Dickuprio Slovenija uporaba, cena, kje kupiti: za izboljšano potenco kar preko kože!

By | May 14, 2019

Kaj je obliži Dickuprio za moško spolno moč

 • Trda in dolgotrajna erekcija
 • Intenzivnejše vzburjenje
 • Izboljšanje splošnega počutja
 • Nova tehnika s pomočjo zdravilnih snovi

Brez testosterone – ne morete izboljšati svoje potence!

obliži dickuprio

Testosteron biološko deluje na semenske cevke, s čimer spodbuja sintetiziranje sperme. Poleg tega vpliva na hipotalamus – predel možganov, odgovoren za užitke. Nadzira vzburjenje in erekcijo, vendar slednje ni možno brez testosterona. Potenca se tako slabša, libido izginja.

Z jemanjem rastlinskih testosteronskih obližev Dickuprio se začne potenca izboljševati že po prvi uporabi obližev, saj le-ti poskrbijo za takojšnjo stabilizacijo ravni testosterona! Poleg tega pa obliži splošno ugodno vplivajo na moško telo.

Zadostne ravni testosterona morajo biti sintetizirane pri vsakem moškem.

Nekateri življenjski slogi (nezdravo prehranjevanje in pomanjkanje telesne aktivnosti) pa vodijo v izredno nizke ravni nastajanja testosterona, ki povzroča:

 • moški izgubljajo na možatem videzu
 • moški v postelji več niso pravi »mačoti«
 • v očeh žensk postajajo čedalje bolj neprivlačni

Nastajanje testosterona se s starostjo niža – za 2 % letno po 25. letu starosti

dickuprio cena slovenija

Posledično se nastajanje testosterona pri 50. letu starosti povsem zaustavi, s tem pa se zaustavi tudi delovanje spolnih organov in prične hitro staranje.

Staranje pa lahko upočasnite!

Rastlinski obliži Dickuprio.

Obliži Dickuprio so rastlinske sestave in tako edini, s katerimi si lahko naravno povečate ravni testosterona – brez potrebe po potencialno nevarnih tabletah ali injekcijah.

Zahvaljujoč inovativni transdermalni tehnologiji testosteron preko obližev vstopi neposredno v krvni obtok (ne v trebuh in jetra, kjer lahko 78 % prejetega testosterona razpade in tako propade). Obliži so 100% naravnega izvora – naravnih proizvajalcev glavnega moškega hormona. Zato so obliži Dickuprio tako učinkovitejši in varnejši v primerjavi z drugimi metodami vnašanja testosterona.

Obliž preprosto uporabite enkrat na dan!

dickuprio slovenija

Transdermalni obliži Dickuprio so narejeni iz fito gela na osnovi alkoholne raztopine, ki vsebuje zdravilne rastline in lahko prebavljiv testosteron. Testosteron se postopoma raztopi in vstopi v krvni obtok.

Delovanje se začne v 5 minutah. En obliž stabilizira ravni testosterona v moškem telesu 24 ur po prvi uporabi.

Poskusite vsaj z enim obližem in izkusite vse koristi zdrave ravni testosterona v vašem telesu.

Obliži Dickuprio so priljubljeni po vsem svetu!

 • Obliž ne bo odpadel tudi ob intenzivni vadbi ali drugi telesni aktivnosti
 • Obliž lahko uporabljate tudi v vodi
 • 1 obliž deluje 24 ur
 • Uporaba je varna in neboleča
 • Hitra nasičenost telesa s testosteronom
 • Sprostitev testosterona je identična naravni
 • Terapija sproži lastno proizvajanje testosterona v telesu
 • V celoti certificiran izdelek
 • Najboljši prodajalec v ZDA in Evropi

– Priporočila vodilnih urologov in strokovnjakov na področju zdravja moških

Kdaj naj bi uporabljali testosteronske obliže?

 • Slaba potenca
 • Zmanjšani užitki med spolnim odnosom
 • Zmanjšan libido
 • Prezgodnji izliv
 • Prekomerna telesna teža
 • Slaba kakovost sperme
 • Majhen penis
 • Otožnost
 • Po dopolnjenem 40. letu starosti
 • Ukvarjanje s športom in krepitev mišic

Kaj strokovnjaki pravijo o testosteronskih obližih?

dickuprio navodila

Obliži pomagajo 100 izmed 100 pacientov!

»Visoke ravni testosterona so tiste, ki razločujejo močne in šibke moške. Če želite biti čim dlje zdravi, mladi in spolno aktivni, priporočam uporabo zeliščnih testosteronskih obližev Dickuprio. Ti obliži so najvarnejša in najzanesljivejša izbira za stabiliziranje ravni testosterona v vašem telesu. Učinek obližev bo opazen že v 10-15 minutah po prvi uporabi obliža. Zagotavljam vam, da vas ne bodo pustili na cedilu. Poleg tega pa obliži ne učinkujejo le na spolno moč in slo, temveč tudi na splošno dobro počutje.

Pred kratkim sem začel te obliže priporočati vsem svojim pacientom in njihovi odzivi so zelo pozitivni. Obliži pomagajo 100 izmed 100 pacientov! Na trgu ne obstaja nobeno sredstvo za izboljšanje potence in seksualno vzburjenje, ki bi pokazal podobne rezultate kot obliži Dickuprio.

Zato je izdelek tako popularen po vsem svetu.«

Neverjetni rezultati kliničnih preskušanj

1000 moških starih med 30 in 70, ki so se soočali s težavami v spolnem življenju, je sodelovalo v raziskavi

100 % moških, ki so sodelovali v raziskavi, je opazilo Povečane ravni testosterona oz.vzpostavitev normalnih ravni testosterona (takoj po nanosu obliža)

94 % moških Povečana proizvodnja testosterona v telesu (če obliži uporabljani za namene zdravljenja)

97% moških Izboljšan libido in potenca

95% moških Več užitka pri seksu, izboljšana vzdržljivost

99% moških Izboljšan metabolizem in imunski sistem

100% moških Brez stranskih učinkov ali povzročanja odvisnosti

Preprosta uporaba obližev za hitrejše rezultate. Dickuprio navodila, uporaba

dickuprio prevara

Kako delujemo? Dickuprio naročite – cena Slovenija, prodaja, kje kupiti, narocilo. Dickuprio lekarna – prevara

 • Naročilo oddate na spletni strani
 • Po oddanem naročilu vas bo kontaktiral naš prodajni operater, s katerim preverite podatke
 • Dostava po celotni državi
 • Paket plačate na pošti po povzetju

48 24 €

Evropski medicinski strokovnjaki premagali vnetje prostate. Zdaj lahko to bolezen odpravite v enem dnevu! Dickuprio za moške – ocene, forum

Živjo! Moje ime je Sabina. Z vami bi rada delila metodo zdravljenja spolne šibkosti pri moških. V nadaljevanju predstavljena metoda je univerzalna, in tako primerna za večino pripadnikov močnejšega spola.

dickuprio narocilo

Časopisna agencija

Vnetje prostate oz. prostatitis je ena izmed najnevarnejših bolezni. Z različnimi stopnjami prizadene 87 % moških. Prejšnji torek je Edvard Oblak, podpredsednik mednarodnega združenja urologije, zatrdil, da jim je uspel preboj na področju zdravljenja prostatitisa.

Zdravljenje, ki je v Evropi na voljo že tri leta, je bilo podvrženo kliničnim preskušanjem in ocenjevanju, s čimer so preverjali učinkovitost zdravljenja pri prostatopatiji. Glede na raziskave en celoten tretma pripomore k zdravljenju prostatitisa in benigne hiperplazije prostate. Simptomi prostatitisa (kot so težave pri uriniranju, pekoč občutek, bolečine, oslabljena spolna moč) so lahko razkriti rekordno hitro – v le 1 dnevu.

Več podrobnosti o tem inovativnem zdravljenju lahko preberete v našem prispevku.

Prostatitis – je ena izmed najpogostejših bolezni pripadnikov moškega spola, diagnosticirana pri kar 87% moških med 30. in 60.letom starosti . Pri nekaterih se bolezen še manifestira, medtem ko je pri drugih razvita že kronična oblika bolezni. Vendar pa je, kot trdijo znanstveniki, bolezen vse pogostejša: število obolelih moških se zvišuje iz leta v leto. Glavne razloge gre iskati v pretežno sedečem življenjskem slogu, pomanjkanju telesne dejavnosti, neprestani izpostavljenosti stresu, nezdravih navadah in številnih drugih dejavnikih.

Prostatopatija je zelo nevarna za moške, saj predstavlja poglavitni razlog poslabšane spolne potence (v 96 primerih), nastanka ledvičnih kamnov (slednji povzročajo težave pri uriniranju, zaradi česar se ledvični kamni hitreje večajo), benigne hiperplazije prostate in raka prostate (te bolezni so zelo nevarne in se pojavijo pri 93 % moških z neozdravljenim prostatitisom, kar lahko vodi tudi v smrt).

Slabosti klasične metode zdravljenja prostatitisa

Tradicionalna metoda zdravljenja prostatitisa vključuje antibiotike in rektalno masažo. Rektalna masaža je postopek, ki ga večina moških ne mara (zato veliko moških odlaša z obiskom zdravnika in se zateče k samozdravljenju ali pa bolezen preprosto ignorira).

Rektalna masaža je masaža prostate preko anusa bodisi s prsti bodisi s posebno napravo za masiranje prostate. S pomočjo masaže se odpravijo povzročitelji okužb, ki se nahajajo v prostati, za popolno odpravo povzročiteljev okužb pa so potrebni tudi antibiotiki.

dickuprio prodaja

Glavne pomanjkljivosti klasične metode:

 • Nizka učinkovitost (v 91 % primerov se prostatitis ponovno pojavi v 2-3 mesecih)
 • Trajanje – zdravljenje z antibiotiki, masaža in krepilno zdravljenje skupaj trajajo vsaj 60 dni (2 meseca)
 • Visoka cena – odvisno od zdravil, cene zdravljenj se gibljejo med 240 in 480 evri.
 • Neprijetnost metode – bolnik mora opraviti številna testiranja, pogosto obiskovati zdravnika in prestajati rektalno masažo.

Tako le malo moških poišče zdravniško pomoč, mnogi pa šele takrat, ko se razvije akutni prostatitis in simptomi postanejo nevzdržni. Poleg tega pa se jih mnogo premalo zaveda, da je prostatitis le korak stran od benigne hiperplazije prostate in raka prostate.

Leta 2015 so evropski znanstveniki odkrili inovativno metodo zdravljenja prostatitisa: povečanje ravni testosterona v krvi.

Zdravljenje prostatitisa s pomočjo testosterona

dickuprio cena

Raziskava je pokazala, da so imeli vsi moški s prostatitisom (100 %) nizke ravni testosterona v krvi. znanstveniki trdijo, da upad ravni glavnega moškega hormona v krvi žlezam prostate preprečujejo, da bi se borile zoper patogene bakterije, kar posledično vodi v vnetje žlez.

To dejstvo jim je pomagalo do inovativne metode zdravljenja prostatitisa s povečanjem ravni testosterona v krvi. Lahko se odločite za injekcije, tablete ali pa uporabljate posebne zeliščne testosteronske obliže.

Oralno jemanje testosterona (v obliki tablet) ne deluje: testosteron se v prebavilih raztopi. Injekcije niso najbolj priročne za domačo uporabo. Zato so znanstveniki predlagali uporabo testosteronskih obližev – preko obližev se v krvni obtok postopoma sproščajo zdravilni odmerki testosterona.

Klinična preskušanja te metode so pokazala učinkovitost pri zdravljenju kroničnega prostatitisa in benigne hiperplazije prostate v zgodnjih fazah: Učinkovitost metode je 99-odstotna, kar pomeni, da je ta metoda izmed 100 moških s prostatitisom pomagala 99. Uporaba obližev je zadostno zdravljenje, in ne zahteva dodatnega jemanja antibiotikov in rektalnih masaž. Vse, kar morate storiti, je nanesti obliž dnevno v času 2-3 tednov.

Edinstveni testosteronski obliži za zdravljenje prostatitisa

To dejstvo jim je pomagalo do inovativne metode zdravljenja prostatitisa s povečanjem ravni testosterona v krvi. Lahko se odločite za injekcije, tablete ali Dickuprio

Obliži Dickuprio so prvi obliži, izdelani z novo transdermalno tehnologijo, ki omogoča, da se s pomočjo zeliščnega gela na osnovi alkoholne raztopine v krvni obtok postopoma sproščajo zdravilni odmerki testosterona. S pomočjo te tehnologije se molekule testosterona razgradijo v delce nano velikosti ter tako enostavno preidejo skozi kožo v krvni obtok. En obliž deluje 24 ur. Trenutno je to najpreprostejša metoda zdravljenja prostatitisa in drugih bolezni, povezanih s prostato.

Drugi učinki testosteronskih obližev:

 • Povišana raven testosterona, najpomembnejšega moškega hormona. Obliži spodbujajo naravno proizvodnjo testosterona.
 • Odprava simptomov prostatitisa že prvi dan uporabe obližev
 • Okrepljena spolna moč in spolna sla
 • Povečana količina in izboljšana kakovost ejakulacije
 • Daljše trajanje spolnega odnosa (obliži preprečujejo prezgodnji izliv)
 • Izboljšano stanje srčno-žilnega sistema
 • Izboljšano razpoloženje, samozavest, izguba telesne maščobe (zaradi povišane ravni testosterona)
kaj je dickuprio

Nacionalno združenje za kakovost je razkrilo najboljše zdravilno sredstvo za izboljšanje spolne moči. Dickuprio izkušnje, mnenja

Ljubljana, novice Nacionalno združenje za kakovost je končalo z raziskavo zdravilnega sredstva za izboljšanje spolne moči, ki je na voljo v Sloveniji.

dickuprio izkušnje

Preizkušena sta bila oba izdelka, ki sta na voljo v lekarnah in preko spleta (statistično se več kot 70 % zdravilnih sredstev za spolno moč proda preko spleta).

Strokovnjaki so mnenja, da gre za zdravilni sredstvi, ki jim je mogoče zaupati. Kateremu izdelku gre torej zaupati? Sintetično izdelana viagra in podobna zdravilna sredstva na podlagi sildenafila ali naravnih sredstev vsebujejo naravne afrodizične izvlečke. Ali ta zdravilna sredstva vsebujejo kakršne koli kancerogene snovi?

Nacionalno združenje za kakovost je preverilo 26 blagovnih znamk (upoštevalo je le tista zdravilna sredstva, ki so certificirana v Sloveniji). Specialisti so preverili varnost zdravilnih sredstev in njihovo delovanje na moški uro-genitalni sistem. V preizkusu so sodelovali ustrezno usposobljeni strokovnjaki s področja zdravstva in zdravstvene klinike. Testiranja se je udeležilo tudi 500 moških.

Trenutno je to najobsežnejša raziskava Nacionalnega združenja za kakovost, neodvisne organizacije, ki je leta 2015 pridobila dovoljenje za opravljanje neodvisnih preizkusov kakovosti različnih izdelkov.

Rezultati so bili porazni!

 • 67 % zdravilnih sredstev, ki se prodajajo v Sloveniji za izboljšanje spolne moči nima pričakovanega učinka in tudi nikakršnega vpliva na moške reproduktivne organe. Ta skupina izdelkov v večji meri vsebuje različne biološko aktivne snovi in jo je moč najti na spletu.
 • Zdravilna sredstva na osnovi sildenafila (viagra in podobni izdelki) so dokazano bolj učinkovita. Ta sredstva takoj povečajo spolno moč in tako izpolnijo pričakovanja kupcev. Vseeno pa ta zdravilna sredstva vsebujejo nevarne snovi kot je sildenafil, ki je lahko po mnenju zdravstvenih strokovnjakov kancerogen. Vsako jemanje zdravil bi lahko tudi skrajšalo življenjsko dobo človeka.

Sildenafil deluje na kardiovaskularni, urogenitalni in dihalni sistem človeka, na njegove oči, ledvica, jetra in celo kožo.

dickuprio ocene

Katero zdravilo torej uporabljati?

Na podlagi preizkusov testiranj, ki jih je izvedlo Nacionalno združenje za kakovost, bi morali oznako kakovosti prejeti 3 najboljši izdelki. Vseeno pa so se strokovnjaki med raziskavo odločili, da certificirajo le eno zdravilno sredstvo, ki se je izkazalo kot učinkovito (ki torej poveča moč in poveča penis) in varno (ne le varno temveč tudi koristno zdravju).

Ta izdelek, ki je izdelan na podlagi rastlinskih izvlečkov, se imenuje Dickuprio, nedavno je postal dosegljiv v ZDA, zdaj pa je na voljo tudi v Sloveniji. Kaj pravzaprav je ta izdelek?

dickuprio kje kupiti

Kakšne spremembe vas čakajo po uporabi sredstva Dickuprio?

 • 3-5-krat močnejša erekcija!
 • Večja spolna moč in vzburjenost
 • Daljši spolni odnos (brez prehitrega izliva)
 • Povečanje penisa za 2,5-3 cm v povprečju
 • Večja občutljivost med spolnim odnosom
 • Večji užitek za vašo partnerico, za kar bo poskrbel trši penis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + four =