UltraMetabolismo Slovenija narocilo, cena, navodila: kako izgubiti 45 kilogramov brez diet in telovadbe

By | April 23, 2019

UltraMetabolismo za hujšanje – kaj je, navodila, naročite, uporaba

ultrametabolismo cena slovenija

Živijo! Tudi danes je kot po navadi z vami Anton. Uspelo mi je shujšati z uporabo praktično nepoznanega načina in mogoče bo ta objava kmalu izbrisana. Ta novi način predstavlja pravi preboj v prehrani. Številni dietetičarji si mrzlično prizadevajo skriti ta način, saj bi, če bi ga razkrili, to za njih imelo katastrofalne posledice Potrošil sem ogromno časa in cele kupe denarja, medtem ko sem se mučil z dietami in telovadbo z mojimi osebnimi fitnes trenerji. A nič mi ni pomagalo . Našel sem drugačno rešitev, ki je, čisto naključno, tako preprosta in dostopna, da temu skoraj nisem mogel verjeti. Zdaj želim to skrivnost deliti z vsemi vami, ki imate težave z odvečno težo in zdravjem.

Tukaj je moja zgodba:

Vedno sem imel rad konkretne obroke, zato sem bil že od majhnega bolj debelušen. Najbolj na svetu sem imel rad hitro hrano in ždenje pred TV ekranom po službi. Ženi to seveda ni bilo po godu, vendar mi nikoli ni tega omenila niti z besedo. Ko pa sem dopolnil 25 pa se je moje telo pričelo vedno bolj debeliti, zlasti moj trebuh. Še opazil nisem, da sem se razširil do neizmernih razsežnosti. Izgledal sem kot ogromen zavaljen prašič. Ko sem bil star 33 let, sem bil težak 125 kilogramov, kar je bilo 46 kilogramov več od normalne teže za mojo višino.

ultrametabolismo slovenija

Poleg tega sem imel resne težave z zdravjem. Občutil sem močne bolečine na strani, kjer se nahaja slinavka. Hitro sem postal utrujen, se pretirano potil in bil zasopel. Najbolj strašno pa je bilo, ko me je udarila impotenca. Če sem iskren, je moj ogromni trebuh prekril mojo moškost že kar nekaj časa nazaj. Ko pa je ta povsem odpovedala, sem se zavedel, da je zadeva šla predaleč. Impotenca je pričela vplivati tudi na naše družinsko življenje. Z ženo sva se kar pogosto prepirala. Dejstvo, da je nisem mogel zadovoljit, je pustilo velik vpliv na moji samozavesti. Sovražil sem se in se počutil kot zguba.

Šel sem na zdravniški pregled v bolnišnico in rezultati so bili dokaj porazi. Moje telo je bilo izpostavljeno resnemu tveganju za sladkorno bolezen. Leta in leta nezdravega prehranjevanja so uničila moje telo, zlasti slinavko.

Prešel se na strogo dieto. Ko celo življenje ješ tisto, kar želiš, dieta predstavlja pravo psihološko mučenje. Vsak teden sem stal na tehtnici in upal, da moje trpljenje ni bilo zaman. Vendar je njen jeziček vedno kazal 125,9 kg . Po 3 mesecih sem se odločil, da dieto pospešim s telovadbo in pričel hoditi v telovadnico. Lokalni trener mi je povedal, da bo moja telesna teža pričela padati šele po šestih mesecih, saj je bila zaradi kilogramov intenzivna telesna vadba za mene prenevarna.. Zato sem delal le preproste vaje kot so hoja po tekočem traku, vožnja s sobnim kolesom, počepi in skakanje. A tudi tako preprosta vaja kot npr. 10 počepov je bila zame izjemno naporna. Postal sem zasopel in vrtelo se mi je v glavi. Drugi ljudje, ki so bili v telovadnici, so se ob pogledu name muzali. Saj je res smešno, ko nek obilen in debel dedec sopiha in se poti, ko opravlja vaje, ki bi jih z levo roko zmogel vsak upokojenec.

ultrametabolismo navodila

To je bil najhujši trenutek mojega življenja. Stalno sem bil lačen. Tudi ponoči sem sanjal o hrani. Postal sem izjemno nervozen in razdražen. Morda bi mi bilo lažje, če bi me žena podpirala, vendar me je zasovražila. Stalno sva se prepirala in izrekla mi je nekaj hudih žaljivk, na primer ‘‘debeluh nemarni‘‘, ‘‘zguba‘‘, rekla pa mi je tudi, ‘‘nikoli me nisi znal zadovoljiti‘‘. To je bila prava katastrofa. Tudi moja partnerica ni verjela vame. Kmalu me je zapustila zaradi drugega moškega in vložila prošnjo za razvezo.

Po tem sem še naprej vztrajal z dieto in še en mesec hodil v telovadnico. Ko pa je moja tehtnica še enkrat pokazala strašnih 125 kg, sem dieto opustil. Ponovno sem pričel jesti hitro hrano, ki sem jo vedno splaknil s sladkimi pijačami.

V tem obdobju si nisem želel živeti. Če ne bi bilo mojega prijatelja Jožeta, bi končal svoje življenje. On me je rešil. Preselil sem se k njemu, da bi premagal depresijo. Jožetu sem zaupal vse, kar me je težilo. Sram me je bilo tega, da se, odrasel moški, jokam in cmerim kot majhna deklica. Vendar je bilo življenje s takšnim bremenom res težko. Jože je bil zelo sočuten. Pazljivo me je poslušal, nato pa rekel – ‘‘Zakaj mi tega nisi povedal že prej? Obstaja dosti bolj enostaven način za izgubo teže, ki je obenem hiter in varen. Tu je rešitev za vse tvoje težave. Jaz to stvar uporabljam že dolgo časa in resnično deluje .‘‘ Ko mi je to rekel, mi je izročil majhno stekleničko, na kateri je pisalo Ultrametabolismo. Povedal mi je, da je to naraven proizvod za hujšanje in izboljšanje presnove.

ultrametabolismo cena

Malo sem bil skeptičen, nato pa se mi je posvetilo! Jože je od nekdaj pogosto jedel hitro in nezdravo hrano, vendar je bil vedno vitek in zdrav. Pričel sem brskati po Internetu, da bi dobil več informacij o izdelku Ultrametabolismo in našel sem odzive uglednih dietetičarjev, ki so zatrjevali, da ta izdelek predstavlja pravi preboj v prehrani Izdelek je naraven, varen in nima posebnih kontraindikacij. Ultrametabolismo je bil preverjen in certificiran. Izdelujejo ga ob strogem upoštevanju pravil GMP . Pričel sem zaupati izdelku Ultrametabolismo in ga začel jemati po navodilih za uporabo.

Moji rezultati:

Po enem tednu pitja izdelka Ultrametabolismo je moja teža ostala nespremenjena, pričel pa sem se počutiti veliko bolje. Postal sem živahen in poln energije. In po 14 dneh sem bil resnično šokiran. Moja teža se je znižala za 9,3 kilograme kljub dejstvu, da sem jedel vse, kar sem želel! Enostavno hujšanje brez omejitev! Osupnil sem!

Po naslednjih 7 dneh mi je uspelo shujšati še dodatnih 8,5 kilogramov! V naslednjih 2,5 mesecih se je maščoba hitro in enostavno dobesedno topila z mene.

ultrametabolismo narocilo

Vsak nov dan sem začutil nov val energije in pri strani me ni nič več zbadalo. Tudi impotence sem se znebil. Ko se je moje telo razstrupilo, je moja erekcija postala še močnejša in je trajala še dlje časa (v povprečju moj spolni odnos traja 40-60 minut). Poleg tega sem v očeh nasprotnega spola postal privlačen. Ženske so mi pričele izkazovati pozornost . To je bilo res čudovito! Nenadoma je moja bivša žena ponovno navezala stik z menoj in se želela vrniti k meni. Zelo se je opravičevala, vendar mene to ni več zanimalo.

Zdaj pa želim na kratko opisati, kako deluje – glavne sestavine teh kapljic so izvlečki aloje, žametnice, zelenega čaja, artičok, gotu kole, ribeza in brina.

  1. Te snovi znižujejo absorpcijo ogljikovih hidratov v prebavnem traktu in posledično znižujejo količino škodljivih snovi v krvnem obtoku. Tako lahko ješ, kar želiš, škodljive snovi pa ne prodirajo v tvoj krvni obtok ;
  2. Te sestavine spodbujajo nastajanje adiponektina, hormona, ki je odgovoren za kurjenje maščob v telesu ;
  3. Normalizirajo nivo holesterola in sladkorja v krvnem obtoku;
  4. Očistijo toksine.

To sem videl na lastne oči, ko so rezultati načrtovanega zdravniškega pregleda pokazali, da sem popolnoma zdrav. Proizvajalec je držal svojo obljubo. Nivoja sladkorja in holesterola v mojem krvnem obtoku sta bila normalna. In jedel sem, vse, kar sem hotel in toliko, kot sem hotel. Mislim, da to počne vsak normalen človek.

kaj je ultrametabolismo

V 3 mesecih pitja napitka Ultrametabolismo mi je uspelo shujšati 45 kilogramov in sedaj tehtam 79 kilogramov .

To sredstvo ne povzroča odvisnosti. Med posameznimi kurami sem naredil daljši premor in se vseeno počutil dobro. Poleg tega izgubljenih kilogramov nisem nikoli dobil nazaj. Zdaj je moja stabilna teža 79 kilogramov .

UltraMetabolismo narocilo – cena Slovenija, kje kupiti, prodaja. UltraMetabolismo lekarna – prevara

Tukaj je povezava do uradne strani napitka Ultrametabolismo za vse tiste, ki si želite težo izgubiti hitro in enostavno. Vzemite Ultrametabolismo in izboljšajte vaše zdravje in kakovost življenja. To sredstvo ima izjemno ugodno ceno v primerjavi z močnim učinkom, ki ga boste občutili. PROSIMO, UPOŠTEVAJTE, da je to edina spletna stran, na kateri lahko naročite pravi proizvod. Druge strani prodajajo kitajske ponaredke, ki pa so neučinkoviti. Takšnih strani je na stotine. Ko sem naročil Ultrametabolismo na uradni spletni strani, mi ni bilo treba plačati ničesar! Plačal sem šele, ko sem izdelek prejel. Želel sem povedati tudi, da je bila dostava hitra. Paket sem prejel že naslednji dan.

Ultrametabolismo je izjemno izboljšal moje življenje. Moj videz me osrečuje, počutim se zdravega in uživam v ženski pozornosti. Menim, da sem svojo izkušnjo moral deliti z vami. Prenehajte se mučiti z dietami! Poskrbite zase. Veliko sreče.

Hvala za vašo pozornost :-) Lep pozdrav, Anton

UltraMetabolismo forum – mnenja, ocene, izkušnje

Janoš

Ravno sem iskal informacije glede izdelka Ultrametabolismo. Hvala za tako podroben opis!

Izabela

To je čista resnica! To sem pila lansko leto in v enem mesecu izgubila 19 kg! Vsak dan sem bila vitkejša! Od takrat je minilo že eno leto in moja teža je še vedno nespremenjena. To je 49 kg!

ultrametabolismo naročite

Lojze777

Ta kapljic, Ultrametabolismo, pijem že odkar sem izvedel, kako je učinkovit. Najprej sem kupil ponaredek, ki ni imel nikakršnega učinka. Pravi proizvod lahko naročite le tukaj in to po izjemno nizki ceni. Odlično deluje! Počutite se čudovito in vaša erekcija bo dolga in trdna kot kamen. Poleg tega sem izgubil tudi 26 kilogramov. Super bonus!

ultrametabolismo izkušnje

Branko

Se ne bi mogel bolj strinjati! Ultrametabolismo resnično deluje! Že leta se borim z izgubo odvečne maščobe okrog trebuha. 3 mesece sem hodil v fitnes, vendar rezultatov ni bilo. Nato mi je žena naročila Ultrametabolismo in maščoba okrog trebuha je izginila dobesedno v enem mesecu!

ultrametabolismo mnenja

Matej82

Vaša erekcija bo nedvomno močnejša, ko bodo vsi toksini odplaknjeni iz vašega telesa.

Emanuel

Ali je to že kdo naročil? Koliko časa traja dostava?

Jaka

Jaz sem to naročil na uradni spletni strani. Dostava je bila hitra, trajala je le 2 dni . Moj trener mi je rekel, naj ga jemljem. Rezultati so čudoviti! Izgubil sem 31 kg v 2,5 mesecih.

ultrametabolismo forum

Risto

Gledal sem TV oddajo z nekim slavnim zdravnikom in njegovimi kolegi, ki so razpravljali o tem sredstvu. Rekli so, da 98 % primerov debelosti povzroča nepravilno delovanje endokrinih žlez, visoke vrednosti sladkorja in holesterola v krvi in intenzivnost metabolizma . Zdi se torej, da so opisi učinkovitosti tega sredstva resnični.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =