Aqua Disiac Romania comandă, forum, pret: arta seducției

By | February 26, 2019

Pagina oficială Aqua Disiac – mod de utilizare, instructiuni, contraindicatii

Oamenii cred de obicei că e foarte la modă și cool să mergi la sală… Și noi am crezut la fel… până când mersul la sală s-a sfârșit cu sex…

Un antrenor de 60 de ani s-a dovedit a fi un cuceritor experimentat, a sedus clientele, îndrumându-le să facă exerciții TOTAL DIFERIT FAȚĂ DE PROGRAM… A utilizat un amplificator foarte puternic pentru libido, Aqua Disiac A făcut sex cu clientele chiar în SALA DE ANTRENAMENT.

Însă iată cele mai ciudate lucruri…

Eu și niște prietene am început să mergem la această sală celebră pentru a avea corpuri mai sexy și pentru a cunoaște bărbați. Prima impresie a fost că acel club e foarte FRUMOS, spațios, cu bărbați și antrenori sexy.

Cu toate acestea, era acolo un bărbat pe care l-am numit cuceritor experimentat. Un bărbat de 60 de ani, cam gras și neatrăgător. El a fost desemnat să antreneze grupul nostru.

Având în vedere că acest grup este format din fete frumoase, el era foarte dedicat antrenării noastre. Ne-a oferit instrucțiuni foarte detaliate despre antrenamente…

Odată, când făceam genuflexiuni, a venit la mine și mi-a atins fundul și m-a întrebat dacă simt CUM LUCREAZĂ MUȘCHII.

După câteva săptămâni cu acest tip de exerciții, toate ÎL EVITAM! Doar când îl vedeam mi se făcea rău…

Am discutat această problemă cu ceilalți antrenori, dar NU PREA LE PĂSA și ne-au spus ceva de genul: Nu vă faceți griji, e expert. Dacă e atât de pasionat de antrenarea voastră, înseamnă că vede potențialul vostru… Nu acordați atenție…”

aqua disiac pret

Nu puteam renunța, pentru că plătisem în avans, și nu era puțin, aproximativ 400 lei de persoană! Fiecare dintre noi a încercat din răsputeri să nu renunțe…

Într-o zi, a venit la noi și ne-a lăudat, spunându-ne că ne descurcăm foarte bine și că e momentul să trecem la următorul nivel. Ne-a adus o băutură proteică și am mers în sala de aerobic.

Să fiu sinceră, eram foarte speriată, nu puteam gândi clar… am înțeles ADEVĂRATUL SCOP AL ACESTUI ANTRENAMENT și am fi putut să-i refuzăm solicitarea, căci eram trei, însă…

Nu am făcut-o…

DORINȚA NEBUNĂ față de acest antrenor pervers pur și simplu s-a născut în noi alături de teamă… nu ne puteam reveni și nu înțelegeam ce făceam. L-am tras pe covorașul de yoga.

Încă mă cutremur când îmi amintesc ce ne-a făcut atunci. Peste 30 de minute de sex ca exercițiu „cardio”, ne-a făcut să NE PIERDEM CU FIREA.

Încă nu ne venea să credem că toate am făcut sex cu un bărbat bătrân chiar lângă recepție și alți clienți ai sălii… DAR AM SIMȚIT PASIUNEA ȘI DORINȚA ȘI NE-AM PIERDUT CAPUL.

Am vrut să ascund incidentul, însă adevărul trebuie dezvăluit, SE PARE CĂ NU DOAR NOI AM FOST VICTIMELE „antrenamentului” lui.

Încă alte 17 fete au fost înșelate la rândul lor (în doar trei luni). Administratorul l-a descoperit pe pervers atunci când a asistat la METODA LUI DE ANTRENAMENT.

Cazul a fost dezvăluit și acum toată presa vorbește despre el.

Nici măcar psihologii experimentați nu au putut explica ce ni s-a întâmplat. Am căutat pe internet și am descoperit un site ciudat.

Conține instrucțiuni detaliate pentru utilizarea Aqua Disiac Website-ul susține că bărbații nu trebuie să seducă femeile să facă sex cu ei, ci trebuie să le facă să se ofere voluntar. Un bărbat poate avea orice femeie dorește. Sau, mai bine spus, ea își va oferi bucuroasă și cu pasiune corpul.

În aceste cazuri, femeile își pierd controlul și se lasă conduse de instinct. Am citat din ceea ce scrie pe website .

Poate asta a folosit și antrenorul nostru. Descrierea e similară cu senzațiile pe care le-am simțit.

De ce vă spun această poveste? Nu încercă să mă scuz sau să mărturisesc… Pur și simplu vreau să avertizez alte persoane…

Nimeni, nici măcar prietenele sau părinții mei, nimeni nu crede că S-A ÎNTÂMPLAT DIN GREȘEALĂ: toți spun că e ILOGIC și că pare o SCUZĂ.

Fetelor, aveți grijă și protejați-vă! Oricine poate fi în locul nostru, cred că WEBSITE-UL AR TREBUI ÎNCHIS! În prezent, Aqua Disiac poate fi achiziționat cu ușurință. ORICINE îl poate cumpăra de pe website-ul oficial!

Vă rog să blocați articolul despre el și să trimiteți plângeri administrației website-ului. Vă rog să mă ajutați să interzicem acest website!

Poate articolul vă va proteja pe voi și pe cei dragi DE ACEST COȘMAR.

Aqua Disiac Romania comandă, pret, pret in farmacii

despre aqua disiac

Ce este Aqua Disiac – forum, comentarii, pareri despre Aqua Disiac

 Alex

Hey, autoare, ești proastă? Cauți celebritate? Crezi că oamenii vor crede povestea ta? Nu trebuie să cauți scuze că ești târfă.

p/s: Am verificat website-ul și nu am găsit nimic ilegal!

Aurel

Să faci sex la sală sună mai bine decât în toaleta clubului. E ciudat că fetele nu s-au bucurat! Bărbatul e cool!

Elena

Nu aveți creier? A suferit abuzuri fizice și psihice și a cerut ajutor. Și în loc să o ajutați, o insultați!

Marian

Nu vă faceți griji. Aqua Disiac nu e periculos. Experții au confirmat. NICI UTILIZAREA LUI NU E O INFRACȚIUNE, HA, HA, HA!!!

Bogdan

Cine l-a folosit? E eficient?

Horia

Probabil a fost inventat de americani. La urma-urmei, ei au inventat iPhone-ul pe care toți îl iubim.

Florin

Trebuie să te gândești bine! Am citit website-ul cu descrierea pentru Aqua Disiac Ai memoria unui pui de găină! Le poate ucide pe femei. Practic, fetelor le place să facă sex, dar se prefac și refuză bărbații.

Dan

Aqua Disiac m-a ajutat să fac sex cu patru fete într-o săptămână. Are un efect imediat. Fetele pur și simplu se agață de tine și FACI ORICE DOREȘTI CU ELE!

Cristi

Ajutați-mă. Am 46 de ani, dar încă sunt singur. Poate voi rămâne singur toată viața. Sunt foarte timid și mi-e frică să ies la întâlniri. Nu am încredere în mine. Poate Aqua Disiac să mă ajute să încep o relație cu o femeie frumoasă și tânără?

Petre

Hei, am încercat și este UIMITOR. Am mers în club și am ajuns acasă cu fata care-mi plăcea. Noaptea a fost pur și simplu nebună. Dimineață, fata nu a înțeles ce s-a întâmplat și a fugit. Dar e OK, voi găsi alta.

Alina

Ce amuzant! Nu știi cum să faci sex cu o femeie după metodele obișnuite? Așa că trebuie să utilizezi un afrodiziac? Ești atât de nasol că nu poți cuceri o fată într-o situație normală? Atunci mai bine nu mai ieși cu fetele în oraș!

Sorin

Alina, ce proastă ești. Înțelege că ÎN PREZENT POȚI FACE SEX fără permisiunea TÂRFEI TALE. Eu o fac mereu cu fete ca tine! Îmi faceți greață!

Alina

La naiba, nu mai e nimic de zis.

Dan

Hei, frate, Sorin, sunt de acord cu tine. Fetele se simt jenate și vorbesc despre asta cu înverșunare. Crezi că să ieși cu o femeie, să-i oferi cadouri luxoase și să nu primești nimic e ok??? Sunteți foarte rele. Vreau să cumpăr Aqua Disiac în loc să arunc banii pe fete care cred că ele sunt elita!

Iulian

L-am cumpărat și sunt foarte mulțumit. Chiar mă ajută să fac sex cu colega mea. Ne cunoaștem doar de o săptămână. Era virgină și am făcut-o chiar la birou.

Florin

Este Aqua Disiac interzis în străinătate?

Ovidiu

Nu sunt sigur, dar am comandat oricum. Rezultatul e impresionant! Fetele se dau la mine mereu. Plănuiesc să fac sex cu unele dintre fetele care m-au refuzat mai demult.

Tudor

Ovidiu, ești un pervers! Vă vine să credeți că ieri am făcut-o cu o prietenă de-a mamei mele? E mai bine cu cele mai în vârstă. Mama m-ar ucide dacă ar afla!

Darius

Câți ani ai?

Tudor

Am împlinit 17 recent. De ce întrebi?

Darius

Doar așa. Ești prea tânăr pentru astfel de lucruri. Decât dacă e cea mai bună prietenă a ta!

Crina

Sunteți nebuni? DE CE LĂSAȚI COPIII SĂ VADĂ ASTFEL DE IMAGINI? ÎL VEȚI VINDE FĂRĂ CONTROL? Puteți fi dați în judecată pentru asta!

Denis

Femeie, taci! Va fi cineva care să ți-o tragă și ție. Indignarea ta e prefăcută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + three =