CytoForte България какво е, цена, поръчка: опустошително действие върху цистита и симптомите

By | June 26, 2019

Какво е Cytoforte от цистит

Циститът е често срещан и разпространен проблем сред жените. Само в България около 1-2 милиона са регистрираните случаи на цистит ежегодно. Заради физиологическите особености на тялото (късата и широк уретра предразполага к проникването на микроорганизми) жените боледуват 30 пъти по-често от цистит в сравнение с мъжете. Според статистиката всяка четвърта жена преминава през това заболяване поне 6 пъти в живота си, а 32% страдат от хроничен цистит.

Основните симпоми на акутен цистит

cytoforte от цистит
 • чести призиви за уриниране
 • усещане за непълно облекчаване
 • прорязване и парене при уриниране
 • изпразване на пикочния мехур на малки порции
 • болезнено уриниране
 • помътняване и промяна на цвета на урината
 • повишена телесна температура

Циститът представлява възпалителен процес на лигавицата на пикочния мехур.

Повече случаи на цистит се дължат на инфекции. Главната причина за цистит (до 80%) е бактерията ешерихия коли –– Е. coli. Патогенните бактерии попадат в пикочния мехур през уретрата от резервоарите на инфекция, намиращи се по-долу – влагалището (вулвиити и вагинити с различна етиология) и червата (в резултат на неспазване на правилата за лична хигиена – неправилно измиване).

За високото разпространение на цистита при жените допринася и анатомичната структура на тяхната пикочно-полова система. Уретрата при жените е по-къса и по-широка, поради което за бактериите е много лесно да се придвижват нагоре.

Клиничните симптоми, както и признаците на цистит при жените, са особено силно проявени при обострено възпаление.

Симптомите на хроничния цистит обикновено са по-„прикрити“ – те са по-слабо проявени и се появяват и изчезват спорадично.

Cytoforte не съдържа нищо излишно. Без антибиотици. Без изкуствени съставки


cytoforte мнения
 • Екстрактът от червена боровинка: има бактерицидно действие и разрушава клетката на причинителя –– E.coli
 • Екстрактът от лайка: подпомага отпускането на мускулатурата в пикочни канал, за да облекчи болката
 • Цинкът: регенерира увредените клетки и тъканите на лигавицата
 • Витамин Е: предотвратява възпалението в организма и възстановява функционирането на пикочно-половата система
 • Витамините от група В: произвеждат антитела, които потискат патогените в организма

Cyto Forte – оптимално балансирана комбинация от точно подбрани съставки. Cytoforte съдържание

цитофорте цена в аптеките

Действиеtо на съставките цели отстраняване на първопричиата за инфекцията на пикочните пътища, бързото премахване на неприятните симптоми и профилактика срещу потворна проява

Биоактивната формула на cytoforte лекува цистита в 8 етапа

cytoforte форум
цитофорте отзиви

Орлин Атанасов

Лекар-уролог, кандидат на медицинските науки

Моите препоръки към пациентите с цистит е да се откажат от неудобното за тялото, стягащо и тясно синтетично бельо. Второто е почивка в леглото, ако е възможно. Третото, но най-важно е приемането на биодобавката CytoForte.

В момента това е единственият бързодействащ препарат, който няма абсолютно никакви странични ефекти, за разлика от антибиотиците. Нужни са около 17 минути след приема CytoForte, за да се усети действието. Високата ефективност на CytoForte се дължи на комплекса от активни вещества, към които бактериите, предизвикващи цистит, не развиват устойчивост. Продуктът ефективно унищожава патогенните организми в пикочната система и премахва неприятните симптомите на болестта. В рамките на клиничните изпитвания е установено, че едномесечен курс на прием на биодобавката гарантира отсъствието на E. coli в 98% от случите и предпазва от повторната поява на заболяването.

Една опаковка CytoForte съдържа 20 капсули

cytoforte аптека

Тъй като растителните компоненти в CytoForte не водят до бактериална резистентност и не допринасят за появата резистентност, могагт да се приемат продължително време (до 1 месец) и могат да се правят повторни курсове на лечение през годината в случай на нужда.

Как се приема Cytoforte: ЦитоФорте как се пие

 • 2 капс./ден в продължение на най-малко 1 месец после антибиотично лечение на ИПП*
 • 2 капс./ден в продължение на най-малко 1 месец при чести повторни прояви на ИПП* (> 3 случая на година)
 • 1 капс./ден в продължение на най-малко 1 месец при повишен риск от развитие на ИПП*

Съставките в препарата помагат за укрепването на антимикробната защита и „застраховката“ срещу потворни обостряния*

*ИПП –– инфекции на пикочните пътища

цитофорте как се приема

Възможните ситуации, в които приемът на CytoForte е подходящ включват: периода след антибактериално лечение на уроинфекции, при често повторение на инфекциите на пикочните пътища, а и в период на повишен риск от тяхното развитие в следствие на неблагоприятни фактори (смяна на сезоните, горещ/влажен климат, преохлаждане, стресови ситуации, пътешествия, неблагоприятни хигиенни условия).

Те вече са изпитали действието на CytoForte: форум, мнения, коментари

98% от потребителите препоръчват продукта

цитофорте мнение
cytoforte българия
цитофорте състав

Къде да купите Цитофорте, цена, CytoForte поръчка, цена ЦитоФорте в аптеките

Стара цена: 160 ЛВ

Нова цена: 80 ЛВ

Как да кажете „сбогом“ на цистита за седмица без антибиотици. Цитофорте мнение, отзиви

През февруари тази година водещи учени от света на медицината признаха, че циститът продължава да оглавява печалния списък на най-разпространените урологични заболявания.

Поради физиологическите особености на организма (късата и широка уретра предразполага към проникването на микроорганизми) жените боледуват от цистит 30 пъти по-често от мъжете. Статистиката сочи, че около 20-25% от представителките на нежния пол, тоест всяка четвърта жена, страда от това заболяване в един или друг период от живота си, а 15% страдат от хроничен цистит.

В 80–90% от случаите виновникът за възпалението на лигавицата на пикочния мехур е бактерията Escherichia Coli. В останалите случаи циститът се причинява от стафилококи, стрептококи, гъбички, предавани по полов път и прекомерното охлаждане на тялото.

Опасен ли е циститът

Най-важното е да не закъснеете с лечението, тъй като циститът може да предизвика много сериозни усложнения: инфекцията може да пропълзи по пикочните пътища и да достигне до бъбреците. При продължително протичане за заболяването, инфекцията може да доведе до развитие на пиелонефрит – възпаление на тъканите на бъбреците, със симптоми висока температура и болки в кръста.

При продължително неглижиране заболяването става хронично, например цисталгия (постоянна остра болка при уриниране). Следващият стадий е сбръчкване на пикочния мехур, който води до инвалидност.

Как да се избавим от цистита: експертно становище

cytoforte съдържание

Здравко Иванов. Уролог от столична клиника

Хората често лекуват острата, пронизваща болка и дискомфорта вследствие на цистит с термофор. Това е много опасно, тъй като способства заболяването да премине в хроничен стадий с инфекциозни усложнения. Тогава се налага лечение с антибиотици, които на свой ред предизвикват други странични усложнения.

cytoforte поръчка

Дарина Симеонова. Специалист по урогенитални заболявания в медицински център „Феминина“

Нерядко в случаи на обострен цистит хората се обръщат към хомеопатията. Само че този вид лечение до ден-днешен е обект на спорове в лекарските среди поради ниската си ефективност. Статистиката сочи, че хомеопатията помага едва в 17% от случаите.

цитофорте как се пие

Николай Страшимиров. уролог, кандидат на медицинските науки

Моите препоръки към пациентите с цистит са да се откажат от неудобното, плътно прилепнало синтетично бельо. На второ място – болният да не става от леглото, ако това е възможно- И трето, най-важното – прием на био добавката CytoForte. Към настоящия момент този препарат е единственият бързодействащ без никакви странични ефекти. Само 17 минути след приема на CytoForte, настъпва отшумяване на неприятните симптоми на заболяването. А едномесечният курс с тази био активна добавка възпрепятства рецидива на заболяването.

Високата ефективност на CytoForte се дължи на мощния комплекс активни и натурални вещества, към които бактериите, които причиняват цистита, не могат да развият устойчивост. А именно:

 • Екстракт от червена боровинка: притежава антибактериални свойства и премахва възпалението
 • Цинк: регенерира увредените от инфекцията клетки и тъкани на лигавицата
 • Витамин Е: предотвратява възпалителните процеси в организма и възстановява работата на урогениталната система
 • Витамин B6: произвежда антитела, които потискат патогенните микроорганизми в тялото

Препоръчителна дозировка: по 1 капсула сутрин и вечер, независимо от приема на храна. За трайни резултати курсът на лечение може да се повтори след почивка от 5-10 дни.

cytoforte коментари

Добра новина: можете да закупите CytoForte без да излизате от дома

За никого не е тайна, че фармацевтичните компании в стремежа си за високи печалби продават препапатите минимум с 200% надценка. Затова производителят продава препарата само на своя официален сайт. Бъдете внимателни и не купувайте препарата от непроверени сайтове.

Как да се отървете от цистит без антибиотици? CytoForte българия

Angelina_MUR

Момичета, SOS! Миналата седмица дълго се разхождах със сина си, той спи добре само докато го разхождам навън в количката и очевидно краката ми измръзнаха в кецовете. В резултат на това, имам цистит. Не мога да се отърва от него третия ден, пронизваща болка, тичам до тоалетната на всеки 5 минути, напълно се измъчих. Кой се е сблъсквал с такава инфекция, кажете ми как сте се лекували, какво ви е помогнало. Надявам се само на вас!

Съвет от потребител:

MamaKrasi077

Как ви разбирам! На фона на слаб имунитет, циститът се развива след бременност. Веднага след като идва студения сезон той се появява! С какво само не се лекувах, хапчетата дават временен ефект, пих толкова много от тях, че започнаха проблемите със стомаха. Ето защо, преминах към естествени средства. От всичко, което съм опитвала, най-доброто определено е CytoForte.

Това не са миризливи билки, които не могат да се пият, а капсули. Съдържат всякакви видове витамини, цинк, лайка и екстракт от червена боровинка. Четох, че тези компоненти много добре облекчават възпалението и болката.

Общо взето пиех CytoForte 10 дни 2 пъти дневно. Симптомите изчезнаха вече на втория ден, след това възпалителният процес също изчезна. След седмица не си спомнях какво е цистит. Минах един курс, така че със сигурност да оздравея. И вече 2 години не изпитвам тази болка!

Ola-La

Майка ми ми приготвяше някакви билки, но с тях също трябва да се внимава, получавах обрив, ако прекалявах с тях.

Tzvetelina

ох, страдам и аз от цистит. поради инфекция, той се е разви. на моменти изчезва, на моменти изпитвам страшни болки! ще чуя какво препоръчват тук.

Соня

Аз също така се отървах от цистит с помощта на CytoForte.Един лекар ми го препоръча. Момичета, не искам да се урочасам, но вече от половин година нямам тази зараза.

cytoforte какво е

Bonbon

Така или иначе се пазете от преохлаждане на краката. И отидете на изследвания за инфекцията. Като цяло, аз също съм за естествените средства, химията само трови тялото ни.

Vili

Но много хора не разбират какво е цистит и просто заглушават болката и дискомфорта с хапчета. А това е възпалителен процес, който може да стане хроничен (както при една моя приятелка). Така че момичета в никакъв случай не отлагайте лечението.

Пчела Мая

Страдам от хроничен цистит, струва ми се, че е невъзможно да го излекувам, така го запуснах преди време… сега се опитвам да се грижа за себе си, никога да не се преохлаждам.

Eugenia P

абе, за какво говориш, можеш да го излекуваш и без антибиотици. Майка ми страдаше повече от 10 години, дори лекарите вдигнаха ръце, поръчах й чрез интернет CytoForte. Първо се съпротивляваше, казваше, че няма да помогне. Помогна! Така помогна, че вече 3 години не знае какво е болка. Наскоро тя отиде на гинеколог, резултатите й са много по-добри, няма повече вредни бактерии. Бих посъветвала всички жени да пият това за превенция.

Kate

момичета днес 3 аптеки обикалих и никъде няма cyto forte Къде го купувате изобщо?

Princess Eva

Доколкото знам, само в интернет на официалния сайт се продава. Поръчах тук, пристигна бързо в рамките на 2-3 дни. и в аптеките могат да бъдат фалшификати, аз вече четох за това. Така че е по-добре да поръчате само от производителя.

Hanna I

Излекувах се с помощта на някакви капсули, сега не си спомням наименованието. те помагат добре, но след това трябва да възстановите чревната микрофлора, защото тези капсули са силни.

Coco Rococo

Веднага щом се разведох със съпруга си, циститът спря веднагао. Знаех, че той е виновен.

Funny Girl

Аз също имах цистит. По време на лечението лекарят ми даде следните съвети. За да облекчите болката по време на остър период, можете да се затоплите с подгряваща подложка (да я държите между краката), но това е, ако имате цистит без кървене. По време на обострянето – пълна сексуална почивка (това беше най-трудното нещо за моя съпруг и мен). Симптомите постепенно изчезват, но не знам за колко дълго. Засега нямам от един месец.

Sonya

Слава на Бог, никога не съм изпитвала такова нещастие и се надявам че никога няма да имам. Винаги се обличам според времето, през зимата като цяло нося по три чифта чорапи, два чифта панталони и т.н., измъчват се тези,които носят чорапогащник, когато навън е -20.

Galya223

вие наистина не знаете точно какво е цистит, тъй като пишете такива глупости. появата му е свързана дори с неправилното хранене, физиологията как точно са разположени вашите органи. какво общо с това имат чорапогащите? или мислите, че всички ние сме неадекватни тук и ходим голи през зимата?

Mama Bo

Всички лекари съветват само антибиотици, те не разполагат с нищо друго в своя арсенал. Но това не отстранява проблема, след седмица или две всичко започва отново. Имам приятелка, която е изпила три курса на антибиотици. Как приключва да ги пие, след една седмица отново се разболява. Отива пак на лекар – той отново й предписва антибиотик, друг, по-силен. И така, се върти в кръг. В крайна сметка, тя ме послуша, и си поръча CytoForte и след 3 дни се оправи, въпреки че й стана по-лесно почти веднага. И няма нужда да се тровите. Но хората не разбират това веднага. Жалко.

цитофорте къде да купите

Krisi

Имам същия проблем … забелязах: влошаване на следващий ден след секс или след приемане на алкохол, дори и в най-малки дози.

Madam Popova

Трябва да пиете много. Пийте сок от червена боровинка халон, яжте много кисело мляко. Също така вземете гореща вана със сода и си пригответе чай от лайка и пийте 4 пъти на ден. Макар и за известно време, но ще забравите за тези ужасни усещания.

Iva

И защо за известно време, ако можете да се отървете завинаги? Знаете ли защо сокът от червени боровинки е добър за пиене? Съдържа аминокиселини, които убиват бактериите, които причиняват цистит. Затова екстрактът от червена боровинка е основната съставка на CytoForte. А цинкът подобрява ефекта и укрепва имунната система, така че болестта да не се върне. Затова не се занимавайте с тези глупости, а вземете лекарство, което наистина помага.

cytoforte от цистит

Angelina_MUR

Момичета, скъпи, благодаря на всички за съветите. Вече си поръчах CytoForte докато вземам гореща вана и пия много, както вие ми препоръчахте, по-ксно ще ви пиша за резултатите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =