Puriwagra Srbija upotreba, komentari, cena: velik penis – siloviti orgazmi to ni mit!

By | February 27, 2020

Tabl of Content

Njegova nova veličina je nešto nevjerojatno! Puriwagra za jaču erekciju šta je, sastav, kako koristiti, neželjeni efekti, iskustva, gdje kupiti, cena

Bok svima! Sjećate li se mog posta u kome sam se žalila da me muž više ne zadovoljava seksualno i koliko dugo je već prošlo od kad sam zadnji put imala orgazam? Nije mu se dizao čak ni nakon pušenja!

“Isprobali smo sve od vijagre do drugih lijekova za stimuliranje, a onda i jogu i tantre. Sve uzalud! Još uvijek mu se nije dizao, a kad bi i imao erekciju, trajala je samo nekoliko minuta…

“Počeli smo misliti da je uzrok njegovog problema u genetici ili da je u pitanju simptom neke bolesti, ali liječnički pregled nije otkrio ništa ozbiljno. Tada već više nismo znali što bi, a ja se više nisam mogla nositi s tim…

“Mlada sam i lijepa, ostavila bih ga samo da je u pitanju netko drugi… Ali moj muž je sjajna osoba, savršen čovjek! Čak želim i djecu s njim! Morala sam pronaći način.

puriwagra sastav
puriwagra forum

“I jesam!

Gledala sam tv program gdje je intervju dao Hugh Hefner – osnivač Playboy magazina (pokoj mu duši). Svatko zna da je imao buran seksualni život do posljednjeg dana. Kad su ga pitali – “kako uspijevaš to izdržati?” – odgovorio je: “Svaki čovjek ima istu količinu seksualne energije na početku života, glavna stvar je ne dopustiti da izblijedi s godinama. Često vježbam, a ako se moja energija počne “uspavljivati”, razbudim je pomoću preparata (Puriwagra)!

Zaledila sam se ispred ekrana, a Hefner je nastavio: “Što je Puriwagra ? To je prirodni stimulator, odličan pripravak za poboljšanje potencije i povećavanje nivoa muških hormona. Znam za ovo već dugo vremena…

“Uzela sam telefon, našla Puriwagra web stranicu i naručila pakiranje bez razmišljanja.

Specijalisti kažu da Puriwagra poboljšava rad urinarnog sustava, povećava nivo testosterona – glavnog muškog hormona. Redovita uporaba lijeka povećava seksualnu želju, poboljšava erekciju, produžava i intenzivira orgazme.

A sad o našim rezultatima. Puriwagra za potenciju forum, upotreba

Narudžbina je stigla prilično brzo. Te večeri učinio sam sve kako je napisano u uputama.

Efekat nije trebalo dugo čekati. Uf, nije baš prijatno govoriti baš sve o tome, ali ja ću to uraditi))

Nisam mogla ni sanjati o tako snažnom učinku! Nisam ni pomišljala da je Jure sposoban za takvo nešto!

Poslije pola sata skočio je iz kreveta. Imao je nevjerojatno snažnu erekciju, a oči su mu sijale od brutalne strasti. Brzo sam namjestila tajmer i počeli smo se seksati.

“Možete mi vjerovati i ne vjerovati, ali analni seks s kojim je želio početi, trajao je 47 minuta! I to nakon 2 godine bez seksa u mom životu! Duboki, grubi seks bez odmora! Konačno sam osjećala da sam živa.

Nevjerojatno zadovoljstvo! Znojenje, stenjanje, kao u najboljim porno filmovima. Osjećala sam kao da imam seks sa 3 muškarca u isto vrijeme!

Puriwagra, čija je cijena jednaka karti za kino, vratio je naš seksualni život na tračnice. Jure nije samo postao seksualna veličina, nego kralj među seksualnim veličinama!

Za ovakav rezultat bih bila dala i 100 eura. Možemo imati sirovi seks 2-3 sata. Da nisam zauzeta drugim stvarima, cijelo vrijeme bih to radila! Samo sa pauzama za hranu. Život je suviše kratak, ne možeš si uskraćivati zadovoljstvo!

Dugo već ide u teretanu, puno prije uzimanja preparata Puriwagra, ali za to vrijeme nije dobio mnogo mišićne mase. Sad su mu mišići počeli primijetno rasti. Kažu da je to zbog povećanog nivoa testosterona. Hvala Puriwagra što je učinio da moj suprug bude u formi!

Ivan ne uzima Puriwagra već 3 mjeseca, ali seks još uvijek traje satima. Sasvim sam zadovoljna! Ima tijelo bolje nego sportaši – testosteron čini čuda :)

Stvar je u tome da, kad sam posljednji put kontaktirala proizvođače Puriwagra radi narudžbine, rekli su mi da je učinak dugotrajan i da nije nužno uzimati lijek cijelo vrijeme. A vidite, prošla su 3 mjeseca, a još uvijek djeluje :)

A imam jedno pakiranje u rezervi za slučaj da nam zatreba.

Puriwagra gdje kupiti, cena. Puriwagra u ljekarnama – prevara

“Preporučujem ovaj lijek muškarcima koji imaju probleme sa potencijom. Ako želite poboljšati svoj seksualni život bez uzimanja vijagre, Puriwagra je bolji izbor!

Posjetite službenu web stranicu!

puriwagra gdje kupiti

P. S. Naši svetovalci vas bodo poklicali So zelo vljudni in dojemljivi za te težave in vedo prav vse o moškem zdravju. Seveda je to vse anonimno in paket ne bo imel nikakršnih oznak. Storite to!

Puriwagra komentari, iskustva korisnika, recenzije

Ana

“Živjela sam sa bivšim dečkom 5 godina i sve to vrijeme mi se nije nikako sviđao seks zbog slabe erekcije. Na kraju smo raskinuli i srela sam čovjeka svog života. Šokirao me je u krevetu: može imati seks satima, a penis mu je tvrd kao kamen! Nedavno mi je rekao da mu Puriwagra daje tako mnogo energije)

Denis

Da budem iskren, koristim Puriwagra oko 3 tjedna. Sada mi seks može trajati 35-40 minuta bez svršavanja! Moja djevojka je presretna. Sada stenje od užitka dajući mi na znanje da je zadovoljena. Osjećam se kao pravi pastuh.

Marko

Koristim već mjesec dana. Iskreno, ranije sam mislio da su ovi preparati prevara za pljačkanje ljudi, a ovdje sam vidio dobre kritike i nisku cijenu i odlučio kupiti. Erekcija je postala značajno jača i traje i poslije ejakulacije. Ovaj lijek treba pomoći onima sa problemima sa potencijom.

Robert

Moj brat iz SAD-a kaže da ga tamo koristi puno ljudi. Nisam probao, ali vidim pozitivne komentare

Jaka

Kupio sam Puriwagra kako bih povećao penis. Imao sam veliki problem jer je moj penis bio dug samo 7 cm. Ta veličina ZAISTA POSTOJI. Ili sam je samo ja imao… Nakon 3 tjedna aktivnog korištenja Puriwagra, moj penis se povećao za 16 cm. Djevojke su me doslovno proganjale. Jebao sam ih kad i koliko sam htio.

Šejla

Hvala za informacije, naručila sam za muža. Dobili smo jučer i već smo iznenađeni rezultatom. Efekat je vidljiv nakon prvog uzimanja!

Damir

Čine da ne želim uopće svršiti)) mogu imati seks bez stajanja

Tomislav

Djeluje) Moja erekcija je ranije brzo opadala, sad se sve promijenilo)

Ivan

Moja žena ne razumije što se dogodilo) Ali joj se sviđa! Prestali smo se svađati cijelo vrijeme) Naručio sam preko službene stranice, dostava je uvijek na vrijeme.

puriwagra iskustva

Edo

Super efekt za nisku cijenu, a imaju i rasprodaju! Dostava je brza bez problema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − five =