Vizonic България, цена, отзиви, употреба – против лазерната корекция на зрението

By | August 10, 2023

Учените са оценили влиянието на компютрите и джаджите върху резултатите от лазерната корекция на зрението. Веднага след операцията късогледството, далекогледството и астигматизмът напълно изчезват. Но колкото повече пациентът работи пред компютър, толкова по-слаб е ефектът от операцията. След 1-2 години някои от тях започват отново да носят очила и лещи.

В проучванията са участвали над 500 души, преминали през лазерна корекция на зрението. Всички те прекарват повече от 8 часа на ден пред компютър, телевизор и смартфон. Експерти, изучили техните диагнози, стигат до разочароващи заключения.

Ето какво казва за това директорът на центъра Стефан Иванов.

Преди операцията всички участници са имали зрителни увреждания с лека до умерена тежест: късогледство, далекогледство, астигматизъм, трудно фокусиране и др. След лазерната корекция зрителната яснота се възстановява почти веднага. 80% от пациентите престават да носят очила и контактни лещи. Но за тези, които се занимават с умствен труд, в рамките на 1-2 години ефектът от операцията започва постепенно да намалява. А при някои зрението се влошава още повече.

Ето и типични случаи

Така вижда света една от участниците – жена на 39 години, счетоводителка, прекарваща по 7-11 часа на ден пред компютър. Преди корекцията на зрението тя носеше контактни лещи.

Преди една година тя дойде в нашата клиника за да се подложи на хирургична корекция на далекогледство. Но след 2 години тя отново започна да носи лещи.

Ето снимка на ретината на друг пациент – 27-годишен програмист, който дойде при нас за лазерна корекция на астигматизъм.

Операцията му помогна само за кратко време. Пациентът се научи да се справя без очила.

Но година по-късно той дойде при нас за втора корекция. Поради продължителна работа пред компютър, зрението му отново се влоши.

По-голямата част от историите са такива. Работата пред компютър постепенно намалява до нула ефекта от хирургичната корекция на зрението. Когато човек седи неподвижно и се взира в екрана няколко часа подред, цилиарният мускул, поддържащ лещата на мястото й, се напряга. Този мускул отговаря за акомодацията – способността да виждаме на различни разстояния. С течение на времето акомодацията отслабва, а зрението рязко се влошава.

При продължителна работа пред компютър кръвоснабдяването на лещата и ретината също отслабва, което провокира развитието на късогледство и далекогледство и с годините се увеличава риска от развитие на катаракта, глаукома и други опасни заболявания.

Ако нашите пациенти биха се отказали от компютъра и биха спрели да гледат телевизия, ефектът от лазерната корекция би бил по-траен. Но при 70% от участниците в проучването професията им е свързана с интелектуална работа и отказът от постиженията на цивилизацията би довел до много по-сериозни проблеми от лошото зрение: липса на пари, усещане за нереализация и т.н. В съвременния свят е невъзможно да се живее без джаджи. Да и няма нужда – в противен случай светът ще загуби милиони учени, програмисти, дизайнери, журналисти, финансови анализатори и т.н.

Но как тогава да поддържаме зрението си, ако дълго време работим на компютър?

Веднага ще кажа: хирургическата намеса не е вашият метод. Грижата за очите трябва да идва отвътре. Това е възможно благодарение на биологично активни комплекси и добавки с микроелементи, които възстановяват зрението.

Vizonic какво е, cъдържание: какви средства трябва да вземаме за здравето на очите?

Най-ефективните компонента в подкрепа на зрението са спирулина, както и сухи екстракти от мака и канела. Те укрепват цилиарния мускул, увеличават кръвоснабдяването на очната ябълка, намаляват умората на очите след продължително натоварване и намаляват риска от развитие на глаукома и катаракта с 40%. Тези елементи често се използват в продукти за здравето на очите. Но, за съжаление, производителите не винаги спазват правилната им дозировка.

Дисбалансът на тези елементи в някои средства понякога води до обратен ефект. Особено в комбинация с витамини. Излишъкът им е вреден за кръвоснабдяването на очите, както и недостига им – зрителните мускули се претоварват, ресурсите на ретината и лещата се изчерпват още по-бързо.

Като химик мога да препоръчам отлично средство за подобряване на зрението с оптималното съдържание на посочените по-горе компоненти – хапчета Vizonic. Офталмологично чиста доза спирулина и сухи екстракти от мака и канела, е точно толкова, колкото е необходимо за зрението ни, за да премахнем ежедневната умора на очите, да възстановим кръвообращението и да поддържаме цилиарния мускул в добра форма.

Vizonic инcтрукция

За да виждате по-добре след един месец, приемайте всеки ден по 1 таблетка Vizonic. Според нашите пациенти след 1-2 седмици зрението става по-ясно, способността да виждате дребен шрифт и да забелязвате цветни нюанси се връща.

Благодарение на Vizonic вече 342 пациенти с начална деформация на зрението намалиха носенето очила и контактни лещи, а над 2000 души подобриха зрението си и без тях.

Ефектът от Vizonic е кумулативен. Ще ви трябват 1-2 курса годишно, в зависимост от състоянието на очите ви. След 2-3 курса зрението ви ще се подобри с 60% – дори ако прекарвате повече от 7-8 часа на ден пред компютъра, а след края на работния ден сте свикнали да се отпускате пред телевизора.

Vizonic поръчка, цена

Xапчета Vizonic имат един минус – те все още не се продават в аптеките. Но възможностите на интернет са безкрайни. На уебсайта на производителя можете да ги поръчате от всяка точка на света – без проблеми с доставката и плащането.

-50%

Vizonic коментари, мнения

Митко

Смятах да се запиша за корекция на зрението. Благодаря за съвета. Спестихте ми толкова пари.

Васил

Ако бях на твое място, все пак бих отишъл в клиниката. Може би страдаш от по-сериозно заболяване и имаш непоносимост към тези компоненти.

Милена

Веднъж пих тези хапчета. Те нямат противопоказания. А зрението се възстановява много добре – след седене пред компютъра очите спряха да ме болят.

Диди

Да, хапчета са супер! Мисля, че сега започнах да виждам по-добре дори на тъмно.

Иван

Познат проблем. Работя като програмист. Вечер очите ме болят толкова силно, че искам да ги затворя и да не ги отварям цял ден.

Влади

Xапчета пристигнаха много бързо! Доставката се извършва своевременно!

Ацко

Много ви благодаря! Поръчах на себе си и жена си

sweet bubblegum

Надявам се, че с Vizonic зрението ми ще се възстанови след университета! Докато си писах дипломната работа, почти ослепях (((

Методий

Нося контактни лещи. Но са толкова неудобни! Лекарят каза, че ако продължа да нося контактни лещи, има опасност роговицата да се изтъни. Очилата са още по-лош вариант. Мислите ли, че тези хапчета ще ми помогнат?

Лили

Опитай се да ги пиеш и да сваляш лещите за кратко всеки ден. Първо за час, после за 2 и т.н.

Борислав

Vizonic препоръчвам на всички! На последната проверка на зрението прочетох редовете в долната част на таблицата с лекота.

Vizonic мнение, употреба – как възстанових зрението си за 2 седмици

На 38 години съм и нося очила цял живот. Преди университета зрението ми беше -2.00 и на двете очи. Започнах да нося очила и от този ден те са залепени на носа ми почти през цялото време. По-късно започнах да нося контактни лещи.

Започнах работа като счетоводител и зрението ми се влоши още повече. Падна до -3.00. Понякога носех очила, а понякога ги заменях с контактни лещи. Беше порочен кръг. От очилата ме болеше носът, а фокусирането върху различни предмети ме замайваше. Контактните лещи караха очите ми да сълзят и на всичкото отгоре развих конюнктивит. Толкова ми писна, че реших да легна под ножа.

Операция: да бъде или да не бъде?

Мислех да си направя операция на очите, но продължавах да я отлагам, защото бях твърде уплашена. Страхът ме парализира и не знаех какво да правя. Приятелите и колегите ми непрекъснато казваха, че това е лоша идея. Явно имаше начин да възстановя зрението си, без да прибегна до операция. Но по някаква причина не исках да ги слушам. Мислех, че не е вярно. Те казаха, че е възможно драстично да подобря зрението си в рамките на 12-17 дни. Тогава не ги слушах.

Нехирургичен метод за възстановяване на зрението

Един ден седях с чаша чай в обедната почивка. Подслушах разговора на моите колеги за това как са успели да възстановят зрението си, без да минат под ножа. Разбрах, че съм толкова обсебена от предстоящата си операция, че дори не бях забелязала, че всички са спрели да носят очила.

И ето как са го направили. Месец преди това разглеждали онлайн магазини и намерили Vizonic. Този продукт е силно препоръчван от много блогъри. След като прочели отзивите, те го поръчали. Продуктът пристигнал бързо и го платили при доставката. Резултатите са невероятни: Борислава подобрява зрението си от -2,50 на 1,00, Анелия преминава от +1,50 на 1,00, а Ася – от -4,00 на -1,00 диоптъра. И те постигат тези резултати само за 15 дни благодарение на тези хапчета.

Стиснах зъби и си помислих, че всъщност няма какво да губя и затова реших да опитам и аз. Направих поръчка и скоро хапчета пристигнаха по пощата.

Прилича на обикновена таблетка. Използването на продукта е много лесно. Всичко, което трябва да направите, е да го приемате всеки ден с чаша вода. Изобщо не отнема време и хубаво е и успокояващо. Продуктът идва с инструкции стъпка по стъпка, обясняващи какво да направите, за да възстановите зрението си.

Резултатите

Започнах да приемам таблетката всеки ден. Всичко беше просто и не ми отнемаше повече от 15 минути на ден. Приемах ги всеки ден в продължение на около 2 седмици…

След това отидох да си прегледам очите и бях напълно шокирана…

Зрението ми се беше подобрило от -3.00 на -1.00! Седмица по-късно беше 0,7 диоптъра! Бях толкова щастлива. Стигнах от -3,00 до 0,7 диоптъра само за 3 седмици! Можете ли да повярвате? САМО ЗА 3 СЕДМИЦИ! Все още съм в шок, че вече виждам всичко ясно, без отблясъци или замъгляване.

Междувременно здравната система не спира да ни ограбва, кара ни да плащаме за операции, очила и контактни лещи… Защо очният ми лекар не ми препоръча да приемам тези хапчета? Лесно е да се обясни: той се страхува да не загуби пациентите си!

Vizonic къде да купите

Ето уебсайта, където поръчах хапчета. Това е единствената компания, официално упълномощена да продава Vizonic. Цената му е равна на 3 чифта контактни лещи или 4 билета за кино. Сами преценете дали са много пари или не, като се има предвид колко безполезни са очилата и контактните лещи.

Надявам се моята история да ви бъде полезна и най-накрая да възстановите ценното си зрение. Ако някой от вас вече е използвал този метод, споделете мнението си в коментарите по-долу.

Vizonic форум, отзиви

Виктория Маркова

Дъщеря ми редовно приема тези хапчета. Тя е много доволна от тях. Контактните лещи вече са в миналото…

Лидия Каратова

Благодаря ти, Красимира, взех пакета от пощата вчера и всичко е страхотно. Вече започвам лечението.

Лили Борисова

сестра ми живее в САЩ и казва, че тези хапчета са МНОГО популярни там. предизвикали такъв фурор там. хората ги обичат!

Ани Бранимирова

Здравей Красимира! Много ми харесва поста ти! Добра работа! Сега отивам да ги поръчам.

Кристина Никова

Приемам го вече повече от седмица, зрението ми НАИСТИНА се подобрява! Толкова се радвам! Чукайте на дърво :-)

Александра Бъчварова

Здравей Красимира! Поръчката е направена. Ще чакам пакета :)

Елена Тотева

Удивително! Браво, Красимира!

Христина Атанасова

Здравей, Красимира! Приемам продукта от една седмица и зрението ми се подобри от -4.00 на -2.00! Много благодаря!

Ивона Чадуик

Предлага се в Америка поне от година! Всички момичета на работа също възстановиха зрението си! Направете го, поръчайте го.

Жана Колева

Здравейте! Приемам хапчета от месец и вече имам перфектно зрение! Нямам думи! Благодаря ти, Красимира!

Марта Косева

Приемам хапчета от една седмица и вече постигнах резултати. Зрението ми се подобри значително! Вече нямам нужда да нося очила.

Ани Петрова

Страхотна работа, Красимира! Използвах този метод и зрението ми се подобри от -5,00 до -2,00 диоптъра за 28 дни. Целта ми е да го възстановя напълно :-) Понякога ме мързи да вземам хапчета, затова отнема толкова време. Ще се насиля да довърша започнатото.

Юлия Ласкова

Красимира, аз също приемам тези хапчета. Купувани са преди много години в Германия. Страхотни са и ми помогнаха много! Стигнах от -4,50 до 1,00 само за 4 седмици. Между другото, понякога забравях да ги вземам. Ако ги приемах всеки ден, резултатите щяха да са още по-добри!

Албена Цонева

Съпругът ми ги приема. Казва, че вече няма нужда от очила! Зрението му е възстановено.

Петя Комитова

Аз също използвам този метод. Трябва да кажа, че той работи. Поръчах от този сайт без предплащане и хапчета пристигнаха за 6 дни. Зрението ми беше +1,50, а сега е 0,80.

Силвия Брусарска

Възстанових напълно зрението си! Не мога да повярвам!!! Снощи го проверих и е ПЕРФЕКТНО! Съпругът ми също започна да използва тези хапчета. Но зрението му не е толкова лошо, колкото беше моето преди.

Христина Димитрова

Надявам се всички да постигнете същите страхотни резултати като мен. Зрението ми стана от -2,00 до 0,80 за 12 дни. Благодарен съм на тези, които създадоха този страхотен метод. Успех на всички!

Лиляна Николова

Чувал съм и за Vizonic. Това помогна на леля ми да подобри зрението си много бързо. Този метод е невероятен!

Наталия Девилска

Здравейте! Xапчета са страхотни. Действат бързо и лесно – много благодаря за съвета :-) Вчера ходих на очен лекар и той беше шокиран. Мислеше, че съм се оперирала в частна клиника :-)

Вероника Дудова

Не мога да повярвам колко добре ми действат тези хапчета. Отново виждам без очила …

Димитър Буров

Здравейте! Носех очила от дете. Никога не съм вярвал, че някога ще успея да възстановя зрението си, но преди месец попаднах на блога на Красимира. Последвах препоръката ви и поръчах Vizonic. ЗРЕНИЕТО се ВЪЗСТАНОВИ напълно!!!! Благодаря ти, Красимира!

Аделина Манасиева

Това не е новина. Всички вече знаят за тези хапчета. А тези, които не знаят, вероятно просто не искат да се откажат от носенето на контактни лещи и очила. Открих го миналата година. Казах на всичките си приятели за това. Използвах го преди около 6 месеца и оттогава имам остро зрение.

Станимира Скендерска

Благодаря за публикацията. Много полезна информация както обикновено. Ще го поръчам веднага.

Соня Нешева

Толкова съм щастлива, че намерих тази публикация! Този продукт е точно това, от което се нуждая! Ще обявя война на очилата и контактните лещи! И аз ще спечеля! Има толкова много положителни отзиви, ще го пробвам веднага. Ще ви държа в течение за моите резултати.

Елена Андонова

Този метод вече е използван в други страни. Доста успешно. Ние винаги сме последните, които разбират…