Pain Relief Slovenija forum, cena, kje kupiti: kitajska modrost, moderna tehnologija

By | May 6, 2019

Kaj je obliž za lajšanje bolečin Pain Relief

 • Tradicionalna formula
 • Aktivira mikrocirkulatorno perfuzijo
 • Neposredno delovanje
 • Vsakodnevna menjava ni potrebna
 • Hitro olajšanje bolečine
 • 100-% učinkovitost in varnost

Dejstvo je, da 80 % ljudi vsaj enkrat občuti bolečino v hrbtu.

pain relief navodila

Nepravilnosti v mišično-skeletnem sistemu predstavljajo glavno težavo pri starejših ljudeh, saj občutno vplivajo na kakovost življenja.

Vsako leto pa se tudi vedno več mladih sooči s težavami v hrbtenici, ki jim preprečujejo fizično dejavnost in jih ovirajo pri delu.

Te težave s hrbtenico grozijo ljudem med 25 in 49 letom starosti, ki trdo delajo, veliko časa preživijo v vozilu, ki opravljajo fizično delo ali se s športom ukvarjajo na profesionalnem nivoju.

Največjo skupino tveganja pa predstavljajo osebe, ki imajo sedeč življenjski slog in previsoko telesno težo.

Bodite pozorni na katerega koli izmed teh simptomov!

 • Odrevenelost, otrplost, bolečine v vratu
 • Zadihanost, neugoden občutek na območju lopatic, bolečine v prsih
 • Glavoboli, vrtoglavica
 • Težak občutek v spodnjem delu hrbta, odrevenelost nog, krči v mečih

“Če imate vsaj 1 ali več teh simptomov, je pri vas tveganje težav s hrbtenico in spremljajočih posledic izjemno visoko!”

Načini uporabe obliža “Pain Relief”

pain relief narocilo

“Pain Relief” anestetični obliži z zdravilnimi zelišči

Prvi taoisti so zatrjevali, da hrbtenica kot najpomembnejši energetski kanal telesa skrbi, da telo deluje kot enoten sistem.

Kakršna koli poškodba v njenem delovanju vpliva na delovanje določenega dela telesa in povzroči bolezni, ki niso povezane s hrbtenico: spolno nemoč, mastopatijo, hipertenzijo, glavobole, kronično utrujenost in številne druge.

Taoistični menihi in tradicionalna kitajska medicina menijo, da se lahko negativna energija, ki se širi po telesu, zbira v sklepih, kar preprečuje njeno premikanje po hrbtenici. To se zgodi, ko so mišice in sklepi negativni, deformirani ali poškodovani.

‘‘Zdrava hrbtenica poskrbi za zdrav duh v telesu.”

Sun Xu Ming

Obliž ima sledeče zdravilne učinke:

 • Aktivira mikrovaskularno perfuzijo v koži in podkožnem tkivu.
 • Modern način dovajanja zdravila do območja vnetja.
 • Blaženje sindroma bolečine.
 • Ponovna aktivacija mišic.
 • Obnavljanje sklepnih funkcij.
 • Vpliv na delovanje notranjih organov.

Formula “Pain Relief”:

Obliž vsebuje preko 9 zdravilnih zelišč in deluje zahvaljujoč stoletnim študijam tradicionalnih zdravilcev.

Anestetični obliž je izdelan na podlagi modernih tehnologij in je skladen z mednarodnimi standardi kakovosti. “PAIN RELIEF” ne vsebuje kemičnih nečistoč, ni toksičen, je varen in ne škoduje gastrointestinalnemu traktu in jetrom.

pain relief prodaja

“Pain Relief” vam lahko pomaga pri:

Bolečin področjih

 • artritisu
 • artrozi
 • bolečinah, povezanih z vremenom
 • bolečinah v spodnjem delu hrbta in nogah
 • mišičnih krčih in občutkih trganja
 • skalpohumeralnem in ulnarnem periartirisu
 • osteofitu
 • radikulitisu in degenerativni bolezni hrbtenice
 • revmatični bolezni
 • išiasu

Poglejte si, kaj zdravniki menijo o anestetičnih obližih z zdravilnimi zelišči “Pain Relief” – ocene

kaj je pain relief

Najpomembnejši del terapije je odprava bolečine in vnetja. Zdravniki so običajno istočasno predpisovali močna zdravila, enega za odpravljanje bolečine, drugega za zdravljenje bolezni. Ta pa so močno prizadela tudi prebavni trakt in jetra pacientov. Zdaj je uporaba tablet pogosto nepotrebna.

Obliž PAIN RELIEF lahko na enostaven način ublaži bolečino in zdravi, saj njegove naravne sestavine lokalno delujejo na globlje plasti kože, kapilare in poškodovana tkiva. Zato lahko poklicni športniki ta obliž uporabljajo kot varno anestetično zdravilno sredstvo.

Ko sem ga pričel priporočati svojim pacientom, je v mojo ordinacijo zaradi ponavljajočih simptomov in sezonskih poslabšanj pričelo prihajati vedno manj ljudi. Uporabnost in visoka učinkovitost obližev skrbita, da so ti obliži eno izmed najboljših sredstev za bolezni hrbtenice in sklepov!

Štefan Danijelič

Ortoped

Odzivi naših strank. Pain Relief forum, mnenja, izkušnje

Nada, 51

Pozdravljen! Moja mama je stara 79 let, imela je strašne bolečine v hrbtu in degenerativno bolezen hrbtenice. Odločila sem se, da ji kupim 6 zeliščnih obližev in delovali so! Obliž je res enostaven za uporabo, le nalepite ga na boleče območje. Obliži z zdravilnimi rastlinami ne ublažilo le bolečine temveč tudi zdravijo. Na spletni strani sem naročila še več obližev. Hvala za ta čudoviti izdelek!

Avgust, 53

Želel bi opozoriti na uporabnost tega obliža in na njegovo dobro ceno. Imam cervikalno degenerativno bolezen hrbtenice in ko se ta jeseni in spomladi poslabša, izjemno trpim. Preizkusil sem že številna mazila, nato pa sem končno izvedel za PAIN RELIEF. Odločil sem se, da ga preizkusim, saj vsebuje le naravna zelišča. Že po prvem ciklu terapij sem videl rezultate. Končno sem se osvobodil bolečine, celo jeseni in pozimi ne trpim več! Zdaj imam ta obliž vedno na zalogi v svoji omarici z zdravili.

Julija, 32

Brez bolečin, takšno je zdaj moje življenje, ko sem preizkusila ta obliž. Hrbtenico sem si pred časom poškodovala med nekim treningom in od takrat sem stalno jemala protibolečinske tablete, zaradi katerih sem imela težave z želodcem. Bolečina je bila včasih velik del mojega življenja, vendar tablet nisem smela več jemati. Nato sem našla ta obliž. Glede na to, da sem preizkusila že veliko tablet in mazil, sem vedela, da bo ta obliž najboljše zdravilo za bolečino v hrbtenici. Zdaj živim brez bolečine in tablet!

Kako uporabljati obliže “Pain Relief”

pain relief ocene

Pain Relief narocilo – prodaja, cena Slovenija, kje kupiti. Pain Relief lekarna, prevara

48 €

Cena 24 €

Kaj je tisto, zaradi česar so kitajski zeliščni obliži PAIN RELIEF pri zdravljenju osteohondroze, artritisa, radikulitisa, revmatizma, artroze in drugih bolezni tako zelo učinkoviti? Mnenje zdravnika. Pain Relief Slovenija – navodila

Nedavno je uredništvo naše revije prejelo veliko pisem in elektronskih sporočil o kitajskih zeliščnih obližih ‘‘PAIN RELIEF‘‘. Naši bralci trdijo, da so se s temi obliži znebili številnih bolezni hrbta, vratu, hrbtenice in sklepov. Obliži za blaženje bolečine se uporabljajo pri številnih boleznih, od zvinov do artritisa in išiasa. Številni bi želeli izvedeti več o teh obližih in se seznaniti s tem, ali so varni za zdravje. A zakaj so ti obliži tako zelo učinkoviti? Kako pogosto jih je mogoče uporabljati? Da bi odgovorili na te in še druga vprašanja o kitajskih zeliščnih obližih za blaženje bolečin, smo povabili zdravnika dr. Filipa Detelo, ortopeda in nevrologa.

‘‘To je edini izdelek, ki ga lahko priporočim vsem‘‘

Pred 2 letoma za te obliže ni vedel še nihče. Obstajalo je nekaj podobnih izdelkov, a ti praviloma niso poskrbeli za skorajda nikakršno olajšanje, zato nas niso preveč zanimali, kot nas tudi niso zanimali raznorazni domači zvarki. PAIN RELIEF so prvi obliži za blaženje bolečin na podlagi zdravilnih zelišč, ki so zbudili zanimanje tako pacientov kot zdravnikov. Kot so to pokazale številne študije pa tudi mnenja strank, je učinkovitost teh obližev pri zdravljenju bolezni hrbtenice in sklepov izjemno visoka. V nekaterih primerih delujejo celo bolje kot antibiotiki, mazila in tableti! V nasprotju s sintetičnimi zdravili pa ti obliži ne škodujejo vašemu zdravju in so zanj pravzaprav dobri. Zakaj pa so ti obliži tako učinkoviti?

Inovativna tehnologija

Za izdelavo obližev PAIN RELIEF je bila uporabljena popolnoma nova tehnologija. Ta vključuje nanotehnologijo, tj. tehnologijo, v kateri se uporabljajo izjemno majhni delci zdravilnih snovi. Ti mali delci imajo neverjetne lastnosti. Enostavno lahko prodrejo v najgloblje plasti kože, neposredno na prizadeto območje, in poskrbijo za učinkovito terapijo.

Skoraj 100 % zdravilnih snovi, ki jih vsebujejo obliži PAIN RELIEF lahko prodre globoko v človeško telo. V nasprotju z njimi pri običajnih obližih večina aktivnih snovi ostane v površinskih plasteh kože in le 10 % teh snovi prodre globlje. Rezultat tega je ta, da je učinkovitost obližev PAIN RELIEF veliko višja, to pa najbolje dokazuje hitrost ozdravitve mojih pacientov.

Odkar sem pričel priporočati zeliščne obliže PAIN RELIEF mojim pacientom, se le-ti lažje spopadajo s svojim stanjem. Tako zbadajoča kot akutna bolečina izzvenita v nekaj urah po namestitvi obliža. V zgodnji fazi njihovih stanj težave izginejo po 1-2 ciklih terapije, pri napredujočih stanjih pa se bistveno izboljšajo že po prvem dnevu. V številnih primerih so zeliščni obliži PAIN RELIEF edina terapija, ki zares pomaga. Občutno izboljšanje zdravja je mogoče opaziti skoraj takoj.

Kakšna je sestava teh kitajskih protibolečinskih sredstev?

Terapevtska sestava obližev zajema 9 skrbno izbranih zdravilnih zelišč. Vsak izmed njih koristi zdravju vaše hrbtenice, kosti in sklepov. Ko jih združimo, je njihovo delovanje še močnejše. Formula vsebuje naslednja zelišča: Homalomena occulta, Notopterygium incisum, cow parsnip, žafraniko, Millettia reticulata, Siebold’s hazelwort, Cistanche salsa, kitajski ginseng, korenino bajkalske čeladnice.

Znano je, da so obliže iz teh rastlin v zadnjem stoletju uporabljali tibetanski menihi. V tistih dneh so bili dobro znani Kitajski in tudi drugim državam. Tibetanski obliži veljajo za obliže s čudodelnim delovanjem. In to ni daleč od resnice. Danes so kitajski zeliščni obliži PAIN RELIEF še bolj učinkoviti in na voljo vsakomur.

Kako pa te obliže pravilno uporabljamo? So kakšne kontraindikacije?

Zeliščne obliže za blaženje bolečin namestite na prizadeti del telesa. Ko se s telesno toploto segrejejo, se zdravilne snovi pričnejo topiti in prodirati v telo. En obliž deluje 8-12 ur. Obliže uporabljajte 1-2-x dnevno. Celoten cikel terapije vključuje 5 obližev.

Obliži delujejo lokalno, zato nimajo negativnih posledic na človeško telo, ki so običajno povezane z oralnim uživanjem zdravil. Ti obliži, natančneje, ne škodijo vašemu želodcu, ledvicam ali jetrom. Lahko jih jemljejo skoraj vsi, z izjemo otrok in nosečnic. Edina negativna reakcija, ki je mogoča, je alergijska reakcija na aktivne sestavine. Vendar je praksa pokazala, da je ta izjemno redka. Izmed vseh mojih pacientov je (v 2 letih!) le eden občutil rdečico na območju uporabe.

PAIN RELIEF obliži z zdravilnimi snovmi so najbolj učinkovit in najvarnejši način zdravljenja izmed vseh obstoječih načinov. In to je čista resnica. Vseeno pa upoštevajte, da so le originalni obliži PAIN RELIEF tako dobri in učinkoviti. Nedavno se je namreč pojavilo strašljivo visoko število kopij in ponaredkov.

Vsi ti ponaredki in drugi podobni izdelki niso izdelani s pomočjo nanotehnologije in njihova resnična sestava se razlikuje od tiste, ki je navedena na embalaži. Ti obliži niso le neuporabni, temveč celo škodljivi za vaše zdravje. Da bi se prepričali, da kupujejo pravi izdelek, našim pacientom priporočam, da za nakup kitajskih zeliščnih obližev PAIN RELIEF uporabijo uradno spletno stran distributerja. Na uradni spletni strani so originalni obliži na voljo po dostopni ceni.

pain relief kje kupiti

‘Danes je to najučinkovitejši način za obnovo sklepov in odpravo težav s hrbtenico. In nikjer ne boste našli ničesar podobnega!‘ Pain Relief uporaba, naročite

pain relief mnenja

Na sliki: Profesor Puk je prejel eno izmed najprestižnejših nagrad za odkritje, ki je povzročilo preboj v sistemskem zdravljenju težav z mišicami in kostmi.

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: Kako ste, profesor? Veseli nas, da vas zopet vidimo! Povejte, je res, da Kitajci poznajo skrivnost, povezano z zdravljenjem bolezni sklepov?

Profesor Puk: Pozdravljeni! V Sloveniji je ta problem izjemno topičen: vsak četrti državljan vsaj enkrat občuti bolečine v hrbtu, kolenih, komolcih, zaradi hernije ali artritisa. Zelo mi je žal za vas, saj vem, da so bolečine v sklepih nekaj strašnega in da se lahko slabo končajo. Na Kitajskem smo ta problem uspešno rešili, zato lahko izkušnjo, pridobljeno v naši državi, z veseljem predstavim tudi vam.

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: Kaj je skrivnost dolgega in zdravega življenja Kitajcev? Prehrana?

Profesor Puk: To je le mit, ne morejo si namreč vsi privoščiti morske hrane, zato v naši prehrani prevladuje navaden riž. Naša skrivnost je dediščina naših prednikov, slavno kitajsko zdravilstvo. Človeško telo je zelo pretanjen instrument, tudi misliti si ne morete, kako dobro ga lahko uglasite!

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: Ali v številnih državah prevladuje mnenje, da so bolečine v sklepih edini znak staranja?

Profesor Puk: Na Kitajskem smo dokazali, da lahko sklepe resnično v celoti obnovimo, TO DEJANSKO LAHKO STORITE IN TO BI MORALI STORITI . Največjo skrb pri tem predstavlja obraba. Sklepi so stalno pod velikim pritiskom, zato hrustančno tkivo izgublja svojo prožnosti, se tanjša in obrablja. Posledično prihaja do pokanja sklepov, tumorjev (herniacije) in deformacije kosti (artroze). Do 60. leta se pri številnih ljudeh obrabi do 45-50 % hrustanca. Kako torej obnoviti nekaj, kar ne obstaja več? Ali lahko sklepe dobesedno ‘gojite‘? Da, lahko!

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: Na kakšen način pa se to izvede?

Profesor Puk: Edinstvena lastnost našega telesa je regeneracija. Le poglejte, kako hitro se, na primer, pozdravi ureznina na koži, na ta način pa se obnavljajo tudi druga tkiva v našem telesu. Vprašanje je, kako hiter in kako učinkovit je lahko ta proces: nekateri organi se obnovijo sami od sebe, drugi potrebujejo nekaj pomoči. Izkoristite skrite sposobnosti našega telesa in počutili se boste zdrave kot še nikdar do sedaj!

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: O tem bi želeli izvedeti še kaj več.

Profesor Puk: Recept za obnavljanje sklepov v Tibetu poznajo že več kot 2.000 let. Gre za mešanico naravnih sestavin, ki aktivirajo deljenje in rast hrustančnih celic. Najprej smo obveze namakali v zdravilno snov, nato pa jih namestili na območje, kjer so prisotne težave. Nato smo zdravilno snov izboljšali in pričeli uporabljati obliž – to je namreč bolj priročno, saj lahko obliž trdno namestimo na mesto, kjer je prisotna bolečina. Kar želim povedati s tem je to, da je, zahvaljujoč našim znanstvenim dosežkom, ta tibetanski recept sedaj na voljo celemu svetu. Pri njegovem razvoju sem sodeloval tudi jaz in tako dobro poznam njegovo sestavo in delovanje.

pain relief forum

Deluje po preprostem načelu: zdravilne sestavine obliža neposredno in skoraj takoj prodrejo v hrustančno tkivo. Čeprav bi ga bilo potrebno nositi 8-12 ur, bolečina skoraj takoj izzveni, za celovito obnovo pa je potreben en cikel terapij. Le pomislite – popolna obnova sklepov! Možnost, da se izognete operaciji, je popolnoma resnična!

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: Kako pa izgleda proces obnavljanja?

Profesor Puk: Dokazano je bilo, da se celice, ki so odgovorne za zdravje in rast tkiva, nahajajo v samem tkivu. Sestavine v obližu ne le da preprečujejo otekanje, bolečino in vnetje, delujejo tudi neposredno na te celice in aktivirajo njihovo deljenje. Z drugimi besedami, to zdravilno sredstvo sproži speči mehanizem in spodbudi njegovo delovanje. Obliži spodbudijo cirkulacijo krvi v bližnjem tkivu, kar vodi v nastajanje tekočine v sklepni kapsuli. To poveča gibljivost samega sklepa in omogoča hitrejšo rast hrustančnega tkiva. Kar zadeva hernijo in benigne tumorje mišično-kostnega sistema se le-ti pod vplivom zdravilnega sredstva postopno zmehčajo in zapustijo telo preko krvi oz. preko naravnega procesa izločanja absorpcije v prebavila.

pain relief lekarna

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: Kakšne so indikacije za njegovo uporabo?

Profesor Puk: Izdelek je zasnovan za bolezni kot so artritis, artroza, osteohondroza, išias, medvretenčna hernija, medvretenčen zdrs ploščice. Poleg tega se uporablja v primeru bolečin, otrplih udov, nategnjenih in zakrčenih mišic, oteklin, modric, poškodb. Tukaj na Kitajskem to sredstvo uporabljamo predvsem kot preventivo, da ne zbolimo. Za nas je to skoraj tako kot je za vas česen ali čebula ali malinov čaj. Številni si ta izdelek še vedno pripravljajo sami, na način, kot so ga izdelovali nekoč kar doma, ni pa vedno na izbiro bogatih sestavin pa tudi preračunavanje njihovega odmerka ni vedno mogoče, pri že izdelanem produktu pa teh težav ni.

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: Kje lahko kupimo te obliže?

Profesor Puk: Na žalost nam v Sloveniji ni uspelo prodreti na farmacevtski trg. Tega nam preprosto niso dovolili, zato obližev ne prodajamo v lekarnah in v spletnih trgovinah, lahko jih naročite le na uradni spletni strani, s 50-% popustom. Po oddaji naročila paket prejmete v najbližjo poštno poslovalnico, kjer ga prevzamete in plačate po povzetju. Takih težav v drugih državah nismo imeli, tudi na Kitajskem se ti obliži prodajajo v vsaki lekarni. Pa saj jih razumem. Če bi bili ljudje zdravi, kje bi potem služili?

Raziskovalni inštitut za ortopedijo in travmatologijo: Hvala vam, profesor, za tako zanimiv pogovor, na zahtevo številnih naših gledalcev pa spodaj objavljamo tudi naslov uradne spletne strani.

pain relief uporaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − one =