Hanki Aito Suomi – kehitä seksuaalisuuttasi, tutustu ainutlaatuisiin nautintoihin

By | April 25, 2019

Sisäinen rakenne jäljittelee täysin naisen elimistöä. Patentoidut uusimmat materiaalit tehostavat tuntemuksia.

Oraali masturboija

Hyper-realistista suuseksiä. Masturbaattori venyy ottaen peniksen tiukasti syleilyyn. Liikkuva kieli luo lisää stimulointia. Säännöllinen käyttö vahvistaa peniksen lihaksia ja takaa siten pidemmän erektion

Leveys:  11 cm

Pituus:  19 cm

Paino:  1,05 kg

Vedenkestävyys:  100% vedenpitävä

Materiaali: 

  • Erittäin realistinen Cyber ​​Skin UR3 ™
  • Body Safe Medical silikoni-TPR

Anaali- ja vagina masturboija

Ainutlaatuinen laite, jossa on kaksi anatomista aukkoa. Pehmeä emättimen aukko, joka stimuloi jokaista peniksen osaa hellästi, myös sen päätä. Kapea anaali-aukko, jossa on sisäinen helpotustunneli, joka on suunniteltu erityisesti lisäämään kestävyyttäsi. Jos pystyt kestämään tämän masturbaattorin kanssa 10 minuuttia seksimaratonia, voit kestää sängyssä jopa puoli tuntia!

Leveys:  28 x 28 cm

Pituus:  14,5 cm

Paino:  7,3 kg

Vedenkestävyys:  100% vedenpitävä

Materiaali: 

  • Erittäin realistinen Cyber ​​Skin UR3 ™
  • Body Safe Medical silikoni-TPR

Uusin elastinen materiaali

  • Pidentää erektiota
  • Parantaa orgasmia
  • Vahvistaa peniksen lihaksia
  • Lisää herkkyyttä

Maxerection™ -masturbaattorin sisäisen helpotuksen patentoitu muoto työstää hellästi peniksen kaikkia lihaksia. Säännöllinen käyttö auttaa vahvistamaan lihaksia, tehostamaan erektioita ja lisäämään peniksesi kokoa 1-2 cm.

Innovatiivinen Ultra Realistic Cyber ​​Skin UR3 ™ -materiaali tarjoaa miellyttävimmät tunteet seksiharjoittelun aikana. Lämmitä masturbaattorin holkkia lämpimässä vedessä ennen käyttöä, jotta se olisi realistisempi.

Erittäin Realistinen Cyber ​​Skin UR3 ™

Ultra Realistic (UR3 ™) jäljittelee ihmisen ihoa ja muistuttaa sen tuntumaa. Masturbaattori on valmistettu kestomuovista. Ftalaatit korvataan muilla pehmittimillä, jotka ovat täysin terveydelle vaarattomia.

UR3 ™ -materiaali on suunniteltu käytettäväksi keinotekoisten raajojen ja proteesien valmistuksessa vuonna 2022.

Takuu 100% yksityisyys

Takaamme 100%:sti tilauksesi turvallisuuden koko toimitusajan.

Kommentit

Tero, 34

En tiedä miksi, mutta aloin laueta nopeasti: kymmenen minuuttia ja se oli siinä. En halua käyttää pillereitä, joten aloin käyttää tätä menetelmää. Harjoittelu masturbaattorin kanssa antoi minulle paremmat tiedot kehostani ja opetti minua hallitsemaan kiihottumistani. Nyt minä olen se, joka päättää, milloin tulen, eivätkä aivoni tai kehoni. Voin helposti kestää puolitoista tuntia!

Aleksi 28

Löysin tyttöystäväni masturboimassa tässä yksi päivä. Hän kertoi minulle, että hän tarvitsi vielä 20 minuuttia seksiä ennen kuin tullisi! Olin hieman järkyttynyt, vaikka ei minua haittaa tehdä sitä hieman pidempään. Opin, että voisit harjoitella kestävyyttäni toistuvilla harjoituksilla ja masturboijan avulla. Kaksi viikkoa myöhemmin teimme ennätyksen – puolitoista tuntia seksiä ja useita orgasmeja peränjälkeen. Mutta odottamattomin tulos oli se, että peniksestäni tuli lähes 2 cm pidempi! Ikään kuin sitä olisi jotenkin pumpattu :-)

Robert, 41

Kun vaimoni oli raskaana, lääkäri suositteli seksistä pidättäytymistä viimeisen kolmanneksen aikana. Ymmärrät, millaista se on miehelle – olla ilman naista useita kuukausia. Vaimoni tarjoutui ostamaan minulle itsetyydyttäjän. Se oli minulle yllätys, miten realistiselta tämän tuotteen emättimen aukko näytti. Se oli tehty kyber ihosta. Mutta olin erityisen tyytyväinen itse materiaaliin. Seksiakti tuntui uskomattoman täydelliseltä.

178 €

89 €

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 9 =