Chondromaris Slovenija, cena, ocene, mnenja – kapsule za zaščito sklepov

By | May 30, 2022
 • Obnavljajo hrustančno tkivo sklepov
 • Vsebujejo čisti morski kolagen

Kdaj ne morete brez kapsul Chondro Maris?

 • Preprečevanje artritisa, artroze, osteoporoze in številnih drugih boleznih mišično-skeletnega sistema
 • Starost nad 40 let
 • Poškodbe in posledice poškodb
 • Bolečine in pokanje, škripanje v sklepih

Prah morskega kolagena – skrb za sklepe iz globin oceanov

Aktivna sestavina kapsul Chondromaris je biokompleks morskega kolagena v prahu. Pridobiva se iz kosti, kože in lusk globokomorskih rib. Koncentracija peptidov in aminokislin je kar 6-krat večja od drugih vrst kolagena.

Prah morskega kolagena je v 97% identičen človeškemu kolagenu. V izdelku Chondromaris deluje na dva načina:

 • Nadomesti pomanjkanje kolagena
 • Prepreči uničevanje sklepov

Nanopeptidi morskega kolagena učinkujejo na celični ravni. Vstopijo v verigo DNK uničenih celic hrustančnega tkiva ter obnovijo beljakovinsko ravnovesje sklepov.

Stimulira se regeneracija poškodovanega sklepa. Z delovanjem morskega kolagena se sklep in hrustančno tkivo regenerirata sama.

Kako Chondromaris deluje na sklepe?

 • Lajša bolečine
 • Lajša vnetje
 • Odpravlja edem
 • Pomaga pri obnavljanju sklepov po poškodbah in pri mikro razpokah hrustanca
 • Preprečuje starostno deformacijo sklepov

Pri artrozi in revmatoidnem artritisu Chondromaris upočasni napredovanje bolezni in poslabšanje stanja

Chondromaris kaj je: najbolj priročna oblika

 • Enostavna absorpcija
 • Enostavno pakiranje in jemanje

Mnenje strokovnjaka

Zakaj je morski oz. ribji kolagen tako boljši od običajnega kolagena? Najprej zaradi velikosti peptidov. Ti so tako majhni, da preprosto prodrejo v hrustančno tkivo in sprožijo zdravljenje in obnavljanje poškodb sklepov od znotraj. Kapsule Chondromaris se ponašajo z najvišjo koncentracijo morskega kolagena. Zato tako dobro in hitro učinkujejo pri obnavljanju, zdravljenju in krepitvi sklepov, nadomestijo s starostjo povezane izgube beljakovin v hrustančnem tkivu in s tem sklepom vračajo tudi njihovo prejšnjo gibljivost

Peter Andoljšek, revmatolog in kinesiolog z 32-letnimi delovnimi izkušnjami

Kako se jemljeno kapsule Chondro Maris – navodila, uporaba

 • 1-2 kapsuli na dan
 • Tretma mora trajati vsaj 30 dni.

Učinki se začnejo kazati postopno in trajajo nekje od 6 do 8 mesecev. Zato je priporočljivo tretma ponoviti enkrat do dvakrat na leto.

Chondromaris – pozabite na bolečine v sklepih!

Pavle, 48 let

Po dolgih letih fizičnega dela so se mi začele pojavljati težave z gležnji. Povijal sem jih z elastičnimi povoji da sem lažje hodil in se gibal. Težave so se začele tudi s koleni sploh pri sklanjanju. Žena me je rešila ko mi je na spletu naročila Chondromaris. Ko sem začel jemati te kapsule so bolečine izginile skoraj takoj po 3 tednih pa tudi v sklepih več ni pokalo in škripalo. Pred tremi meseci sem pojedel zadnjo kapsulo in težave s sklepi so res preteklost!!

Sandra, 56 let

S starostjo so se začele bolečine v nogah. Hodila sem na preiskave, preglede, slikanja. In odkrili so oženje sklepnega prostora. Diagnosticirali so mi revmatoidni artritis in rekli, da je stanje že kronično. Prijateljica mi je svetovala krepljenje sklepov z morskim kolagenom. In tako sem poskusila s prehranskim nadomestkom – Chondromaris. Svoje je naredil v 100 %!! Nič se več ne zbujam ponoči zaradi bolečin in lahko grem na dolge, dolge sprehode.

Lisa, 29 let

Zaradi težav s koleni po športni poškodbi sem skoraj vrgla puško v koruzo. Poskusila sem etnoznanost, ampak ni nič pomagalo. Potem sem poskusila razne športne prehranske dodatke, tudi takšne s kolagenom. Med poskusi in napakami sem preizkusila tudi kapsule Chondromaris. Le te so pomagale! Po enem mesecu jemanja kapsul vsak dan sem lahko že igrala odbojko in tekla. Zdaj se že pripravljam na kakšen daljši tek, kakšen maraton.

Kako lahko naročite Chondro Maris – narocilo, prodaja, kje kupiti

 • Izpolnite obrazec na tej spletni strani
 • Naš operater vas bo v kratkem kontaktiral
 • Določite, kdaj želite prejeti svoj paket

Moč oceanov v 1 kapsuli

48 €

24 €

Kako sem ohranila lepoto in zdravje svojih rok oz

Kako sem hitro odpravila artrozo

Že vse svoje življenje delam kot šivilja. Že v mladosti sem svoj konjiček spremenila v službo, vendar je slednje privedlo do artroze v obeh rokah … Pred kratkim sem to zahrbtno bolezen odpravila, in to precej hitro. Z vami bi rada delila svojo zgodbo, saj verjamem, da bodo moje izkušnje koristne za mnoge izmed vas.

Bolezen se je začela razvijati postopno, v nekem trenutku pa so bolečine postale preprosto prehude, tako da niti šivanke nisem zmogla vstaviti v pravo mesto, upogniti prstov in tudi doma opraviti običajnih gospodinjskih opravil. Zaradi skrbi, kaj lahko sledi, sem se odločila ukrepati. Tako sem pristala na zdravilih, ukvarjala sem se z razgibavanjem in boleča mesta mazala z različnimi mazili. Zdravljenje ni dalo nikakršnih rezultatov. Prsti so spreminjali svojo obliko, izbokline so postajala večje in čedalje bolj moteče. Prsti so bili že precej deformirani in skorajda ni bilo možnosti, da bi se izognila operaciji.

V življenju smo pogosto soočeni s preprekami, in včasih je težko na vse gledati s svetle plati. Nikakor se nisem mogla odločiti za operacijo. Sprva zato, ker je to kar zahtevna operacija in po njej sledi dolgotrajno okrevanje. Sploh pa operacija ne odpravi vzroka bolezni. To pomeni, da bi se lahko artroza vrnila čez nekaj časa. Obiskala sem številne specialiste, prebrala veliko strokovne literature in na koncu prišla do zaključka, da je prava stvar zame visokokakovosten kolagen. Slednji je v lekarnah zelo drag, in bila sem pripravljena zapraviti malo premoženje, če bi bila zadeva res dobra. Vendar pa je sintetični kolagen težko prebavljiv, kar znižuje njegovo koristnost in učinkovitost. Tako sem začela iskati morski kolagen, ker je identičen človeškemu, se hitreje prebavlja in prodira v kosti in hrustančno tkivo. Med iskanjem sem naletela na Chondro Maris z morskim kolagenom. Nadalje je proizvajalec navedel, da so v izdelku povišane koncentracije aminokisline hidroksiprolina, ki pospešuje sintezo telesu lastnega kolagena. Odkrila sem, da je to najboljši izdelek v smislu cene in sestave.

Začela sem jemati to prehransko dopolnilo in izvajati vaje za sklepe. In rezultati so se hitro pokazali. Kolagen je glavni gradbeni material telesa, zato je njegovo delovanje res celovito. Najprej so se zmanjšale bolečine, ko sem denimo šivala oz. počela karkoli z rokami. Po enem tednu se je olajšalo gibanje rok. Nato sem lahko povsem z lahkoto upognila in iztegnila prste.

Jemala sem po eno kapsulo zjutraj in zvečer. Čakalo pa me je še eno presenečenje: moja koža je postala bolj sijoča in mladostna. Zmanjšale so se deformacije na prstih, roke so bile lepše, tudi nohti so postali močnejši. Kolagen je res pomagal.

Potrebovala sem le en tretma, da sem se znebila artroze in njenih simptomov. Kolagen pa je naredil svoje izjemno učinkovanje tudi pri laseh, nohtih, zobeh in koži. Chondromaris resnično preprečuje obrabo in deformacijo sklepov in pomaga pri:

 • bolečinah
 • vnetju
 • otekanju
 • težavah z gibljivostjo
 • pokanjem
 • številnih boleznih mišično-skeletnega Sistema

Če imate tudi vi težave s sklepi ali poznate koga, ki trpi za takšnimi težavami, priporočam Chondromaris. Pri meni se je pokazalo, da so vsa druga zdravljenja in tretmaji le zapravljanje denarja in časa. Vsaka težava s sklepi je lahko zelo resna. Vendar pa, če hitro ukrepate, si lahko povrnete zdravje sklepov, tako kot sem jaz sama odpravila artrozo. Ponavljam, kolagen je glavni gradbeni material v telesu. Z jemanjem kolagena boste prav tako poudarili svojo lepoto, ne le poskrbeli za svoje zdravje. Moram pa še zapisati, da izdelka Chondro Maris ne boste našli v lekarnah. Sama sem ga naročila kar neposredno od proizvajalca, tako je bilo hitreje, bolj zanesljivo in tudi ceneje. Če se odločite za nakup, imate na voljo še kupon s 50-% popustom.

Chondromaris izkušnje, forum

Gabrijela

Hvala za tole. Bom vsekakor preizkusila!

Jana

Lepo prebrati, kako nekdo preprosto ne odneha! Nekateri se le pritožujejo ves čas, vi ste pa rešili svojo težavo in se niste udali usodi!

Ana B.

Pri meni se je artroza pojavila na levi roku. Bolečine! Fizioterapija, komprese, mazila, zdravila … Nič ni pomagalo! V lekarnah sem zapravila toliko denarja, pa nobenega rezultata … Soseda mi je priporočala Chondromaris. In to me je rešilo. Takoj sem se počutila bolje. Prej sem se ponoči zbujala zaradi bolečin, zdaj pa sem pozabila na to, kako me je včasih res bolelo!

Peter N.

Ja, samo to pomaga, ja. Pravljica, se meni zdi.

Laura H.

Nobena pravljica! Mene so kolena po nesreči tako bolela, da sem morala okoli hoditi s palicami. Prestala sem operacijo ampak ni bilo dosti bolje. Mislila sem si, da je to zdaj to in bom morala z bolečinami živeti do konca življenja, ampak mi je fizioterapevt poleg terapij predlagal še tretma s kolagenom Chondromaris . Takrat mi je svetoval jemanje za hitrejše okrevanje. In prav je imel, hitro sem lahko palice pustila doma!

Julija L.

Jaz bi tudi to poskusila … Od bolečin že komaj splezam na kakšno lestev, da bi zamenjala zavese. Pa jih štejem samo 32!!!

Gregor Z.

S kolagenom Chondro Maris lahko odpravite marsikatero težavo s sklepi, vem iz prve roke. Vse zahvale tistemu, ki je ustvarail takšen izdelek!

Anja G.

Jaz bom tudi naročila Chondromaris za mami. Ima podobe težave …

Simon F.

Običajno ne zaupam takšnim izdelkom, ampak glede na sestavo se mi tale zdi kar v redu. Zadeve ne more poslabšati, zato je morda vredno poskusiti. Včasih mi roke kar drhtijo.

Cvetka

Jaz bi tudi rada delila svojo zgodbo. Ko sem si zlomila nogo, sem bila dolgo v bolnišnici in zdravniki so mi rekli da bom sicer lahko hodila ampak naj se navadim na periodične bolečine. Po dolgem času in okrevanju nisem več mogla trpeti bolečin in soseda na oddelku mi je svetovala Chondromaris. In pomagalo je. Bolečine so se zmanjšale, tudi krči v nogah.