Simpla 360 România, instructiuni, comentarii, pret – cum să nu te desfigurezi în goana după frumusețe?

By | February 7, 2023

Vă împărtășesc lifehack-ul.

Acest ser ieftin i-ar putea lăsa pe cosmeticieni fără muncă!

„Un peeling chimic la salon era cât pe ce să-i distrugă fața. I-am ales un tratament pentru netezirea intensă a pielii. Lifting instant fără ace și durere.”

Amalia Albu, cosmeticiană.

Bună tuturor!

Vreau să abordez un subiect incomod – greșelile colegilor mei. Și cum să vă protejați de riscuri inutile în lupta împotriva îmbătrânirii – fără durere, injecții și consecințe neplăcute?

Nu contează cât de bună este cosmeticianul tău și ce experiență are. Oricine poate fi alergic la preparat și s-ar putea să nu cunoască despre asta. Uneori, chiar și cel mai simplu peeling sau mezo cocktail se poate comporta imprevizibil pe piele. La fiecare 90% de rezultate reușite, există întotdeauna o rată de eșec de 10%.

 • Chiar și în cele mai scumpe saloane.
 • Chiar și pe cele mai avansate preparate.
 • Chiar și la specialiștii cu 30 de ani de experiență.

De aceea recomand cu insistență: mai întâi – îngrijirea la domiciliu. N-a fost eficientă – apelăm la un specialist. Atât timp cât se poate, ne mulțumim cu produse cosmetice de calitate, bune. Mai bine eu și colegii mei vom câștiga mai puțini bani decât să suferiți și să vă chinuiți dacă ceva nu merge bine.

O să vă povestesc cum să vă îngrijiți tenul la domiciliu, astfel încât Botoxul, biorevitalizarea și laserul să nu fie necesare nici la 30+, și nici după 45. Ca să nu se întâmple ceea ce s-a întâmplat cu una dintre pacientele mele. Din fericire, această poveste a avut un happy-end.

(fotografia pacientei, publicată cu permisiunea acesteia)

Diana, 35 de ani, înainte și după tratamentul la domiciliu, recomandat de mine

Această tânără a venit la mine acum două luni. Fața ei, ca să spunem așa, nu arăta prea bine. Piele ternă, uscată, ca de pergament, descuamată, cu pete pigmentare pe obraji și pe frunte. Din cauza deshidratării au apărut riduri timpurii, de parcă avea 45 de ani în loc de 35!

„Ce i-au făcut?” – m-am gândit imediat. S-a dovedit a fi un peeling anti-îmbătrânire nereușit. Nu numai că nu i s-a potrivit produsul și i-a provocat o reacție alergică, dar specialistul (apropo, unul dintre cei mai buni din oraș!) a efectuat procedura în toiul verii – contrar protocolului. Tânăra nu a fost avertizată că, după peeling, se interzice să apari sub razele solare, ar putea provoca deshidratare și pete pigmentare.Și iată rezultatul:

Diana își făcea griji, plângea. Îi era rușine să apară pe stradă cu o astfel de față, era complexată. Aceasta i-a provocat probleme la muncă, iar prietenul a părăsit-o. Pe scurt, Diana trebuia să fie salvată, și cât mai rapid posibil!

Pentru a nu-i traumatiza fața și mai tare, am decis să renunțăm la procedurile cu aparatură, doar îngrijirea la domiciliu. I-am interzis Dianei să folosească timp de 30 de zile cremele și măștile obișnuite. În locul lor, i-am recomandat serul Simpla 360. Acest concentrat de frumusețe de înaltă tehnologie netezește intens tenul, are efect de lifting și face minuni chiar și în cazul pielii lăsate, deformate și deshidratate.

Dacă acest concentrat netezește ridurile chiar și la femeile de peste 50 de ani, în cazul acesta cu siguranță se va isprăvi!

Cum funcționează Simpla 360?

Toți cosmetologii cunosc: pentru ca ingredientul activ să acționeze asupra pielii, acesta trebuie să pătrundă în cele mai profunde straturi ale pielii – cele de sub membrana bazală. Acolo intră în reacție cu celulele care încep producția de colagen, elastină și acid hialuronic, elementele cheie ale unui ten neted și elastic.

Înainte obișnuiam să credem că doar „injecțiile de frumusețe” oferă un astfel de efect. Dar știința nu stă pe loc. Simpla 360 a devenit prima și, deocamdată singura soluție în locul injecțiilor cosmetice. Cum este posibil acest lucru? Secretul constă în structura neobișnuită a serului.

Priviți această sticluță. În faza de gel lichid plutesc particule mici (unisfere), cu elemente anti-îmbătrânire: ubichinonă, niacinamidă, retinol și extracte de plante. Unisferele se deschid la temperatura corpului și transportă substanțele nutritive prin porii pielii către straturile profunde ale acesteia. Acestea nu se evaporă pe piele, spre deosebire de creme sau măști, ci sunt absorbite și funcționează intensiv. Ce fac înăuntru?

 • Refac elasticitatea și echilibrul hidric al pielii.
 • hrănesc și hidratează, uniformizează și netezesc.
 • Normalizează producția naturală de colagen, redau feței un aspect proaspăt și odihnit.
 • Oferă pielii strălucire naturală.
 • Albesc petele pigmentare.

Ca urmare a unui impact atât de puternic, celulele moarte ale epidermei sunt exfoliate. Datorită aportului de proteine, țesuturile își refac structura anterioară, pielea se reînnoiește, ridurile și chiar cicatricile se uniformizează.

Producătorii îl poziționează ca fiind un tratament care va înlocui un întreg arsenal de creme, loțiuni, peelinguri și măști (inclusiv de salon). Mi-a fost greu să cred până nu am încercat acest ser pe mine. Credeți sau nu, mi-am aruncat kitul de îngrijire a pielii de 700 de dolari în 12 pași! Și acum recomand Simpla 360 clienților mei în calitate de tratament regenerator și anti-îmbătrânire la domiciliu.

Rezultatul pacientelor mele după utilizarea Simpla 360 timp de 3 luni

Simpla 360 a ajutat-o pe Diana – comandă

În cazul Dianei, ca să fiu sinceră, nu mă așteptam la un asemenea efect! A venit la mine o lună mai târziu, cu un buchet imens de trandafiri și daruri generoase. Printre dulciuri și bomboane, am găsit un iPhone nou în cutie. Am certat-o pentru risipă. Dar după ce am ascultat-o, mi-am dat seama…

Diana era de nerecunoscut! Arăta de parcă ar fi fost machiată de un bun make-up artist. Dar tânăra venise la mine fără pic de machiaj, doar Simpla 360 dimineața și strălucirea naturală și sănătoasă a pielii. Cel mai important – nicio pată pigmentară sau rid! Chiar și atunci când zâmbea, șanțurile nazolabiale nu se evidențiau.

Diana mi-a împărtășit veștile bune. Datorită acestei schimbări a devenit mai sigură pe sine. Acest lucru a fost apreciat și la locul de muncă. A fost promovată de la simplu operator bancar la funcția de senior manager. Acum salariul ei era suficient ca să se mute într-o zonă mai bună, să poarte haine la modă și să atragă atenția unui bărbat bogat. Iar judecând după inelul de pe deget, în viitorul apropiat o așteaptă o căsnicie fericită.

Așadar, dragi fete, nu experimentați inutil cu fața voastră. Tehnologia a ajuns atât de departe încât poți arăta mai tânără fără proceduri agresive.

Știu că multe femei nu au ocazia să viziteze un cosmetician și să cheltuiască bani pe corecție cu laser, mezoterapie, fillere, biorevitalizare etc. Credeți-mă, în 95% nu aveți nevoie de aceasta! Simpla 360 la fel de bun ca și îngrijirea profesională, activează producția proprie de colagen a pielii, reparând-o strat cu strat și făcând ca fața dumneavoastră să fie netedă, strălucitoare și frumoasă. Și cel mai important, acest produs este accesibil pentru toți.

Și pentru cei care au citit până la capăt: vă împărtășesc codul secret cu ajutorul căruia puteți comanda Simpla 360 cu o reducere bună de 50%. Este deja activat și tot ce trebuie să faceți este să completați formularul și să faceți clic pe link-ul de mai jos. Sunt sigură că acest produs va schimba viața cuiva în bine!

-50%

Comentarii

Andra Gelescu

Sărmana fată! Mă bucur că s-a terminat cu bine. Există o mulțime de oameni care și-au distrus fața și nu se pot vindeca. Am decis deja pentru mine: n-o să mă ating de față, nu voi mai face injecții etc. Chiar și atunci când o să fiu bătrână.

Elena Moraru

Te înțeleg perfect… Îmi amintesc acum un an am făcut câteva cursuri mezo la cel mai bun specialist și am descoperit cu groază câteva „gropițe” pe obraji și frunte. Fața părea să atârne, deși înainte de asta pielea era elastică. Nu mai aveam stimă de sine, mă uram și pe mine și fața îmi uram. Nici n-am ajuns la cosmeticiană, eram deprimată… Voi încerca acest produs, sper că mă va ajuta.

Raluca Țara

Acest ser anti-îmbătrânire e foarte bun. Dacă aveți nevoie, trebuie să-l luați, nu stați pe gânduri! Așa arătam înainte și după

Laura Sorescu

Fantastic! Vă mulțumesc pentru sfat. Am multe pete pigmentare de la soare, trebuie să fac ceva cu ele

Corina E

Nu aș fi crezut niciodată că un singur produs poate avea un asemenea efect. Mulțumesc pentru reducere, am comandat două pachete deodată.

Oana Vilciu

Nici mie nu mi-a venit să cred până nu l-am încercat! Îl folosesc doar de o lună și deja a făcut o mare diferență:) Ovalul feței a devenit mai clar, ridurile s-au redus. Au dispărut cearcănele și pungile de sub ochi. Îmi place foarte mult!

Isabela Ionescu

Și eu am încercat o mulțime de produse de întinerire. Am vrut să injectez Botox. Dar n-a fost necesar. Și mă bucur foarte mult, pentru că ar fi putut merge prost… Bine că am aflat la timp de Simpla 360. La început eram sceptică. Dar odată ce l-am încercat, m-am îndrăgostit de el. Inițial, conturul feței a revenit la normal și pielea a devenit mai elastică. Dar apoi, după o lună de utilizare, ridurile au început să dispară unul câte unul. Acum folosesc Simpla 360 în mod regulat. Rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Cu siguranță cel mai bun produs pe care l-am folosit vreodată.

Selena Efimescu

Îmi place că pe lângă efectul de întinerire, Simpla 360 este potrivit pentru toate tipurile de ten, pielea nu devine uscată sau grasă. Eu, de exemplu, m-am obișnuit să-l folosesc zilnic în locul cremei hidratante obișnuite. Pielea este netedă și strălucește de sănătate și prospețime. Nu-l voi schimba niciodată pe un alt produs.

Daria Maiorescu

Și eu ador Simpla 360. Îl folosesc de o lună. Poți arăta cu adevărat mult mai tânără decât ești. Un ser de calitate. Este un pic cam scump, dar cu reducere e mai ieftin. Miroase frumos, se întinde uniform și se absoarbe bine fără a lăsa un luciu gras pe piele. Recomand!

Cătălina Pietraru

Toate prietenele mele folosesc Simpla 360. Totul a început atunci când o prietenă l-a încercat și ne-a făcut dependente. Inclusiv, pe mine. Are un efect fenomenal, desigur! Am folosit multe produse profesionale și scumpe, dar efectul acestui produs este chiar mai puternic. Și pe lângă efectul de întinerire, se ameliorează culoarea tenului. Am scăpat de toate petele pigmentare, acum nici măcar nu mai folosesc fond de ten.

Olivia Tanase

Poate cel mai bun inamic al chimicalelor și injecțiilor pentru față

Camelia Partole

Îmi place că Simpla 360 în afară de a netezi ridurile, are efect de lifting. Asta era cea mai mare problemă a mea, pielea lăsată. Acum totul s-a strâns. Tenul nu mai e tern ca înainte, ci strălucitor. Nu e de parcă te-ai dat cu sclipici ieftin pe tine, dar ca la modelele din reviste după retușare. Doar că este în viața reală, fără Photoshop sau cosmetician.

Bloggerița de frumusețe a câștigat milioane prin înșelarea abonaților!

 Ea a vândut produse cosmetice cu o marjă uriașă.

O bloggeriță milionară bine-cunoscută și-a înșelat publicul și a profitat de vânzarea unui ser antiîmbătrânire unic. Acum ea se confruntă cu un proces în instanță.

Creatorul Simpla 360 pregătește un proces împotriva bloggeriței oana teodorescu

Oana Teodorescu este cunoscută ca expert în frumusețe și autor al cursurilor online de îngrijire a pielii. Producătorul Simpla 360 a acordat drepturi de distribuție Oanei Teodorescu în speranța că aceasta va îndeplini misiunea companiei și va schimba în bine viața a milioane de femei. Pe rețea au apărut informații că Oana Teodorescu înșală oamenii care au cumpărat de la ea un curs de exerciții faciale. În combinație cu cursul, ea a vândut soluția de îmbunătățire a pielii Simpla 360.

Conform condițiilor bloggeriței, achiziționarea serului a fost posibilă să doar în timpul cursului. Era imposibil de cumpărat produsul separat de curs. Ca urmare, clienții Oanei Teodorescu plăteau în plus de multe ori.

Suma profitului pe care Oana Teodorescu a primit din vânzarea Simpla 360 ajunge la câteva milioane.

Cumpărătorii cursului au avut cu adevărat rezultate uimitoare.

Pielea feței a devenit mai proaspătă, mai tonifiată, iar femeile arătau mai bine și mai tinere. Dar rezultatul a fost văzut doar de cei care, pe lângă un set de exerciții, au cumpărat de la ea Simpla 360. Cei care au urmat cursul fără să folosească Simpla 360 nu au avut modificări speciale.

Creatorii de ser au aflat sute de cazuri similare cu cumpărători. Printre ele se numără surorile Constantinescu: Carmen, 43 de ani, și Carolina, 47 de ani.

Carolina a finalizat cursul de exerciții de la Oana Teodorescu cu Simpla 360

Carolina a finalizat cursul de exerciții de la Oana Teodorescu cu Simpla 360

Carolina a cumpărat un ser antiîmbătrânire de la Oana Teodorescu împreună cu cursul. Am decis că nu am nevoie de ser, sunt mai mică decât sora mea și pielea mea nu este încă într-o stare atât de proastă. Dar după o săptămână, pielea Carolinei arăta la fel ca a mea, iar după două – mai proaspătă și mai tânără. Chiar dacă am exersat la fel de mult. Acum sora mea arată de 37 de ani, sau chiar de 35 de ani, iar eu, sunt la fel ca înainte, o femeie de peste patruzeci.

A suferit în urma fraudei Oanei Teodorescu și Ramona Rău. Are 36 de ani și se căsătorește în curând.

Ramona a finalizat un curs de exerciții de la Oana fără Simpla 360

Înainte de nuntă, am slăbit și asta s-a reflectat foarte mult pe fața mea. Au apărut riduri care nu existau înainte, iar pielea a devenit mai puțin elastică. Pentru a fi cea mai frumoasă mireasă, mi-am cumpărat un curs de exerciții faciale de la Oana Teodorescu. Pentru Simpla 360 nu am vrut să cheltui bani. S-a dovedit că banii cheltuiți pe un set de exerciții, i-am cheltuit în zadar. Rezultatul a fost foarte, foarte slab. Și când am văzut rapoartele fetelor care au cumpărat serul, am fost foarte surprinsă și supărată că nu l-am cumpărat și eu.

Ce este Simpla 360?

Serul Simpla 360 este conceput pentru a înlocui toate produsele de îngrijire a pielii și pentru a acoperi întreaga gamă de nevoi ale pielii, la 360 de grade. Creatorii produsului și-au stabilit un obiectiv: să facă rutina de înfrumusețare simplă și de înțeles.

Acum poți refuza de tonic, ser, crema de față, crema pentru zona ochilor și alte produse de îngrijire. Formula Simpla 360 combină funcțiile acestora.

Datorită texturii sale ușoare cu unisfere, Simpla 360 acționează asupra pielii în mai multe etape. Unisferele protejează ingredientele active de razele UV, oxidare, dizolvare și de reacție cu excipienții. Ele permit furnizarea ingredientelor active proaspete în straturile profunde ale pielii și în concentrație ridicată.

La utilizarea Simpla 360, în primul rând, partea de gel a Simpla 360 reacționează cu pielea, tonifică, hrănește și hidratează pielea, îmbunătățește circulația sângelui, stimulează sinteza colagenului și elastinei (proteinele țesutului conjunctiv al pielii).

Apoi încep să funcționeze unisferele, în interiorul cărora există componente active.

Analiza formulei Simpla 360: mod de preparare

 • Niacinamidă – elimină iritația, combate pigmentarea și uniformizează nuanța pielii.
 • Pudra de perle are un dublu efect. Din interior, funcționează ca un antioxidant și o sursă de minerale, iar din exterior – ca un element care reflectă lumina și dă strălucire pielii.
 • Complexul de peptide care sunt utilizate activ în cosmetologie pentru a îmbunătăți calitatea pielii. Ele hrănesc, hidratează, tonifică și favorizează
 • Extractul de frunze de Bambusa Arundinacea are proprietăți antioxidante și antiseptice, curăță pielea și reglează echilibrul piele-grăsime, uniformizează tenul feței, are proprietăți antiedematoase, îmbunătățește circulația sângelui, reface structura țesuturilor și are un puternic efect de antiîmbătrânire.
 • Hialuronatul de sodiu este un biopolimer elastic. Transformă umiditatea din interiorul pielii într-un gel. Hialuronatul de sodiu (acidul hialuronic) pătrunde adânc în piele, oferind nu numai hidratare externă, ci și internă. Promovează regenerarea celulară și vindecarea rănilor fără cicatrici, face pielea mai moale și mai netedă.
 • Tocoferolul este un antioxidant, acesta protejează celulele pielii de efectele nocive ale radicalilor liberi, apariția cărora este favorizată de radiațiile ultraviolete și de alți factori negativi de mediu (gazele de eșapament, fumul de tutun).

Simpla 360 efecte adverse, contraindicatii – frumusețea trebuie să fie accesibilă

Producătorul Simpla 360 a folosit serviciile unor detectivi privați pentru a confirma acuratețea informațiilor despre acțiunile Oanei Teodorescu și numărul de femei care au suferit în urma acțiunilor acesteia. Și acum se pregătește să meargă în instanță.

În același timp, producătorul Simpla 360 înțelege că oportunitatea de a arăta tânără și bine îngrijită ar trebui să fie accesibilă tuturor femeilor. Prin urmare, oferă cititorilor acestui articol o reducere de 50% la achiziționarea Simpla 360*. În plus, fiecare cititor va primi acces gratuit la un set complet unic de exerciții Face Yoga

 • Prinde bărbia cu palmele. Relaxează-te și zâmbește. Trage zâmbetul încet până la tâmple până la punctul maxim.
 • Pune palmele pe tâmple. Relaxează-te. Închide ochii și trage blând palmele spre ceafă, în timp ce scoți limba cât mai mult posibil.
 • Fixează palma peste colțurile ochilor și ale pomeților, apasă degetele pe buza superioară, în același timp trage palma în sus și degetele în jos și relaxează-te.
 • Lipește ferm degetele în jurul ochilor și începe să întinzi ușor pielea cu degetele superioare în sus și cu degetele inferioare în jos.
 • Fixează cu degetul mare și degetul arătător pliurile nazolabiale de pe ambele părți ale gurii. Cu degetele arătătoare, fă mișcări circulare în sens invers acelor de ceasornic.
 • Apăsă buza superioară pe dinți și scoate sunetul „ooo”, fixează palmele pe colțurile buzelor, iar degetele în colțurile ochilor. Întinde palmele în sus și relaxează-te.

Cu doar 15 minute de Face Yoga pe zi și cu Simpla 360, vei arăta cu trei ani mai tânără în doar 8 săptămâni. Yoga îmbunătățește drenajul limfatic, tonifică mușchii feței, elimină umflarea, reduce ridurile mimice, îmbunătățește conturul feței. În combinație cu Simpla 360, efectul acesteia este dublat.

Prin îmbunătățirea circulației sângelui în timpul Face Yoga și aplicarea activă a serului, granulele se dizolvă și sunt absorbite în pielea feței și în zonele cu probleme unde utilizatorii îl vor aplica.

Comentariul expertului:

„Toate componentele Simpla 360 sunt foarte eficiente. În ser, acestea sunt prezentate în proporții ideale, care permit nu numai îngrijirea zilnică a pielii, ci și permit a scăpa de probleme dermatologice grave, precum acneea. Personal, recomand Simpla 360 atât în scop profilactic pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, cât și ca produs care poate elimina defectele existente legate de vârstă.”

D.ș.m., dermatolog Gabriela Zubcu

Cum acționează simpla 360 asupra pielii feței: mod de utilizare

Partea de gel acționează asupra straturilor superioare ale pielii

 • Tonifică
 • Hrănește
 • Hidratează
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Stimulează sinteza de colagen și elastină

Ingredientele active din interiorul unisferelor acționează asupra straturilor profunde ale pielii: Simpla 360 compozitie, ingrediente

 • Elimină iritația
 • Combat pigmentarea
 • Uniformizează nuanța pielii
 • Oferă strălucire pielii
 • Hrănesc cu minerale

-50%

Simpla 360 forum, pareri, despre

Monica

Este o nebunie să înșeli oamenii atât de nerușinat. Banii nu-i vor prii. Dar serul este obligatoriu să-l comandați și să încercați.

Teresa

Am comandat deja! Îmi doresc foarte mult să simt efectul complexului Simpla 360 și Face Yoga cât mai curând posibil. Am auzit deja despre acest produs înainte, dar nu știam cum să-l obțin, deși voiam nespus… Acum, sunt foarte bucuroasă că a apărut această oportunitate.

Maria

Oh, eu am folosit Simpla 360. Adevărat, a trebuit să plătesc bani nebuni pentru asta. Efectul este uimitor, fața a devenit ca la o tânără de douăzeci de ani, deși acum am peste 30…

Fără nume

Aceasta este o adevărată grosolănie, să înșeli oamenii în așa hal! Sper că Oana Teodorescu va pierde procesul și va plăti mulți bani pentru înșelăciunea sa.

Fără nume

Am comandat deja și eu Simpla 360, nu pot rata această ocazie. Compoziția serului este pur și simplu uimitoare.

Stela

Este o idee grozavă să înlocuiești o grămadă de tratamente faciale cu un singur ser. Când călătoresc, toate aceste borcane ocupă o mare parte a bagajelor. Iar efectul puternic de întinerire al Simpla 360 este ceva deosebit!

Fără nume

M-a mințit și pe mine! Am cumpărat de la ea un set de exerciții faciale. Am făcut exercițiile mult timp și cu sârguință, rezultatul promis nu a fost. Pentru că nu am cumpărat serul.

Ana

Oh, Doamne! Deja comand! O prietenă a folosit Simpla 360 împreună cu un set de exerciții de la ea. Acesta este ceva deosebit, într-o săptămână a început să arate ca o fată mare.

Paula

Cât de lacom trebuie să fii pentru a minți astfel oamenii? Ea însăși este femeie și înțelege cât de important este să poți arăta frumos. Nu are destui bani? La urma urmei, ea are venituri uriașe din publicitate, a spus ea însăși acest lucru într-un interviu. De ce să faci bani înșelând?

Fără nume

Dacă acest lucru este adevărat, atunci creatorii Simpla 360 merită un Premiu Nobel pentru crearea unui astfel de produs!!! 🙂 Doamnelor, care ați folosit acest produs, spuneți-ne mai multe despre efectul său. Este chiar atât de incredibil serul?

Claudia

Acest produs este cu adevărat unic! Am 35 de ani și m-am îndrăgostit de bloggerița Oana Teodorescu, am cumpărat de la ea un curs de exerciții faciale și apoi Simpla 360. Am plătit o grămadă de bani pentru tot! Dar cât de grozav și minunat arăta fața mea săptămâna următoare! În general, am comandat deja Simpla 360 pentru mine și mama mea.

Veronica

Eu și prietena mea am făcut un curs de exerciții pentru față de la Oana Teodorescu. Adevărat, am decis să economisim bani și am cumpărat cursul împreună. Dar Simpla 360 am cumpărat doar eu. Prietena meu a decis să nu cheltuiască bani pe ser. Am avut o mare oportunitate de a compara efectul. Fața mea arăta cu adevărat uimitor, dar prietena meu aproape nu a avut niciun rezultat.