Hypercaps Slovenija, cena, navodila, ocene – normalen krvni tlak od prve uporabe

By | December 8, 2021

Dolgotrajni rezultati.

Vpliva na vzrok bolezni tako, da tveganje kapi in srčnega napada zmanjša na nič!

 • S pomočjo tiosulfinatov, pridobljenih iz divjega česna, normalizira krvni tlak.
 • Obnavlja tonus in vrača prožnost krvnim žilam že po prvi terapiji
 • Sredstvo je varno za uporabo pri vseh starostih in učinkuje pri prvem, drugem in tretjem stadiju hipertenzije

Preverite svoje zdravstveno stanje!

Trpite za vsaj enim izmed naslednjih simptomov?

 • Glavobol
 • Zvišan srčni utrip
 • Temne pike v vidnem polju (lebdeče)
 • Kronična utrujenost
 • Apatija, razdraženost, zaspanost
 • Edem na obrazu
 • Zamegljen vid
 • Otrpli in hladni prsti
 • Prekomerno potenje
 • Nenadno nihanje krvnega tlaka

To je hipertenzija!

Pomembno! 67% pacientov s hipertenzijo v Sloveniji se sploh ne zaveda, da so bolni.

Zakaj je hipertenzija nevarna?

Posledice visokega krvnega tlaka so nevarnejše od onkoloških bolezni in tuberkuloze skupaj. 89 % hipertenzije se konča s srčnim napadom. V krvnih žilah nastopi tromboza. Tveganje krvavenja v možgane in kapi je visoko.

Kajenje, pitje alkohola, neprimerna prehrana, sedeč življenjski slog, stres in povišan holesterol še dodatno pripomorejo k posledicam. Ljudje s previsoko telesno težo trpijo za visokim krvnim tlakom 3-4-krat pogosteje kot ljudje z normalno telesno težo.

Pomembno!

Hipertenzija hitro napreduje, enemu izmed petih pacientov namreč grozi, da se bo zaključila s smrtjo. Začnite zdravljenje takoj in popolnoma ozdravite.

Hypercaps odstrani 5 osnovnih vzrokov hipertenzije

 • Preobremenjen živčni sistem (stres, nespečnost itd.). Hypercaps vsebuje magnezij in tako ublaži in zmanjša občutek napetosti
 • Holesterol v krvnih žilah. Hypercaps krepi krvne žile in z alicinom, aktivnim tiosulfinatom, pridobljenim iz divjega česna, znižuje holesterol.
 • Varikoze in tromboza. Vitamin E v sredstvu Hypercaps izboljša cirkulacijo v žilah in raztaplja krvne strdke.
 • Povišan nivo sladkorja v krvi. Hypercaps vsebuje laktozni monohidrat in tako nekoliko zniža krvni sladkor
 • Debelost. Dodatne sestavine v sredstvu Hypercaps izboljšajo presnovo in omogočajo normalizacijo telesne teže.

Mnenje strokovnjaka

Potrjujem!

Glavni bojevnik v boju proti hipertenziji je alicinin, ki ga najdemo v divjem česnu (čemažu). Ta se dodaja skoraj vsem sredstvom, ki pripomorejo k boljšemu delovanju srčno-žilnega sistema.

Vendar je ta koncentracija tako majhna, da lahko na rezultate čakate dolga leta.

Največjo količino alicina lahko najdete v kapsulah Hypercaps. Videl sem formulo za to sredstvo in pregledal mnenja neodvisnih strokovnjakov in vplivnih znanstvenikov. Zato ta prehranski nadomestek priporočam vsem pacientom, ki jih tudi opozorim na nevarnosti samozdravljenja pri jemanju sredstev, ki »jih je priporočil prijatelj«, »so jih našli na spletu«, »so jih videli v TV oglasu«.

To je napačno! Proti hipertenziji bi se morali boriti le z varnimi metodami! V te zdravniki verjamejo in te bodo poskrbele, da bo vaša bolezen za vedno izginila.

Henrik Vlahovič, M. D.

Učinkovitost sredstva Hypercaps © so dokazali s kliničnimi preizkusi

Klinični preizkusi so bili izvedene v novomeški bolnišnici v letu 2011.

V kliničnem preizkusu, ki je trajal 25 dni, sta sodelovali dve skupini prostovoljcev.

Prvo so sestavljali moški in ženske med 28. in 80. letom, s hipertenzijo, ki so jemali Hypercaps, drugo pa ljudje v podobnem stanju, ki pa so jemali placebo.

Rezultati raziskave

Placebo

 • Normalizacija arterijskega pritiska 1%
 • Venska tromboza izzveni 0%
 • Aritmija izzveni 2%

Hypercaps ©

 • Venska tromboza izzveni 100%
 • Odpravljanje venske tromboze 90%
 • Aritmija izzveni 99%

Zadovoljni uporabniki sredstva Hypercaps so z nami delili svoja mnenja

Videla sem, da visok krvni tlak vodi do ishemične kapi – srčnega napada – ko sem videla, kako je to doletelo mojo sestro. Zdravniki so ji rešili življenje, vendar si ni nikoli popolnoma opomogla. Ko sem se tudi jaz prvič soočila s to boleznijo, sem že poznala nekaj ukrepov in vedela, da moram seči po rastlinskih pripravkih- Moja zdravnica, izjemno modra ženska, mi je predpisala Hypercaps. Nadvse sem ji hvaležna! Že 4 leta so minila in moja hipertenzija je preteklost. Zdaj sem popolnoma zdrava oseba, ki se nič več ne boji srčnega napada ali kapi. Skrbite za svoje zdravje!

Sara Kolar, 61 let, Ljutomer

Pred nekaj leti sem bila na zdravljenju v Novem mestu. Tam so raziskovali novo sredstvo za zdravljenje hipertenzije. Seveda sem se prestrašila. Kaj pa naj bi storila? Nobeno drugo sredstvo mi ni pomagalo, zato sem se odločila, da ga preizkusim. Na srečo sem bila v skupini, ki je prejela Hypercaps in ne placeba. Že po dveh urah se je moj krvni pritisk zmanjšal na normalno raven. Postopoma sem se pričela počutiti veliko bolje! Izjemno sem vesela, da sem sodelovala pri kliničnem preizkusu. Moj pritisk je zdaj normalen.

Julija Nikolič, 47, Šoštanj

Star sem 51 let. Pred tremi leti so mi v naši bolnišnici diagnosticirali hipertenzijo. Šum na srcu in tako dalje. To sem nekako prenašal, vendar nisem ukrepal. Pred pol leta sem, kot je kazalo, doživel mikro-kap. Seveda sem zagnal paniko, vendar sem jemanje tablet, ki so mi jih predpisali, zavrnil. Na srečo sem naletel na starega prijatelja, ki mi je povedal za Hypercaps. Kot si lahko mislite, zdaj nimam več NOBENIH težav. Moj krvni pritisk je sedaj normalen in zdrav sem kot riba!

Tomaž Molek, 51 let, Cikava

Prednosti kapljic Hypercaps ©

 • Hitra pomoč. V prvih 6 urah po jemanju se bo vaš krvni tlak normaliziral!
 • Sredstvo ne povzroča nenadnega nihanja krvnega tlaka. Uravnava pravilno delovanje srca.
 • Celovito izboljšanje zdravja. Pripomore k odpravljanju angine pectoris, aritmije, nevroze, izboljša spomin, pomaga pri obnavljanju govora in gibanja po kapi.
 • Učinkoviti rezultati brez stranskih učinkov. Rastlinske sestavine so biološko kompatibilne s človeškim telesom in ne povzročajo negativnih reakcij.

Način uporabe: Hypercaps uporaba

Jemljite 1 kapsulo 3-krat dnevno, 1 mesec. Po potrebi terapijo po 14 dneh ponovite

Hypercaps narocilo, prodaja, naročite, kje kupiti

Redna cena: 78 EUR

Znižana cena: 39 EUR

Hypercaps kaj je – leta niso ovira za vaše življenje!

89-letni kardiolog je z nami delil skrivnost svojega dolgega življenja in izvrstnega zdravja!

Dobro znani slovenski kardiolog Mihael Tomčič se je v 70. letu upokojil, čeprav je bil po duši in telesu še vedno mladosten. Zdaj je upokojen je že 19 let in je pravi trn v peti zavodu za pokojninsko zavarovanje! Trenutno je ta akademik star 89 let, počuti pa se kot 60-letnik.

Dr. Tomčič trdi, da je skrivnost dolgega življenja v krvnih žilah. Če so te čiste in zdrave, lahko dosežete 90 in več let in se ob tem počutite popolnoma zdravi. To trditev kardiolog v celoti podpira.

Naš novinar si je uspel priboriti intervju z dr. Tomčičem, ki mu je razložil postopek čiščenja žil, ki podaljšuje življenje.

V 89. letu so mu vladni uradniki podelili posebno priznanje. Fotografija dr. Tomčiča na njegovem delovnem mestu.

– Gospod Tomčič, že dolgo trdite, da so čiste krvne žile osnova zdravja. Zakaj?

– To je preprosto. Delovanje organov in človeškega organizma je odvisno od kakovostnega delovanja krvnega obtoka. Ko kri kroži po telesu, notranjim organom dovaja kisik in hranilne snovi ter zbira ogljikov dioksid in produkte metabolizma.

Kaj pravzaprav pomeni izraz »nečiste krvne žile«‘? Zamislite si cevi, ki so polne rje. Kaj se zgodi? Vodni pritisk se poviša in voda postane slabega okusa. Enako se zgodi s krvnimi žilami. Ko se v njih prične nalagati holesterol ali druge snovi, pritisk naraste (neočiščene krvne žile so glavni vzrok hipertenzije!) , kri se prepoji z nečistočami in cirkulacija postane neenakomerna. To vodi v spremembe v delovanju vseh organov in sistemov telesa. Tudi koža predstavlja svoj sistem.

Človeško telo se stara. Če ste pazljivi in skrbite za čiste žile, imate možnost, da vsaj 20 let preživite brez bolečin v sklepih, vaše telo pa bo odlično delovalo. Z drugimi besedami, čiste krvne žile podaljšujejo vaše zdravje in življenje. In to ni le teorija. To metodo priporočam svojim pacientom, pa tudi sam jo izvajam. Vsi, ki so upoštevali moj nasvet, so preživeli svoje vrstnike.

Tako se v žilah počasi nalagajo nečistoče. Če še nikoli niste očistili vaših žil in imate več kot 40 let, vaše žile vsebujejo številne nečistoče. To lahko vpliva na vaše zdravje, lahko pa se je to že pričelo.

– Kakšne bolezni pa lahko povzročajo »umazane« žile?

– Kot sem že omenil, zaradi tega trpi celo telo. Predvsem pa so prizadeti organi in sistemi, ki so neposredno povezani s krvnim obtokom – in to je, na primer, srčno-žilni sistem.

Nečistoče v krvi lahko povzročijo razvoj naslednjih bolezni:

 • Ateroskleroze. Žile ne delujejo več, kot bi morale: manjše žile so popolnoma zamašene, v glavnih pa se je holesterol nakopičil v velikih količinah.
 • Ishemična srčna bolezen. Ta je posledica pogostega pomanjkanja krvi v koronarnih žilah, do česar privedejo nečistoče, nakopičene v žilah.
 • Kap. Neenakomeren dotok krvi v možgansko tkivo vodi v odmiranje živčnih končičev, kar vodi v izgubo določenih funkcij.
 • Hipertenzija. Nečistoče v krvi lahko povzročijo ožanje lumna in povišanje krvnega tlaka.
 • Varikozne vene. Te se pojavijo v notranjosti telesa, ne le na nogah (kar je za ženske alarmantno). Posledica širjenja žil so tudi hemoroidi.
 • Venozna in arterijska tromboza. Usedline nečistoč v krvnih žilah povzročajo strdke in vodijo v odmiranje žile, kar lahko vodi v odmiranje skupine celic v organizmu. Če se strdek odlušči in prodre v krvni obtok, lahko to privede v blokado žil v srci ter srčni zastoj, kar v 70 % primerov povzroči smrt pacienta.

Te fotografije prikazujejo nevarnost, ki jo usedline krvnih celic predstavljajo za zdravje in ponazarjajo, kako zelo lahko ti pojavi skrajšajo vaše življenje.

Ta situacija pa se samo še poslabšuje. Kardiovaskularne bolezni so odgovorne za 4-krat več smrtnih primerov kot drugi vzroki. Zdravniki se tega zavedajo, saj vedo, da je čiščenje žil potrebno, zaradi neznanega vzroka pa slovenska medicina ta vidik zanika. Večina zdravnikov v primeru hipertenzije predpiše zdravila za nižanje krvnega tlaka. Vseeno pa ta zdravila niso namenjena zdravljenju in imajo le začasen učinek. Poskrbeti je treba za čiščenje krvnih žil. Mimogrede, ta način v ZDA in Evropi ljudje, starejši od 35-40 let, izvajajo že več kot pol stoletja. Vsi tisti pacienti vedo, kako pomembno je skrbeti za čiščenje krvnih žil. Kar naprej se sprašujem, zakaj to ni mogoče tudi v naši državi.

Ali obstajajo kakšni simptomi, ki bi nakazovali, da v naših krvnih žilah zastajajo nečistoče?

– Seveda. Glavni simptomi so:

 • Migrene
 • Pešajoč spomin
 • Kronična utrujenost
 • Nespečnost
 • Težave v spalnici
 • Pešanje vida in sluha
 • Visok krvni pritisk
 • Težave z dihanjem in angina pektoris
 • Bleda koža nog
 • Bolečine v mišicah in sklepih

Ne glede na to, ali imate te simptome ali ne, po 30. letu je potrebno žile čistiti vsaj vsakih 5 let. Tako boste lahko vaše zdravje ohranili v dobrem stanju.

Nečistoče se običajno nalagajo v krvnih žilah, zlasti pri starejših osebah. Za to vam ni treba cel čas posegati po hamburgerjih in cvrtih jedeh. V vaših krvnih celicah se bo določena količina holesterola naložila tudi če pojeste klobaso ali ocvrto jajce, ta pa se bo sčasoma le še povečevala.

Prosimo, povejte nam, kaj je skrivnost čiščenja krvnih žil

– Do nedavnega sem za čiščenje krvi potreboval več mesecev. Zbiral sem zdravilna zelišča, jih iskal na trgu in jih naročal po internetu, da sem si iz njih pripravljal čaje. Zdaj pa mi tega ni treba več početi, saj so moji kolegi poskrbeli za Hypercaps. Ta izdelek pravzaprav uravnava krvni tlak in zdravi hipertenzijo, saj očisti krvne žile. Zato je odlična izbira za želeni namen.

Ob redni uporabi Hypercaps pripomore k čiščenju še tako zamašenih žil v le 1-2 tednih.

Zapomnite si, da te kapsule vsebujejo le naravne sestavine in vitamine in da krvne žile očistijo holesterola, normalizirajo krvni tlak in izboljšajo vaše splošno stanje. Zato so tako koristne.

Številni pacienti me še vedno sprašujejo, kako poteka čiščenje krvnih žil. Zadnje čase jim priporočam le še to sredstvo. Je izjemno učinkovito.

Na spletni strani inštituta za kardiovaskularne bolezni je bila objavljena tudi uradna statistika kliničnih študij. V njih je sodelovalo približno 2.000 pacientov in vsi so opravili terapijo s sredstvom Hypercaps

Rezultati študij:

 • Normalizacija arterijskega krvnega tlaka v 1-2 dneh – 99 % primerov
 • Normalizacija srčnega ritma po koncu terapije – 97 % primerov
 • Celovito čiščenje holesterola iz krvnih žil po terapiji – 99 % pacientov
 • Večja učinkovitost sredstva za zdravljenje kroničnih bolezni – 99 % pacientov
 • Izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja – 100 % pacientov
 • Odsotnost kakršnih koli neželenih reakcij med terapijo – 100 % pacientov

Koliko Hypercaps stane in kje ga lahko naročimo?

– Saj veste, da si upokojenci v Sloveniji ne morejo privoščiti dragih zdravil. Takšnega sredstva torej tudi ne bi mogel priporočiti. Hypercaps ne stane veliko in ravno zdaj poteka akcija – DO 08.12.2021

To je glavni izdelek za zdravljenje arterijske hipertenzije. Rezultat teh prizadevanj pa je ta, da lahko Hypercaps naroči vsak s 50-% popustom.

Več podrobnosti o tem, kako je lahko Hypercaps vaš, skupaj z dostavo, kjerkoli po državi

Če želite naročiti Hypercaps , morate:

 • Izpolniti obrazec na uradni spletni strani
 • Manager vas bo kontaktiral za potrditev naslova za dostavo
 • V 2-4 dneh (pogoji dostave), boste prejeli Hypercaps na vaš domači prag.

Če želite ohraniti čiste žile, vam priporočam, da terapijo ponovite vsako leto oz. vsaki 2 leti. To je zlasti pomembno pri starejših ljudeh. Ta pristop vam bo pomagal krepiti vaše zdravje in preprečevati prehiter pojav znakov staranja. Čiste krvne žile so zagotovilo za zdravje.

Gospod Tomčič, hvala, da ste nam v intervjuju razkrili te pomembne podrobnosti

Gospod Tomčič je, mimogrede, priznal, da rad dela v vrtu in pomaga svojim otrokom, ki so že upokojeni. Tudi njegova žena je visoke starosti, stara je 87 let. Oba sta uporabljala terapije za čiščenje žil. Ta profesor verjame, da je to edina stvar, ki ju ohranja pri življenju.

Hypercaps izkušnje, mnenja, forum

Marija Lenart

Hvala vam! Članek je zelo zanimiv. Hypercaps je že v moji omarici z zdravili.

Ronald Ljubno

Jaz sem Hypercaps že kupil in preizkusil. Za visokim krvnim tlakom trpim že 7 let. Ne morem se spomniti, kdaj sem nazadnje imel normalen krvni tlak. Zdravnik mi je priporočil, da si moram očistiti krvne žile. Po enem mesecu terapije s sredstvom Hypercaps se je moj krvni tlak normaliziral! Že 2 meseca nimam visokega pritiska. Zdaj živim popolnoma drugačno življenje. Počutim se tisočkrat bolje. To odlično sredstvo priporočam vsakomur, s tem popustom pa vam ga skoraj podarjajo.

Aleks Slovenske Konjice

Tudi jaz sem uporabljal Hypercaps, približno en mesec. Počutim se bolj zdravega in močnejšega. Pa tudi mlajšega.

Jelena Strunjan

Hvala! Tudi jaz sem tudi naročila. Všeč mi je tudi to, da ga pošljejo neposredno na pošto.

Jasmina Otočec

Moj paket je prišel včeraj. Vse je v redu. Čiščenje bom opravila skupaj z možem. Pri nedavnih preiskavah se je izkazalo, da so žile zamašene s holesterolom.

Ana Ljubno

Pred enim mesecem sem začela terapijo s Hypercaps. Občasno imam povišan krvni tlak in nepravilen srčni ritem. Zdaj to sredstvo uporabljam že 2 tedna. Moj krvni pritisk se je zmanjšal na normalno raven. Počutim se popolnoma zdravo.

Luka Ni Navedeno

Star sem 61 let. S čiščenjem žil sem pričel pred 5 leti. To mi pomaga ohranjati zdravje in me krepi. Nimam nobene bolezni, številni izmed mojih prijateljev pa so že umrli. Še vedno imam tudi intimna razmerja, se opravičujem, če sem preveč iskren. Absolutno je treba poskrbeti za čiščenje krvnih žil!

Elizabeta Bled

S tem izdelkom sem si zdravila visok krvni tlak. Za tem sem trpela dolga leta. Sčasoma sem dobila še sladkorno bolezen in težave z ledvicami. Oslabel mi je spomin, pa tudi vid. Veliko terapij sem preizkusila, a brez učinka. Odločila sem se, da preizkusim Hypercaps. Tokrat bilo prvič, da sem zadeve naročila preko interneta. Izkazalo se je, da je to popolnoma enostavno.

Katja Bovec

Hvala vam! Gledala sem TV oddajo o tem sredstvu. Vsi zdravniki so ga priporočali. Rekli so, da mora čiščenje žil izvajati prav vsak.

Lenart

Ta izdelek je zelo učinkovit! Potrjujem! Dolga leta je bil moj krvni pritisk 140/90. Po terapiji se je moj krvni pritisk zmanjšal na 125/80. Počutje pa je izvrstno!

Janja Cikava

Prebrala vsem vse, kar obstaja o Hypercaps na spletni strani. Presenetljivo in impresivno!

Nikolaj Jurklošter

Uspel sem izkoristiti to ponudbo! Hvala vam!

Marko Velenje

Tudi jaz sem to s prekinitvami uporabljal približno en mesec. Počutim se bolje. Poln sem moči in energije in okrepil sem si imunski sistem. Počutim se 10 let mlajši. Star sem 72 let.

Patricija Puconci

Pred dvema mesecema sem tudi jaz opravila terapijo s sredstvom Hypercaps. Ko sem imela zamašene žile, sem bila vedno zelo utrujena, zdaj pa sem polna energije. In čez dan naredim veliko več stvari. Imela sem hude glavobole, zdaj pa o njih ni niti sledu. Tudi spim veliko bolje. Vseeno sem naročila še nekaj dodatnih paketov. Hvala vam!

Normalen krvni tlak od prve uporabe

Dolgotrajni rezultati.

Vpliva na vzrok bolezni tako, da tveganje kapi in srčnega napada zmanjša na nič!

 • S pomočjo tiosulfinatov, pridobljenih iz divjega česna, normalizira krvni tlak.
 • Obnavlja tonus in vrača prožnost krvnim žilam že po prvi terapiji
 • Sredstvo je varno za uporabo pri vseh starostih in učinkuje pri prvem, drugem in tretjem stadiju hipertenzije

Redna cena: 78 EUR

Znižana cena: 39 EUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × four =