ZeroSmoke România, instructiuni, comentarii, pret – renunță la fumat în 2 săptămâni: mit sau realitate?

By | October 26, 2021
ce este ZeroSmoke

În prezent, fumatul este o problemă serioasă. Din păcate, există încă mult prea mulți fumători în țara noastră. Conform statisticilor, aproximativ 50% din populație este dependentă de acest obicei dăunător. Nu e ceva ieșit din comun să vezi femei și chiar copii fumând. Numărul bolilor grave cauzate de fumat crește de la an la an. În final, 40% dintre fumători vor suferi de cataractă. Depozitele de nicotină de pe pereții vaselor de sânge afectează auzul. 100% dintre fumători se plâng de pierderea mirosului și de crize de tuse seacă. Fumatul cauzează slăbirea drastică a sistemului imunitar. Statistic, fumătorii sunt de 3 ori mai predispuși la răceli decât nefumătorii. Tot al doilea fumător se confruntă cu bronșită acută, care ulterior poate duce la cancer pulmonar sau emfizem. Fumatul constant duce la infarct sau accidente vasculare, chiar și în cazul tinerilor. Femeile fumătoare sunt adesea diagnosticate cu diferite stadii de infertilitate, în timp ce bărbații pot experimenta disfuncții erectile la vârsta de 35-40 de ani.

ZeroSmoke ce este, compozitie, ingredient, contraindicatii, efecte adverse

Dacă problema este atât de gravă, de ce nu renunță oamenii pur și simplu la fumat? Adevărul e că fumatul nu este doar o problemă fiziologică, ci și una psihologică. Când renunță la obicei, cei mai mulți oameni suferă de sevraj, exprimat prin nervozitate, anxietate și neliniște, precum și tremurul brațelor. Pentru a evita aceste simptome neplăcute, mulți cedează și recurg la țigară. Blestemându-se pentru această dependență, mulți nu reușesc să rupă cercul vicios nici măcar cu ajutorul medicamentelor, plasturilor cu nicotină sau gumelor de mestecat.

Zero Smoke mod de utilizare, mod de preparare, comandă

Din fericire, există o metodă! Oamenii de știință din Occident au dezvoltat recent o metodă inovatoare de a renunța la fumat în două săptămâni, fără medicamente. După o serie de teste clinice pe voluntari, Quit Smoking ZeroSmoke a ajuns pe piață și este acum disponibil pentru oricine vrea să renunțe la fumat. Zero Smoke – este un set unic de magneți bioactivi, care activează anumite terminații ale nervilor, permițând controlul dependenței de nicotină și în final depășirea ei pentru totdeauna. După doar o zi de utilizare, pofta de țigări scade. Zi după zi, nevoia de nicotină dispare. Conform studiului clinic, în doar două săptămâni, 98% dintre subiecți au renunțat la acest obicei periculos pentru totdeauna. Metoda este complet sigură și nu are efecte secundare, nici restricții de vârstă, sex sau stare de sănătate.

ZeroSmoke pareri

Denis, subiect:

Am fumat mai bine de 20 de ani. Am suferit de bronșită cronică, ce s-a dezvoltat în emfizem pulmonar. Doctorii nu prevesteau nimic bun. Dacă nu renunțam la fumat atunci, probabil acum aș fi fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Condiția mea pre-cancerigenă a provocat un adevărat șoc, fără îndoială. Trebuia fie să renunț la fumat imediat, fie să mă pregătesc să înfrunt ce e mai rău. Am familie și copil mic. Nu am dreptul moral să le pun în pericol viitorul, lăsând familia fără soț și tată. Când mi s-a propus să particip la experimental ZeroSmoke, am acceptat imediat. M-am simțit ușurat chiar de a doua zi. Magneții acționează la anumite terminații nervoase de pe lobul urechii și transmit semnale direct către creier. Astfel, creierul este recondiționat să renunțe la fumat. Ca urmare, am fumat tot mai puțin în fiecare zi. Dacă înainte fumam câte două pachete pe zi, după o săptămână doar o jumătate de pachet era suficient. Am reușit să renunț complet la fumat în 15-17 zile, adică 2 săptămâni și jumătate. Înainte am mai încercat și gume de mestecat, plasturi și chiar consiliere. Efectul a durat maximum două luni. Acum nu mai fumez de doi ani. Mă simt mult mai bine! Pot respira ușor, tusea a încetat, iar apneea a dispărut. Toate testele medicale sunt excelente, iar doctorii spun că boala a dispărut. Sunt fericit!

Alți participanți la test: ZeroSmoke pareri, forum, despre

ZeroSmoke comentarii

Maria, 32

Îmi doream, dar nu am reușit să renunț la fumat de la 25 de ani. Am început în liceu, pentru a fi ca alții. Apoi am obținut un job stresant, plus problemele de familie. Îmi doream foarte mult un copil, dar nu reușeam să rămân însărcinată și trebuie să recunosc că fumatul a fost unul dintre factorii care au influențat această problemă. Am realizat că nu mai sunt atât de tânără și dacă nu îmi revizuiesc atitudinea cu privire la fumat și la sănătate, probabil nu voi deveni niciodată mamă. Prin urmare, am decis să îmi încerc norocul și m-am înscris să particip la testele clinice pentru Zero Smoke. Nu mă veți crede dacă vă spun că am renunțat la fumat după o săptămână! Un timp, aveam încă dependență fiziologică, simțeam nevoia să fumez când eram nervoasă sau foarte obosită, după o cină sățioasă sau după un pahar de vin. Dar nu mai era o obsesie și puteam să alung aceste gânduri cu ușurință. Acum, nu mai fumez și sunt sigură că nu mă voi reapuca niciodată. Mă simt minunat. Arăt mult mai bine după ce am renunțat la fumat, pielea a devenit mai sănătoasă și am bujori naturali. Arăt mai tânără și mai feminină! Fumul și femeile sunt două lucruri incompatibile! Să vă spun un secret: eu și soțul meu așteptăm primul nostru copil.

ZeroSmoke comandă
ZeroSmoke forum

Alex, șofer, 48

Am fost fumător o viață întreagă. Nici nu mă gândeam să renunț. Da, tuse, da, probleme de respirație, dar mă obișnuisem. Totul a început când soția mea a pus cu adevărat presiune pe mine, era foarte îngrijorată de starea mea de sănătate. Tatăl ei a murit de cancer pulmonar (și el a fost fumător toată viața) și ea a devenit cu adevărat paranoică în acest sens. Doar pentru ea am participat la experiment și la cercetare. Din fericire, nu e mare lucru de făcut. Trebuie doar să atașezi magneții și să aștepți. Deși nu aveam încredere, încetul cu încetul, am fumat tot mai puțin. Soția mea a observat, m-a sprijinit și m-a încurajat foarte mult către succes. Probabil încrederea ei în mine a jucat cel mai important rol. Orice ar fi fost, în două săptămâni am renunțat complet la fumat. Nici nu mai simțeam nevoia. Nu înțeleg de ce nu am făcut asta mai devreme. E atât de ușor!

ZeroSmoke pareri

Max, 25

Am fumat de la 17 ani, cel puțin un pachet pe zi, iar după câteva pahare de alcool, chiar și două pachete. Am început un program de fitness care era foarte greu de combinat cu acest obicei. Nu credeam neapărat în Zero Smoke. Au venit la noi la muncă să recruteze voluntari care doreau să se lase de fumat (în plus, cei care acceptau primeau 3 credite bonus) și am decis să încerc. Încă nu știu ce s-a întâmplat, însă de mai bine de doi ani nu m-am mai atins de țigri. Mă simt sănătos și puternic! Îi sfătuiesc pe toți să se lase de fumat, doar pentru a simți diferența. Fără fumat ești un om liber, nu un sclav al acestui obicei dăunător.

despre ZeroSmoke

Elena, manager, 39

E greu să renunți la fumat ca femeie, întotdeauna am știut asta. De ce m-am apucat?! Cred că eram tânără și naivă. De-a lungul anilor, starea mea de sănătate s-a înrăutățit, simțeam mereu palpitații și aritmie. Doctorii au spus că, având în vedere starea inimii mele, nu aveam voie să fumez deloc! Am încercat diferite metode: cărți, psihiatri, ceaiuri și plasturi. Mă puteam abține de la fumat maximum un an, după care mă reapucam. Am văzut un anunț pentru voluntari și m-am înscris la testele ZeroSmoke. Am renunțat la fumat fără efort, pur și simplu nu am mai simțit nevoia să fumez! Când încercam să aprind o țigară, mi se părea dezgustătoare. Fumul de țigară a încetat să mai pară delicios și necesar. În final, nu am mai simțit nimic atunci când cineva de lângă mine fuma. Zero Smoke e într-adevăr cea mai bună metodă de a renunța la fumat pe care am încercat-o vreodată. Totul se întâmplă de la sine: într-o zi te trezești pur și simplu nefumător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =