Pure Kick Srbija šta je, cena, gdje kupiti: sagorevač masti

By | April 15, 2019

Pure Kick sagorevač masti – šta je, uputstvo, nuspojave, upotreba

Prvi prirodni sagorevač masti namenjen profesionalnim sportistima koji žele da oblikuju telo sada je dostupan svima!

Razvijen na bazi alfa-2 receptora masti. MASTI nemaju šanse pored Pure Kick proizvoda:

  • Ubrzava metabolizam, daje energiju i poboljšava izdržljivost.
  • Topi masti u problematičnim oblastima i čuva mišićnu masu.
  • Smanjuje želju za ugljenim hidratima.
  • Lako se koristi. Bezbedan. 100% organski.

Pure Kick u 3 koraka

Sada imate priliku da izgledate kao stena, bez robovanja apetitu ili gladovanja po nekoliko nedelja.

Profesionalni sportisti biraju samo Pure Kick

Andrej Kirilov, pobednik Svetskog prvenstva u rvanju za 2017. godinu:

“Deset dana pre prvenstva suočio sam se sa činjenicom da moram da pređem u kategoriju od 97 kg ili da potpišem kraj karijere. Neuspeh mi nikada nije bio opcija. Da bih učestvovao u takmičenju, morao sam da oslabim 16 kg. Sa Pure Kick proizvodom skinuo sam kilograme bez gubljenja mišićne mase i snage. 2017. godine zlato je bilo moje.”

Zamislite kako biste izgledali da konačno skinete salo…

Privlačno, zar ne? Samouvereno, seksi, fit, zdravo i zategnuto. Odeća bi grlila svaki deo vašeg vitkog tela. Vaše telo više ne bi bilo sakriveno ispod masnih naslaga.

Da li još uvek mislite da su vežbanje i promena ishrane najbolje rešenje za sagorevanje masti? Sigurno ne! To je stres za telo, a stres usporava metabolizam. Tako se smanjuju šanse za uspeh.

https://youtu.be/7i67Nv-W2p8

Korišćenje naprednih, odabranih sagorevača masti, kao što je Pure Kick, pomaže kod ubrzavanja metabolizma (zapamtite, to je glavno što ova formula radi). Zbog toga je otapanje nakupljenih masti zagarantovano čak i ako povećate unošenje masti u organizam.

Sada imate priliku da izgledate kao stena, bez robovanja apetitu i gladovanja po nekoliko nedelja.

Zamislite kako biste izgledali da konačno skinete salo…

Stručnjaci su došli do zaključka da su sve manje šanse da smršamo ako stalno držimo dijete i naporno vežbamo. Glavni krivci za to su alfa-2 receptori koji se aktiviraju pri najmanjoj napetosti.

Alfa-2 su “neprijatelji”, blokiraju enzime koji razgrađuju masti i tako doprinose njihovom nakupljanju u problematičnim oblastima: grudima, stomaku, bokovima i kukovima.

Pure Kick ne ostavlja nikakve šanse mastima u problematičnim oblastima. Četiri kapsule na dan koje se piju u jednakim vremenskim intervalima omogućiće da Pure Kick uništi masne ćelije i pretvori ih u energiju.

Važno! Držite se preporučene doze za korišćenje Pure Kick proizvoda jer prevelika doza može da uzrokuje anoreksiju!

Kako koristiti Pure Kick

Pure Kick boca sadrži crvene kapsule od 120×750 mg.

  • Po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka 3 puta dnevno
  • Za ubrzani efekat preporučuje se da uduplate dozu: 2 kapsule 3 puta dnevno 30 minuta pre obroka
  • Preporučeno trajanje kursa – 30 dana. Radi snažnijih rezultata kurs ponoviti ne ranije od nedelju dana nakon pauze

Uzimajući četiri jednake doze u toku glavnog dela dana, sagorevate masti duži vremenski period i vaše telo upija svaku dozu.

https://youtu.be/F7mhZyg96_I

Zbog čega je Pure Kick tako snažan?

Zbog njegovih sastojaka.

Međutim, ne zbog bilo kakvih sastojaka. Daleko od toga. Svi sastojci su prirodni, pažljivo istraženi i odabrani zbog njihovih karakteristika koje pomažu kod sagorevanja masti, suzbijanja apetita i povećanja energije.

Pure Kick sastav

Svaki sastojak je vrhunski sagorevač masti.

Ekstrakt zelenog čaja ubrzava razgradnju masnih ćelija i do 15 puta. Deluje i kod ograničenog unosa kalorija.

Seme paprike Kajen ima termogeni efekat. Podstiče metabolizam i ubrzava oksidaciju masnih ćelija. Pored toga, povećava telesnu osetljivost na inzulin za 24%, zbog čega se sprečava nakupljanje masti i nastanak dijabetesa.

GTF hrom ubrzava razgradnju šećera i masti. Uništava otpadne supstance i ne dozvoljava im da se nakupljaju u telu.

Glukomanan vlakno oblaže zid stomaka i duže vreme održava osećaj sitosti.

Vitamin B12 ima imunostimulativni efekat, poboljšava izdržljivost i daje energiju.

Vitamin B6 je uključen u regulisanje ugljenih hidrata i masti tokom smanjenog unosa kalorija. Pomaže apsorpciju aminokiselina, što podstiče rast mišića.

Cink povećava sintezu testosterona i uklanja holesterol iz krvi.

Piperin inhibira dejstvo alfa-2 receptora, aktivira rad beta-1 receptora koji razdvajaju i odbacuju masti.

Ekstrakt zelene kafe hlorogenska kiselina iz zrna smanjuje glad i poboljšava stanje mišića.

Kao što vidite, Pure Kick nije formula koja je brzinski sastavljena. Pobrinuli smo se da svi sastojci budu pažljivo odabrani, da su najboljeg kvaliteta i u pravim količinama, a sve to u svrhu postizanja najboljih rezultata.

Ne morate da provodite sate i sate tražeći ove hranljive materije koje sagorevaju masti…

Iscrpno istraživanje dovelo nas je do najboljih sastojaka i tačnih količina koje trebamo uključiti u ovu formulu. Borcima kojima je namenjena ova formula se sviđa činjenica da je vrlo efikasan, a prirodan. Pure Kick je napravljen od ekstrakata biljaka i prirodnih, hranljivih sastojaka.

Poznato je da telo muškarca treba snažnu mišićnu masu koja će pobediti masne ćelije. Višak masti nagoveštava da mišići nisu dovoljno snažni da se izbore sa njima.

Rešenje problema. Pure Kick poboljšava sintezu i sposobnost tela da skuplja proteine. To znači da mišići ne nestaju sa mastima, nego intenzivno rastu. Ovaj dodatak-formula jača mišićna vlakna, aktivira njihovu mitohondriju i tako ubrzava lipolizu razdvajajući masne ćelije.

Pored toga, Pure Kick deluje direktno na problematične oblasti. Zahvaljujući studiji provedenoj nad alfa-2 receptorima i najsnažnijim sastojcima za sagorevanje masti, Pure Kick oblikuje telo bez kapi znoja!

Probajte i recite nam šta mislite!

Koliko košta Pure Kick?

Kao i kod svake kupovine, dobijate ono što plaćate. Pure Kick je kombinacija najsavremenije nauke i najsnažnijih, proverenih sastojaka za sagorevanje masti.

Svakako uporedite Pure Kick sa proizvodima naših konkurenata. Da budemo iskreni, samo ćete potrošiti vreme. Kod mnogih nećete znati ni koje sastojke sadrže.

Imajte na umu da su kvalitet, vrsta i, što je najvažnije, količina sastojaka ono što našoj formuli daje neupitnu efikasnost. Formula našeg proizvoda je transparentna. Možete jasno da vidite šta sadrži Pure Kick, a njegovi sastojci su vrhunski.

Razmislite o tome pre nego pomislite da probate neefikasne formule. Dajte šansu Pure Kick proizvodu i shvatićete da je njegova cena prava sitnica.

Iskustva onih koji su već probali Pure Kick – recenzije

Pure Kick Srbija – gdje kupiti, cena. Pure Kick u ljekarnama – prevara

8920 RSD

4460 RSD

Doktor Ivan Popov. Pure Kick mišljenje

Danas sam po ko zna koji put čuo od svoje pacijentkinje: “Doktore, bila sam na tri dijete zaredom, ali salo se nije istopilo. Kako je to moguće?” – govorila je ona razočarano. Dragi moji, dajte da stavimo tačku na i. Nikakve dijete ne pomažu da se rešite potkožnih masnih naslaga! To je obični mit koji se potiče decenijama i koji nema ništa zajedničko sa realnošću.

Danas ću da govorim o tome od čega se pojavljuju potkožne masne naslage i šta zaista pomaže da se smrša bez neželjenih efekata. Znate li šta su receptori Alfa-2? To su upravo te štetočine koje pomažu taloženju masnih naslaga na najproblematičnijim mestima: na bedrima, zadnjici, stomaku. Dijete su ovde potpuno nemoćne zato što u vreme nedostatka hrane organizam oseća ozbiljan stres. A Alfa-2 receptori upravo aktivno deluju i zbog najmanjeg stresa. Nastaje zatvoreni krug.

Primetno je da se kod muškaraca i žena receptori A2 nakupljaju na sasvim različitim mestima i to je uslovljeno genetikom. Kod žena oni preovlađuju u donjem delu tela , upravo tamo gde se dame žale na celulit na zadnjici i bedrima. A kod muškaraca se A2 nakupljaju najviše na stomaku i donjem delu kičme u obliku pojasa (šlaufa).

Da bi se “isključili” receptori A2 potrebna je pomoć izvana. A ta pomoć se naziva Pure Kick. Sada ću sve detaljno da objasnim.

Pure Kick je prvi prirodni sagorevač masti. On deluje u 3 etape:

  1. Smanjivanje apetita. Zahvaljujući stabilizaciji nivoa glukoze u krvi, zasitiće vas male porcije
  2. Povećanje energije. Zahvaljujući prirodnim stimulatorima u sastavu ovog sredstva, moći ćete da vežbate dva puta duže
  3. Ubrzavanje metabolizma. Čak i u stanju mirovanja vaš organizam će da proizvodi energiju za sagorevanje sopstvenih masnih naslaga.
https://youtu.be/wjGYFsKEdMw

Kako je to moguće? Ovde je takođe umešan nama poznati receptor A2. Pure Kick ga jednostavno blokira, masne naslage prestaju da se nagomilavaju na nepotrebnim mestima i postepeno sagorevaju na račun prirodne energije organizma.

Radi preglednosti sam odlučio da sprovedem eksperiment. U ovome mi je pomogla pacijentkinja koja mi je došla sa katastrofalnom težinom od 97 kg, a visoka je 161 cm. Njena priča me uopšte nije iznenadila: dijete nisu pomagale i nakon njih je dolazilo do užasnih razočarenja, a za fizičku aktivnost uopšte nije bilo snage.

Propisao sam joj po jednu kapsulu preparata Pure Kick 3 puta dnevno u ravnomernim vremenskim razmacima. Tako da deluje bez prekida tokom celog dana.

Zabranio sam joj da se bavi sportom prve nedelje, ali bez obzira na to, dobili smo odličan rezultat: -7 kg (od kojih je 4 kg suvišna tečnost, a 3 kg same masne naslage).

Za drugu nedelju sam joj predložio da ubaci lake fizičke vežbe: trčanje, čučnjeve, pregibe. Rezultati su bili još bolji: -15 kg pri čemu su masne naslage počele da nestaju još brže. Merenja su pokazala -8 cm na struku, -11 cm na bedrima i -10 cm na zadnjici.

Za treću nedelju pacijentkinja je već sama “krenula u boj”. Osećala je ogroman priliv energije, vežbe u teretani su bile mnogo lakše nego pre. A i rezultat je bio neverovatan: -21 kg. Na nogama praktično nije ostalo ništa od celulita, počeli su da se pojvaljuju mišići.

https://youtu.be/fqoOeYozlWc

Za mesec dana smo završili naš eksperiment. Devojka je skinula 27 kg! Od toga je 18 kg čistih masnih naslaga. Nalazi su pokazali da njen organizam radi poput sata: brzo varenje, zdrav metabolizam, odlična cirkulacija krvi.

A sad ćemo da podvučemo crtu. Ako hoćete da smršate na račun gubitka masnih naslaga i čuvanja mišićne mase, ne morate da budete na dijetama. U tome će da vam pomogne sagorevač masti Pure Kick. Odgovara i muškarcima i ženama, a zahvaljujući biljnom sastavu nema neželjenih posledica.

Nadam se da sam uspeo da do vas donesem prostu istinu i da više nećete uzalud da mučite svoj organizam.

Svima želim sreću i zdravo mršavljenje.

Pure Kick – iskustva korisnika, komentari, forum

Aljona I

A ja sam mislila da nemam dovoljno volje, probala sam da držim dijete do iznemoglosti, a kilogrami nisu spadali. Hvala vam što ste sve detaljno objasnili, sad razumem da mi treba sagorevač masti. Naručiću Pure Kick.


Dmitrij Pevcov

Ispričaću svoje iskustvo. Kod mene je bila baš takva situacija koju opisujete – počeo je rasti stomak. A ja nisam nešto naročito ni preterivao u hrani, rastao je kao iz vode. Nisam mogao da radim nikakve vežbe, svaki pokret je izvođen s naporom. Trener mi je savetovao Pure Kick i za par dana sam već mogao da izdržim jedan sat treninga, pa čak i više. I upravo masne naslage brzo spadaju, a mišići ostaju. Ovo mi je bilo potrebno.


Jelena P

Ja sam smršala tako što sam bila na strogoj dijeti, ali nestali su i svi mišići zajedno sa salom, spale su i grudi, i guza, samo je koža ostala. Izgledam užasno i tako se i osećam. Bolje bi bilo da nisam ni smršala.


Anastasija K

Hvala vam za ovaj odlični članak, sad ću definitivno da preispitam svoj pristup mršavljenju.


Ekatarina P

Da znate da sam i ja smršala sa Pure Kick čak bez ikakvih vežbi. I stvarno se pojavila fina forma iako ništa nisam radila! Vidi se da je salo nestalo i da su se pojavili mišići.


Tatjana P

Sad razumem odakle mi sav ovaj celulit. za sve je kriv taj grozni receptor!


Irina S

Sve to može da se postigne i sa vežbama u teretani samo treba dosta da se radi i ode i dosta vremena. Meni su trebale 3 godine.


Marina M

Moj svet se promenio. Hvala što ste mi otvorili oči.


Natalija L

Muž i ja smo zajedno koristili Pure Kick da smršamo. Za 10 godina zajedničkog života, nas dvoje smo skupili 50 kg viška. Njemu je uspelo da smrša za mesec i po, meni za dva. Sad imam manje kila nego pre svadbe, samo 49.


Oksana V

Dijete možda i nisu najvažnije, ali slatko ne smeš da jedeš ako hoćeš da se rešiš sala.


Andrej K

Ako budeš uzimala Pure Kick, o slatkišima uopšte nećeš da razmišljaš. On podiže nivo glukoze u krvi i neće ti se tražiti ništa slađe od nezrele banane.


Roman P

Momcima koji hoće da smršaju pre pumpanja mišićne mase preporučujem Pure Kick. Masne naslage nestaju za čas. I mnogo je lakše da se vežba. Imaćete kilažu o kojoj niste ni sanjali. Provereno.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 9 =