Harmonica Linea România pret, pareri, instructiuni: istoria mea despre cum am reușit să slăbesc

By | March 24, 2020

Tabl of Content

Camelia Iordache: Mă jenam să mă dezbrac în fața soțului. Sexul devenise o tortură. Harmonica Linea produse de slabit, ce este, instructiuni, contraindicatii, ingrediente, forum, pareri medici, pret, comandă

Până nu demult eram foarte grasă și îmi uram corpul. Am încercat să slăbesc cu ajutorul dietelor, am făcut sport, am băut pastile și ceaiuri, dar toate fără rost.

Înainte, greutatea nu mă speria și nu-mi producea disconfort. Dar după naștere am adăugat 15 kg în plus. Pur și simplu mă uram pentru asta. N-aveam chef să-mi privesc imaginea în oglindă. Grăsimea de pe talie, pliurile de grăsime de pe spate. Nu reușeam să-mi aleg haine: pantalonii se aranjau bine la coapse, pe când la talie nu mă ajungeau.

Harmonica Linea forum

Cu vremea, a devenit și mai rău. Soțul mă ademenea mereu în pat. Ca să nu-și găsească vreo amantă, eram nevoită să-mi înfrâng ura față de propriul corp. Într-un final, devenise incomod și neplăcut să fac sex în unele poziții. Cel mai tare mă înfuria poziția misionarului: la fiecare mișcare se auzea sunetul neplăcut produs de burtoiul meu care se atingea de corpul soțului. El se amuza. Odată chiar în timpul sexului am izbucnit în lacrimi, pentru că începuse să-mi strângă coapsele grase.

Însă cu totul altă întâmplare m-a determinat să slăbesc. Prietena mi-a arătat niște poze de la o petrecere. Și atunci am decis că s-a terminat!

Harmonica Linea comentarii

Primul lucru pe care l-am încercat au fost dietele. Am exclus aproape totul, dar ciocolata și dulciurile mă ademeneau peste măsură. Bineînțeles că n-am rezistat și a urmat o săptămână plină de îndopare. La sfârșitul ei, cântarul mi-a arătat +4 kg. Catastrofă! Realizând că dietele nu mi se potrivesc, am început să calculez caloriile și să reduc meniul. Peste 2 săptămâni însă n-am mai rezistat și cele 3 kg eliminate cu atâta dificultate au revenit la loc.

Harmonica Linea pareri

La sală n-aveam timp să merg. Astfel am început să iau pastile și ceaiuri care îmi provocau indigestie și dureri la stomac. Eram disperată și am decis să fac liposucție, dar doctorul a numit un preț exagerat. Mă întorceam acasă deprimată și nu vedeam nimic în jur. Așa am întâlnit-o pe Mădălina, o fostă vecină. Aceasta avuse greutate excesivă toată viața, dar acum arăta ca un model: talie subțire, coapse înguste și siluetă tonifiată.

Harmonica Linea pareri medici

Eram cu nervii la pământ, așa că după câteva fraze de politețe, am izbucnit în plâns chiar în mijlocul străzii. Mădălina m-a așezat pe cea mai apropiată bancă și m-a întrebat ce se întâmplase cu mine. Aflând despre motivul lacrimilor mele, mi-a povestit istoria sa.

— Îți amintești cât eram de grasă? Vroiam și eu să-mi fac liposucție, dar m-a salvat vara mea. Mi-a povestit despre picăturile Harmonica Linea și mi-a oferit link-ul site-ului de unde pot să le cumpăr.

Mădălina mi-a trimis pe telefon denumirea produsului și link-ul de pe care a comandat picăturile și s-a făcut nevăzută. Eram atât de nerăbdătoare, încât am trecut imediat pe site. Astfel am aflat că Harmonica Linea sunt picături speciale pentru slăbit care conțin extracte naturale de plante și fructe tropicale. Am reținut doar Garcinia Cambogia, deoarece auzisem anterior despre ea. Scrie că după primul tratament cu picături se reduce pofta de mâncare, se intensifică metabolismul, grăsimea excesivă se topește ca într-un cuptor, iar celulita dispare, văzând cu ochii. Am găsit o mulțime de păreri pozitive, pe site era o reducere de 50%, așa că am comandat 2 cutii.

despre Harmonica Linea

Peste câteva zile, țineam în mâini coletul mult așteptat. Astfel am pășit pe calea spre silueta mea perfectă. Dimineața și seara, luam câte un pahar de apă cu 20 de picături de Harmonica Linea. Băutura are un gust plăcut de fructe de pădure, o delectare. Peste câteva zile s-a îmbunătățit digestia și arsura la stomac a dispărut. Peste 7 zile, cântarul mi-a arătat minus 5 kg!

Harmonica Linea mod de utilizare

Soțul devenise mai activ în pat, mă atingea mereu și începuse să-mi spună complimente. Peste 2 săptămâni am mai slăbit 4 kg și atunci m-a dus la magazin să-mi ia haine noi, cele vechi deveniseră dezastruos de mari.

Harmonica Linea compozitie

Peste câteva zile, a plecat într-o călătorie de afaceri pe o perioadă de 2 săptămâni. În tot acest timp, am continuat să beau picăturile Harmonica Linea. La întoarcerea lui, am decis să-i fac o surpriză și mi-am cumpărat lenjerie sexy.

Intrând în casă, a rămas fără cuvinte. Bineînțeles, îl întâmpinam în noua mea lenjerie din dantelă. După o lungă perioadă, mă simțeam în sfârșit atrăgătoare, sexy și dorită.

Harmonica Linea ingrediente

Greutatea mea se menține deja de 3 luni la cifra obținută. Eu și soțul suntem în a doua lună de miere, care se pare că nu sfârșește. Aceasta este mica mea victorie! Știu cât de multe femei suferă din cauza excesului de greutate și aș dori să le vin în ajutor. Plasez link-ul site-ului producătorului. Doar acolo puteți cumpăra picăturile originale Harmonica Linea. Atenție, nu cumpărați picăturile pe alte site-uri, aveți grijă de sănătatea voastră.

Harmonica Linea România – comandă, pret, Harmonica Linea in farmacii

Harmonica Linea românia

Harmonica Linea comentarii, forum, pareri

Laura Coman

Incredibil, există perverși cărora le plac pliurile de slănină de pe spate… Dacă aș fi fost în locul acestui bărbat, nu mi s-ar fi sculat.

Raluca Fuioru

Wow! Ești bravo! Ai reușit să slăbești. M-ai inspirat, am comandat și eu Harmonica Linea, ard de nerăbdare să încep cursul.

Paula Sebastian

Am auzit deja despre aceste picături, dar nu credeam că sunt atât de eficiente. Super rezultat!

Mihaela Șerban

efectul e pur și simplu WOW!!!

Sabina Călin

Cu ajutorul Harmonica Linea am reușit să slăbesc 14 kg, a plecat tot excesul de greutate și mă simt minunat. Priviți foto.

Harmonica Linea produse de slabit

Felicia Dobre

Sabina, impresionant! Vreau să-ți spun că arătai foarte bine și înainte de a slăbi.

Nicole Ielciu

Ai avut marele noroc să o întâlnești la timp pe Mădălina… Eu am făcut liposucție, am avut o mulțime de complicații după și peste un an kilogramele au revenit. Acum voi folosi doar Harmonica Linea, am comandat deja.

Gabreila Măcean

Ce noroc că nu e necesar să slăbesc. Sora mea a slăbit 3 mărimi cu ajutorul acestor picături, super, priviți ce rezultat bun are.

pagina oficială Harmonica Linea

Amelia Bibărțan

Incredibil ce efect are!!!

Delia Licaciu

Mi-am adus aceste picături tocmai din India, sunt foarte bune. Mă ajută să-mi mențin silueta în formă fără dietă și sport.

Bianca Odagiu

Aceste picături sunt pur și simplu minunate, naturale, fără chimicale, fiind alergică, s-au potrivit perfect. Cu ajutorul lor, am slăbit 19 kg!

Horea Sebastian

Acum îmi dau seama cum a reușit soția mea să slăbească! Șmechera, mi-a spus că ia niște vitamine obișnuite. Mă întreb acum dacă și bărbații pot lua aceste picături?

Gina Plăeșu

Sebastian, sunt bune. Am luat aceste picături împreună cu soțul meu și el a obținut un rezultat mai bun decât mine.

Jurnal de slăbire acasă: 18 kg în 6 săptămâni. Harmonica Linea produse de slabit, compozitie, mod de utilizare, efecte adverse

Harmonica Linea efecte adverse

Încercarea nr. 1

Am cumpărat broccoli, țelină, piept de pui și iaurt. Sub îndrumarea clară a asistentului online a fost ușoară îndeplinirea tuturor condițiilor: calcularea porției și echilibrului PGC, ce distanță de jogging trebuie atinsă, cât de multe burpee să fac. Dar am avut puteri doar pentru cinci zile. Toate aceste restricții, joggingul pe stomacul gol și freshul de țelină nu sunt pentru mine. Din cauza foamei, m-am certat cu familia și colegii și chiar am reușit să fac un accident. Visam la o pizza „quattro stagioni”…

ce este Harmonica Linea

Încercarea nr. 2

Vorbind pe blog despre cât de prost mă simt, am găsit imediat oameni ce gândesc la fel. Fete din diferite colțuri ale lumii au încercat să mă susțină și m-au invitat la un maraton de pierdere în greutate. Mi-au explicat imediat că maratonul este neobișnuit și îmi va plăcea cu siguranță.

Esența pierderii în greutate nu constă în dietă și antrenamente, ci în administrarea regulată a unui supliment alimentar pentru slăbit Harmonica Linea.

Harmonica Linea in farmacii

Mi-a fost dificil să numesc aceasta un maraton și să cred în acest lucru, dar inspirată de rezultatele altor fete am fost de acord.

Și nu zădar!

Maratonul de șase săptămâni a zburat neobservat, ușor și cel mai important – cu succes! Fetelor, trebuie să luați! Vedeți și singure:

Start. Harmonica Linea instructiuni, ingrediente

Greutate, kg: 80.300

Măsurători, cm: 110/89/117

Săptămâna 1

Săptămâna a trecut în mod obișnuit. Serviciu – casă Singurul lucru care s-a schimbat este că eu beau Harmonica Linea. Nu am încă rezultate vizibile, dar există noi senzații interne. A dispărut dorința constantă de a ronțăi ceva / bea cafea / mânca un croasant. Și timp de această săptămână nu am mâncat niciodată în exces, foamea dispărea literalmente după jumătate din porția obișnuită.

Harmonica Linea forum

Greutate, kg: 79.600

Măsurători, cm: 110/89/117

Săptămâna 2

Este pur și simplu WOW! Fără jogging și țelină cu broccoli, dar greutatea scade. Entuziasmul a crescut și starea de spirit este pur și simplu super. Nu am insomnie și dureri de cap, nici iritabilitate, nu am decompensări și excese, cel mai important – nu îmi este foame! Nu credeam că e posibil așa ceva.

Pe cântare sunt minus 4 kg. Silueta nu face încă diferență, dar fața a slăbit foarte mult.

Harmonica Linea comentarii

Greutate, kg: 77.800

Măsurători, cm: 108/88/117

Săptămâna 3

Să spun că sunt șocată – parcă nu aș spune nimic. Minus 5 centimetri din circumferința abdomenului timp de 3 săptămâni!

Mă simt bine, nu am nicio stare de rău și somnolență, am forțe pentru tot ceea ce este nevoie. Și pentru muncă și pentru treburile casnice.

Harmonica Linea pareri

Greutate, kg: 74.400

Măsurători, cm: 104/84/114

Săptămâna 4

Jumătate din maraton a trecut. Nici măcar nu am observat cum au zburat aceste săptămâni, dar am observat cum corpul meu s-a schimbat. Greutatea se duce cu o viteză nebună. Lucrurile care îmi erau mici înainte, sunt acum potrivite. Ce plăcere nemaipomenită!)

Colegii, prietenele și toți cei care mă cunosc nu încetează să îmi facă complimente. Chiar mă simt un pic jenant, dar îmi dau seama că sunt pe drumul cel bun. Sunt deja în așteptarea sfârșitului maratonului. Vreau să știu cât de mult voi pierde în greutate.

despre Harmonica Linea

Greutate, kg: 68.200

Măsurători, cm: 97/80/107

Săptămâna 5

„Vrăjitoare” – spun prietenele atunci când văd că mănânc în rând cu ele, dar în același timp mă micșorez în fiecare zi. Despre maraton și Harmonica Linea nu le-am spus încă. În general, totul este bine, cu excepția problemelor cu garderoba. Toate hainele mele arată ca o parașută! La locul de muncă avem un cod vestimentar corporativ. Anul trecut purtam mărimea XL. Ieri am comandat M.

Harmonica Linea comandă

Greutate, kg: 65.300

Măsurători, cm: 94/78/99

Săptămâna 6

Mă uit în oglindă și văd o frumusețe în reflecție. Deși acum o lună și jumătate, eu vedeam acolo o vacă uriașă, plină de grăsime. Mă uit la hainele mele vechi și înțeleg ce balenă mare am fost!

Și acum cel mai interesant – am slăbit 18 kg! Iar conform măsurătorilor am pierdut de 23 cm de coapse și 15 de pe talie. De la piept – 20 de centimetri, dar pieptul în sine aproape că nu s-a micșorat, mărimea a rămas aceeași, dar iată grăsimea de pe spate și pliurile care atârnau deasupra sutienului au dispărut. Și toate acestea fără diete, înfometare și fitness.

Harmonica Linea mod de utilizare

Greutate, kg: 62.400

Măsurători, cm: 91/74/94

Mă simt ca o vedetă adevărată. Toți cei care mă cunosc nu încetează să mă admire.

Pagina oficială Harmonica Linea, pret, comandă

ACTUALIZAT:

Bună, fetelor! În fiecare zi primesc sute de mesaje de la voi. Întrebați ce este Harmonica Linea și unde poate fi cumpărată. Răspund aici, deoarece pur și simplu nu am capacitate fizică să răspund fiecărei personal.

Harmonica linea sunt picături care stimulează arderea grăsimilor corporale fără efort fizic. Produsul este fără substanțe chimice și constă în întregime din extracte naturale, deci este disponibil fără prescripție medicală. Trebuie doar să dizolvați 20 de picături de Harmonica Linea într-un pahar de apă și să beți dimineața și seara înainte de mese.

Puteți comanda suplimentul pe site-ul oficial. Acolo sunteți garantat că veți primi marfa originală, nu un fals.

Harmonica Linea compozitie

Pareri despre Harmonica Linea, forum

 juli222

Credeam că ai șters blogul. Mă bucur nespus pentru tine!

1111 victorya

Grozav! Simt că te vei căsători în curând!

kristen1234

Și eu adaug cel puțin 5 kg în timpul iernii. În acest an, am luat un record de aproape 10 kg. Imediat voi comanda acest supliment, fiindcă toate aceste maratoane de sport sunt cu siguranță o batjocură. Nu vreau și nici nu intenționez să încep!

99ole4ka99

Fetelor, nu este mai ușor să faci liposucție o dată și să nu mai suferi? Eu am făcut anul trecut și sunt foarte mulțumită. Dar, desigur, această procedură nu este ieftină.

juli

Nu-mi vine să cred că poți slăbi atât de mult într-o lună fără antrenamente și diete.

momof4

Cu vârsta îmi este tot mai greu să pierd în greutate. Nu mă poți limita la mâncare deloc. Vreau dulciuri tot timpul! Așa că am decis să încerc acest supliment alimentar. Este comod la locul de muncă și acasă. Pofta de mâncare dispare într-o clipă. Văd rezultatul, greutatea scade încet – timp de o lună și jumătate minus 9 kilograme. Pot arăta fotografiile:

Harmonica Linea ingrediente

dinetka.mas

Bună, am primit ieri pachetul. Pot să spun câteva cuvinte – ucide foamea imediat! Ieri și astăzi am mâncat mai puțin decât de obicei, nu am vrut. Și somnul a fost puternic. Pentru mine este important, pentru că de la alte produse mă chinuiam de insomnie.

Harmonica Linea instructiuni

Nikitaaaa

Mă îngraș foarte repede. Este suficient să mănânc vreo chiflă sau câteva bomboane, a doua zi abdomenul atârnă. După aceasta urmează o săptămână de înfometare și sunt din nou în formă. Dar asta a fost înainte, acum nu urmăresc deloc ce mănânc. Beau Harmonica Linea și foamea dispare imediat. Cântăresc stabil 56 de kilograme și nu-mi fac griji.

FlowerOfLove

Apropo, liposucția este una dintre cele mai periculoase proceduri. Și deloc de încredere. O prietenă de-a mea a făcut și după 3 ani a trebuit să repete din nou și din nou. Pentru că cu cât mai mult extragi, cu atât mai mult se va forma din nou.

Viktory

Am accesat site-ul, am citit compoziția, sunt componente naturale, am decis să încerc. Acum toate aceste produse pentru pierderea în greutate sunt substanțe chimice pure. Am băut niște pastile și mi-am dereglat stomacul. Sper că Harmonica Linea nu are efecte secundare.

Nassy

Am o colegă de muncă care bea mereu acest supliment după masă. Am slăbit foarte mult. Deja jumătate din birou a luat exemplu de la ea. Toată lumea slăbește, chiar și eu mă gândesc să comand.

11Katty11

Harmonica Linea într-adevăr ajută. Am descoperit-o pentru mine acum șase luni. Acum nu am probleme cu excesul de greutate, iar înainte cântăream 79 kg! Pentru cei care sunt deja obosiți de kilogramele în plus și pentru cei care vor să piardă în greutate, nu există un produs mai bun. Și sănătatea nu a afectat-o deloc, hormonii sunt în regulă, nu mă deranjează tractul gastrointestinal.

Harmonica Linea produse de slabit

Floarealbastră

Vă mulțumim pentru recomandare, am încercat deja totul, dar nu pot slăbi. Sper că asta mă va ajuta.

Victoria Nestor

Nu am văzut în farmacii acest produs. Probabil în orașul nostru nu este în vânzare.

Alina

Despre care farmacii vorbești, este scris că poate fi comandat numai pe site-ul oficial. Iar în farmacie, dacă va fi, la sigur va fi un fals. Am primit deja pachetul și am început să beau. În prima săptămână s-au dus 3 kg. Începutul este.

iulia_cretu_

Fetelor, eu am mâncat o săptămână numai iaurt. Adevărat că m-am simțit foarte rău tot timpul. Nici măcar la facultate nu mergeam. De câteva ori am avut vărsături, dar am dat jos 7 kg.

moon_happy88

Uite ce întorsătură, mă gândeam – ei bine, nu poate într-o astfel de perioadă scurtă de timp o persoană să slăbească atât de mult. Dar s-a dovedit că sunt implicate niște suplimente. În principiu, cine vrea, acela bea și dacă totul este natural este un mare plus!

yum_yummy

Postesc o zi, cel puțin o dată pe săptămână. Mă ajută personal să mențin silueta – 59 kg la 43 de ani. Poate va ajuta pe cineva. Toate aceste diete sunt o prostie, greutate oricum se va întoarce și chiar în surplus.

elia90

Fetelor, e atât de bine să fii subțire! Când îmi amintesc cât de grasă am fost, mi se face rău. Complexe de inferioritate permanente, îmi era frică să-mi ridic capul în fața trecătorilor. Mă simțeam nesigură în rândul colegilor. Lucrez la bancă și avem și noi un cod vestimentar. Toate hainele au mărimea S și numai seturile mele erau întotdeauna cusute separat de mărimea XL. Timp de o cură integrală, am pierdut 27 de kilograme! Jumătate din mine a dispărut, am actualizat întreaga garderobă. Sfătuiesc Harmonica Linea!

pagina oficială Harmonica Linea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + 13 =