. Mutta ennen kaikkea vaikutuksen alla ovat verenkiertoon suoraan kytkeytyvät elimet ja järjestelmät – sydän- ja verisuonijärjestelmä.

Verisuonien epäpuhtaudet voivat aiheuttaa seuraavia sairauksia:

 • Ateroskleroosi. Verisuonet lakkaavat toimimasta hyvin: pienet verisuonet ovat täysin tukkeutuneet, ja tärkeimmisä suonissa on suuria kolesterolipitoisuuksia.
 • Iskeeminen sydänsairaus. Se johtuu sepelvaltimoiden säännöllisestä verenpuutteesta, joka puolestaan ​​kehittyy verisuonten epäpuhtauksien seurauksena.
 • Aivohalvaus. Aivokudoksen verenkiertohäiriöt aiheuttavat hermosolujen kuoleman, mikä johtaa tiettyjen toimintojen häviämiseen.
 • Verenpainetauti. Verisuonien epäpuhtaudet aiheuttavat luumenin supistumista ja verenpaineen nousua.
 • Suonikohjut. Ne tulevat ihon alle, muuallekin kuin vain jalkoihin (mikä on hälyttävää naisille). Peräpukamat ovat seurausta laskimoiden laajentumisesta.
 • Venoosinen ja valtimotukos. Verisuonista peräisin olevien epäpuhtauksien kerrostumat muodostavat trombin ja sen seurauksena suoni kuolee, mikä voi johtaa soluryhmän kuolemaan elimessä. Jos trombi irtoaa ja joutuu verenkiertoon, sydämen verisuonet voivat tukkeutua, josta seuraa sydänkohtaus, joka johtaa 70%: ssa tapauksista potilaan kuolemaan.

Tämä ongelma kasvaa. Sydän- ja verisuonitaudit aiheuttavat 4 kertaa enemmän kuolemia kuin muut syyt. Lääkärit ovat tietoisia tästä, he tietävät, että verisuonten puhtaanapito on välttämätöntä, mutta jostain syystä brittiläinen lääketiede jättää huomiotta tämän. Useimmat lääkärit määräävät verenpaineen alentamiseen tarvittavia lääkkeitä verenpainetaudin yhteydessä. Näiden ei kuitenkaan ole tarkoitus parantaa sairautta, vaan niillä on vain väliaikainen vaikutus. Verisuonet on puhdistettava. Muuten, tätä menetelmää ovat käyttäneet Yhdysvalloissa ja Euroopassa kaikki yli 35–40-vuotiaat ihmiset yli puolen vuosisadan ajan. Kaikki potilaat tietävät verisuonten puhdistamisen välttämättömyydestä. Kysyin itseltäni koko ajan, miksi näin ei tehdä myös maassamme.

– Onko olemassa oireita, joiden ansiosta ymmärtäisimme että verisuonissa on epäpuhtauksia?

– Tietenkin näitä oireita on. Tärkeimmät oireet ovat:

 • Migreeni
 • Muistin häiriöt
 • Krooninen väsymys
 • Unettomuus
 • Seksuaaliongelmat
 • Näön ja kuulon häiriöt
 • Korkea verenpaine
 • Hengitysvaikeudet ja angina pectoris
 • Ihon kalpeus jaloissa
 • Lihas- ja nivelkipu

Riippumatta siitä, onko sinulla jokin näistä oireista tai ei, 30-vuottta täytettyään on syytä puhdistaa verisuonet vähintään kerran viidessä vuodessa. Näin pysyt terveenä.

Verisuonet keräävät epäpuhtauksia erityisesti ikääntyneillä ihmisillä. Näin tapahtuakseen ei tarvitse syödä hampurilaisia ​​tai ranskalaisia ​​perunoita kaiken päivää. Jopa makkaran tai paistetun kanan syömisen jälkeen tietty määrä kolesterolia kerääntyy verisoluihin, minkä määrä ajan myötä kasvaa.

– Kerro meille salaisuutesi verisuonten puhdistamiseen.

– Viime aikoihin asti verisolujen puhdistusprosessi vei muutaman kuukauden. Keräsin lääkekasveja, etsin niitä kaupoista tai tilasin ne internetissä ja valmistin niistä infuusion. Nyt minun ei tarvitse tehdä tätä enää, koska kollegani sydän- ja verisuonitautien instituutista ovat luoneet hyvän ja halvan tuotteen verisuonten puhdistamiseen – “HeartTonic”. Itse asiassa tämä tuote säätelee verenpainetta ja hoitaa verenpainetautia koska se puhdistaa verisuonet. Siksi se on erinomainen tarkoitukseensa.

Säännöllisesti käytetty “HeartTonic” puhdistaa jopa kaikkein tukkeutuneimmat verisuonet vain 1-2 viikon kuluessa.

Mainitsen, että tämä tuote ei sisällä kemikaaleja, vaan ainoastaan tiivistettyjä lääkekasviuutteita, joiden ominaisuuksiin kuuluu verisolujen puhdistaminen. Siksi se on niin hyödyllinen elimistölle.

Useimmat potilaat pyytävät edelleen neuvoja verisuontensa puhdistamiseen. Viime aikoina olen suositellut niitä vain tätä tuotetta. Se on erittäin tehokas.

Sydän- ja verisuonitautien instituutin verkkosivuilla on esitetty virallisia tilastoja kliinisistä tutkimuksista. Näihin osallistui noin 2 000 potilasta, jotka kaikki saivat HeartTonic-hoitoa.

Tutkimusten tulokset:

 • Arteriaalinen verenpaine normalisoitui 1-2 päivän kuluessa lääkkeen käytön aloittamisesta – 99% tapauksista
 • Sydämen rytmi normalisoitui hoidon päättymiseen mennessä – 97% tapauksista
 • Verisuonten täydellinen puhdistus kolesterolista hoidon päättymiseen mennessä – 99% potilaista
 • Kroonisten sairauksien hoidon tehokkuuden lisääntyminen – 99% potilaista
 • Yleisen terveydentilan parantaminen – 100% potilaista
 • Haittavaikutusten puuttuminen hoidon aikana – 100% potilaista

– Kuinka paljon “HeartTonic” maksaa ja mistä voimme ostaa sitä?

– Tiedät, että eläkkeellä ei voi ostaa kalliita lääkkeitä. En voinut suositella sellaista tuotetta. “HeartTonic” ei ​​ole kallis ja juuri nyt se on tarjouksessa

Se on valtimoiden verenpainetta hoitavan yhtiön päätuote. Sen seurauksena kuka tahansa voi ostaa “HeartTonic” 50%: n alennuksella.

Lisätietoa siitä miten “HeartTonicin” saa toimitettuna kaikkialle

Jos haluat tilata “HeartTonic” -tuotteen, sinun täytyy:

 • Täytä lomake virallisella verkkosivustolla.
 • Asiakaspalvelija ottaa sinuun yhteyttä vahvistaakseen toimitusosoitteen
 • 4-7 päivässä (toimitusaika) saat “HeartTonic” -tuotteen lähimpään postiisi.

Verisuonten puhtauden säilyttämiseksi suosittelen toistamaan hoidon 1-2 vuoden välein. Suosittele tätä erityisesti vanhemmille ihmisille. Se auttaa vahvistamaan terveyttä ja lykkäämään ikääntymisen merkkejä. Puhtaat verisuonet ovat terveyden tae.

– Hra Tuomala, kiitos, että paljastitte nämä tärkeät tiedot tässä haastattelussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 − 2 =