Eco Slim Romania pareri, pret, comandă: slăbeşte 46 de kilograme în 3 luni!

By | February 21, 2019

Despre Eco Slim original de slabit – prospect, mod de folosire, contraindicatii, Eco Slim picaturi

Bună ziua, dragi prieteni! Vă urmăresc postările de mult timp şi apreciez eforturile voastre pentru a slăbi. Astăzi a venit rândul meu să vă împărtăşesc din experienţa mea de viaţă.

Numele meu este Sergiu, am 39 de ani şi pot să afirm cu mândrie că am 75 de kilograme. Veţi spune că este o greutate normală, la înălţimea mea de 171cm, dar dacă vă arăt o fotografie cum eram în urmă cu 3 luni, nu mă veţi recunoaşte. Dragii mei, de la 121 kilograme, am reuşit să slăbesc 46 kg în doar 3 luni de zile, fără diete, fără sport şi fără să îmi schimb stilul de viaţă. Meritul este al minunatului produs Eco Slim, care se găseşte şi în România acum şi are un preţ infim, raportat la câte beneficii ne aduce.

Eco Slim mi-a fost recomandat de un amic, exact în momentul în care eram gata să intru într-o depresie. Sunt manager în cadrul unei firme de marketing, mereu ocupat şi cu foarte multe deplasări în afara localităţii. Jobul meu nu îmi permite să am un program fix şi echilibrat. Fiind mereu pe drumuri, deseori am recurs la mâncarea de tip fast food, la băuturile energizante, iar acest lucru a început să se observe tot mai mult.

Destul de uşor am început să iau proporţii, hainele nu îmi mai veneau, dar cel mai rău a fost faptul că au început probleme grave de sănătate. La un simplu control de rutină, am aflat că aveam ficatul mărit din cauza alimentaţiei proaste, iar bila nu era nici ea în cea mai bună formă. Recomandarea medicului era operaţia, dar acest lucru era imposibil pentru că aveam deja un grad mare de obezitate şi soluţia era să slăbesc cât mai mult.

Aşa că am început să ţin fel şi fel de diete; după 3 săptămâni de regim drastic, acul cântarului nu se mişca deloc. Mi se părea că eram tot mai gras şi mai schimonosit.. Mi-am făcut un abonament la sală, unde am încercat să respect un program, dar nici acest lucru nu mi-a fost de ajutor. Oboseam foarte repede după numai câteva exerciţii simple; îmi era foarte greu să mă mişc, respiram sacadat în timp ce făceam exerciţiile şi mi se părea că fac totul în zadar. În ziua în care m-am programat din nou la medic, mă aşteptam să văd o evoluţie, dar analizele au ieşit mult mai rele decât cele anterioare.

Nu mai ştiam ce să fac, ajunsesem la disperare şi eram tot mai aproape de depresie…starea mea de sănătate se înrăutăţea, iar eu eram din ce în ce mai gras şi mai obosit, în condiţiile în care trebuia să slăbesc măcar 10 kilograme. Ce trebuia să mai fac? Ce îmi scăpa oare? Eram tot mai abătut şi nu mă mai puteam concentra nici la job.

În una din aceste zile grele pentru mine, în timp ce mă plimbam îngândurat pe holurile de la firmă, m-am întâlnit cu un vechi prieten, pe care nu-l mai văzusem de foarte mulţi ani. Era să nu-l recunosc pe Mihnea….arăta atât de bine!!!! Era jumătate din omul pe care îl ştiam înainte, iar hainele parcă erau turnate pe el. Arăta ca un model de pe coperţile revistelor de modă. Şi avea şi verighetă….”Mihnea grasu” (aşa i se mai spunea înainte, pentru că depăşea 135 kg) a reuşit să se căsătorească. Se cam inversaseră rolurile…acum eu eram cel gras şi singur şi el trăia o viaţă de vis. L-am rugat să îmi spună secretul lui pentru că mă aflam într-o stare gravă şi aveam mare nevoie de sfaturile lui.

“Soluţia este destul de simplă”, mi-a spus Mihnea.

“Aceste picături mi-au schimbat viaţa, după cum bine vezi! Le am oricând la îndemână şi le diluez în băutura mea, înainte de masă. Am devenit oarecum dependent de aceste picături pentru că îmi place foarte mult persoana mea de acum, iar soţia mea este în competiţie cu mine :)“

Am luat picăturile de Eco Slim şi le-am analizat cu atenţie. Am observat că este un produs 100% natural, din extracte de plante selecţionate cu multă grijă, precum păducelul, frunze de ceai verde, rădăcina de ghimbir, iar combinaţiile acestor plante au efecte benefice asupra organismului, cum ar fi reglarea tranzitului gastrointestinal, arderea grăsimilor, declanşarea proceselor metabolice, eliminarea toxinelor şi a lichidului în exces, descompunerea grăsimilor şi normalizarea echilibrului hormonal. M-am gândit că aceasta ar fi ultima variantă şi nu mai am nimic de pierdut dacă încerc şi eu. L-am rugat pe Mihnea să îmi spună de unde le are şi imediat ce am ajuns în biroul meu am făcut prima comandă de Eco Slim de pe site-ul oficial. În acest mod, eram sigur că voi evita achiziţionarea unui produs contrafăcut…..nu aveam nevoie de încă o minciună. Am primit pachetul în doar 2 zile de la comandă, iar preţul a fost nesemnificativ în comparaţie cu ce cheltuisem înainte încercând să slăbesc

Încă din prima zi am început să consum Eco Slim, într-un pahar cu apă, de 3 ori pe zi. Din a treia zi am simţit o schimbare în organismul meu. Nu mă mai simţeam umflat, nu mă mai simţeam obosit. M-am cântărit după prima săptămână….rezultatele erau deja uimitoare. Slăbisem 5 kg fără să depun niciun efort, fără să ţin nicio dietă. Atât de mult încercasem în trecut să slăbesc, iar cântarul nu se mişca deloc, iar acum, după numai o săptămână, rezultatele au depăşit aşteptările. S-au terminat frustrările, s-au terminat gândurile negre, acum ieşea soarele şi pe strada mea.

În săptămânile ce au urmat, am fost tot mai ocupat la birou. În continuare nu aveam timp să mănânc, dar am continuat să iau Eco Slim. După o lună, slăbisem 17 kg…..nici nu mi-am dat seama când a trecut acea lună, am observat doar că iar trebuie să îmi schimb garderoba, dar de data aceasta cu 2 numere mai mici. Transformarea mea a început bine, mă simţeam mai puternic, iar starea mea era de invidiat. La următorul control medical, doctorul meu a rămas uimit de rezultatele analizelor. I-am povestit de Eco Slim şi m-a încurajat să le iau în continuare pentru că sănătatea mea se îmbunătăţea.

După încă o lună, am mai slăbit 15 kg şi iar a trebuit să renunţ la garderoba mea. Eram atât de fericit! După o perioadă dificilă, mi-am făcut timp şi pentru mine şi am ieşit la o întâlnire. De data aceasta nu mă mai simţeam respingător, arătam chiar bine şi acest lucru se vedea clar. După 3 luni, rezultatele erau de necrezut: slăbisem deja 46 de kg şi doctorul mi-a dat o veste foarte bună…nu mai aveam nevoie de operaţie pentru că analizele mele erau foarte bune acum.

Eco Slim mi-a dat o stare de bine, cum nu credeam că este posibil. I-am telefonat lui Mihnea să îi mulţumesc şi el m-a încurajat să povestesc mai departe de Eco Slim, aşa cum a făcut şi el. De aceea am ales să scriu aici, să poată vedea cât mai multă lume rezultatele mele. Pentru a vă ajuta mai mult, vă las link-ul cu site-ul oficial de unde vă puteţi procura Eco Slim.

Eco Slim Romania site oficial – comandă, pret. Eco Slim în farmacii
tei, farmacia catena preturi – minciuna

Eco slim forum – pareri tpu, pareri medici, pareri negative

Iulia, 29 ani

 “Mulţumesc, Eco Slim, sunt foarte încântată de rezulate. Am slăbit 16 kg în 2 luni….nici nu îmi puteam imagina că se poate aşa ceva.”


Codruţ, 46 ani

 “Am început să folosesc Eco Slim după ce ai postat aici. Mulţumesc, Sergiu, că ai lăsat link-ul cu site-ul oficial! Voi reveni cu rezultatele. ”


Roxana, 28 ani

 “Sergiu, povestea ta m-a inspirat foarte mult. Datorită ţie mi-am dat seama că mai există viaţă după ce depăşim 100 kg şi că putem reveni cu uşurinţă la un corp de invidiat! Am ajuns la 55 kg, mai slabă chiar de cum eram înainte.”


Mirela, 33 ani

 “Sergiu, oare ce ai fi făcut dacă nu îl întâlneai pe Mihnea? Nici nu vreau să mă gândesc! Mă bucur foarte mult că ai reuşit să ajungi la o asemenea formă şi că nu a mai fost nevoie de operaţie! Îţi mulţumesc că ai ales să ne spui şi nouă acest lucru.”


Sergiu

 “Mirela, numai aşa puteam să-i mulţumesc lui Mihnea, împărtăşind şi altora rezultatele mele. Sunt foarte fericit acum. Am o viaţă frumoasă şi o relaţie care evoluează!”


Codruţ, 46 ani

 “Salut, dragii mei. Aşa cum am promis, am revenit cu rezultate vizibile după numai 3 săptămâni. Am scăpat deja de 14 kg şi încă mai continui.”


Rareş, 41 ani

 “Eu nu cred că Eco Slim ajută chiar atât de mult. Am cumpărat Eco Slim de la cineva şi nu văd niciun rezultat! Ba mai mult, am stări de ameţeală şi vomă!”


Codruţ, 46 ani

“ Dragă Rareş, dacă nu ai comandat Eco Slim de pe site-ul oficial al producătorului, este posibil ca acel cineva să te fi păcălit. Eco Slim nu are reacţii adverse, nu are contraindicaţii, iar ce ţi se întâmplă ţie nu este de la Eco Slim! Nu degeaba Sergiu ne-a lăsat acest link!”


Cristina, 37 ani

“Am comandat Eco Slim şi aştept să vină coletul. Am văzut că se poate folosi chiar de la 15 ani, aşa că am făcut o comandă dublă si pentru fiica mea! ”


Tatiana, 56 ani

 “Doctorul mi-a recomandat şi mie să slăbesc şi nu mai reuşesc. Acest articol a apărut la fix pentru că nu mai ştiam cum să slăbesc câteva kilograme. Mulţumesc pentru aceasă soluţie!”


Petronela, 39 ani  

 “După 2 naşteri am rămas cu o greutate de 115 kg. În loc să mă pot bucura de copiii mei, stăteam în casă pentru că îmi era tot mai greu să mă mişc, să merg în parc cu ei. De când am descoperit Eco Slim, am slăbit 30 kg, mă simt mult mai bine, dar nu mă opresc aici. Copiii mei au nevoie de o mămică energică, iar Eco Slim poate face acest lucru!”


Liliana, 25 ani

 “Mulţumesc Sergiu, că ai ales să ne spui şi nouă despre Eco Slim. Cred că într-adevăr, face minuni! Tot mai mulţi oameni îl folosesc!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =