Pain Relief i Danmark pris, bestilling, forummet: kinesisk tradition, moderne teknologi

By | May 13, 2019

Hvad er et Pain Relief smertelindring patch – virkning, hvordan bruges Pain Relief

 • Traditionel formel
 • Aktiverer den mikrovaskulære perfusion
 • Målrettet virkning
 • Kan anvendes i flere dage
 • Hurtig smertelindring
 • 100% effektiv og sikker virkning

Over 80% af alle mennesker døjer med rygsmerter på et eller andet tidspunkt i deres liv.

pain relief anmeldelser

Lidelser som kommer af det muskuloskeletale system er primært et problem for ældre mennesker, fordi det betydeligt påvirker livskvaliteten.

Men for hvert år begynder flere yngre mennesker også at have problemer med ryggen, som gør det svært for dem at finde arbejde og være aktive.

Rygproblemer kan ramme alle fra 25 til 49 år, som udfører fysisk hårdt arbejde, bruger meget tid på at køre bil, er dyrker professionel sport.

Men den største risikogruppe er folk med en stillesiddende livsstil, samt overvægtige.

Hvis du selv ligger indenfor overnstående kategorier, bør du være opmærksom på symptomerne!

 • følelsesløshed, stivhed, nakkesmerter
 • Åndenød, ubehag i skulderbladene, brystsmerter
 • Hovedpine, svimmelhed
 • Smerter nederst på ryggen gangbesvær, kramper i læggen

Hvis du oplever 1 eller flere af disse symptomer, er der stor risiko for at udvikle rygproblemer senere i livet!

Områder hvor “Pain Relief” plastret anvendes

pain relief brugsanvisning

Pain Relief anestetiske urteplastre

De første taoister mente at rygsøjlen, er den vigtigste energikanal i kroppen, , hvorfra al chi udspringer, og spreder sig til resten af kroppen.

Enhver skade på rygsøjlen påvirker brugen af en bestemt kropsdel, hvilket forårsager sygdomme, der ikke nødvendigvis skyldes rygsøjlen: seksuel dysfunktion, mastopati, hypertension, hovedpine, kronisk træthed og mange andre tilstande.

Ifølge taoistiske munke og traditionel kinesisk medicin kan negativ energi, som spredes i kroppen, svømme ind i leddene og hæmme deres bevægelse langs rygsøjlen. Dette forekommer når leddene og rygsøjlen er inaktive, deformerede og beskadigede.

“En sund rygsøjle sikrer et sundt sind”

Sun Xu Ming

Plastret er designet til at skabe følgende virkninger:

 • Aktivering af den mikrovaskulære perfusion i huden og det underliggende væv
 • Effektiv behandling af lokal inflammation med moderne medicinsk teknologi.
 • Lindring af smerter.
 • Mulskelgenopbygning.
 • Vedligeholdelse af led og ledfunktion.
 • Positiv indflydelse på indre organer.

Pain relief formel:

Plastret indeholder hele 9 forskellige medicinske urter, hvis virkning er blevet studeret af traditionelle praktiserende læger gennem århundreder.

Anæstetiske plastre fremstilles med moderne teknologier og er i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder. “PAIN RELIEF” er fri for kemiske urenheder, og er giftfri, sikker og ikke-skadelig for mave-tarmkanalen og leveren.

hvordan bruges pain relief

Pain Relief kan hjælpe med at lindre symptomer på:

Smerter

 • ledgigt
 • slidgigt
 • overfølsomhed for vejrforhold
 • lænd- og benpine
 • muskelkramper og overanstrængte muskler
 • scapulohumeral og ulnaris periarthritis
 • bensporer
 • radiculitis og degenerativ rygsygdom
 • reumatisk sygdom
 • iskias

Se hvad kendte læger siger om “Pain Relief” smertelindrende plastre. Pain Relief virker det

pain relief virker det

Hovedformålet ved ​​behandlingen er at stoppe smerten og sænke inflammationstallet. Læger plejede at ordinere flere lægemidler på samme tid, en til smertelindring og en til at behandle sygdommen. Det kan være rigtigt hårdt for patientens mave-tarmkanal og lever, især hvis de skal tage medicin i længere tid. I dag er brugen af ​​piller ofte unødvendig.

PAIN RELIEF plastret lindrer smerten og behandler på samme tid, fordi de aktive ingredienser når ind i de dybere hudlag, kapillarrør og beskadigede væv. Dermed kan professionelle sportsfolk eksempelvis bruge plastret til at lindre ømme muskler ved træning.

Efter at jeg begyndte at anbefale plastrene til mine patienter, oplever jeg at flere af dem bliver hurtigere raske, og ikke har behov for yderligere behandling. Brugervenligheden og effektiviteten gør plastrene til den bedste behandlingsmetode til ryg- og ledsygdomme!

Steffen Daugaard

Ortopædkirug

Pain Relief forummet: kundeanmeldelser, erfaringer, anmeldelser

Nana, 51

Min mor er 79 år gammel og havde forfærdelige rygsmerter på grund af rygsygdom. Jeg købte nogle plastre til hende og de virkede! De er nemmere at bruge end for eksempel creme, og smertelindringen er effektiv. Det virker til at de også har haft en effekt på hendes sygdom, så jeg er meget positiv overfor dem! Vi vil helt klart købe flere i fremtiden!

pain relief i danmark

Anders, 53

Plastrene har haft en enorm effekt på mig, og kan bruges til rigtig mange områder. Jeg har en cervikal rygsygdom, som forværres i løbet af efteråret og foråret, hvor jeg ofte har store smerter. Efter at have prøvet forskellige behandlinger uden den store effekt, blev jeg introduceret til PAIN RELIEF. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kømpe forskel. For første gang i årevis glæder jeg mig til efteråret! Jeg har altid et plaster med i tasken.

Johanne, 32

Et liv uden smerter – det var hvad jeg fik efter jeg begyndte at bruge plastrene. Jeg smadrede min ryg til sport for nogle år tilbage, og siden da jeg har været afhængig af smertestillende medicin, men det har haft store konsekvenser for min lever. Smerte plejede at være en stor del af mit liv, og da lægen sagde stop for smertestillende, måtte jeg finde et alternativ, som så blev urteplastre. Efter så mange år med normal medicin kan jeg ikke fatte hvordan jeg aldrig har hørt om dem før. Jeg bruger aldrig andet, og nu lever jeg uden smerter og maveproblemer!

Sådan bruges “Pain Relief” plastrene – brugsanvisning

pain relief erfaringer

Pain Relief i Danmark – pris, bestilling

738 DKK

Pris 369 DKK

Hvordan kan kinesiske urteplastre hjælpe ved behandling af ​​osteochondrose, ledgigt, radiculitis, reumatisme, slidgigt og andre sygdomme i rygsøjlen og leddene? Lægens mening:

For nylig har redaktionen i vores magasin fået mange breve og e-mails, der spørger ind til de kinesiske urteplastre, kendt som “PAIN RELIEF”. Vores læsere hævder blandt andet, at de var i stand til at slippe af med forskellige sygdomme i ryg, nakke og led med plastrene. De smertelindrende plastre bruges til behandling af mange tilstande, fra hælsporer til leddegigt og ischias. Mange ønsker således at vide hvorvidt de såkaldte urteplastre er sikre at anvende, hvordan de virker og hvor ofte de må bruges. For at besvare disse og andre spørgsmål om de kinesiske urteplastre, inviterede vi Dr. Philip Damsgaard, ortopæd og neurolog.

“Et produkt jeg varmt kan anbefale til alle”

For 2 år siden havde jeg aldrig hørt om dem før. Jeg kendte selvfølgelig til andre lignende produkter, men mange af dem er snyd og spild af penge, så der har ikke været den store interesse indtil for nyligt. PAIN RELIEF er blandt de første urteplastre som rent faktisk har en smertelindrende effekt, og det har fanget interessen for både patienter og læger. Som det fremgår af mange undersøgelser såvel som kundeanmeldelser, opleves plastrene som effektive til lindring af smerter i rygsøjlen og leddene. I nogle tilfælde virker det bedre en panodiler! Men i modsætning til klassiske smertestillende er plastrene uskadelige for leveren og maven, og indeholder ingredienser som faktisk kan gavne organerne. Men hvordan i alverden kan det lade sig gøre?

Innovativ medicinsk teknologi

Der anvendes en banebrydende ny teknologi ved produktionen af PAIN RELIEF plastrene. Det indebærer blandt andet nanoteknologi, hvor der anvendes meget små partikler indeholdende medicinske stoffer. Disse små partikler er enormt koncentrerede, og har derfor en næsten øjeblikkelig virkning. De trænger ind i de dybere hudlag, hvor de behandler og lindrer det pågældende område af kroppen.

Næsten 100% af de medicinske stoffer i PAIN RELIEF plastrene trænger ind i kroppen, i modsætning til konventionelle smertestillende, hvoraf kun 10% af stofferne trænger dybt ind i huden, og resten efterlades på de øverste hudlag. Som følge heraf er ​​PAIN RELIEF-plastrene langt mere effektive, og det er især noget jeg kan mærke på min patienter.

Lige siden jeg begyndte at anbefale PAIN RELIEF plastrene til mine patienter har jeg fået meget positiv feedback. Smerter såvel som ømhed går væk i løbet af et par timer efter påføring af et plaster. Symptomer på diverse ledsygdomme og rygproblemer mindskes i løbet af 1-2 behandlingsforløb, og lindres allerede efter første dag. I mange tilfælde er PAIN RELIEF urteplastrene den eneste behandling jeg anbefaler til nogle af mine patienter. Når jeg taler med dem kan jeg tydeligt se, at det har gjort en forskel.

Hvad består kinesiske urtemedicinske midler af?

Den kemiske sammensætning af plastrene består af 9 omhyggeligt udvalgte medicinske urter. Urterne har en smertelindrende og helende effekt, som målrettet behandler rygsøjle, knogler og led. Den samlede liste af urter kan læses her: Homalomena occulta, Notopterygium incisum, ko pastinse, saflor, Millettia reticulata, Siebolds hazelwort, Cistanche salsa, Panax notoginseng, Scutellaria rod.

Læser man i gamle medicinske studier, finder man hurtigt ud af at de selvsamme urter har været anvendt af tibetanske munke gennem de sidste århundreder. I dag har brugen af dem spredt sig til Kina og resten af verden. Tibetanske urtebehandlinger blev anset for at have mirakuløse egenskaber på kroppen. Og det var ikke langt fra sandheden. I dag er de kinesiske PAIN RELIEF-plastre blevet endnu mere effektive, takket være lægevidenskaben.

Hvordan bør man anvende plastrene? Og er der bivirkninger forbundet med dem?

De smertestillende plastre påføres den ønskede del af kroppen. Når det opvarmes af kroppen egen temperatur, begynder det medicinske stof at smelte og trænge ind i kroppen. Et plaster virker i 8-12 timer, og kan anvendes 1-2 gange om dagen. Det fulde behandlingsforløb indebærer 5 plastre.

Plasterne behandler kun området lokalt, og der er derfor ingen bivirkninger eller tidspegrænsninger ved brug. Plastrene har ingen negativ effekt på lever eller nyrer. De bør dog ikke anvendes af børn og gravide, og har man allergi bør man teste for allergisk reaktion på de aktive ingredienser inden brug. Dette forekommer dog meget sjældent. Ud af alle mine patienter har jeg kun haft én patient, som fik udslæt efter brug af plastrene.

PAIN RELIEF urteplastre er blandt de sikreste behandlingsmetoder til smertelindring. Dog bør man altid være opmærksom på falske produkter, som ikke har samme effektivitet som PAIN RELIEF. Produkter som hedder noget andet, eller ikke indeholder samme ingredienser, er højest sandsynligt efterligninger.

Disse produkter fremstilles ikke med nanoteknologi, og indeholder ofte tilfældige ingredienser, som ikke er testede. Det er ikke kun spild af penge, men kan også være skadeligt for dit helbred. Derfor bruger jeg altid den officielle hjemmeside til at købe plastrene til mine kunder, og ellers henviser jeg dem selv til siden. De fås til en overkommelig pris, og leveringen er hurtig.

pain relief pris

“I dag er det uden tvivl en af de mest effektive behandlingsmetoder for led- og rygproblemer. Det kan nærmest ikke sammenlignes! ‘

hvad er et pain relief

På billedet: Professor Puk vinder Nobelprisen for sin opdagelse, som førte til et gennembrud i muskuloskeletalsystemterapien.

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Det er fantastisk endelig at møde dig Professor! Fortæl os gerne lidt mere om det kinesiske fænomen – kan det virkelig passe at der findes en hemmelig vej til at kurere ledproblemer?

Professor Puk: Jeg er beæret over at måtte være med! Her i Danmark må ledgigt og øvrige ledproblemer siges at være en stor udfordring: Hver fjerde borger lider af smerter i ryg knæ eller led, og mange udvikler ledgigt i en tidlig alder. Det er problemer som er svære at finde behandlinger til, og for mange bliver det værre med årene. I Kina har man fornået at ‘knække koden’, så at sige, og derfor er jeg også utrolig glad for at få mulighed for at dele vores opdagelser med jer.

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Hvad er hemmeligheden da kinesernes sundhed og lange levetid? Sundere kost måske?

Professor Puk: Det er på mange måder en myte at kinesere i gennemsnit spiser sundere end mange andre – faktisk har en stor del af befolkningen ikke råd til at spise dyrt kød og frisk grønt, og hovedingrediensen i vores kost er ren ris. Vores hemmelighed ligger faktisk i flere generationer af en berømt kinesisk medicin. Menneskekroppen er et meget skrøbeligt system, men med de rigtige værktøjer kan du ‘programmere’ den til at gøre vilde ting!

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Mange spekulerer over hvorvidt ømme led blot er et tegn på aldring?

Professor Puk: I Kina har vi bevist, at leddene kan genotrænes. MAN KAN, OG BØR GENOPTRÆNE DEM. Den største bekymring er nedbrydning. Leddene ligger under et konstant pres, som resulterer i at bruskvæv mister elasticitet, og bliver tyndere og slides ned. Derefter følger ofte smerter, svulster (herniation) og knogledeformation (arthrose). Ved omkring 60-årsalderen vil brusken i kroppen i mange tilfælde være 45-50% nedslidt. Men hvordan genoptræner du noget som ikke længere er det? Kan du bogstaveligt ‘vokse’ leddene ud igen? Svaret er ja!

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Hvordan i alhverden bærer man sig ad med det?

Professor Puk: Vores krop har en unik evne til at regenerere sig selv. Tænk bare over hvor hurtigt et sår på huden heler; det samme gør sig gældende for alle andre væv i kroppen. Spørgsmålet er blot, hvor hurtigt og aktivt processen foregår: Et organ kan gendanne alt selv, mens andre har brug for hjælp. Ved at udnytte kroppens egne ressourcer aktivt, kan man opnå vilde resultater!

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Det bliver vi nødt til at høre lidt mere om.

Professor Puk: I Tibet går vejen til regenerering af muskler og led så langt tilbage som 2000 år. Her blander man naturlige ingredienser, der aktiverer celledivision og væksten af bruskceller. Først gennemblødte man en bandage i lægemidlet og lagde det derefter ovenpå problemzonen. Over tid blev lægemidlet forbedret med nye ingredienser, og mange begyndte at bruge det som et slags plaster – det er mere praktisk, fordi et plaster i højere grad slutter tæt om det pågældende område. Takket være vores videnskabelige resultater, er denne tibetanske opskrift nu tilgængelig i hele resten af verden. Jeg har været en del af produktets udvikling, og jeg er særligt imponeret over dets sammensætning og virkning.

pain relief virkning

Princippet er ganske simpelt: lægemidlet, som sidder inde i plastret, tilfører direkte og næsten øjeblikkeligt mere næring og energi til det omkringliggende væv. Plastret skl anvendes i mindst 8-12 timer, hvori det både smertelindrer og behandler – dog vil en komplet genoptræning vare længere tid. Tænk bare på det – en komplet genoptræning af leddene! Endelig kan vi vinke farvel til smerter, medicin og operationer!

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Hvordan foregår genoptræningsprocessen?

Professor Puk: Det har vist sig, at de celler der er ansvarlige for et sundt system og bruskvævsvækst, befinder sig i selve vævet. Ingredienserne i plastrene hjælper ikke kun med at fjerne hævelse, smerte og betændelse, men også har også en direkte virkning på cellerne og aktiverer celledeling. Med andre ord udløser dette middel en aktiv proces, som gør helingsperioden kortere. Plastrene øger desuden blodcirkulationen i det omgivende væv, hvilket fører til produktion af væske i leddet. Dette øger bevægelsen af ​​leddet selv og gør det muligt for bruskvæv at vokse hurtigere. Med hensyn til brok og godartede svulster i muskuloskeletale systemer, blødgør plastrene gradvist området, hvorefter giftstofferne udstødes fra kroppen gennem afføringen.

pain relief forummet

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Hvem bør bruge plastrene?

Professor Puk: Produktet er designet til at behandle sygdomme som ledgigt, slidgigt, osteochondrose, ischias, intervertebral brok og diskusprolaps. Desuden bruges de anvendes til behandling smerte, hævelser, muskelkrampe og hævelser, blå mærker og diverse skader. Her i Kina bruges det primært til forebyggelse, derfor er vi sjældent syge. For os er det en ritualistisk del af hverdagen, som en kop kaffe om morgenen. Mange gør det stadig på den gammeldags facon derhjemme, men det er ikke altid muligt at finde de rigtige ingredienser eller beregne deres dosering, og i plastrene er det naturligvis ikke et problem.

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Hvor kan man købe plastrene?

Professor Puk: Vi kunne desværre ikke blive godkendt til at sælge plastrene gennem dansk pharma, og de sælges derfor ikke i apoteker og onlinebutikker. De kan bestilles via den officielle hjemmeside med 50% rabat. Pakken leveres til det nærmeste postkontor, og du betaler først ved leveringen. Danmark er desværre en af de få lande hvor vi endnu ikke er blevet godkendt. I Kina sælges de i stort set alle apoteker. Jeg kan forstå deres beslutning, men håber at de kommer på bedre tanker, når de ser hvor effektivt det faktisk er.

Forskningsinstitut for Ortopædi og Traumatologi: Vi takker professoren for et interessant interview, og grundet stor efterspørgsel har vi fået tilladelse til at dele hjemmesiden hvorfra plastrene kan købes.

pain relief bestilling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + sixteen =