Keto Guru Slovenija kaj je, cena, narocilo: – 15 kg v le 4 tednih brez diet in telovadbe

By | August 6, 2019

Keto dieta + Keto Guru = močna kombinacija proti previsoki telesni teži. Kaj je Keto Guru

Keto Guru kje kupiti

Keto dieta je dieta z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ter visoko vrednostjo maščob. Olajša hujšanje tako, da maščobo, ki je v vašem telesu, spreminja v energijo.

Prednost Keto diete je ta, da lahko jeste veliko slastne hrane kot je meso, ribe, jajca in sir – skratka vse tisto, kar vsebuje veliko maščobe. Vseeno pa se boste morali popolnoma odpovedati ogljikovim hidratom. To bo imelo resne posledice, kot so

 • pomanjkanje energije
 • ‘keto gripa‘
 • slabo delovanje vaših notranjih organov

Zato potrebujete Keto Guru! Ne odrekajte se ogljikovim hidratom in skrbite za vaše dobro počutje.

Keto Guru za hujšanje – jejte vašo najljubšo hrano in hujšajte!

Keto Guru so šumeče tablete, ki pomagajo vašemu telesu pri ketozi (ko telesne celice nehajo prejemati zadostno količino ogljikovih hidratov). Aktivne snovi, ki so v izdelku Keto Guru, zmanjšujejo izčrpanost, pomagajo v boju proti brezvoljnosti, preprečujejo ‘keto-gripo‘ in nadomeščajo pomanjkanje zdravih snovi. Če jemljete Keto Guru, lahko še vedno jeste hrano z ogljikovimi hidrati. Najpomembnejše pa je, da to počnete zmerno. Aktivna formula, ki jo vsebuje izdelek, 2-3-kratno pospeši kurjenje maščob, brez neprijetnih posledic za vaše telo.

Kako deluje? Keto Guru navodila, uporaba

Ko vaše telo preneha prejemati želeno količino ogljikovih hidratov, prične izgubljati energijo in postane podvrženo ketozi. Vaše telo začne aktivno kuriti svojo lastno maščobo, iz katere pridobiva energijo. Do hujšanja pride le zaradi izgube maščob. Mišična masa ostane nedotaknjena.

Ketoza se začne po 2-3 tednih sledenja Keto dieti. Če to dieto nadomestite z izdelkom Keto Guru, se proces prične že po 45-50 minutah! Količina ketonskih telesc se poveča tudi če so v telesu prisotni ogljikovi hidrati, ob tem pa se tveganje stranskih učinkov občutno zniža.

Sledenje keto dieti je z izdelkom Keto Guru veliko bolj preprosto

Že ena sama šumeča tableta na dan bo preprečila simptome Keto diete in njene učinke še bolj okrepila.

Keto Guru slovenija

Keto dieta

Čas hujšanja: od 3 do 6 mesecev

Omejitve: brez ogljikovih hidratov, zmeren vnos beljakovin

Stranski učinki: Acidoza (glavobol, zaspanost, izčrpanost): nefrolitiaza (ledvični kamni), demineralizacija kosti, prebavne motnje, začasna hipoglikemija in dehidracija

Rezultat: minus 5-7 kg v enem mesecu

Keto Guru navodila

Keto diet + Keto Guru

Čas hujšanja: od 2 tednov do 1 meseca

Omejitve: zmeren vnos ogljikovih hidratov

Stranski učinki: jih ni

Rezultat: minus 14-19 kg v enem mesecu

Keto Guru bo spremenil vaše dojemanje hujšanja

Keto Guru cena

Rezultat, dosežen brez truda

Aktivne sestavine tablete delujejo cel dan, medtem ko delate, počivate in celo spite. Pospešijo vaš metabolizem in sprožijo procese kurjenja maščob brez potrebe po telovadbi. Doseženi rezultati vas spremljajo dolgo časa.

Brez stranskih učinkov

Zahvaljujoč naravnim sestavinam in dobro uravnoteženemu vitaminskemu kompleksu Keto Guru ne vpliva na vaše srce, srčne žile in jetra. Tveganje alergijske reakcije je nizko.

Brez upada mišične mase

Sestavine, ki jih vsebuje Keto Guru razbijejo podkožno maščobo ne da bi zniževale mišično maso. Nasprotno, pripomorejo k njenemu povečanju. Te sestavine med Keto dieto preprečijo zmanjšanje elektrolitov v vašem krvnem obtoku in spodbujajo zdravo hujšanje.

Hujšanje z izdelkom Keto Guru = skrb za bolj zdravo telo

Med aktivnim hujšanjem Keto Guru telesu dovede vse bistvene snovi in mikroelemente. To pripomore k preprečevanju pomanjkanja vitaminov, kalcija in magnezija ter dehidracije, ki ni redek pojav pri posamezniku, ki je na strogi Keto dieti.

Aktivne snovi v eni sami tableti

Aminobutirična kislina 125 mg

Poskrbi za mentalno zmedo in nizko stopnjo koncentracije v začetni fazi ketoze. Pripomore k sproščanju, odpravi živčnost, izboljša proces uspavanja ter trajanje in kakovost spanca.

L-glutamin 59 mg

Keto Guru narocilo

Izboljša vzdržljivost, zmanjšuje utrujenost, preprečuje razvoj stresa, ki ga v vašem telesu povzroči dieta.

Kalij 9 mg

Preprečuje razvoj keto gripe, stabilizira krvni tlak in odpravlja mišično izčrpanost.

Magnezij 13 mg

Znižuje razdražljivost, nervozo, preprečuje depresijo, ki je pogost spremljevalec keto diet, zmanjšuje glavobole in izboljša koncentracijo.

Vitamini skupine B 17 mg

Spodbujajo pravilno delovanje srca, prebavnega trakta, znižujejo stopnjo holesterola in izboljšujejo plodnost.

UPORABA: eno tableto raztopite v kozarcu mlačne vode in jo spijte med zajtrkom, to pa ponavljajte 30 dni.

Kaj boste izbrali?

Keto Guru se je izkazal kot bolj učinkovit od vseh drugih prehranskih nadomestil za hujšanje.

Keto Guru prodaja

Pogosto zastavljena vprašanja:

Ali pri jemanju izdelka Keto Guru obstaja nevarnost alergijske reakcije?

Do alergijske reakcije lahko pride le zaradi netolerance na sestavine, ki jih izdelek vsebuje.

Ko sem na Keto dieti, ne smem jesti sladic in peciva. Ali enako velja za Keto Guru? Jih takrat lahko jem?

Lahko, vendar zmerno. Keto Guru vam pomaga hitro odpraviti ogljikove hidrate iz telesa, še preden le-te vaše telo prebavi.

Kakšen okus ima Keto Guru?

Ko to šumečo tableto raztopite v vodi, bo ta nekoliko sladkega okusa.

Kje lahko kupim Keto Guru?

Keto Guru lahko kupite le na uradni spletni strani proizvajalca. Ta ukrep smo sprejeli, da bi preprečili število poskusov ponaredkov.

Koliko časa traja, da z izdelkom Keto Guru shujšam?

To je odvisno od vašega telesa in življenjskega sloga. Običajno traja en mesec.

Ali so bili pri izdelku Keto Guru opravljeni ustrezni klinični preizkusi?

Keto Guru so preizkusili in ga odobrili vodilni evropski dietetičarji. Nagrajen je bil s številnimi certifikati kakovosti in pohvaljen na letni konferenci o nutricionistiki in imunologiji.

Kako pa se Keto Guru ujema z drugo hrano?

Keto Guru lahko jemljete, ne da bi spremenili vaše prehranske navade.

Bom obdržala svojo novo težo, ko preneham jemati Keto Guru?

Vašo novo težo boste lahko obdržali dolgo časa.

Zakaj Keto Guru ni na voljo v lekarnah in trgovinah?

Na ta način se njegov proizvajalec bori proti ponaredkom. Poleg tega ima proizvajalec raje neposreden stik s svojimi strankami.

Lahko uporabljam Keto Guru za bolj zdravo telo?

Da, lahko! Keto Guru izboljša delovanje vaših notranjih organov, očisti vaše telo in ga napolni z vitamini. Številni ljudje jemljejo Keto Guru po tem, ko shujšajo, da izboljšajo svoje počutje.

Koliko časa moje telo potrebuje, da prebavi eno samo tableto?

Ker se tableta raztopi v vodi, se Keto Guru prebavi veliko hitreje kot druge tablete. V povprečju pa to traja 10 minut.

Ali obstajajo izdelki, ki so podobni izdelku Keto Guru?

Trenutno izdelkov, ki bi bili podobni Keto Guru, ni. To je edinstven naravni proizvod, ki je varen in izjemno učinkovit.

Poiščite nas na Instagramu prek ključnika #ketoguru

kaj je Keto Guru

Niki99 Pričela sem jemati Keto Guru prejšnji teden in sem že izgubila 6 kg! Je še kdo drug poizkusil to zdravilo? #ketoguru #hujšanje #lepota

Keto Guru naročite

jazsemkraljica Se spomnite, da sem vam v storyjih povedala, da sem začela jemati Keto Guru? Zdaj se želim pobahati z rezultati: minus 19 kg v le enem mesecu! Keto dieti sem sledila le zmerno, vendar pa so moji rezultati še vedno odlični! Presrečna sem! #ketoguru #zdravje #mojaljubezen

Keto Guru izkušnje

Violeta Danes sem prejela Keto Guru, ki sem ga čakala tako dolgo časa. Zdaj tudi uradno začnem s hujšanjem :) Kdo se mi pridruži? #ketoguru #moježivljenje #hujšanje

Keto Guru naročite, cena

48 €

24 €

EKSKLUZIVNO : Nova ‘šumeča tableta za hujšanje‘ je presegla vse ocene popularnosti v vaši državi. Mati dveh otrok iz Maribora je ta izdelek preizkusila in izgubila 18 kg. V 4 tednih! Keto Guru izkušnje, mnenja

Anica nam je posredovala poročilo z vsemi podrobnostmi o tej senzacionalni zgodbi hujšanja. Posebej za naše bralce se je uredništvo odločilo, da bo proučilo vse podrobnosti te nove diete z izdelkom Keto Guru in izvedelo, ali je res tako učinkovito, kot zatrjujejo.

raziskuje nenavaden proces hujšanja, ki je v naši državi vedno bolj popularen.

Novinarka Anica

(Zdrava mama).

V zadnjih treh mesecih so naši bralci ponoreli za novo internetno senzacijo, naravnim sredstvom, imenovanim Keto Guru. Pomagal je že tisočim ljudem po celem svetu pri izgubi teže in maščobnih oblog okrog trebuha. Ta revolucionarni sistem za hujšanje, imenovan ‘Sveti gral hujšanja‘, je postal glavni junak številnih televizijskih programov. Izkazalo se je, da je sredstvo Keto Guru 100-% naravno in da si ga poleg tega lahko privošči čisto vsak.

Tudi številne znane osebe so uspele shujšati prav z uporabo teh šumečih tablet. Njihov fantastičen učinek je bil znanstveno dokazan. Ne le da povzročijo hitro kurjenje nakopičene maščobe, telo tudi očistijo toksinov, ga pomladijo in občutno pospešijo proces metabolizma. To delovanje pa je zasnovano tako, da prepreči nalaganje maščobnih oblog v telesu tudi v prihodnje.

Kot smo pri naših raziskavah o različnih načinih hujšanja pogosto ugotovili, je ta proces običajno izjemno težka naloga, njegovi rezultati pa so pogosto malo opazni ali začasni.

Vseeno pa smo po obsežnih raziskavah in intervjujih z osebami, ki jemljejo Keto Guru ugotovili, da gre pri tem za pravi preboj na področju hujšanja. Berite dalje in izvedite, zakaj smo temu načinu posvetili kar posebno številko.

Keto Guru mnenja
‘‘Tukaj sem izgubila 11 kg!‘‘, pravi Branka.

Razlog, zakaj številne diete niso uspešne, je ta, da sta pri njih vaše telo in vaš življenjski slog podvržena nerealističnim omejitvam. Nekateri pravijo, da moramo uživati veliko beljakovin, drugi poudarjajo, kako zelo pomembni so ogljikovi hidrati. V obeh primerih uvajate pomembne spremembe v vaše prehranjevalne navade.

V tej posebni številki bomo podrobno obrazložili ta zmagoviti sistem hujšanja, ki ne zahteva diet ali športne dejavnosti, še pomembneje pa je to, da ne škoduje vašemu telesu. Verjamemo, da je to resnična iznajdba na področju hujšanja.

Morda ste že slišali za slavne Keto Guru šumeče tablete na televiziji. Vsebujejo aminobutirično kislino, magnezij, l-glutamin, vitamine iz skupine B in kalij.

Vse te sestavine so namenjene kurjenju odvečne maščobe in spodbujanju metabolizma.

Izvedene študije raziskovalnega centra UCLA v Los Angelesu (ZDA) o teh šumečih tabletah Keto Guru so pokazale, da lahko z redno uporabo pospešijo metabolizem in sposobnost kurjenja maščob kar do 318 %.

Vseeno pa je težava v tem, da so se po uspehu sredstva Keto Guru na tržišču pojavili številni ponaredki, ki so v primerjavi z originalnim izdelkom popolnoma neučinkoviti.

Ampak originalni Keto Guru je pri učinkovitosti presegel naša najbolj drzna pričakovanja! Osebe, ki so uporabljale Keto Guru so uspešno znižale svojo težo, dobile več energije in postale aktivnejše. A če dvomite v uspešnost tega izdelka, pri tem niste sami. Tudi mi smo bili, ko smo prvič slišali za to senzacionalno izgubljanje teže in nismo takoj verjeli v učinkovitost izdelka.

Vseeno pa smo se odločili, da si ta splošni trend zasluži našo pozornosti in pričeli smo proučevati zgodbe ljudi, ki so uspeli shujšati z uporabo sredstva Keto Guru. Posebno nas je zanimajo dejstvo, da ti ljudje niso spreminjali svojega življenjskega sloga.

Keto Guru forum
Rezultati diet s sredstvom Keto Guru: Naši bralci so izgubili vsaj 6 kg, in to v le enem mesecu!

Ena izmed naših bralk, Marija iz Ptuja, trdi, da je izgubila več kot 18 kg v le 5 tednih z uporabo šumečih tablet Keto Guru. Na svojem blogu je zapisala:

‘‘Ne morem verjeti, kako zelo preprosto je bilo, svojih navad nisem spreminjala, a vendar se je maščoba kot sneg topila z mojega telesa. Ta izdelek obožujem! Končno imam orodje, ki dela!

Keto Guru lekarna

Komentar Julije

Enkrat so me izbrali za preizkus naravnih šumečih tablet Keto Guru, saj sem se odločila, da bom izgubila 9 kg pred poroko, ki sem jo načrtovala čez 3 mesece. Poslali so mi terapijo s sredstvom Keto Guru, ki sem jo prejela že čez nekaj dni.

Popolnoma sem zaupala tabletam Keto Guru, saj sem prebrala dobre rezultate njihovih kliničnih preizkusov, odobrili pa so jih tudi številni laboratoriji, s strogimi merili glede kakovosti in nadzora. Povedali so mi, da je to eden izmed najbolj koncentriranih in najčistejših izdelkov za hujšanje, kar jih je moč najti na tržišču.

Keto Guru znanstveno dokazano pripomore k:

 • Normaliziranju hormonskih vrednosti;
 • Uravnavanju metabolnih procesov, čvrstejši koži, lasem in nohtom;
 • Uravnavanj metabolizma, spodbujanju boljše absorbcije hranil;
 • Nižanju stopnje holesterola, uravnavanju delovanja prebavnega trakta;
 • Odstranjevanju toksinov, kurjenju maščob in aktiviranju procesov celičnega obnavljanja.

Ta Keto Guru jemljem dvakrat dnevno, predhodno ga tudi raztopim v vodi, že kakšen mesec.

Moji rezultati:: izgubila sem več kot 11 kg in skoraj 3 konfekcijske številke. Od sreče bi se najraje kar razjokala.

Keto Guru za hujšanje

Prvi teden:

Že po enem tednu uporabe šumečih tablet sem bila presenečena, kako hitro delujejo. Dobila sem več energije in skoraj nisem imela teka – Keto Guru znižuje tek in željo po sladkem.

Počutila sem se odlično.

In, kar je najpomembneje, nisem spremenila niti ene stvari v mojem vsakodnevnem življenju. 7. dan sem stopila na tehtnico in nisem mogla verjeti svojim očem. Pokazala je 4 kg manj! A vendar nisem želela biti preveč navdušena, saj mi je bilo rečeno, da se v prvih dneh iz telesa odstrani predvsem tekočina. Odločila sem se, da počakam in vidim, kaj se bo z mojo težo zgodilo kasneje.

Drugi teden:

Po drugem tednu sem imela več energije in bila bolje razpoložena. Še ena prednost je bila ta, da sem začela bolje spati in da se ponoči nisem več prebujala. Še 2 kg sta šla in skupaj sem jih izgubila 6. Nato sem končno dojela, da Keto Guru ni le marketinški nateg, temveč resnično učinkovito sredstvo.

Tretji teden:

Po 3 tednih so se vsi moji dvomi razblinili. Izgubila sem še 4 kg in zavedala sem se, da sem izgubila točno toliko, kot sem si vedno želela! Imela sem veliko energije, čeprav je običajno po treh tednih diete telo izčrpano, vendar pa se je tokrat izkazalo ravno nasprotno: Keto Guru me je le še okrepil. Še dodatno opažanje: tudi prebava se mi je izboljšala in napihnjenost je izginila.

Četrti teden:

Po četrtem tednu so bili končni rezultati neverjetni, minus 10 kg na mesec s pomočjo tablet Keto Guru. Rezultati so res čudoviti! Vsi iz uredništva Zdrave mame revije so mi čestitali in se obenem pritoževali nad tem, zakaj tudi sami niso opravili tega preizkusa. Res je, da jaz sicer nisem imela pretirano visoke teže, a sem bila vseeno presrečna, da sem se stanjšala in pridobila več energije.

Seveda bom Keto Guru jemala še nekaj časa, saj vsebuje številne antioksidante in vitamine, ki zavirajo staranje, zaradi njih pa koža dobesedno žari.

V mojem novem vitkem telesu sem res presrečna. In poročna obleka mi pristoji kot ulita!

Keto Guru uporaba

Izgubila sem 10 kg v 4 tednih, brez posebnih diet ali vadbe.

Naj povzamemo: če še vedno dvomite v učinkovitost tablet Keto Guru, jih preizkusite in pričeli boste verjeti; naši preizkusi so dokazali, da so rezultati resnični. Uredniški odbor Zdrave Mame vsako leto prouči več kot 100 diet in četudi smo bili sprva skeptični, smo se hitro prepričali, da Keto Guru resnično deluje. In po opravljeni preiskavi z veseljem sporočamo, da so bila testiranja uspešna.

Drage dame, običajno ne poročamo o takšnih izdelkih, vendar je ta izdelek predober, da bi ga skrivali pred ljudmi.

Keto Guru prodaja

Keto Guru za hujšanje

Zakaj Slovenke ne morejo shujšati? Debelost je v Nemčiji mogoče pozdraviti na enostaven način! Keto Guru ocene, forum

Statistični podatki kažejo, da več kot 86 % Slovenk ni zadovoljno s svojo težo in postavo. Na žalost le 6 izmed 100 žensk uspe shujšati. Vse ostale pa lahko o vitkem pasu le sanjajo. Vseeno pa je bila v Evropi težava v obliki PREKOMERNE TELESNE TEŽE REŠENA 5 ŽE PRED LETI Z NAJUČINKOVITEJŠIM NAČINOM …

Med 2-letnim bivanjem v Nemčiji sem izgubila več kilogramov kot med 20-letnim bivanjem v Sloveniji! Tukaj so svetovni znanstveni dosegli izvrsten preboj. Ne vem, kako je v drugih evropskih državah, vendar v Nemčiji debelušnih ljudi ne vidite skoraj nikjer več. ‘je na svojem Facebook profilu zapisala Suzana Mostar, 52-letnica, ki se je v začetku lanskega leta preselila v Nemčijo. Spodaj si lahko preberete njeno celo zgodbo.

Keto Guru slovenija
Suzana Mostar je v 2 mesecih izgubila 28 kilogramov

V Sloveniji izraza dietologija sploh ne poznajo. To sem ugotovila šele takrat, ko sem se morala spopasti s tem področjem. Oziroma, povedano natančneje, dietologija obstaja, ampak je zelo zastarela, zataknila se je tam nekje okrog leta 1990. Cel kup neznanih diet, ki jih ljudje preizkušajo in vsi po vrsti obupavajo, saj rezultatov ni na spregled.

Po moji drugi nosečnosti, pri 30-ih letih, sem se zredila za 28 kilogramov. Pred tem sem bila vitka. Seveda sem se, ko sem zaključila z dojenjem, odločila, da bom vso svojo energijo usmerila v to, da si povrnem mojo nekoč vitko postavo. Vendar stvar ni bila tako preprosta, kot je sprva kazalo.

V teh 20 letih sem šla skozi pravi pekel: verjetno sem preizkusila prav vse, kar bi lahko morda pomagalo pri izgubi teže. Diete: ajda, kremlinska, japonska, Dukan, kefir, enodnevni post, visoko beljakovinska in številne druge. Čisto vse sem preizkusila.

Telovadila sem. 3 mesece sem celo hodila v fitnes! Medtem sem sicer počasi izgubila nekaj teže, ko pa sem prenehala, pa sem se samo še bolj zredila. Pričela sem tudi plesati, a tudi to ni pomagalo.

Poskusila sem s pitjem napitkov in raznih čudodelnih zvarkov. Tajske metode, Reduslim, Reduxin, goji jagode, zelena kava. Vse je bilo zaman, le stran vržen denar.

Zavijala sem se v obloge, obiskovala lokalnega zdravilca, hodila na masaže, delala vse, kar sem mogla, da bi dobila to bitko proti previsoki telesni teži. Če imate tudi vi enako težavo, če sanjate o tem, da bi shujšali, ste prav gotovo tudi vi preizkusili vse to. A NIČ NE POMAGA!

Ne glede na moj gromozanski trud mi rezultatov ni uspelo doseči. Uspelo mi je šele, ko sem se preselila v Nemčijo. Tam je dietologija namreč veliko bolj napredna. Zdaj je v Nemčiji le malo preobilnih ljudi, vsi hujšajo s pomočjo dietetikov. Torej sem se odločila, da se tudi jaz posvetujem z dietetikom, saj sem čutila, da moji sosedje ne odobravajo mojega telesnega izgleda.

Ko sem dietetičarki zaupala, na kakšne načine sem vse poskusila shujšati v Sloveniji, je izbuljila oči. Povedala mi je zanimivo dejstvo. No … seveda sem vedela, da je najučinkovitejši način za izgubo teže keto dieta. Ta popolnoma omeji vnos ogljikovih hidratov – suha teža ogljikovih hidratov naj ne bi presegla 20 g dnevno. Glavni vir prehrane naj bi predstavljale maščoba in beljakovine. Pri tej strogi dieti se proces hujšanja prične približno 7-10 dni po tem, ko ste pričeli z dieto, ko telo preide v stanje ketoze. Za večino ljudi je to zelo naporna dieta – in če prenehate, se odvečna teža hitro vrne. Nemški znanstveniki so zasnovali izdelek, ki pri telesu vzpostavi stanje ketoze brez omejitev pri prehranjevanju ali napornih vadb. Dejansko prične delovati eno uro po tem, ko ste ga pričeli uporabljati, kar drastično zmanjša čas, potreben za doseganje prvih rezultatov. Izdelek se imenuje Keto Guru Vsebuje različne aktivne snovi, ki sprožijo proces hujšanja.

Zdravnik mi je rekel, naj jemljem Keto Guru 2 tedna in spremljam rezultate. In to sem tudi storila. V dveh tednih sem izgubila 11 kg! Nič posebnega nisem počela – nisem bila na dieti, nisem se postila. Naslednja 2 tedna – še 9 kilogramov. Nato sem naredila premor. Hujšala sem, dokler nisem izgledala tako kot nekoč. Skupaj sem izgubila 28 kilogramov. Brez kakršnega koli truda ali negativnih posledic. Moteče pri tem je le, da ta dieta povzroči povečanje energije v telesu, kar pomeni rahlejši spance in konstantna želja po aktivnosti. To energijo sem želela preusmeriti v akcijo. Zelo mi je bilo namreč težko sedeti pri miru. Zato sem poiskala rešitev – pričela sem hoditi na bazen v bližini mojega doma. Tam sem lahko sprostila svojo energijo in izboljšala zdravje.

Med dietologijo v Sloveniji in v Nemčiji je velika razlika. Če sem iskrena, Slovenijo obožujem, ampak je pa zaskrbljujoče zaostala. Ne vem, ali se bo kdaj karkoli spremenilo na bolje v Sloveniji Pa tako je preprosto, morali bi samo uporabiti enaka načela hujšanja kot drugje v Evropi.

Ne vem …

Ali lahko mi, Slovenci upamo na kakršne koli spremembe? Zakaj preprosto ne kopiramo izkušenj evropskih držav vsaj na področju dietologije?

Ta vprašanja smo zastavili Anuši Subič, vodji nutricionistike pri ljubljanskem oddelku za zdravje, doktorici medicinskih znanosti, vodji oddelka za medicinsko in preventivno nutricionistiko pri nacionalnem znanstvenem inštitutu ‘‘Raziskovalni center za področje nutricionistike, biotehnologije in varne hrane‘‘.

Keto Guru navodila

Slovenka Anuša Subič trdi naslednje: To dejansko ni povsem res. Keto Guru je res izjemno učinkovit kompleks za hujšanje. O tem ni dvoma. To priznavajo vse svetovne skupnosti in z njim številni dejansko shujšajo (več kot 98-% učinkovitost). Vseeno pa se je v Evropi pojavil šele konec 7/07/2019 lanskega leta, torej da, slovenska dietologija caplja za evropsko, vendar je ta razkorak bistveno krajši od 30 let. Ampak, seveda, razlika je očitna. Keto Guru je evropsko zdravilno sredstvo in seveda so ga najprej prejeli evropski in ameriški pacienti. Prav gotovo pa bo prišlo tudi k nam.

– Bi nam lahko vi kot specialistka povedali kaj več o tem izdelku? Kako nam lahko pomaga pri hujšanju?

– Seveda. Kot to navaja tudi avtorica prispevka, Keto Guru vsebuje aktivne snovi, ki blokirajo absorpcijo ogljikovih hidratov in preprečujejo njihovo skladiščenje v podkožnem maščevju. Zahvaljujoč temu delovanju vam prehranskih navad ni treba spreminjati in lahko jeste tako, kot prej. Vseeno pa boste, če boste poleg vključitve sredstva Keto Guru v vašo prehrano, le to nekoliko omejili in dodali nekaj telesne vadbe, dosegli želeni rezultat veliko hitreje.

Sredstvo je pripravljeno v priročni obliki – v šumečih tabletah, ki jih morate jemati enkrat dnevno, med zajtrkom. Tako ne boste obupali in se vrnili na staro težo – Keto Guru vam bo pomagal pričeti izgubljati težo na popolnoma varen način.

Tako Keto Guru resnično pomaga pri hujšanju.

Poleg sinteze irizina ima Keto Guru ima številne druge pozitivne učinke, ki pomagajo pri reševanju težav, povezanih s previsoko telesno težo. Gre za popolnoma uravnotežen kompleks za hujšanje. Navedla bom nekaj njegovih glavnih učinkov:

 • Pripomore k normalizaciji metabolizma
 • Pomaga preprečevati vračanje odvečnih kilogramov
 • Pripomore k odstranjevanju odvečne vode iz telesa
 • Pripomore k čiščenju toksinov in škodljivih snovi iz telesa
 • Znižuje tek
 • Popolnoma odpravi občutek lakote
 • Pripomore k zniževanju podkožnega maščevja
 • Pripomore k normalizaciji delovanja prebavnega trakta in endokrinega sistema
 • Pomaga učvrstiti kožo in odpraviti celulit

Gre pravzaprav za revolucionaren izdelek, v katerega polagamo veliko upanja. Pred le šestimi meseci smo izvedli klinično študijo pri Inštitutu za nutricionistiko (Slovenska akademija za medicinske znanosti, Ljubljana). Skupaj je v raziskavi sodelovalo približno 100 ljudi (80 % žensk in 20 % moških) s previsoko telesno težo. Vsi so jemali Keto Guru en mesec.

Rezultati raziskave:

 • 43 % sodelujočih je izgubilo vsaj 15 kg
 • 52 % sodelujočih je izgubilo 10-15 kg
 • 3 % sodelujočih je izgubilo manj kot 10 kg
 • 2 % sodelujočih – ni izgubilo teže ali je izgubilo manj kot 5 kg v enem mesecu
 • 100 % sodelujočih – brez stranskih učinkov, brez odvisnosti

Kot lahko vidite, je Keto Guru pomagal skoraj vsem!

Impresivno! Ampak ali bo ta pripravek na voljo tudi v slovenskih lekarnah? Kdaj se bo to zgodilo?

– Trenutno izvajamo vrsto meritev, namenjenih uvedbi tega pripravka v standardno prakso boja proti povišani telesni teži. Vse pa je zelo zapleteno zaradi naše zapletene birokracije, zato ne morem z gotovostjo zatrditi, kdaj bo Keto Guru na voljo v lekarnah, oziroma če sploh bo. Lahko rečem le, da najbolj optimistične napovedi kažejo, da se to ne bo zgodilo pred letom 2020.

Keto Guru narocilo, kje kupiti. Keto Guru lekarna – prevara

Vseeno pa imam tudi dobre novice. Vsi lahko naročijo Keto Guru preko spleta na naši uradni spletni strani.

Tukaj je nekaj podrobnosti:

 • Na spletni strani je na voljo poseben obrazec, kamor vnesete vaše ime in telefonsko številko.
 • Po tem vas bo poklical dietetičar, da vam svetuje in da se dogovorita glede naslova za dostavo.
 • Po 5-7 dneh, ki so potrebni za dostavo, se boste na pošto odpravili po paket.
Keto Guru cena

Keto Guru Slovenija

 • vsebuje aminobutirično kislino
 • klinično preizkušeno in znanstveno dokazano delovanje
 • brez povešenih prsi ali kože
 • izdelek je certificiran v eu

Keto Guru je bil izdelan v sodelovanju s pomembnimi kliničnimi centri za nutricionistiko in z uporabo zdravih hranil

Keto Guru narocilo

Že dolgo časa spremljam raziskave o aminobutirični kislini – to je rastlinska snov, ki se običajno uporablja za normalizacijo telesne teže. In končno jim je uspelo dolgo pričakovano odkritje – ustvarili so Keto Guru, ki vsebuje aminobutirično kislino. Na podlagi kliničnih preizkusov je 97 % testiranih oseb uspelo doseči normalno telesno težo z jemanjem tega sredstva 3-4 tedne. Kot specialist priporočam Keto Guru vsem tistim, ki ne želijo slediti dietam ali izvajati naporne telesne vadbe.

Filip Lavrenčič, strokovnjak za nutricionistiko in zdravo prehranjevanje

Kako lahko spremenite vaše telo s Keto Guru v le 28 dneh?

1.-7. dan

Keto Guru prične spreminjati ‘slabe‘ telesne obloge (bele lipide) v ‘dobre‘ rjave lipide, kar vodi v zmanjšanje obsega telesa in teže.

8.-19. dan

Izgubite 5-7 kg. Prične se kazati lepa oblika telesa.

20.-28. dan

Telo je očiščeno in pomlajeno. Izgubite 10 do 14 kg. Doseženi cilj je utrjen.

Zakaj je Keto guru tako učinkovit?

Keto Guru prodaja

Aminobutirčna kislina

Poskrbi za mentalno zmedo in nizko stopnjo koncentracije v začetni fazi ketoze. Pripomore k sproščanju, znižuje nervozo, preprečuje, da bi prehitro zaspali, izboljša dolžino in kakovost spanja.

kaj je Keto Guru

Magnezij

Poskrbi za razdražljivost, nervozo, preprečuje depresijo, ki je pogost spremljevalec keto diet, zmanjšuje glavobole in izboljša koncentracijo.

Keto Guru naročite

L-glutamin

Izboljša produktivnost, zmanjšuje izčrpanost in preprečuje stres, ki ga telesu povzroča dieta.

Keto Guru izkušnje

Vitamini skupine B

Ohranjajo telesno temperaturo, skrbijo za pravilno delovanje prebavnega trakta, znižujejo stopnjo holesterola in izboljšajo plodnost.

Keto Guru ocene

Kalij

Preprečuje razvoj keto gripe, stabilizira krvni tlak in odpravlja mišično izčrpanost.

Doseganje idealne postave je sedaj preprosto!

 • Šumečo tableto raztopite v kozarcu tople vode.
 • To pijte enkrat dnevno, pred zajtrkom.
 • Priporočljivo trajanje terapije: vsaj 30 dni.

Mnenja oseb, ki so dosegle idealno telo s pomočjo sredstva Keto Guru

Keto Guru kje kupiti

Laura Garlinn, 55 let

včasih sem tehtala 80 kg, sedaj jih imam le še 59.

Po 50. letu sem opazila, da imam previsoko telesno težo, moje razpoloženje je bilo na psu in moja koža uničena. Ta leta so resen preizkus za žensko, ki včasih pade v hudo depresijo. Zdravnik mi je priporočil hormonsko terapijo za ženske, ki temelji na fitoestrogenu in mi povedal za aminobutirično kislino v tabletah Keto Guru rekoč, da je to zelo varno sredstvo, ki bo normaliziralo moj metabolizem. No, rezultate sem dočakala veliko prej, kot sem mislila! Ta fitoterapija je popolnoma spremenila moje življenje in popravila moje razpoloženje. Zdaj je vse drugače, počutim se lažja kot takrat, ko sem bila mlada.

Keto Guru forum

Karla Martin, 32 let.

Včasih sem tehtala 73 kg, sedaj jih imam le še 51.

Vedno uporabljam le naravna sredstva in dodatke, ‘kemiji‘ ne zaupam. Na forumu oseb, s katerimi si delimo isto razmišljanje, sem zasledila pogovor o sredstvu Keto Guru in ta znanstveni dosežek se mi zdi izjemno zanimiv. Ko sem dopolnila 30 let, sem se prenehala ukvarjati s športom in se zelo zredila, s tableti Keto Guru pa sem nepričakovano hitro dobila nazaj svojo športno postavo, kar je bilo izjemno darilo za moj 32. rojstni dan. Moj dragi mi je povedal, da ne izgledam več kot 32-letnica, temveč bolj kot 25-letnica. To je moja zmaga!

Keto Guru lekarna

Jaka, 44 let.

včasih sem tehtal 86 kg, sedaj jih imam le še 74.

Če sem iskren, si nisem nikoli mislil, da bo to delovalo. Reči moram, da nisem ravno pristaš naravnih sredstev, vendar pa so me znanstvene utemeljitve prepričale in odločil sem se, da zadevo preizkusim tudi jaz. -12 kg – nikoli v življenju nisem doživel česa podobnega. To je neverjetno sredstvo. Priporočam ga prav vsem.

Vendar se pazite ponaredkov!

Keto Guru namreč pridobiva vedno več privržencev v Evropi, kar pa pomeni, da se je drastično zvišalo tudi število nizkokakovostnih ponaredkov, ki jih ponujajo po nizki ceni. Originalni in certificirani Keto Guru je na voljo le na naši spletni strani. Ne varčujte na vašem zdravju! Zahtevajte Keto Guru, saj ta izdelek certificira njegov uradni dobavitelj!

30 šumečih tablet in vaš rezultat se bo videl navzven! S tabletami Keto Guru boste lahko:

 • Nosili 2-3 konfekcijske številke manjša oblačila
 • Prejeli več pozornosti in komplimentov
 • Naredili nekaj, o čemer ste prej vedno sanjali!

Originalna cena: 48 €

Cena s popustom: 24 €

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 9 =