Heart Tonic i Danmark pris, bestilling, anmeldelser: normaliseret blodtryk fra første dag

By | September 19, 2019

Hvad er et hypertension Heart Tonic, virker det, hvordan bruges

Bekæmper årsagen til sygdommen, reducerer risikoen for slagtilfælde og blodpropper!

 • Normaliserer blodtrykket inden for de første 6 timer, takket være et stort indhold af bioflavonoider
 • Gendanner volumen og elasticiteten i blodkarrene inden for 1 behandlingsperiode
 • Sikkert at anvende for alle aldersgrupper Effektiv i stadierne 1, 2 og 3 af hypertension

Test dig selv! Lider du af et af følgende symptomer?

Heart Tonic anmeldelser
 • Hovedpine
 • Hurtigere eller hårdere hjerterytme
 • Sorte pletter for øjnene
 • Kronisk træthed
 • Apati, irritation, døsighed
 • Ansigtsødem
 • Sløret syn
 • Følelsesløse og kolde fingre
 • Hyperhidrosis
 • Svingende puls

Dette er tegn på hypertension!

Vigtig information! 67% af patienter med hypertension har absolut ingen anelse om, at de er syge.

Hvad gør hypertension farligt?

Konsekvenserne af højt blodtryk er mere farligt end de fleste tror. 89% af hypertensionspatienter får blodpropper og hjertestop. Trombose udvikler sig i ofte i blodkarrene. Risikoen for hjerneblødninger og udvikling af slagtilfælde er høj.

Rygning, alkohol, underernæring, stillesiddende arbejde, stress og højt kolesteroltal gør risikoen for at udvikle hypertension endnu større. Overvægtige personer lider af hypertension 3-4 gange oftere end normalvægtige personer.

Vigtig information!

Hypertension udvikler sig hurtigt, og en ud af fem patienter risikerer at dø som resultat af lidelsen. Begynd derfor behandlingen så hurtigt som muligt, for at sikre et sundt og velfungerende kardiovaskulært system.

Forskernes epoke-making gennembrud

Det tog forskere fra National Center of Phlebology 8 år at designe dette profylaktisk-terapeutiske lægemiddel.

Årets opfindelse blev nomineret til Gairdner Foundation International Award.

Adskillige avancerede tests viste, at supplementet var effektivt, og gav således forskerne alle de krævede licenser, kvalitetscertifikater og statsstøtte til at udvikle lægemidlet.

Heart Tonic fjerner de 5 hovedårsager til hypertension

Overbelastet nervesystem (stress, søvnløshed osv.)

Heart Tonic lindrer angst, grundet indholdet af valerianrod og motherwort.

Giftstoffer i blodkarrene

Heart Tonic forbedrer hjertefunktionen, og udrenser giftstoffer takket være bioflavonoiderne fremstillet af grøn kaffe og hagtorn.

Åreknuder og trombose

Heart Tonic forbedrer venøs cirkulation, nedbryder blodpropper og styrker væggene i blodkarrene, fordi det indeholder koncentrerede ekstrakter fra humleblomsten (Humulus lupulus).

Forhøjet blodsukker

Heart Tonic reducerer mængden af ​​sukker i blodet, og forebygger diabetes takket være ekstraktene af oreganum og horsetail.

Overvægt

Heart Tonic fremmer vægttab, og øger stofskiftet samt nyrernes funktion takket være indholdet af melissaplanten.

Ekspertudtalelse

Heart Tonic dansk

Det er en klar anbefaling herfra!

Det bedste middel mod hypertension er bioflavonoider. De kan kun fås gennem grøn te og hagtorn, og alle hypertensionmidler indeholder en vis mængde af dem. Men! Koncentrationen af dem er ofte meget lille!

Således kan du risikere at skulle bruge mange penge og mange år, før du ser resultater. Jeg ved med sikkerhed, at det eneste middel som indeholder den optimale koncentration af bioflavonoider, er Heart Tonic. Jeg har set fremstillingsprocessen og ingredienssammensætningen, og der er ingen tvivl. Jeg anbefaler det både til patienter, særligt fordi mange af dem ofte spørger ind til alle mulige mærkelige “naturlægemidler” som “en ven sagde virkede”, og “de læste om på internettet”, “hørte om på tv”.

Det kan være rigtig farligt at begynde på selvmedikation! Følg nu jeres lægers råd, i stedet for at lege doktor derhjemme!

Preben Holme

Planteekspert

Heart Tonic© er klinisk testest

Klinisk godkendelse blev gennemført på det Rigshospital i 2016. To grupper frivillige deltog i det kliniske forsøg, som varede 25 dage.

Den første gruppe – en blanding af mænd og kvinder i alderen 28-80, med hypertensive lidelser, som anvendte Heart Tonic. Den anden gruppe – mænd og kvinder med lignende forhold, som anvendte placebo.

Resultater af forskningen

Heart Tonic brugsanvisning

Udtalelser fra deltagende personer, der oplevede effekten af ​​Heart Tonic© – forummet, anmeldelser, erfaringer

hvordan bruges Heart Tonic

For et par år siden oplevede jeg et slagtilfælde i familien, som et resultat af blodansamlinger i hjernen – helt specifikt var det min søster. Lægerne reddede hende, men hun er aldrig blevet sig selv igen. Da jeg først blev konfronteret med denne sygdom på egen krop, var jeg allerede opmærksom på nogle ting, jeg selv kunne gøre og jeg vidste, at jeg skulle bruger naturlægemidler. Min læge, som er en meget klog kvinde, lavede en recept på Heart Tonic, og det er jeg meget taknemmelig for. Det har været snart 4 år, og jeg lider ikke længere af hypertension. Jeg er en fuldstændig rask dame, og det bliver jeg forhåbentlig ved med at være. Husk at passe på dit helbred!

Dorte Hundested, 61, Risskov

For nogle år siden var jeg indlagt sygehus. Der blev der forsket i et nyt middel mod hypertension, som jeg blev bedt om at deltage i. Selvom jeg bar lidt nervøs, tænkte jeg at man måske havde lov at være heldig. Og det var jeg, for jeg kom i gruppen som rent faktisk fik Heart Tonic, og ikke placebo. To timer senere blev mit blodtryk normaliseret. Efterhånden begyndte jeg at føle mig meget bedre tilpas! Tænk at et forsøg kunne ændre hele ens liv!

Lone Friis, 47, Skanderborg

Jeg er 51. For 3 år siden blev jeg diagnosticeret med hypertension hos min læge. Med mislyd og det hele. Jeg havde det skidt, men gjorde ikke rigtig noget ved det. For 6 måneder siden fik jeg en mindre blodprop i benet. Det fik mig selvfølgelig op i det røde felt, men jeg havde ikke lyst til at fylde min krop med kunstige kemikalier, så jeg var klar til at give op. Jeg var så heldig at blive introduceret til Heart Tonic. Som du nok kan gætte, så er jeg har stadig, og jeg har det bedre end nogensinde!

Anton Thygesen, 51, Egå

Heart Tonic fordele©

Hurtig symptombehandling.

Blodtrykket normaliseres indenfor 6 timer!

Forårsager ikke svinginger eller bivirkninger

Regulerer hjerteets normale funktion.

Generel forbedring af sundheden.

Behanding af angina pectoris, arytmi, neurose, forbedring af hukommelse, gengivelse af tale og bevægelser efter slagtilfælde.

Effektivt resultat, helt uden bivirkninger.

Levende celler i planter reagerer på samme måde som cellerne i menneskekroppen

Brugsanvisning

Bland en halv teske Heart Tonic med en teskefuld honning og opløs i et glas vand. Indtages 4 gange om dagen, 30 minutter efter et måltid. For maksimal effekt anbefales det at bruge dette produkt i 3 måneder. Detaljerede instruktioner er vedlagt i pakken.

Heart Tonic bestilling, pris

hvad er et Heart Tonic

738 DKK 369 DKK

Alder bør aldrig stoppe dig fra at leve dit liv til det fulde! Den 109 år gamle kardiologisk delte hemmeligheden bag hans imponerende alder og fremragende sundhed. Heart Tonic Dansk brugsanvisning, virkning

Den velkendte danske kardiologist Michael Thomsen gik på pension i en alder af 70 år, selv om hans hjerte og krop var i fantastisk form. Han har nu været pensioneret i 39 år, og hans fysiske velvære har været sandt mysterie! Lige nu er akademikeren hele 109 år, men han føler sig som en på 60.

Dr. Thomsen fortæller at hemmeligheden bag et langt og sundt liv ligger i blodkarrene. Hvis de er rene og sunde, kan du leve op til 120 år, med en sund og rask krop. Kardiolog-eksperten bekræftede denne udtalelse.

Det lykkedes vores journalist at interviewe. dr. Thomsen, der forklarede os sin livsforlængende metode til at rense sine blodkar.

I en alder af 109 år blev dr. Thomsen ykønsket af dronningen. Et billede fra dr. Thomsens arbejdsplads.

– Hr. Thomsen, du er ofte blevet citeret for at sige at rene blodkar er grundlaget for sundhed. Hvorfor?

– Ja det er faktisk meget simpelt. Organernes og systemernes funktion i kroppen afhænger jo enormt af blodcirkulationens kvalitet. Blodcirkulation er afgørende at ilt og næringsstoffer kan transporteres ud til de indre organer, for ikke at nævne opsamling af kuldioxid og metaboliske bi-produkter. I barndommen, ungdommen, den tidlige voksenalder, er vi mere smidige, fordi vores blodkar stadig er relativt nye, elastiske og ikke mindst rene – ernæringen til de vitale organer er således maksimal. Med alderen bevæger vi os mindre, og vores blodkar begynder at blive mindre fleksible og mere beskidte. Dette skyldes mange faktorer, hvoraf nogle er skadelige (såsom rygning, usunde spisevaner, dårlige miljøomgivelser, stillesiddende livsstil), men også naturlige (ophobning af lipider, en proces som finder sted i alle levende organismer).

Hvad betyder det så at have “urene” blodkar? Du ska prøve at forestil dig nogle rør, som er fulde af rust. Hvad sker der med dem når der strømmer vand igennem? Vandets tryk øges, og vandet smager dårligt. Det samme sker med blodkarrene. Når kolesterol eller andre stoffer ophobes i dem, stiger trykket (de beskidte blodkar er hovedårsagen til hypertension!), blodet indeholder på samme måde urenheder, som påvirker blodcirkulationen negativt. Det har en enorm effekt på alle organer og systemer i kroppen, selv huden, som er et system i sig selv.

Menneskekroppen bliver ældre, den del kommer vi ikke udenom. Men hvis du tager dig godt af din krop, og du renser dine blodkar, kan du potentielt forlænge dit liv med op til 20 år, uden smerter i organerne eller leddene, og kroppen vil generelt være ved godt helbred. Med andre ord kan rensning af blodkarene forlænge dit liv og sundhed. Og det er ikke bare en teori. Jeg anbefalede denne metode til mine patienter, og jeg praktiserer det personligt. Alle, der har fuldt mit råd har overskredet deres forventede levealder.

Sådan foregår den gradvise nedbrydning af det sunde blodkar. Hvis du aldrig har renset dine blodkar og du er over 40 år gammel, er dine blodkar sandsynligvis meget urene. På længere sigt kan dette påvirke dit helbred, hvis ikke det allerede er begyndt.

– Hvilke sundhedsproblemer kan “urene” blodkar forårsage?

– Som jeg allerede har nævnt, påvirker det hele kroppen. Men først og fremmest påvirkes de organer og systemer, der er direkte forbundet med blodcirkulationen – det kardiovaskulære system.

Urenhederne fra blodkarrene kan forårsage symptomer på følgende sygdomme:

 • Åreforkalkning. Blodkarrene ophøre med at fungere optimalt: de små blodkar er totalt tilstoppede, og de større, vigtige blodkar er indeholder en unormalt høj kolesterolprocent.
 • Iskæmisk hjertesygdom. Denne sygdom skyldes regelmæssig blodmangel i koronararterierne, som igen udvikler sig grundet urenhederne i blodkarrene.
 • Slagtilfælde. Blodforsyningsforringelsen i hjernevævet forårsager nedbrydning af vigtige nerver, hvilket fører til tab af visse funktioner.
 • Forhøjet blodtryk. Urenhederne fra blodkarrene forårsager indsnævring af karret og forhøjelse af blodtrykket.
 • Åreknuder. De kan opstå inde i kroppen, og ikke kun på benene (hvilket ofte et tilfælde hos kvinder). Disse opstår som en direkte følge af venøs dilation.
 • Venøs og arteriel trombose. Ophobningen af urenheder i blodkarrene danner trombier og resulterer i nedbrydningen af karret, hvilket kan føre massiv celledestruktion. Hvis tromben løsner sig og kommer ind i blodåren, kan en blokering til hjertet finde sted, og resultere i hjertestop, som i 70% af tilfældene er dødeligt.

Dette kan resultere i at problemet spredes til andre dele af kroppen. Kardiovaskulære sygdomme er ansvarlige for 4 gange så mange dødsfald som andre årsager. Lægerne er naturligvis bekendte med den problematic, og de er også bevidst om den positive effekt som rensning kan have, men af ​​en eller anden grund forsømmer pharmaindustrien dette aspekt. De fleste læger ordinerer receptmedicin til nedsættelse af blodtrykket. Men det tager sig kun af symptombehandlingen, og ikke den reelle årsag. Det er nødvendigt at rense blodkarrene. Denne metode er blevet praktiseret i USA og mange dele af Europa i de sidste hundrede år. Alle patienter bør kende nødvendigheden af ​​at rense blodkarrene. Man kan godt nok undre sig over, hvorfor det går så langsomt her i dagens Danmark.

– Hvilke symptomer forekommer der ved ophobning i blodkarrende?

– Dem er der faktisk en del af. De vigtigste symptomer er:

 • Migræne
 • Hukommelsessvigt
 • Kronisk træthed
 • Søvnløshed
 • Intimproblemer
 • Øje- og hørselsforstyrrelser
 • Forhøjet blodtryk
 • Åndedrætsbesvær og angina pectoris
 • Blege farve på huden på benene
 • Muskel- og ledsmerter

Uanset om du har et af disse symptomer eller ej, bør du efter 30-årsalderen rense blodkarrene mindst én gang om 5 år. På den måde opnår du et stærkere helbred.

Blodkarrene har kapacitet til at samle urenheder, især hos ældre mennesker. Og det forudsætter ikke nødvendigvis at man har spist burgere eller pommes frites hele dagen lang. Selv efter en enkelt pølse eller et stegt spejlæg, vil en vis mængde kolesterol udskilles i blodcellerne, hvilket med tiden vil stige.

– Fortæl os om din hemmelighed bag rene blodkar.

– Indtil for nylig tog processen med rensning af blodlegemer mig et par måneder. Jeg samlede medicinske urter, fandt dem på større online markeder, eller jeg bestilte dem på internettet. Herfra kombinerede jeg dem selv. Nu behøver jeg ikke længere at gøre det, da mine kolleger fra Instituttet for Hjertesygdomme har skabt et godt og billigt lægemiddel til at rense blodkarrene – “HeartTonic”. Lægemidlet regulerer blodtrykket og behandler hypertension, takket være dets evne til at rense karrene. Derfor er det oplagt at anvende hertil.

Ved jævnlig brug kan “HeartTonic” rense selv de mest tilstoppede blodkar på kun 1-2 uger.

Jeg er også personligt glad for HeartTonic, fordi det ikke indeholder kemikalier. Ingredienser består af koncentrerede ekstrakter fra medicinske urter, som effektivt renser af blodkar. Det egner sig derfor også godt som kosttilskud.

De fleste patienter fortsætter med at bede om rådgivning med hensyn til rensning af blodkarrene. På det sidste anbefaler jeg dem kun dette produkt, fordi det er så effektivt.

På hjemmesiden for Instituttet for Hjertekarsygdomme er de officielle statistikker over de kliniske undersøgelser blevet præsenteret. Ca. 2.000 patienter deltog i disse, og de fulgte alle en behandling med “HeartTonic”.

Resultaterne af undersøgelserne fremgik således:

 • Normalisering af arterielt blodtryk forekom i løbet af 1-2 dage smed administration af medicinen – 99% af tilfældene
 • Normalisering af hjerterytmen efter afslutning af behandlingen – 97% af tilfældene
 • Fuldstændig udrensning af blodkarrene efter behandlingen – 99% af patienterne
 • Øget behandlingseffektivitet ved kroniske sygdomme – 99% af patienterne
 • Forbedringen af ​​den generelle sundhedstilstand – 100% af patienterne
 • Fravær af bivirkninger under behandlingen – 100% af patienterne

– Hvor meget koster “HeartTonic” og hvor kan det købes?

– De fleste er nok godt klar over at gamle pensionister som mig ikke svømmer i penge. Jeg kunne ikke finde at anbefale et produkt, jeg ikke selv havde råd til. “HeartTonic” kan fås til en rigtig god pris, og lige nu er der tilbud

Virksomheden bruger det ofte til behandling af arteriel hypertension. Derfor kan man lige nu bestille “HeartTonic” med 50% rabat.

Flere detaljer om hvordan du bestiller “HeartTonic” hjem til dig med levering i hele Danmark

For at bestille “HeartTonic” skal du:

 • Udfylde bestillingsformularen på den officielle hjemmeside.
 • En manager vil kontakte dig for at bekræfte leveringsadressen
 • I løbet a 4-7 hverdage (fra afsendelse) modtager du “HeartTonic” på nærmeste posthus.

For at bevare blodkarrenes renhed, anbefales det at gentage behandlingen hvert andet år, især for ældre mennesker. Her har du chancen for at styrke dit helbred og forlænge dit liv, uden at det koster en formue. De rene blodkar er sundhedsgaranti nok i sig selv.

– Vi takker Hr. Thomsen for hans detaljerede beretninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 6 =