Wonder Cells România ce este, pret, pareri: crema care elimină într-adevăr ridurile

By | October 28, 2019

Ce este Wonder Cells, mod de utilizare, compozitie, contraindicatii, pareri medici, negative, efecte adverse. Experiența personală

Salut! Puteți să mă felicitați: am găsit o cremă antirid care nu numai că hidratează pielea, dar și ÎNTINEȘREȘTE! Pînă nu demult, nu mă așteptam la vreo minune de la produsele de îngrijire la domiciliu. Sigur că foloseam creme Anti-age. Dar numai în scopuri precum hidratarea, bază pentru machiaj și pentru ca pielea să devină elastică etc. Eram absolt sigură că cremele nu elimină ridurile – doar operațiile plastice și fillerele o fac.

WonderCells instructiuni, ingrediente

Acum câteva luni mi-am dat seama că greșeam. Folosesc produse cosmetice de la 20 de ani. Acum am 34. Și pentru prima dată în atâția ani am dat peste o cremă care nu doar împrospătează pielea și îngrijește, dar îndepărtează ridurile adânci – la fel ca injecțiile cu filleri. Aceasta este crema WonderCells. Iat-o. Am cumpărat de pe Internet, aici de pe acest site. Destul de ieftin.

Wonder Cells comentarii

După mine, compoziția e bună. Ingredientul principal – acidul hialuronic. Auzisem demult că nu funcționează dacă este aplicat din exterior. Dar aici (judecând din informațiile de pe site) este acid hialuronic cu greutate moleculară mică, care pătrunde adânc în piele, chiar și prin celulele epidermice cheratinizate.

Datorită uleiului de avocado din compoziție, crema are o textură moale, plăcută pentru piele. Nu lasă pielea grasă, nu înfundă porii. Are miros neutru, discret. Se absoarbe foarte rapid. Este perfectă în calitate de bază pentru machiaj. Aplicată după scrub, pielea devine mai uniformă, mai netedă și tonifiată, ca în fotografie.

Wonder Cells pareri

Este o cremă de zi. Dar eu o aplic dimineața și seara înainte de somn. După aplicare lasă o senzație de prospețime și răcoare. Pielea devine instant foarte fină! În poza din dreapta am folosit această cremă aproximativ 2 săptămâni. Vezi diferența?

despre Wonder Cells

Am văzut rezultate „globale” în aproximativ o lună. Ridurile de pe frunte au dispărut treptat, deși erau destul de adânci. Pliurile nazale au devenit mai mici. Porii s-au redus în aproximativ o săptămână – efectul Photoshop anunțat în reclamă este evident.

În concluzie, sunt foarte mulțumită de acest produs cosmetic. Nici o cremă nu mi-a putut oferi acest efect în ultima vreme. Hidratează și înmoaie pielea foarte bine, dar cel mai important – o întinerește. Recomand.

Pagina oficială Wonder Cells România, pret, comandă, pret in farmacii

Wonder Cells românia

WonderCells comentarii,
pareri despre Wonder Cells, forum

Felicia

Felicitări cu această achiziție de succes!

Julia

WonderCells este și crema mea preferată. O folosesc de 6 luni. Am 36 de ani, ten problematic: ridurile au început să apară foarte devreme, coșuri și reacții alergice la toate produsele. Am tot experimentat până am dat de această cremă. Cel mai important lucru pentru mine – este hipoalergenică. Una din puținele creme care nu-mi provoacă erupții cutanate. Al doilea avantaj -un puternic efect de anti-îmbătrânire. Am multe riduri mici. Dar WonderCells a soluționat această problemă în doar o lună. Sigur că nu arăt chiar ca o adolescentă. Dar pielea a devenit vizibil mai netedă.

pagina oficială Wonder Cells

Sabina

O cremă ieftină și eficientă. La acest preț chiar face minuni. Primul produs contra ridurilor mimice!

ce este Wonder Cells

Olivia

Fetelor, de unde pot cumpăra această cremă?

Julia

Eu am cumpărat-o aici. În același loc ca și autoarea. Livrare rapidă, achiți la primire. Sunt producători oficiali, nu un magazin online. Prin urmare, fără taxe suplimentare. Poți să cauți și în alte locuri, dar nu te sfătuiesc: taxe suplimentare etc.

Andra

Am notat denumirea. O s-o caut.

Paula

Și eu am această cremă. Da, e super. Mai ales, dacă compari cu brandurile de lux. WonderCells e mai bună și la un preț mult mai mic. Din experiență proprie, este unica cremă care îngustează porii, nu doar îi maschează. Despre ridurile de mimică nici nu mai amintesc, priviți

Wonder Cells pareri medici

Alex

Această cremă se potrivește perfect și pentru tenul masculin. Acum un an m-am căsătorit, iar soția mea e cu 10 ani mai tânără, are 28 de ani. Acum arătăm la fel.

despre Wonder Cells

Alex

Voi salva reviewul și site-ul la preferate. Când se finisează crema o să-mi iau una la fel.

Raluca

Mersi. Un review foarte util. Sper că această cremă să mă ajute și pe mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =