Fertili Tea Srbija, gdje kupiti, mišljenje, sastav – Čuvajte se hormona! Poseta “doktoru za žene” može da vam ošteti zdravlje

By | June 17, 2021

Neredovne menstruacije, neplodnost, endometrioza i mastopatija, PMS i menopauza…  U našoj državi ove bolesti se tradicionalno leče pomoću hormona.  A onda žene provedu godine lečeći se od posledica: tromboze, prekomerne težine, akni, a ponekad čak i od raka.

Na internetu možete pronaći fotografije deformisanih nogu 30-godišnje žene. Ana S. je bila u cvetu mladosti.  A sada pati od ozbiljnog tromboflebitisa i čireva.

Bolest se pojavila nakon posete ginekologu. Ana se požalila da ne može da ostane u drugom stanju i na bol u stomaku pre menstruacije, a doktor joj je propisao veliku dozu hormona –   estrogena i progesterona.

Ovo je standardno lečenje za neplodnost i menstrualne bolove.  Nažalost, Ana je dospela u ovu tužnu statistiku o kojoj lekari ne vole da govore.

Pažnja! Važne informacije

Prema podacima Zdravstvenog centra za žene svaka treća žena dobija na težini i pati od sniženog libida nakon hormonske terapije. Svaka šesta žena dobija trombozu i proširene vene. Povrh toga, svaka 12-a žena koja pobedi neplodnost pomoću hormona možda neće doživeti unuke jer je 73% slučajeva raka dojke, materice i jajnika povezano sa hormonskom terapijom.

Nakon nekoliko meseci hormonske terapije, Ana je zaboravila na bol u stomaku.  Ali noge su počele da joj natiču i bole.  Dijagnostikovan joj je tromboflebitis.  Sada Ana retko izlazi iz kuće i aktivno se bori protiv ove bolesti.

Anđela Matić

ginekolog, profesor, načelnik Zdravstvenog centra za žene, prakse za medicinu zasnovanu na dokazima

“Opisani slučaj je definitivno redak. Ali takve priče se pojavljuju na internetu ili ih ljudi pominju s vremena na vreme. Nažalost, za to postoji razlog, a ginekolozi kažu da je tačan.”

Normalizuje balans hormona – FertiliTea šta je, uputstvo, cena

Medicina zasnovana na dokazima priznaje da   pacijentima nije potrebna hormonska terapije u 8 od 10 slučajeva.  Nivo hormona se kod žena menja i do 70 puta tokom dana u zavisnosti od faze menstrualnog ciklusa. Da bi se pratile ove promene, žena mora da provede bar 2-4 dana u bolnici i da radi hormonske testove svakog sata. A da li će bilo koji doktor to da uradi? Naravno da neće.

Zato medicina zasnovana na dokazima smatra da je hormonska terapija poslednje rešenje. Potrebna je, na primer, u slučaju sprečavanja pobačaja tokom kasnijih tromesečja.

A što se tiče poboljšanja ženskog zdravlja i uravnotežavanja hormona, to može da se izvede pomoću nežnijih metoda.

Jedna od tih metoda je fitoterapija. Lekovite biljke mogu da se izbore čak i protiv neplodnosti, a ne samo sa PMS-om, simptomima menopauze i bolnim menstruacijama.  One poboljšavaju zdravlje ženskog endokrinog sistema i stimulišu prirodnu proizvodnju hormonu, a dobre su jer ne predstavljaju sintetičke proizvode. Ali par stvari mora da se uzme u obzir.

Prvo, ne odgovaraju sve lekovite biljke svim ženama. Neke mogu da izazovu krvarenje, pa čak i da izazovu prekid dugo iščekivane trudnoće.

Drugo, mora da se odredi prava kombinacija biljaka.

Zato mi se dopada Fertili Tea – poslednje otkriće našeg centra.

Ovaj biljni čaj napravljen je od biljaka koje poboljšavaju ginekološko zdravlje tri puta brže od hormona.

A kakve biljke su u pitanju? Samo obične biljke:  kamilica, kopriva, matičnjak, kunica, virak i neven.  Ali tajna je u posebnoj kombinaciji ovih sastojaka. Ako se proporcija razlikuje bar za 1 mg od recepta, efikasnost se oštro smanjuje.  Ali prava formula ovog biljnog čaja čini čuda. Hiljade žena (od kojih su neke moji pacijenti) koristile su Fertili Tea da bi rešile probleme s neredovnim menstruacijama i upalama, PMS-om i simptomima menopauze.  Neke su ostale u drugom stanju i spremaju se za porođaj. Glavno je da smo na dobitku!

A kao što možete da vidite, Fertili Tea nije samo obični dodatak ishrani, nego ozbiljan fitoterapeutski izum. Efikasnost ovog čaja je klinički dokazana. Proučavali smo Fertili Tea 7 godina. 7.000 žena starosti od 20 do 72 godine sa raznim ginekološkim problemima od blagih (neredovne menstruacije, PMS) do onih ozbiljnih (neplodnost, endometrioza, izrasline na jajnicima) učestvovalo je u istraživanju.

Fertili Tea je biljna mešavina napravljena posebno za žene – gdje kupiti, upotreba, iskustva

Pacijentkinje su bile podeljene u tri grupe.  Prva grupa dobijala je placebo za koji se govorilo da je novi proizvod, druga grupa je dobijala tradicionalne hormonske proizvode, a treća je koristila Fertili Tea.

Rezultati govore sami za sebe.

73% pacijentkinja iz druge grupe primetilo je poboljšanja u njihovom stanju, ali su dobile probleme s prekomernom težinom, kožom, libidom i cirkulacijom krvi.

Zaključak:  Biljni čaj Fertili Tea poboljšava hormonsku ravnotežu bez direktnog uticaja na ženski endokrini sistem, poboljšava plodnost, siguran je za srce i krvne sudove i ne umanjuje kvalitet života.

Pošto se Fertili Tea ne prodaje po apotekama, možete da ga naručite preko stranice Centra sa 50% popusta bez dodatnih plaćanja.  Bićemo srećni ako vam ovaj biljni čaj pomogne da poboljšate svoje zdravlje i ako podelite svoje mišljenje u komentarima. Neka žene znaju da postoji alternativa za hormonsku terapiju!

10 komentara

Nada

Hvala što govorite o problemima od kojih pati mnogo žena! Imala sam komplikovanu trudnoću i progesteron i Utrogectan su mi puno pomogli. Moj sin uskoro kreće u školu, a ja još ne mogu da se oporavim od hormonske terapije, gojim se čak i od šargarepe, a noge mi otiču preko noći 🙁

Marija

Hvala! Ja sam oporavila telo nakon trovanja veštačkim hormonima 5 godina. Pila sam ovaj čaj mesec dana i sad su mi jajnici u redu, grlić materice je bez promena i više nema PMS-a.

Nikolina

Ovaj čaj preporučujem svim ženama koje imaju cistitis i endometriozu i česte upale dole. Fertili Tea je moj spasilac!

Jovana

Cena je super! Pre samo godinu dana sam dala brdo para apotekama i doktorima. Sad žalim što sam to uradila.

Katarina

Bože dragi! Sad su mi noge skoro kao njene 🙁 Ne bi mi palo na pamet da je to zbog hormona, mislila sam da je zato što sedim na poslu. Hvala što ste mi otvorili oči! Nema više tableta!

Ljiljana

Ćao svima! Meni su propisali hormone zbog upale. Nakon nedelju dana me je počelo boleti sa strane. Uradila sam nalaze i videla da su mi leukociti visoki. Pročitala sam članak i sad se plašim!

Branka

Dobar doktor će da ti promeni ili lek ili dozu. Možeš da piješ i biljni čaj istovremeno, neće da škodi.

Milica

Ne znam kako deluje. Imala sam sindrom policističnih jajnika. Pila sam biljni čaj 3 meseca. Uradila sam ultrazvuk prekjuče i više nema cisti! Bila sam se uplašila da ću na operaciju.

Vesna

Trudna sam i uskoro treba da se porodim! Hvala ženama u Zdravstvenom centru za žene! I još veće hvala onima koji su stvorili Fertili Tea.

Dragana

A ovaj čaj deluje i kod mastopatije. Pomogao je i sestri i meni.

Nisam mogla da podnesem svoju sestru i bila sam ljubomorna na nju – ima 2 dece sa 26 godina, a ja sa 35 nisam mogla da zatrudnim

Tema trudnoće bliska je mnogim ženama. Želim s vama da podelim svoju priču. Neko će me osuditi, a neko će me razumeti… Stvarno sam mrzela sestru – njoj je brzo uspelo da zatrudni i rodi dve devojčice. Bila sam ljubomorna, gledala sam svoje nećakinje i želela da budu moje kćeri. I zbog toga sam mrzela i sebe. Moje prijateljice su takođe jedna za drugom rađale decu s lakoćom, a u meni se sve raspadalo od bola i pitanja: „A zašto ti ne rađaš?“ Zato što nikako nije moglo!!!

Muž i ja smo sanjali o detetu. Godinu dana smo pokušavali da ostanem u drugom stanju. Na internetu sam saznala da su neplodnost i nepodudarnost partnera najčešći uzroci takvih problema. Odvukla sam muža na pregled. Koliko smo para i živaca na to bacili, koliko tretmana lečenja smo prošli, koliko suza je prolivena zbog svakog negativnog testa kada mi zakasni, nije moguće opisati rečima.

Lekari su samo slegali ramenima jer vidljivih prepreka za trudnoću nije bilo, svi pokazatelji su nam bili u normali. Noću sam plakala u jastuk od nemoći i očaja. Danju sam držala jezik za zubima i išla na posao. Tako su u obilasku lekara prošle 3 godine.

U jednoj klinici su nam predložili vantelesnu oplodnju. Već su mi odredili i koje hormone i lekove treba da uzimam za 3 meseca. Ali ja sam sanjala da zatrudnim i rodim sama. Ispalo je da ne mogu da zavolim dete iz epruvete. Zato sam odvojila vreme za razmišljanje.

Zatvorila sam se u sebe, postala sam nervozna i razdražljiva, plakala sam s razlogom i bez razloga. Dane i noći sam provodila na internetu i tražila informacije i savete drugarica po nesreći. I našla sam profil lekara koji se specijalizovao za probleme sa začećem. Dao je proste preporuke kako da se zatrudni prirodnim putem:

Kako ostati u drugom stanju prirodnim putem:

  • Redovno se baviti seksom.
  • Pridržavati se zdravog načina života.
  • Odviknuti se od štetnih navika.
  • Češće biti na svežem vazduhu.
  • Smanjiti nivo stresa.
  • Ojačavati organizam biljnim mešavinama.

Poslednja tačka me je zaprepastila – zašto su lekari to tome ćutali? Zašto su me punili tabletama i hormonima? Zašto su me terali na stotine pregleda i testova? Tog trenutka sam se potpuno razočarala u zvaničnu medicinu i odlučila sam da probam ovu metodu. Ali gde da nađem takav pripravak? Šta treba da bude u njemu i kako se pravilno koristi? Odgovore na ova pitanja sam našla u komentarima.

Priprema organizam za materinstvo i nošenje deteta – FertiliTea kako koristiti, recenzije, nuspojave

Jedna žena koja je komentarisala, marica_91, pisala je o biljnom čaju FertiliTea, koji joj je pomogao da zatrudni nakon nekoliko pobačaja. U sastavu su bili kamilica, kopriva, matičnjak, kunica, virak i neven. Proguglala sam navedene sastojke. Ispostavilo se da oni pojedinačno stabilizuju menstrualni ciklus, povećavaju želju, normalizuju nivo polnih hormona i verovatnoću začeća povećavaju nekoliko puta. A njihova kombinacija je nekoliko puta efikasnija.

Odlučila sam da probam ovo sredstvo pre nego što se uhvatim za slamku i odem na vantelesnu oplodnju. Bila je zakazana za 3 meseca i mislila sam da ne može da odmogne. Naručila sam FertiliTea preko linka koji je bio u komentaru. Za 2 dana sam u rukama držala dragoceno pakovanje čaja i čitala uputstva. Ništa nije bilo komplikovano: čajnu kašiku mešavine preliti litrom vrele vode, ostaviti da odstoji 15-20 minuta, procediti i piti u toku dana. Sledećeg jutra sam počela da koristim FertiliTea.

Nijednom nisam požalila što sam počela da pijem ovaj čaj. Po osećaju je bio bolji od svih lekova, a naročito hormona. Prvo se stabilizovao ciklus. Pre mi je tako bilo samo od tableta za kontracepciju jer sam samo s njima bila sigurna kad ću tačno da dobijem. Drugo, raspoloženje mi se značajno popravilo. Postala sam spokojnija, imala sam više samopouzdanja, rasejanost, apatija i depresija su postale stvar prošlosti. Kao da sam bila na antidepresivima. Treće, ponovo sam osećala želju prema svom mužu. Na početku je mislio da koristim viagru za žene, možete li to da zamislite?

Ali najvažnije je tek trebalo doći! Nakon 3 nedelje po završetku tretmana uz FertiliTea probudila sam se u užasnom stanju, bilo mi je muka. Jutro sam provela u toaletu, sreća pa je bio vikend i nisam morala na posao. Nisam tome pridavala značaj, mislila sam da sam se prethodnog dana prejela. Kada se sledećeg jutra sve ponovilo, poslala sam muža u apoteku.

 Test je pokazao +! Bila sam na sedmom nebu od sreće!!!

Lekar je potvrdio – 4 nedelje. Sad sam već u 32. nedelji trudnoće. Iako su lekari uglas govorili da će mi biti teško da iznesem trudnoću, da ću ležati u bolnici i biti u krevetu, takve probleme nijednom nisam imala.

Zbog čega ovo pominjem. Znam da nisam sama u toj situaciji jer mnogi imaju problema sa začećem. Na sopstvenoj koži sam isprobala lekarske procedure, testove i manipulacije. I verujte mi, lekovi i hormoni nisu izlaz. Isprobajte FertiliTea, stvarno deluje! Još jednom ću da ostavim link za prodavnicu gde sam ja naručila ovaj čaj. Probala sam da još potražim po internetu, nalazila sam slične mešavine, ali očigledno su bile falsifikati. Ili pakovanje nije ovakvo, ili je sastav drugi. Ne rizikujte, naručite na sajtu proizvođača. Svima želim zdravlje, željenu decu, laku trudnoću i porođaj!

Fertili Tea iskustva korisnika, forum, komentari

Maja Simić

Blago vama, ozbiljno. Drago mi je od sveg srca i želim vam lak porođaj. Već sam prošla dva pobačaja i već polako dižem ruke. Na lečenju sam već godinu dana i zbog hormona sam nervozna, nadrndana, strašno sam se ugojila. Probaću ovaj vaš čaj jer mi je to poslednja nada. Lekari mi kažu da ako ne zatrudnim za pola godine, ostaje mi samo vantelesna oplodnja ili surogat materinstvo. A ja sanjam o tome da rodim sama i da osetim dete u sebi.

Bojana

Savršeno vas razumem jer sam i sama bila u istoj situaciji. Obavezno probajte FertiliTea, a imate više vremena pred sobom nego što sam ja imala. Nadam se da će i vama da pomogne.

Ljilja Kovačević

A ne mislite da se to prosto poklopilo i da je trudnoća samo rezultat prethodnog lečenja koje vam je doktor propisao? Sve je to slično.

Bojana

To znači da mi 4 godine ništa nije pomagalo i onda je odjednom delovalo? Nešto baš i ne verujem, ja više verujem čaju FertiliTea nego lekarima. A nisam jedina kojoj je pomogao.

Katarina Arsić

Eto, ja već pijem matičnjak, mogu još da dodam i valerijanu. Odlično pomaže kod lošeg raspoloženja i nervoze. A ove trave sam pila i pre trudnoće jer sam bila užasno nervozna. Svi su mislili da sam pila tablete za smirenje, ali nisam! Ovaj čaj ću obavezno da naručim jer planiramo bebu. Neće da odmogne.

Jelena Gavrilović

Pila sam FertiliTea za normalizaciju ciklusa i stvarno mi je pomogao. Ranije sam morala da gatam kad ću da dobijem, kasnilo mi je stvarno mnogo, ponekad je ceo ciklus izostajao! Ma, užas, a kad god mi kasni plašim se i nerviram jesam li trudna ili ne. Zato je sve sad kao po satu, tačno znam kad ću da dobijem.

Teodora Mihajlović

Imam strašan problem s hormonima. Nakon trećeg porođaja se nisu vratili u normalu, sve je otišlo do đavola. Lekove neću da pijem iako cenim lekare. Probaću vaš čaj FertiliTea i nadam se da će da pomogne.

Bojana

I ja sam imala hormonski poremećaj, ali nakon upotrebe čaja FertiliTea sve se vratilo u normalu. Slobodno probajte.

Ana Bojić

Hvala, evo sad sam dobila dostavu i skuvala čajić. Probaću kakav je i kako deluje.

Jokica Kovač

Devojke, ranije su mi menstruacije bile strašno bolne, nikakve tablete mi nisu pomagale i nekoliko dana sam prosto umirala od bolova. Drugarica mi je savetovala da pijem FertiliTea i za mesec dana je sve bilo normalno i zaboravila sam na te svoje probleme. Hvala ljudima koji su napravili ovaj fantastični čaj za žene.

Kristina Vasić

Ja na vašem mestu ne bih nešto baš puno verovala ovakvim stvarima, najbolje je da se lečite pod nadzorom lekara.

Jelena Jović

A to znači da je bolje da se trujemo hemijom i hormonima nego da pijemo prirodne biljke? Jeste li vi pri sebi? Izgleda da se nikad niste sreli s doktorima i niste videli cene u apotekama…

Bojana

Svako ima svoje mišljenje o ovome. Ja verujem u ovo sredstvo zato što sam njegov efekat već proverila na sebi. A vi slobodno i dalje verujte sintetičkim preparatima.

Tamara Ivanović

Čudno je što ova mešavina ne može da se naše u apotekama. U jednoj apoteci mi je farmaceut rekao da im se ne isplati da prodaju FertiliTea jer ne dobijaju procenat od prodaje. Zato da mi naručimo preko interneta dok i tamo nisu zatvorili prodavnicu.

Jasna Marković

Naručila sam FertiliTea, a čak sam naletela i na popust, pa sam uzela 2 pakovanja i sestri i sebi. Videćemo da li će da pomogne.

Aleksandra Simonović

Sastav je super, sviđa mi se, prirodan je, nema hemije. Teško bi bilo da posebno kupuješ ove biljke i da pogađaš ispravnu proporciju, a ovde je sve na gotovo, zaliješ vodom i piješ. Praktično.

Sofija Jelisić

I ja sam zatrudnela zahvaljujući čaju FertiliTea, a i ja sam razmišljala o vantelesnoj oplodnji. Iako je priprema za proceduru još jedan udar na zdravlje, konjske doze hormona, stalne kontrole kod lekara. Baš sam imala sreće da nađem ovaj čaj i sad moj dečak ima 2 meseca i svi ga maze.

Bojana

Iskreno vam čestitam! Drago mi je da FertiliTea pomaže ženama da osete radost majčinstva.

Dragana Sarić

Obavezno ću uzeti ovaj čaj da probam. Tek planiramo svadbu, ali ne želimo da odugovlačimo s decom. Mislim da bih trebala da preventivno pijem ovaj čaj da ne bude problema.

Marija Dobrić

Mislim da FertiliTea svaka žena mora da ima kod kuće. Samo pogledajte koliko je koristan, ovo je pravi izvor za naše zdravlje. Nikakvi lekovi i vitamini ne mogu da se uporede s njim.

Bojana

Potpuno se slažem!

Vera Stefanović

Već nedelju dana pijem FertiliTea. Nemam šta da kažem, ukus je fin, pijem ga umesto vode. Primetila sam da sam puno smirenija, normalno reagujem na neprijatnosti i probleme, a ranije sam se raspadala od svake sitnice. Za ostalo ne mogu još ništa da kažem, još nije prošlo dovoljno vremena.

Željka Marković

Žao mi je što u moje vreme nije bilo ove mešavine. I ja sam pila čajeve da bih ostala u drugom stanju, ali je moja baka bila travarka i ona mi je napravila nešto slično. Ne sećam se šta je bilo tamo, ali kamilica i hajdučka trava su sigurno bili.

Nikolina Adamović

E ova tema me interesuje, sačuvaću je i videću šta bude s komentarima o FertiliTea kasnije i onda ću sebi da naručim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =