Detoxil PLUS România, pret, comentarii, mod de preparare – Oameni de știință germani de origine română au fost nominalizați la Premiul Nobel pentru descoperirea unui medicament inovator pentru ficat

By | April 28, 2023

Tabl of Content

Ficatul este numit organul nostru cel mai răbdător, deoarece de multe ori nici nu ne gândim că ar putea fi ceva în neregulă cu el. Este o mare greșeală să credem că totul este în regulă dacă nu ne doare ficatul și dacă pielea noastră nu prezintă modificări. Simptomele bolii hepatice sunt adesea confundate cu o simplă epuizare.

Un grup de oameni de știință germani de origine română au realizat o mare descoperire în domeniul tratamentului ficatului, pentru care au fost nominalizați la Premiul Nobel pentru Medicină. Am discutat cu medicul care a condus cercetarea, Tudor Zamfirescu, despre modalitățile de înțelegere a faptului că ficatul nu funcționează corect și despre cum să îl tratăm corespunzător.

– Dl Zamfirescu, spuneți-ne, vă rog, care este funcția ficatului în organism?

– Bună ziua! Ficatul îndeplinește una dintre funcțiile cheie ale organismului, dintre care cea mai importantă este dezactivarea. Ficatul neutralizează compușii toxici, îi face inofensivi, este direct implicat în hematopoieză și, de asemenea, ajută la menținerea sistemului imunitar.

– De ce apar bolile hepatice?

– Este o greșeală să credem că bolile hepatice pot fi cauzate doar de consumul excesiv de alcool. Problemele de ficat pot fi, de asemenea, legate de excesul de greutate, de o dietă proastă și de bolile virale. De asemenea, ficatul nostru se deteriorează cu trecerea anilor. Acesta suportă prea multe traume și își pierde capacitatea excepțională de regenerare. Treptat, țesuturile obișnuite ale organului sunt înlocuite de țesut conjunctiv și gras. Practic, toți cei care au peste 55 de ani sunt expuși riscului.

– Care sunt simptomele afectării ficatului?

– Simptomele pot fi destul de confuze. Acesta poate fi un ușor disconfort în zona abdominală dreaptă, slăbiciune, somnolență, dureri de cap, transpirație excesivă. În ultimele stadii ale bolii, apare îngălbenirea pielii și a sclerei (albul ochiului). Nu vă gândiți că dacă vă simțiți normal, înseamnă că și ficatul dumneavoastră este în regulă. Acesta este organul care rămâne „tăcut” pentru o perioadă lungă de timp și nu dă semne de stare proastă.

– Care sunt pericolele bolilor de ficat?

– Ca urmare a funcționării incorecte a organului, sângele nu este curățat în mod corespunzător de toxine și acestea încep să se acumuleze în alte organe țintă: creierul, inima și rinichii. Acest lucru poate duce la diabet, atac de cord și accident vascular cerebral. Aceasta crește șansele de sângerare internă din cauza venelor abdominale dilatate. Efectele toxinelor asupra creierului și asupra sistemului nervos duc la encefalopatii care provoacă comă. De asemenea, trebuie să știți că toate bolile hepatice pot progresa și, în cele din urmă, pot duce la ciroză.

– Există vreo modalitate de a preveni bolile hepatice?

– Acest lucru se poate realiza doar printr-un stil de viață sănătos, dar știm cu toții că acest lucru nu este posibil astăzi. Chiar dacă mâncați sănătos și renunțați la obiceiurile proaste, ecologia proastă poate afecta starea organului.

Ce este Detoxil PLUS, compozitie, mod de utilizare

– Ce se poate face în acest caz?

– Am creat preparatul nostru pentru a proteja ficatul împotriva diferitelor influențe și pentru a-i crește capacitatea de regenerare. DETOXIL PLUS.

– Vă rog, spuneți-mi mai multe despre această dezvoltare!

– A fost vital pentru noi să creăm un preparat pe bază de plante eficient, deoarece toate substanțele chimice au efecte nocive asupra celulelor hepatice.

Detoxil PLUS ingrediente, mod de preparare, efecte adverse

Rezultatul a fost o formulă specială, care a servit drept bază pentru cura cu DETOXIL PLUS . Acest produs are un efect detoxifiant și coleretic. În plus, DETOXIL PLUS ajută ficatul să își îndeplinească sarcina principală – să elimine toxinele din organism, să protejeze țesuturile sale de formarea fibrozei și are un efect pozitiv asupra sistemului nervos. Printre multe altele, DETOXIL PLUS are proprietăți antidepresive.

DETOXIL PLUS protejează nu numai ficatul, ci și întregul organism de toxine.

– Dvs. ați fost șeful grupului de cercetare, nu-i așa? Cât timp a durat dezvoltarea acestei soluții?

– Așa este. Dezvoltarea a durat mai mult de 3 ani.

– A fost DETOXIL PLUS testat clinic?

Detoxil PLUS contraindicatii, instructiuni

– Desigur! În primul rând, au fost efectuate teste pe animale de laborator, șobolani și iepuri. Rezultatele au fost uluitoare! Ficatul a revenit la dimensiuni normale chiar și la animalele cărora li s-a îndepărtat 25% din organ. După ce am verificat siguranța leacului, am început testele pe oameni. În acest scop, am examinat un grup de 1.846 de persoane care sufereau de diferite boli hepatice. Datele rezultate au fost uimitoare:

  • 96% dintre cei examinați au raportat o îmbunătățire a stării generale de sănătate.
  • La 98% dintre cei examinați, am observat o îmbunătățire a funcțiilor enzimatice ale ficatului.
  • Tomografia asistată de calculator a arătat o îmbunătățire a calității țesuturilor organice la 92% dintre cei examinați.

Detoxil PLUS comandă, pret

– Am auzit că nu veți face DETOXIL PLUS disponibil în drogherii. De ce?

– Farmaciile au comisioane uriașe pe DETOXIL PLUS iar acest lucru îl face inaccesibil pentru oamenii obișnuiți. Prin urmare, lansăm un program special și vindem DETOXIL PLUS cu o reducere pe site-ul de vânzare. Nu știu dacă în viitor vom ajunge la o înțelegere cu farmaciile, dar astăzi se pare că DETOXIL PLUS poate fi vândut în mod optim numai în acest mod.

– Dl Zamfirescu, vă mulțumim pentru timpul acordat astăzi. Sperăm că veți primi premiul Nobel. Suntem siguri că dezvoltarea dumneavoastră este demnă de ea.

Detoxil PLUS forum: pareri, comentarii despre Detoxil PLUS

Sorana Blaj

Este atât de minunat să vezi că au fost nominalizați pentru premiul Nobel!

Maria Colun

Da, ficatul se îmbolnăvește odată cu înaintarea în vârstă… Și eu simt la fel… Încerc diverse diete, dar nu am nicio îmbunătățire. Voi încerca DETOXIL PLUS.

Petru Scurtu

Minunat leac, l-am încercat. A ajutat la refacerea ficatului meu!

Dragoș Boroș

Unchiul meu are ciroză hepatică, este complet galben… DETOXIL PLUS va fi recomandarea mea pentru el.

David Bucin

Medicul meu de familie mi-a spus despre această soluție, trebuie să o încerc.

Bogdan Bucur

Am ciroză de ani de zile, nimic nu mă ajută. Voi încerca DETOXIL PLUS și sper să-mi vindece ficatul.

Eva Canceu

Am încercat și eu. 2 luni de DETOXIL PLUS și mă simt mult mai bine. Mă trezesc ușor, am mai multă putere. Îl recomand tuturor.

Silviu Căpățână

Este bun și pentru hepatită?

Anamaria Borta

Da, chiar funcționează! Boala mea a dispărut datorită curei cu DETOXIL PLUS. Este într-adevăr demn de premiul Nobel. Acum nici măcar nu mai trebuie să țin o dietă.

Darius Radu

Am comandat mai mult produs pentru familia mea, vă mulțumesc!