Keto Matcha Blue България, цена, коментари, употреба – разберете как с тези коктейл да отслабнете с 8-12 кг за 4 седмици

By | June 21, 2023

Tabl of Content

Keto Matcha Blue е признат за най-добрия европейски продукт за отслабване за трета поредна година.

Момичетата, които виждате по-горе (снимки от личния архив на читателите), успяха да отслабнат от 18 до 25 кг благодарение на коктейл Keto Matcha Blue. Всеки от тях премина индивидуален курс за отслабване от 5 до 12 седмици (оптималната продължителност на приема на продукта се избира от специалист, като се вземат предвид първоначалното и желаното тегло). Това позволи на всички момичета да намерят перфектната фигура без диети, изтощителни тренировки и странични ефекти.

Отляво надясно: Калина Стоилова, 36 г. (Варна) -25 кг за 9 седмици; Минка Доганова, 28 г. (София) -18 кг за 46 дни; Галя Асенова, 23 г. (Балчик) -21 кг за 9 седмици.

ЧЕСТИТО! ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ! Подобно на хиляди други българи благодарение само на един продукт – Keto Matcha Blue.

Имайки предвид феноменалната ефективност на продукта, изобщо не е изненадващо, че той стана ПОБЕДИТЕЛ в годишното състезание сред най-популярните европейски продукти за отслабване за трета поредна година. И така, през февруари 2023 г. коктейл Keto Matcha Blue на основата на бодлива eкстракт от влакна от царевични стигми, eкстракт от екстракт от плодове на авокадо, екстракт от листа от зелен чай отново се превърнаха в заслужен лидер по 3 показателя: естествена формула, 100% безопасност за тялото и без странични ефекти. В България това средство се появи сравнително наскоро, но вече спечели любовта и признанието на всички, които искат да отслабнат.

Водещите европейски диетолози и техните клиенти са доволни от коктейл! Прочетете статията до края и ще разберете всичко за предимствата на Keto Matcha Blue, подробни резултати от клинични изпитвания и защо всички българи могат да закупят този продукт с голяма отстъпка.

Какво е Keto Matcha Blue?

Keto Matcha Blue е естествен стимулант за изгаряне на мазнини. Една порция съдържа сиртуинови протеини, които задействат интензивен процес на разделяне на подкожния мастен слой във всички проблемни зони (корем, седалище, крака и т.н. .), започвайки от първия прием …

Доказано е, че сиртуиновите протеини имат мощен метаболитен ефект: забавят стареенето, изгарят мазнините, наричат ​​се „ген за стройност“ и „протеин за дълголетие“. Keto Matcha Blue съдържат SIR2 протеини, които ви помагат да отслабнете без диета.

Всяка таблетка има удължено действие, с други думи, разтваря се 12 часа след приема. Протеинът ще разгради мазнините, ще потисне апетита и ще има положителен ефект върху цялото тяло.

Трябва да се отбележи, че продуктът е 100% безопасен, няма странични ефекти и е подходящ за отслабване при абсолютно всички жени и мъже над 18 години, независимо от причината за наднорменото тегло.

Keto Matcha Blue мнение, инcтрукция

Проведени са клинични изпитвания на Keto Matcha Blue и два други популярни европейски продукта с участието на известния български диетолог, специалист по ендокринология и метаболитни заболявания – д-р Ангелина Недялкова.

„От представянето си в България, Keto Matcha Blue веднага спечели любовта на клиентите и признанието на всички диетолози. Аз не съм изключение. Благодарение сиртуинови протеини в своя състав и комплексното действие, този продукт показва фантастични резултати за отслабване: до 12 кг за 4 седмици. Никой друг продукт не може да се конкурира с него по отношение на ефективността. Следващото клинично тестване го потвърди”.

Официалната статистика е предоставена от Европейското общество на диетолозите към Института по хранене в Мюнхен.

В рамките на 4 седмици бяха тествани 3-ма лидери в сегмента „загуба на тегло“ с участието на 350 доброволци по отношение на ефикасността, естествения състав, безопасността (включително липсата на странични ефекти).

Графиката ясно показва това, че Keto Matcha Blue уверено има преднина. Така че в продължение на 4 седмици от теста, група субекти, които редовно са приемали 2 пъти дневно, губят на 12 кг. Докато останалите участници в теста през същия период от време, приемайки 2 други продукта * за отслабване, успяха да отслабнат съответно 4‑7 кг и 3‑5 кг.

* от 2023 г., съгласно споразумение с Европейската общност по диететика, имената на продуктите за отслабване не са разкрити, тъй като е имало по-ранни прецеденти, когато производителите са завели дело поради нарушена репутация на продукта. Освен това поддържането на анонимност помага да се избегне ожесточена конкуренция между производителите и атаки срещу печелившия продукт, вкл. умишлено изкривяване на факти, провокиране на слухове и др.

Keto Matcha Blue употреба, cъдържание

Преди 3 години, когато коктейл Keto Matcha Blue се появиха за първи път в България, изтъкнатият диетолог Велислав Георгиев, специалист по здравословно хранене в София, координира изследователската група, изследвала този продукт. Още тогава лекарят високо оцени свойствата на коктейл за изгаряне на мазнини и му пророкува лидерство сред средствата за отслабване. Неговите прогнози се сбъднаха. И сега се обърнахме към него за коментар:

„Изобщо не съм изненадан, че Keto Matcha Blue отново е признат за най-ефективния продукт за бързо и безопасно отслабване. Никой друг продукт не съдържа сиртуинови протеини! Правилната концентрация на активни вещества в Keto Matcha Blue стартира процеса на отслабване от първия прием на коктейл и продължава 24 часа в денонощието. Метаболизмът се ускорява максимално – в резултат на това излишният мастен слой се изгаря интензивно и теглото бързо се губи. А кумулативните свойства на продукта фиксират резултата за дълго време! Всичко е просто и гениално едновременно. Това е най-доброто изобретение в диететиката за много години напред. Препоръчвам!`

Е, очевидно е, че Keto Matcha Blue лесно е задминал всички конкуренти. Поздравления за ПОБЕДИТЕЛЯ! Този продукт е признат за безспорен лидер сред продуктите за отслабване не само в България, но и в други европейски страни, както и в САЩ. Водещите диетолози в света не могат да грешат!

ВНИМАНИЕ:

Съгласно условията на споразумение с Европейската диетична общност, победителят се ангажира с 50% промоция на своя продукт, за да го направи възможно най-достъпен за всички хора с наднормено тегло.

Имате право да се съмнявате в ефективността на Keto Matcha Blue и да не се доверявате на резултатите от клиничните тестове и обещаващите изявления на специалисти … Но ако не опитате сами този продукт, как ще разберете истината? Хиляди българи вече са оценили всички предимства на Keto Matcha Blue и претендират за средна загуба на тегло от 8 до 12 кг само за 4 седмици.

Keto Matcha Blue мнения

Резултат след 8 седмици прием на Keto Matcha Blue -25kg
Резултат след 48 дни прием на Keto Matcha Blue -23kg
Резултат след 3 месеца прием на Keto Matcha Blue -30kg

Keto Matcha Blue поръчка: цена, къде да купите

Актуализирана информация: Днес ПОСЛЕДНО ден на промоция за коктейл Keto Matcha Blue в официалния онлайн магазин. Побързайте да поръчате НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ продукт за отслабване с 50% отстъпка.

Keto Matcha Blue форум: коментари, отзиви

Мила Гълъбова

Да, Keto Matcha Blue е супер готин продукт. Преди година свалих 13 кг с него и теглото все още е стабилно. Вижте сами:

Стефка Вутева

50% отстъпка? Сериозно? Мечтаех за това! Благодаря за този подарък !!! Ще взема 8-10 опаковки наведнъж за себе си и за приятеля ми

Марин Желев

Уважавам д-р Велислав Георгиев, той помогна на жена ми да се възстанови от затлъстяването. Когато Keto Matcha Blue беше пуснат в продажба в България, той й препоръча да вземе курс и тя отслабна много. Оттогава я обичам още повече и вече не се тревожа за здравето и. Благодаря!

Ваня Георгиева

За първи път чувам за тези коктейл … ето какво означава да не се интересувате от отслабването си. Но след раждането на сина ми качих 15 излишни килограма, така че е време да отслабна. Благодаря за полезната статия, определено ще се възползвам от промоцията!

Биляна Николова

Ваня, сериозно ли не знаехте за Keto Matcha Blue? Не само България знае за тези супер-коктейл, но вероятно и целият свят! Преди шест месеца свалих 17 кг благодарение на тях. Оттогава фигурата ми винаги е била перфектна!

Мила

Станислава, отличен резултат имате! И аз искам!! Колко време трябва да пия този продукт, за да отслабна с 15-20 кг?

Станислава Тошева

Пих Keto Matcha Blue в продължение на 9 седмици, както специалистът ми препоръча по телефона. Теглото отминава постепенно, без да навреди на организма. И накрая получих тялото, за което мечтаех! Просто направете поръчка и те ще ви помогнат да изберете оптималния курс за отслабване

Христо Обалиев

Могат ли мъжете също да приемат тези коктейл? Не влияе ли на потентността?

Йоанна Йорданова

Христо, напротив! Съпругът ми пие Keto Matcha Blue в продължение на 5 седмици – свали 14 кг и стана по-активен в сексуално отношение. Така че отслабнете за здраве и не се притеснявайте за нищо!

Цветан Георгиев

Потвърждавам! Този продукт прави чудеса! За 1 курс свалих 23 кг и накрая се отървах от дебелия корем. След това в леглото с жена ми всичко стана много по-добре. Успех Христо!

Красито

Направена поръчка. Вече не искам да експериментирам с някакви си продукти. Ще отслабна с общопризнатите най-добри! По-късно ще кажа за резултатите с Keto Matcha Blue

Сийка Проданова

Страхотна новина! Просто търсех ефективен продукт за отслабване, сега знам какво да купя. Цената с отстъпка е супер !! Благодаря

Десислава Даневска

Обожавам Keto Matcha Blue! Тези коктейл ми дадоха нова фигура и нов живот. След развода ми с мъжа ми бях в отчаяние, много напълнях. Приятел ми препоръча този продукт и отслабнах с 11 кг само за 4 седмици! Сега колегата на работното място се грижи за мен, той е с 9 години по-млад от мен, но не знае за преди…. Без излишни килограми изглеждам много по-млада!

Николинка

Благодаря за отзивите, и аз искам да пробвам Keto Matcha Blue. Трябва да сваля поне 10 кг. Успех на всички!

Добрина Златева

Накрая ще спра да харчаа пари за всякакви безполезни глупости и ще използвам продукт с доказана ефективност. Благодаря за обективното изследване!