Snap-On Smile România, pret, comentarii, instructiuni – zâmbetul tău seducător în doar 5 minute și pentru totdeauna!

By | April 6, 2022

Tabl of Content

Dispozitiv 2 în 1: atât corector cât și fațetă.

370 RON

185 RON

În ce sens corector?

Aceasta este o alternativă excelentă a corectorilor dentari fiind mult mult mai atractivă. La fel de bine ca corectorii, la purtarea constantă corectează și îmbunătățește dantura.

În ce sens fațetă?

Este o placă alba specială concepută pentru a ascunde imperfecțiunile dinților deteriorați. Se mulează direct pe dinți și oferă un zâmbet frumos. În clinicile stomatologice, fațetele dentare sunt o procedură foarte scumpă.

Ce este Snap-On Smile?

Este atât corector cât și fațetă la un preț accesibil. Având o construcție specială de tip pod, bazată pe dinții naturali, se fixează ferm și elimină vizual toate imperfecțiunile dinților.

Mulțumită tehnologiei inovatoare, Snap-On Smile se instalează în doar 5 minute acasă – și nu trebuie să mergeți la stomatolog ca să vă șlefuiți dinții.

Probleme de care poți scăpa cu Snap-On Smile – ce este, mod de utilizare, efecte adverse

 • Dinți strâmbi
 • Dinți lipsă
 • Goluri mari între dinți
 • Dinți rupți
 • Dinti înnegriți sau lucrări vechi

Subțire, dar puternică și foarte confortabilă – despre Snap-on Smile, comandă, compozitie

Snap-On Smile este realizată dintr-un material unic – polipropilena medicală. Este un material robust și rezistent, care vă va permite chiar să mestecați cu ea. În plus, este de o culoare perfectă a danturii și nu devine galbenă.

Snap-On Smile vă va oferi un zâmbet frumos nu numai în poze, ci și în timpul unei întâlniri de afaceri sau a unei întâlniri romantice.

Snap-On Smile este atât de asemănătoare cu dinții reali, încât nimeni nici nu va presupune că aceștia nu sunt dinții naturali.

Beneficiile suplimentare ale Snap-On Smile – mod de preparare, ingrediente, contraindicatii

 • Foarte confortabil, deoarece aceasta repetă forma dinților.
 • Poate fi utilizata la orice vârstă.
 • De 40 ori mai ieftină decât implanturile dentare.
 • Îmbunătățește mușcătura și corectează dinții.
 • Producător cunoscut- compania stomatologică «Align Technology» (SUA).

Recomandări de utilizare – Snap-on Smile pret, mod de utilizare, compozitie

 • Introduceți fateța în apă fierbinte pentru 2 minute.
 • Aplicați fațeta pe maxilar deasupra dinților și fixați bine pentru a o mula pe mărime.
 • După mulare extrageți fațeta și aplicați oricând doriți să vă bucurați de un zâmbet frumos.

Recenziile clienților – Snap-on Smile pareri, forum, comentarii

Maria, 31 de ani, București

Fateța Snap-On Smile mi-a depășit toate așteptările. Într-adevăr confortabilă și frumoasă. Și poate fi purtată toată ziua. Puteți, de exemplu, să mergeți la o întâlnire cu ea liniștit. Puteți mânca cu ea și nimeni nu va înțelege că nu sunt dinții reali. Zâmbetul devine cu adevărat atrăgător. Din păcate, dinții mei sunt departe de perfecțiune, dar Snap-On Smile mă ajută să remediez foarte bine situația.

Dumitru, 38 de ani, Brașov

Am dat de Snap-On Smile anul trecut. Aveam lipsă 2 dinți din față (un accident din copilărie) și mă jena mult acest lucru. Zambeam foarte rar, ceea ce, desigur, era foarte vizibil. Într-o emisiune TV am văzut acest produs și am decis să comand. Mi-a plăcut foarte tare. Sunt de calitate și foarte rezistente. Aveam dubii că nu vor ține bine. Dar se fixează perfect pe dantură, și prin urmare, se țin excelent. PE întreaga perioadă de utilizare nu mi-au căzut niciodată. În general fațeta dată este un dispozitiv excelent care poate fi utilizat atât temporar, cât și permanent. Recomand tuturor!

Marilena, 21 de ani, Cisnadie

Cu Snap-On Smile, am început să zâmbesc mai des! Am dinții din față rari, cu goluri mari. Mereu îmi era rușine de ei. Chiar și în copilărie. Am mai mers și pe la stomatologi, și mi-au propus furniruri dar costul lor este exagerat. În plus, citind recenziile am înțeles că cad des. Și înlocuirea lor este din nou o cantitate mare de bani. Când căutam informații despre furnire, am dat întâmplător despre Snap-On Smile. Mulți laudă și am decis să încerc și eu. Astfel am obținut dinți minunați în doar câteva minute și ieftin. Aceasta este o soluție excelentă din toate punctele de vedere! Mulțumesc celor care au inventat-o. Recomand tuturor. Aceste fațete se potrivesc pentru orice situație.

Cum comandați probleme de care Snap-On Smile?

 • Plasați o solicitare pe site-ul nostru.
 • Vă sunăm înapoi în 5 minute pentru a confirma comanda.
 • Livrăm Snap-On Smile prin curier.

370 RON

185 RON