HeartTonic/HeartTonus Slovenija kaj je, cena, narocilo: normalen krvni tlak že po prvi uporabi. Dolgoročen učinek

By | July 24, 2019

Tabl of Content

Kaj je HeartTonic/HeartTonus proti pritisku

Deluje na vzrok bolezni in zmanjša tveganje za kap ali infarkt na nič!

 • Normalizira krvni tlak v prvih 6 urah s pomočjo bioflavonoidov
 • Vrača tonus in prožnost krvnih žil že po 1 ciklu terapij
 • Varen za vse starosti Učinkovit pri 1, 2 in 3 stopnji hipertenzije

Prepričajte se sami! Trpite za vsaj enim izmed naslednjih simptomov?

HeartTonic/HeartTonus proti pritisku
 • Glavobol
 • Povišan krvni utrip
 • Črne pike pred očmi
 • Kronična utrujenost
 • Apatija, razdražljivost, izčrpanost
 • Obrazni edem
 • Zamegljen vid
 • Otrpli in hladni prsti
 • Hiperhidroza
 • Občasno povišanje krvnega tlaka

To je hipertenzija!

Pomembno! 67% pacientom s hipertenzijo v se še sanja ne, da so bolni.

Zakaj je hipertenzija nevarna?

Posledice visokega krvnega tlaka so nevarnejše od onkoloških bolezni in tuberkuloze skupaj. 89% primerov hipertenzije se konča z infarktom. V krvnih žilah se razvije tromboza. Tveganje možganskih krvavitev in kapi se poviša.

Kajenje, pitje alkohola, neprimerna prehrana, sedeč življenjski slog, stres in visok nivo holesterola to tveganje še povišajo. Ljudje s previsoko telesno težo trpijo za visokim krvnim tlakom 3-4 krat pogosteje kot ljudje z normalno telesno težo.

Pomembno!

Hipertenzija hitro napreduje, enemu izmed petih pacientov namreč grozi, da se bo zaključila s smrtjo. Začnite z zdravljenjem že sedaj in popolnoma ozdravite.

Preboj v znanstvenih raziskavah

Znanstveniki iz nacionalnega flebološkega centra so potrebovali 8 let, da so zasnovali ta terapevtski nadomestek, ki je namenjen profilaksi. Za to odkritje so bili nominirani za mednarodno nagrado Gairdner Foundation International Award. Večstopenjsko preverjanje je dokazalo učinkovitost nadomestka, katero zagotavljajo strokovnjaki z vsemi zahtevanimi licencami, certifikati kakovosti in podporo vlade.

HeartTonic/HeartTonus pripomore k odpravljanju 5 glavnih vzrokov hipertenzije

Preobremenjen živčni sistem (stres, nespečnost itd.)

HeartTonic/HeartTonus zmanjša anksioznost, saj vsebuje korenino baldrijana in deljenolistne srčnice.

Toksini v krvnih žilah

HeartTonic/HeartTonus izboljša delovanje srca in pripomore k odstranjevanju odpadlih snovi iz žil s pomočjo bioflavonoidov, ki jih pridobi iz zelene kave in gloga.

Varikoze in tromboza

HeartTonic/HeartTonus izboljša cirkulacijo žilnega sistema, pripomore k razpadanju strdkov in krepi žilne stene, saj vsebuje koncentrirane cvetove hmelja (Humulus lupulus)

Povišan nivo sladkorja v krvi

HeartTonic/HeartTonus zmanjšuje količino sladkorja v krvi ter pripomore k preprečevanju diabetesa zahvaljujoč izvlečkom dobre misli in preslice.

Previsoka telesna teža

HeartTonic/HeartTonus spodbuja hujšanje, pospeši metabolizem in delovanje ledvic zahvaljujoč izvlečku melise.

Mnenje strokovnjaka

HeartTonic/HeartTonus v Sloveniji

Potrjujem!

Glavno orožje v boju proti hipertenziji so bioflavonoidi. Najdemo jih le v zelenem čaju in glogu. Vsebuje jih večina sredstev proti hipertenziji.

Ampak! Njihova koncentracija je v večini izdelkov zanemarljiva!

Poleg tega morate na učinek včasih čakati več let. Zagotovo vem, da je edino sredstvo, ki vsebuje visoko količino bioflavonoiodov HeartTonic/HeartTonus. Njegovo sestavo sem že videl, prav tako pa mnenja neodvisnih strokovnjakov in uglednih ljudi. Dodatek priporočam tudi pacientom, katere odslovim, če začnejo s samozdravljenjem in pričnejo jemati nekaj ‘‘po nasvetu prijatelja‘‘ ali ‘‘kar so prebrali na internetu‘‘ oziroma ‘‘videli po TV-ju‘‘.

To je napačno! Proti hipertenziji bi se morali boriti le z varnimi metodami! Tistimi, katerim zaupajo zdravniki in ki bodo poskrbele, da bo vaša bolezen za vedno izginila.

Robert Jermaniš

Zdravnik višje kategorije, Ph.D. v medicini

 

Učinkovitost sredstva HeartTonic/HeartTonus © za hipertenzijo je bila dokazana s kliničnimi preizkusi

Klinična odobritev je bila izvedena v bolnišnici v letu 2011.

Dve skupini prostovoljcev sta sodelovali v kliničnem preizkusu, ki je trajal 25 dni.

1. skupina – moški in ženske med 28. in 80. letom starosti, s težavami s hipertenzijo, ki so jemali HeartTonic/HeartTonus 2. skupina – moški in ženske s podobnimi težavami, ki so jemali placebo.

Rezultati raziskave

HeartTonic/HeartTonus v Ljubljani

Odzivi ljudi, ki so navdušeni nad učinkom HeartTonic/HeartTonus ©. HeartTonic/HeartTonus ocene, izkušnje, mnenja, forum v Sloveniji, v Ljubljani

HeartTonic/HeartTonus slovenija

Videla sem, da lahko znižan AP vodi v ishemično kap – možganski infarkt, ko sem to videla pri svoji starejši sesti. Zdravniki so rešili njeno življenje, vendar si ni popolnoma opomogla. Ko sem se tudi jaz prvič soočila s to boleznijo, sem že poznala nekaj ukrepov in vedela, da moram poseči po rastlinskih, zeliščnih sredstvih. Moja zdravnica, izjemno modra ženska, mi je predpisala HeartTonic/HeartTonus. Zelo sem jih hvaležna. Že 4 leta so minila in nič več nimam hipertenzije. Sem popolnoma zdrava oseba, ki se ne boji infarkta niti kapi. Skrbite za svoje zdravje!

Doroteja Horoš, 61, Ljutomer

HeartTonic/HeartTonus navodila

Pred nekaj leti sem bila na zdravljenju v bolnišnici. Tam so izvajali raziskavo o hipertenziji. Seveda sem se bala. Kaj pa naj bi storila? Ni bilo druge rešitve, torej sem se odločila, da ga preizkusim tudi jaz. K sreči sem bila v tisti skupini, ki je jemala HeartTonic/HeartTonus, ne pa placebo. Čez dve uri se je moj krvni tlak normaliziral. Postopoma sem se pričela počutiti veliko bolje! Zelo sem vesela, da sem se takrat udeležila preizkušanja zdravila. Moj AP je zdaj vedno v normalnih mejah.

Lilijana Skrbinšek, 47, Moravče

HeartTonic/HeartTonus prevara

Star sem 51 let. Pred 3 leti so mi na naši kliniki diagnosticirali hipertenzijo. Srčni šum in tako dalje. To sem prenašal, vendar nisem ukrepal. Pred 6 meseci me je, če sodim po vseh znakih, zadela mikrokap. Nato sem seveda zagnal paniko, vendar sem jemanje tablet, ki so mi jih takoj predpisali, zavrnil. Kemija je škodljiva, to že vsi vemo. Ampak niti sanjalo se mi ni, kaj bi lahko storil. Na srečo sem naletel na starega prijatelja, ki mi je povedal za HeartTonic/HeartTonus in me navdušil. Kot ste morda že ugotovili, me zdaj prav NIČ ne muči. Moj pritisk je normalen in zdrav sem kot riba!

Alojz Tumej, 51, Zagorje

Koristi sredstva © HeartTonic/HeartTonus

Hitra pomoč.

Že v prvih 6 urah od zaužitja se bo vaš tlak normaliziral!

Ne povzroča nenadnih nihanj tlaka.

Uravna pravilno delovanje srca.

Celovito izboljšanje počutja.

Pripomore k odpravljanju angine pectoris, aritmije, nevroze, izboljša spomin, pomaga pri izgubi govora in gibanja po kapi.

Učinkovit rezultat brez stranskih učinkov.

Žive rastlinske celice se popolnoma ujemajo s celicami človeškega telesa.

Način uporabe: HeartTonic/HeartTonus navodila, uporaba

Zmešajte pol čajne žličke sredstva HeartTonic/HeartTonus z žličko medu in to mešanico raztopite v kozarcu vode. To jemljite 4-krat dnevno, 30 minut po obroku.

Za najboljši učinek vam priporočamo, da sredstvo uživate 3 mesece.

Podrobne informacije so na voljo v sami embalaži.

HeartTonic/HeartTonus Slovenija – cena, narocilo, prodaja

78 €

39 €

Leta niso ovira za vaše življenje! 109-letni kardiolog je z nami delil skrivnost svojega dolgega življenja in izvrstnega zdravja

Ugledni slovenski kardiolog Mihael Tomčič, se je upokojil pri starosti 70 let, čeprav je bil po duši in telesu še vedno mladosten. Že 39 let je upokojen in ustanove socialnega zavarovanja ga sovražijo! Zdaj je ta strokovnjak star 109 let, počuti pa se, kot bi jih imel 60.

Dr. Tomčič trdi, da se skrivnost dolgega življenja skriva v krvnih žilah. Če so te čiste in zdrave, lahko dosežete 120 in več let in se ob tem počutite popolnoma zdrave. Kardiolog v celoti potrjuje to svojo izjavo.

Našemu novinarju je uspelo intervjuvati dr. Tomčiča, ki je v pogovoru razložil svoj način čiščenja krvnih žil, ki podaljšuje življenje.

HeartTonic/HeartTonus cena

Za 109. rojstni dan so mu čestitale tudi zelo slavne osebe. Slika dr. Tomčiča na njegovem delovnem mestu.

– G. Tomčič, velikokrat ste že poudarili, da so čiste krvne žile osnova zdravja. Zakaj?

– To je preprosto. Delovanje organov in človeškega organizma je odvisno od kakovostnega delovanja krvnega obtoka. Ko kri kroži po telesu, notranjim organom dovaja kisik in hranilne snovi ter zbira ogljikov dioksid in produkte metabolizma. V otroštvu, adolescenci in mladosti se več gibljemo, žilne stene so kot nove, prožne, čiste – in takrat so organi najbolj prehranjeni. S starostjo se gibljemo vedno manj, naše žile pa se pričnejo mašiti. To je posledica številnih dejavnikov, ki niso vsi posledica življenjskega sloga (kot npr. kajenja, nezdravega prehranjevanja, onesnaženega okolja, sedečega življenjskega sloga), temveč so tudi naravni (kopičenje maščob, proces, ki poteka v vsakem telesu).

Kaj pravzaprav pomeni izraz ‘nečiste krvne žile‘? Zamislite si cevi, ki so polne rje. Kaj se v tem primeru zgodi? Vodni pritisk se poviša in voda postane slabega okusa. Enako se zgodi s krvnimi žilami. Ko se v njih prične nalagati holesterol ali druge snovi, se pritisk poveča ( nečiste žile so glavni vzrok hipertenzije!), kri se prepoji z nečistočami in cirkulacija krvi postane neenakomerna. To vodi v spremembe v delovanju vseh organov in sistemov telesa. Tudi koža predstavlja svoj sistem.

Človeško telo se stara. Če ste pazljivi in skrbite za čiste žile, imate možnost, da vsaj 20 let preživite brez bolečin v sklepih, vaše telo pa bo odlično delovalo. Z drugimi besedami, čiste krvne žile podaljšujejo vaše zdravje in življenje. In to ni le teorija. To metodo priporočam mojim pacientom, pa tudi sam jo izvajam. Vsi, ki so upoštevali moj nasvet, so prehiteli svoje vrstnike.

HeartTonic/HeartTonus narocilo

Tako se pričnejo nečistoče postopoma nalagati v žilah. Če še nikoli niste očistili vaših žil in imate več kot 40 let, te vsebujejo številne nečistoče. To lahko vpliva na vaše zdravje, lahko pa da se je ta proces že začel.

– Kakšne bolezni lahko povzročajo ‘umazane‘ žile?

– Kot sem že omenil, zaradi tega trpi celo telo. Predvsem pa so prizadeti organi in sistemi, ki so neposredno povezani s krvnim obtokom – in to je srčno-žilni sistem.

Nečistoče iz krvi lahko povzročijo razvoj naslednjih bolezni:

 • Ateroskleroza. Žile ne delujejo več, kot bi morale: manjše žile so popolnoma zamašene, v glavnih pa se je holesterol nakopičil v velikih količinah.
 • Ishemična srčna bolezen. To povzroča redno pomanjkanje krvi v koronarnih žilah, kar pa je posledica prav nečistoč v žilah.
 • Kap. Neenakomeren dotok krvi v možgansko tkivo vodi v odmiranje živčnih končičev, kar vodi v izgubo določenih funkcij.
 • Hipertenzija. Nečistoče iz krvi lahko povzročijo ožanje lumna in povišanje krvnega tlaka.
 • Varikozne vene. Pojavijo se v notranjosti telesa, ne le na nogah (kar je za ženske alarmantno). Posledica širjenja žil so tudi hemoroidi.
 • Venozna in arterijska tromboza. Usedline nečistoč v krvnih žilah povzročajo strdke in vodijo v odmiranje žile, kar lahko vodi v odmiranje skupine celic v organizmu. Če se strdek odlušči in prodre v krvni obtok, lahko to privede v blokado žil v srci ter srčni zastoj, kar v 70 % primerov povzroči smrt pacienta.

Ta situacija pa se samo širi. Kardiovaskularne bolezni so odgovorne za 4-krat več smrtnih primerov kot drugi vzroki. Zdravniki se tega zavedajo, saj vedo, da je čiščenje žil potrebno, zaradi neznanega vzroka pa slovenska medicina ta vidik zanika. Večina zdravnikov predpiše zdravilna sredstva za nižanje krvnega tlaka v primeru hipertenzije. Vseeno pa ta zdravila niso namenjena zdravljenju in imajo le začasen učinek. Poskrbeti je treba za čiščenje krvnih žil. Mimogrede, ta način v ZDA in Evropi ljudje, starejši od 35-40 let, izvajajo že več kot pol stoletja. Vsi tisti pacienti vedo, kako pomembno je skrbeti za čiščenje krvnih žil. Kar naprej se sprašujem, zakaj to ni mogoče tudi v naši državi.

– Ali obstajajo kakšni simptomi, ki bi nakazovali, da v naših krvnih žilah zastajajo nečistoče?

– Seveda. Glavni simptomi so:

 • Migrene
 • Pešanje spomina
 • Kronična utrujenost
 • Nespečnost
 • Težave v spolnosti
 • Pešanje vida in sluha
 • Visok krvni pritisk
 • Težave z dihanjem in angina pektoris
 • Bleda barva kože nog
 • Bolečina v mišicah in sklepih

Ne glede na to, ali imate te simptome ali ne, po 30. letu je potrebno žile čistiti vsaj vsakih 5 let. Tako boste lahko vaše zdravje ohranili v dobrem stanju.

Nečistoče se običajno nalagajo v krvnih žilah, zlasti pri starejših osebah. Za to ni potrebno, da se vsak dan prehranjujete s hamburgerji in pomfrijem. V vaših krvnih celicah se bo določena količina holesterola naložila tudi če pojeste klobaso ali ocvrto jajce, ta pa se bo sčasoma le še povečevala.

– Prosimo, povejte nam, kaj je skrivnost čiščenja krvnih žil.

– Do nedavnega mi je proces čiščenja žil vzel nekaj mesecev. Zbiral sem zdravilna zelišča, jih iskal na trgu in jih naročal po internetu, da sem iz njih pripravljal čaje. Zdaj mi tega ni treba več početi, saj so moji kolegi iz inštituta za kardiovaskularne bolezni izumili učinkovito in cenovno ugodno zdravilno sredstvo za čiščenje žil – “HeartTonic/HeartTonus“. Ta izdelek dejansko uravna krvni pritisk in pripomore k zdravljenju hipertenzije, saj očisti žile. Zato je odlična izbira za želeni namen.

Omenim sem že, da to sredstvo ne vsebuje kemičnih snovi, le koncentrirane izvlečke zdravilnih rastlin, ki delujejo tako, da očistijo krvne celice. Zato tudi tako blagodejno deluje na človeško telo.

Številni pacienti me še vedno sprašujejo za nasvete glede čiščenja krvnih žil. Zadnje čase jim priporočam le ta izdelek. Izjemno je učinkovit.

Na spletni strani inštituta za kardiovaskularne bolezni je bila objavljena tudi uradna statistika kliničnih študij. Približno 2 tisoč pacientov se je udeležilo te študije in prav pri vseh se je izvajala terapija s sredstvom “HeartTonic/HeartTonus”.

Rezultati študij:

 • Normalizacija arterijskega krvnega tlaka v 1-2 dneh od pričetka jemanja zdravilnega sredstva – 99 % primerov
 • Normalizacija srčnega ritma po koncu terapije – 97 %
 • Celovito čiščenje holesterola iz krvnih žil po terapiji – 99 % pacientov
 • Povišanje učinkovitosti zdravljenja kroničnih bolezni – 99 % pacientov
 • Izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja – 100 % pacientov
 • Odsotnost kakršnih koli neželenih reakcij med terapijo – 100 % pacientov

Kje kupiti HeartTonic/HeartTonus, naročite. HeartTonic/HeartTonus lekarna – prevara

– Koliko “HeartTonic/HeartTonus” stane in kje ga lahko naročim?

– Saj veste, da si s to pokojnino ne moremo privoščiti dragih zdravil. Takšnega sredstva torej ne bi mogel priporočiti. “HeartTonic/HeartTonus” ne stane veliko in ravno zdaj poteka akcija

To je glavno zdravilno sredstvo, ki ga družba lahko ponudi v boju proti arterijski hipertenziji. Rezultat teh prizadevanj pa je ta, da lahko ‘”HeartTonic/HeartTonus” vsak naroči 50-% popustom

Več podrobnosti o tem, kako je lahko “HeartTonic/HeartTonus” vaš skupaj z dostavo kjerkoli po državi

Za naročilo sredstva “HeartTonic/HeartTonus” morate:

 • Izpolniti obrazec na uradni spletni strani.
 • Upravitelj vas bo kontaktiral za potrditev naslova za dostavo.
 • Čez 4-7 dni (dobavni rok) boste “HeartTonic/HeartTonus” prejeli na vaš poštni urad.

Če želite ohraniti čiste žile, vam priporočam, da terapijo ponovite vsako leto oz. vsaki 2 leti. To je zlasti pomembno pri starejših ljudeh. Ta pristop vam bo pomagal krepiti vaše zdravje in preprečevati prehiter pojav znakov staranja. Čiste krvne žile so zagotovilo za zdravje.

– Gospod Tomčič, hvala, da ste nam v intervjuju razkrili te pomembne podrobnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + seven =