Pain Relief România ce este, pret, comandă: înțelepciunea chineză, tehnologia modernă

By | April 16, 2019

Tabl of Content

Ce este plasture analgezic pe bază de plante Pain Relief

 • Rețetă de secole
 • Activarea microcirculației în piele
 • Acțiune locală direcționată
 • Nu necesită înlocuire zilnică
 • Calmează rapid durerea
 • 100% Eficiență și siguranță

Se știe că 80% dintre oameni suferă de dureri de spate la o anumită etapă a vieții lor!

Dereglările survenite în cadrul sistemului musculoscheletal sunt principala problemă a persoanelor vârstnice, deoarece afectează semnificativ calitatea și durata vieții.

Cu fiecare an ce trece afecțiunile articulare și ale coloanei vertebrale afectează tot mai multe persoane tinere, fapt ce influențează negativ asupra capacității lor de lucru.

În mare pericol sunt persoanele cu vârsta 25-49 ani, persoanele care se suprasolicită fizic, petrec mult timp la volan, sunt angajați la muncă fizică sau sportivii profesioniști.

Dar cel mai mult riscă persoanele care duc un mod sedentar de viață și au surplus de greutate.

Atenție maximă dacă aveți următoarele simptome!

 • Furnicături în brațe, amorțeală, durere la nivelul gâtului
 • Dificultăți de respirație, disconfort între lamele umărului, durere în regiunea toracică
 • Cefalee, amețeli
 • Greutate în partea inferioară a spatelui, amorțeală în picioare, cârceii la picioare

“Dacă ați răspuns DA la una sau mai multe întrebări – riscul dezvoltării bolilor coloanei vertebrale și a consecințelor grave este foarte înalt!”

Domeniile de utilizare ale plasturilor ”Pain Relief”

Plasture analgezic pe bază de plante ”Pain Relief”

Primii taoși susțineau- coloana vertebrală, fiind principalul canal energetic al corpului , asigură funcționarea organismului în calitate de sistem unic.

Orice încălcare a funcțiilor sale afectează în mod inevitabil sănătatea unei părți a corpului, provocând boli care nu sunt asociate coloanei vertebrale: impotență, mastopatie, hipertensiune arterială, dureri de cap, oboseală cronică și multe altele.

Înțelepciunile călugărilor taoiști și medicina tradițională chineză afirmă că energia negativă în timp ce se răspândește prin corp, poate stagna în articulații, oprindu-și circulația de-a lungul coloanei vertebrale. Acest lucru se întâmplă în cazul în care articulațiile și coloana vertebrală sunt inactive, deformate, deteriorate.

”Coloană vertebrală sănătoasă- minte sănătoasă”

Sun Shu-Min

Compoziția plasturelui analgezic ”Pain Relief”

Rețeta plasturilor include mai mult de 9 plante medicinale și a fost obținută în rezultatul experienței multiseculare ale tămăduitorilor.

Plasturele analgezic este fabricat conform tehnologiilor moderne și respectă cele mai stricte standarde internaționale de calitate. PAIN RELIEF plaster nu conține substanțe chimice, nu este toxic, este inofensiv, nu dăunează tractului gastro-intestinal și ficatului.

”Pain Relief” ajută la vindecarea bolilor precum:

 • Artrita
 • Artroza
 • Dureri în timpul meteosensibilității
 • Durere în zona inferioară a spatelui și picioare
 • Crampe și rupturi musculare
 • Periartrita scapulohumerală și a cotului
 • Pinteni la călcâie
 • Radiculită și osteocondroză
 • Reumatism
 • Sciatică

”Pain Relief” va restabili activitate motorie în cel mai scurt timp posibil!

Tratament analgezic pentru coloană și articulații.

Ajută la eliminarea durerii, edeme, inflamația, caracteristice artritei și osteocondrozei.

 • Combinație specială de plante medicinale din China
 • Tehnologie modernă
 • Rețetele tradiționale ale medicinei chineze
 • Dozaj și transportare continuă în straturile profunde ale pielii
 • Efectul acumulării în zona afectată

Pareri medici: ce spun doctorii despre plasturii pe bază de plante ”Pain Relief”?

Cel mai important lucru în tratamentul unei boli este calmarea durerii și elimnarea procesului inflamator. Anterior, singura soluție era administrarea simultană a câtorva medicamente: unul pentru calmarea durerii și unul pentru tratamentul bolilor, fapt ce afecta negativ tractul gastro-intestinal și ficatul. Acum, nevoia de a utiliza pastile a dispărut.

Plasturele PAIN RELIEF se descurcă perfect cu funcțiile analgezice, dar și de tratament, datorită acțiunii locale a substanțelor naturale asupra straturilor profunde ale pielii, capilarelor și țesuturilor bolnave. Din acest motiv, poate fi folosit de sportivi care au nevoie de un medicament sigur pentru durere.

De când am început să recomand acești plasturi pacienților mei, numărul recidivelor și acutizărilor sezoniere a devenit mai mic. Comoditatea utilizării și eficiența ridicată au făcut din acești plasturi produsul nr.1 în tratamentul bolilor articulare și ale coloanei!

Claudiu Birnea

Medic ortoped

Pain Relief forum: feedback-urile clienților noștri

Bianca, 51 ani

Bună ziua! Mama mea are 79 ani, o chinuiau durerile teribile în zona spatelui, suferea de osteocondroză. Am cumpărat 6 plasturi, durerea s-a redus, mama este pur și simplu fericită. Lipiți pe zona cu durere și așteptați efectul analgezic. În plus, plasturii nu doar calmează durerea, ci tratează. Am intrat pe site să mai comand, de data aceasta mai multe bucăți. Vă mulțumesc că mă izbăviți de durere!

Alexandru, 53 ani

Din avantajele acestui plasture, vreau să subliniez o gamă largă de acțiuni și costul redus. Sufeream de osteocondroză în regiunea cervicală, iar crizele acute din sezonul de toamnă și primăvară nu mă lăsau să trăiesc. Până la plasturele PAIN RELIEF încercasem o mulțime de unguente. Citind instrucțiunea m-am asigurat că plasturele e fabricat din plante naturale, deci, nu-mi va crea probleme. După un curs de utilizare simțisem o ușurare, iar rezultatul nu s-a lăsat așteptat. Durerea trecuse și n-a mai apărut între sezoane! Acum acest plasture se află mereu în trusa mea medicală.

Amelia, 32 ani

Viață fără durere, iată cum aș denumi perioada de utilizare a acestui plasture minunat. Traumatismul coloanei, căpătat în timpul antrenamentului, mă forța să iau mereu remedii analgezice, fapt ce mi-a afectat stomacul. Durerea devenise o parte componentă a vieții mele, dar nu mai puteam lua pastile contra durerii. Anume în acea perioadă am descoperit acest plasture. Testând o mulțime de unguente, infuzii și pastile, mi-am dat seama că nu voi găsi un remediu mai bun contra durerii cronice în coloană. Acum știu că există viață fără durere și fără pastile!

Cum să utilizați corect plasturii “Pain Relief” – instructiuni, mod de utilizare

Pagina oficială Pain Relief – pret, comandă, pret in farmacii

318 RON

Preț 159 RON

Cum se explică eficacitatea ridicată a plasturilor analgezice chinezești pe bază de plante “PAIN RELIEF” în tratamentul osteocondrozei, artritei, sciaticei, reumatismului, artrozei și altor boli ale spatelui și articulațiilor? Opinia medicului. Pain Relief comentarii, pareri negative

În ultimul timp, tot mai multe scrisori vin în redacția revistei noastre cu întrebări despre plasturii chinezești analgezici pe bază de plante “PAIN RELIEF”. Cititorii scriu că îi ajută să scape de diferite boli ale spatelui, gâtului, coloanei vertebrale și articulațiilor. De la pintenii calcaneeni până la artrită și sciatică. Mulți oameni sunt interesați dacă acești plasturi nu sunt periculoși? Care sunt mecanismele acestei eficacități înalte? Cât de frecvent pot fi folosiți fără a fi afectată sănătatea? L-am rugat să răspundă la aceste și alte întrebări referitor la plasturii chinezești analgezici pe bază de plante, pe medicul ortoped, neurolog, medic de categorie superioară Mihai Lese.

“Este singurul produs pe care îl pot recomanda tuturor”

Acum doi ani, nimeni nu știa de acești plasturi. Au mai fost, desigur, și alții, dar, de regulă, nu pre ajutau slab, din care motiv nu au prezentau un interes deosebit și erau abordate ca metode tradiționale de auto-tratament. “PAIN RELIEF” – primii plasturi analgezici pe bază de plante care i-au interesat nu numai pe pacienții, ci și pe medici. După cum au arătat numeroase studii asupra acestor plasturi, precum și o experiență destul de mare în utilizarea lor, eficacitatea lor în tratamentul bolilor coloanei vertebrale și articulațiilor este nemaipomenit de mare. În unele cazuri, ele ajută mai bine decât antibioticele, unguentele și pastilele! Și asta luând în considerare că spre deosebire de aceste medicamente, ele nu dăunează organismului și chiar sunt folositoare pentru sănătate. Cum se obține o eficacitate atât de mare a plasturilor?

Tehnologie inovatoare. Pain Relief compozitie, contraindicatii

În producția plasturilor “PAIN RELIEF”, a fost utilizată o tehnologie nouă care nu a fost utilizată anterior. Și anume tehnologia nano-particulelor, care implică utilizarea de substanțe medicamentoase cu dimensiuni foarte mici ale particulelor. Mai precis, “zdrobirea” lor până la dimensiuni mici. Ca urmare, substanțele medicamentoase devin capabile să pătrundă practic fără obstacole în cele mai profunde straturi ale pielii direct în zona bolnavă, asigurând un tratament eficient.

Dacă comparăm plasturii obișnuiți și plasturii “PAIN RELIEF” în funcție de capacitatea substanțelor de a pătrunde adânc în corp, în cazul plasturilor obișnuiți ea este de aproximativ 10% (cea mai mare parte a substanțelor rămâne în straturile superioare ale pielii), iar în al doilea caz este de 100%. Ca o consecință, sporește eficacitatea tratamentului, cea mai bună dovadă a căreia este dinamica recuperării.

După ce am început să recomand plasturii analgezici pe bază de plante “PAIN RELIEF” pacienții mei, vindecarea bolilor a devenit mult mai ușoară. Durerile atât cele cronice, cât și cele acute dispar deja peste câteva ore după lipirea plasturelui, bolile în stadiile incipiente sunt vindecate în 1-2 cure, sunt progrese în tratamentul bolilor învechite. Foarte frecvent plasturii analgezici pe bază de plante “PAIN RELIEF” sunt singurul remediu care ajută cu adevărat. Pacienții simt ameliorări notabile ale sănătății aproape imediat.

Care este componența plasturilor chinezești analgezici pe bază de plante? Pain Relief ingrediente, efecte adverse

Compoziția terapeutică a plasturilor include 9 plante medicinale alese cu grijă, care, fiecare separat, sunt utile pentru coloana vertebrală, oase și articulații. În asociere , ele acționează și mai puternic. Compoziția include: homalomena occulta, notopterygium incisum, brânca ursului, șofrănel, millettia reticulata, asarum sieboldii, cistanche salsa, ginseng himalayan, rădăcină de scutellaria.

Se știe că astfel de plasturi cu astfel de plante erau folosiți de călugării tibetani încă în secolul trecut. În acele timpuri erau cunoscuși pe scară largă în întreaga China, precum și departe de hotarele sale. Plasturii tibetani erau considerați practic miraculoși. Și, de fapt, era adevărat. Astăzi, plasturii chinezești pe bază de plante “PAIN RELIEF” au devenit și mai eficienți și accesibili tuturor.

Cum se folosesc corect? Au plasturii contraindicații?

Plasturii analgezici pe bază de plante se lipesc pe zona bolnavă a corpului. În urma încălzirii de la temperatura corpului, substanța medicamentoasă a plasturelui începe să se topească și pătrunde în organism. Acțiunea unui plasture durează 8-12 ore. Plasturii trebuie lipiți de 1-2 ori pe zi. Cura integrală de tratament constă din 5 plasturi.

Datorită faptului că plasturii exercită efect local, ei nu au consecințele negative prin care este caracterizată administrarea comprimatelor. În special, ei nu dăunează stomacului, ficatului, rinichilor. Ei pot fi aplicați de aproape toată lumea, cu excepția copiilor și a femeilor însărcinate. Singurul lucru care poate fi – este alergia la substanțele active. Dar, după cum a fost observat, ea se întâlnește foarte rar, dintre toți pacienții hiperemia alergică la locul lipirii plasturelui a fost doar o singură dată (timp de 2 ani!).

Plasturii analgezici pe bază de plante “PAIN RELIEF” pot fi cu siguranță numiți nu numai cel mai eficient, ci și cel mai sigur mod de tratament din toate cele existente. Și este într-adevăr așa. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că numai plasturii originali “PAIN RELIEF” sunt folositoare și eficiente, nu și falsurile, care au apărut recent într-o cantitate enormă.

Falsurile, precum și tot felul de analogi, nu sunt fabricate în conformitate cu nanotehnologia, ele nu au compoziția care este indicată pe ambalaj. Astfel de plasturi nu numai că nu vor aduce beneficii, dar vă pot afecta sănătatea. Pentru a nu face o greșeală, eu recomand pacienților mei să cumpere plasturii chinezești analgezici pe bază de plante numai pe site-ul oficial al partenerului distribuitorului. Acesta vinde numai plasturi originali la un preț accesibil.

Site-ul oficial al plasturilor chinezești analgezici pe bază de plante “PAIN RELIEF”

Sănătate!

”În momentul de față este cea mai eficientă metodă de refacere a articulațiilor și de eliminare a problemelor cu coloana vertebrală. Pur și simplu nu există produse asemănătoare!” Pain Relief România

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: Bună ziua, domnule profesor! Suntem bucuroși să vă vedem! Spuneți-mi, există într-adevăr în China un secret în ceea ce privește refacerea articulațiilor?

Profesorul Pak: Bună ziua! În România problema articulațiilor este critică: unul din 4 bărbați are dureri de spate, coate, genunchi, hernie sau artrită în diverse stadii. Vă compătimesc, deoarece știu cât de înfiorătoare sunt durerile de articulații și ce consecințe pot avea asupra omului. În China am învins demult această boală, de aceea vă voi împărtăși cu plăcere experiența țării noastre.

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: În ce constă secretul sănătății și longevității chinezilor? În mâncare?

Profesorul Pak: Este un mit, fructele de mare nu sunt pe buzunarul fiecăruia, de aceea mâncarea principală din alimentația noastră zilnică este orezul obișnuit. Secretul nostru este moștenirea de la strămoși, vestita medicină chineză. Organismul uman este un instrument delicat, și nici nu vă puteți închipui cât de bine poate fi setat!

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: În multe țări se consideră că articulațiile bolnave sunt un semn firesc al bătrâneții?

Profesorul Pak: Noi, în China, am dovedit că articulațiile se pot reface complet. ELE POT FI REFĂCUTE ȘI TREBUIE SĂ SE REFACĂ. Principala problemă a bolii este uzura. Asupra articulațiilor se pune mereu presiune, de aceea țesutul cartilaginos pierde din elasticitate, se subțiază și dispare. De aici trosnetul, durerile, neoplasmul (herniei) și deformarea oaselor (artroză). Deja la 60 de ani, la multe persoane cartilajul dispare în proporție de 45-50%. Cum să regenerezi ceva ce deja nu mai este? Se poate literalmente ”crește” articulația? Se poate!

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: Și cum se face acest lucru?

Profesorul Pak: Corpul nostru are o capacitate unică de a se regenera. Priviți cât de repede se vindecă o tăietură la mână. La fel se poate reface orice țesut din interiorul organismului. Este vorba de viteza și caracterul activ al procesului: un organ se reface singur, iar altul trebuie ajutat. Puneți la treabă resursele ascunse ale corpului vostru, și vă veți simți mai sănătoși ca niciodată!

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: Anume despre aceasta vrem să aflăm mai multe.

Profesorul Pak: Rețeta de regenerare a țesuturilor din Tibet este cunoscută deja de 2000 de ani. Este un amestec de elemente naturale, care activează diviziunea și creșterea celulelor cartilaginoase. Mai întâi îmbibau bandajele cu acest remediu și le aplicau pe locurile dureroase. Însă apoi am îmbunătățit remediul și am început să-l folosim sub formă de plasturi – astfel este mai comod, întrucât plasturele se fixează bine pe locul dureros. Vreau să spun că datorită realizărilor noastre științifice, astăzi rețeta este accesibilă în întreaga lume. Am participat la elaborarea lui, de aceea știu totul despre compoziția lui și despre acțiunea pe care o are.

Principiul este simplu: compoziția curativă a plasturilor se absoarbe imediat direct în țesutul cartilaginos. Chiar dacă trebuie purtat 8-12 ore, durerea dispare practic imediat, iar articulația se reface complet după un singur tratament. Gândiți-vă – refacere completă a articulației. Posibilitatea de a scăpa de operație este reală!

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: Cum arată procesul de regenerare?

Profesorul Pak: S-a dovedit că celulele responsabile de sănătatea și creșterea țesutului cartilaginos se află înăuntrul lui. Ingredientele ce intră în compoziția plasturilor nu numai că elimină edemul, durerea și inflamația, dar și acționează direct asupra acestor celule și le activează diviziunea. Cu alte cuvinte, acest remediu pornește un mecanism în stare latentă și îl forțează să funcționeze mai repede. Plasturii intensifică circulația sângelui în țesuturile învecinate, ceea ce duce la reproducția lichidului în capsula articulară. Acest lucru mărește mobilitatea articulației și îi permite țesutului cartilaginos să crească mai repede. În ceea ce privește hernia și neoplasmul benign al aparatului locomotor, sub acțiunea remediului se descompun treptat și se elimină din organism, mai întâi prin sânge, apoi și pe cale naturală, pătrunzând în intestine.

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: Care sunt indicațiile de folosire a remediului?

Profesorul Pak: Remediul este indicat în boli precum artrita, artroza, osteocondroza, sciatica, radiculita, hernia de disc, dislocarea discurilor vertebrale. În plus, este indicat și pentru dureri, amorțirea membrelor, contracții musculare și rupturi musculare parțiale, edeme, lovituri, traume. Noi, în China, folosim acest remediu în principal în scop profilactic, de aceea nu ne îmbolnăvim. Pentru noi el e precum la voi usturoiul, ceapa sau ceaiul. Mulți până în momentul de față își fac singuri remediul ca pe vremuri, acasă, dar nu reușesc mereu să aleagă corect ingredientele sau să calculeze doza, iar la varianta gata preparată nu sunt aceste probleme, bineînțeles.

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: De unde se pot cumpăra plasturii?

Profesorul Pak: Din păcate în România nu am reușit să intrăm pe piața farmaceutică. Pur și simplu nu ne-au permis, de aceea nu se vând în farmacii sau la magazinele online. Îi puteți comanda doar de pe site-ul oficial cu reducere de 50%. Faceți comanda, primiți coletul la cel mai apropiat oficiu poștal, îl verificați și doar după aceea plătiți chiar acolo, ramburs. Nu am avut asemenea probleme în nici o altă țară din lume, iar în China acești plasturi sunt în orice farmacie. Înțeleg, dacă oamenii vor fi sănătoși, din ce să se mai câștige banii?

Institutul de cercetare în ortopedie și traumatologie: Îi mulțumim domnului profesor pentru interviul atât de interesant, și în urma nenumăratelor solicitări ale telespectatorilor, publicăm mai jos adresa site-ului oficial.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + fifteen =