Alfa Lover Plus România, pareri, instructiuni, pret – mărime demnă de atenție

By | December 2, 2022

Gel pentru mărirea pensului

 • Stimulează creșterea pensului în lungime și grosime
 • Crește rezistența
 • Activează sinteza testosteronului
 • Reduce timpul de restabilire

Despre ce tac bărbații

 • 92 % Pen mic
 • 87 % Sex de scurtă durată
 • 73 % Orgasm slab, scurt
 • 68 % Libidoul scăzut

Uitați de pensul mic și probleme în timpul sexului! Ce este Alfa Lover Plus, compozitie, efecte adverse

Alfa Lover Plus — cel mai bun remediu de a mări pensul, pe baza rezultatelor studiilor independente:

În comparație cu alte metode, Alfa Lover Plus are următoarele avantaje:

 • Natural. Gel organic 100% cu extracte din plante, fără aditivi sintetici.
 • Securitate. Nu are efecte secundare. Este posibilă intoleranță individuală a componentelor .
 • Eficiență. Permite mărirea pensului pentru totdeauna, fără efecte pe termen scurt ca la alte produse.

Metodă sigură alternativă de mărire a pensului. Despre Alfa Lover Plus, contraindicatii

Dumitru Bunescu, specialist în sănătatea bărbaților, experiență de 8 ani

Potrivit statisticilor, 92% dintre bărbați sunt preocupați de dimensiunea pensului. Extenderele, pompele și operațiile nu sunt sigure pentru sfera sexuală și pentru sănătate. În plus, niciuna dintre metodele enumerate nu oferă garanție! Odată cu apariția Alfa Lover Plus totul a devenit mai ușor, acesta este o alternativă sigură și eficientă la metodele cunoscute de mărire a pensului.

Compoziția Alfa Lover Plus include extracte de plante folosite de aztecii antici pentru a corecta tulburările sexuale la bărbați. Componentele active stimulează diviziunea și creșterea țesuturilor pensului, sporesc alimentarea cu sânge și activează sinteza testosteronului. La utilizarea regulată a Alfa Lover Plus, pensul crește în lungime și grosime, dorința și erecția cresc, calitatea vieții sexuale se îmbunătățește. Acesta este un produs modern și sigur pentru fiecare bărbat care vă va ajuta să uitați de problemele legate de sex.

Cum se utilizează Alfa Lover Plus: instructiuni

 • Scurgeți o cantitate mică de gel pe palmă.
 • Distribuiți pe suprafața organelor genitale externe.
 • Lăsați până se absoarbe complet.
 • Dacă este necesar, gelul se spală ușor cu apă caldă.

Doar trei pași despart pensul dvs. de mărimea perfectă. Alfa Lover Plus comandă, pret

 • Completați cererea și lăsați datele de contact.
 • Așteptați apelul operatorului și coordonați detaliile comenzii.
 • Primiți pachetul într-un mod convenabil și plătiți la primire.

-50%

M-am răzbunat pe fosta iubită la întâlnirea cu foștii colegi, trăgându-i-o în toaletă. Alfa Lover Plus pareri, mod de utilizare

Numele meu este Cătălin, am 29 de ani. Această poveste este despre lecția pe care i-am predat-o fostei mele iubite și cum m-am izbăvit de complexe în pat.

Acum, viața mea personală e super! Dar nu a fost întotdeauna așa. În liceu eram un tip coșuros, penibil și plin de complexe: cu ochelari cât roata, timid, îndrăgostit de matematică și prima fată din liceu, Sabina. Spre deosebire de matematică, de Sabina erau îndrăgostiți toți băieții. Altfel nici că se putea: majoretă, blondă, picioare lungi, sâni de mărimea 4, care „sculau” până și pensul profesorilor vârstnici…

Dar sufletul acestei creaturi angelice s-a dovedit a fi cât se poate de scârbos. Sabina m-a lăsat baltă și m-a făcut de râs în fața prietenilor noștri. Dar să vedeți cum m-am răzbunat pe ea 10 ani mai târziu! Răzbunarea a fost dulce, mare. Și groasă! Dar despre asta mai târziu.

Așa cum am spus, eram un tip liniștit și modest. „Mușchii” liceului mă tachinau cu „patru ochi” pentru ochelarii mei cu lentile groase. Așa deci, atunci când Sabina s-a apropiat de mine și m-a invitat la balul ei, eram în al nouălea cer de fericire. Îmi petrecusem multe nopți făcându-mi bătături în palmă cu gândul la sânii ei și acum se ivise șansa! Sigur, era ciudat de ce mă alesese pe mine, în locul unui tânăr chipeș care o sorbea demult. Dar cui îi pasă când norocul îți cade singur în palmă?

Sosise ziua cu pricina, balul Sabinei. Am condus-o la braț plin de mândrie. Băieții m-au privit cu invidie, fetele – cu neîncredere. Am făcut sex în aceeași noapte. Pentru mine era prima dată, după care m-am îndrăgostit și mai mult de ea! În pat însă era rece ca un pește: când i-am propus o muie s-a îndepărtat și s-a încruntat cu dezgust.

A pus capac pe ego-ul meu de bărbat

După absolvire, ne-am mai întâlnit câteva zile cu Sabina. După care m-a părăsit printr-un mesaj. De durere, era cât pe ce să pic examenele la facultate. În curând am aflat că Sabina răspândise prin cartier bârfe despre partida noastră de sex nereușită. A povestit că sunt un amant de doi bani, iar pensul meu mic nu poate servi decât pe post de scobitoare. Vă puteți imagina ce lovitură a fost pentru ego-ul meu?

Acasă, l-am măsurat pe amicul meu cu o riglă. Doar 12 cm în stare de erecție! Credeam că am cel puțin 15 cm, eram, deci, liniștit la acest capitol. Îmi venea să mă ascund în pământ de rușine.

Din fericire, la facultate am reușit să-mi direcționez gândurile în altă parte. Uneori îmi reușea să ademenesc câte o pițipoancă în patul meu, nu din mare dragoste, dar ca să uit cum am dat-o în bară cu Sabina. A urmat absolvirea, m-am angajat la muncă, îmi găsisem o iubită- la fel de timidă ca și mine. Peste 2 ani m-a părăsit, spunând că nu simte absolut nimic când se află în pat cu mine.

A fost ultima picătură. Am decis să apelez la operația de mărire a pensului. M-am adresat la o clinică, mi-au dat întâlnire peste 2 luni.

Alfa Lover Plus mod de preparare, ingrediente

Într-o bună zi am găsit pe Internet publicitatea unui gel care mărește pensul până la 8 cm în lungime și 3 cm în grosime. Am găsit recenzii pe alt site, băieții arătau poze înainte și după… A fost un șoc! Deci, ca să-ți mărești pensul nu este neapărat să apelezi la bisturiu! N-am mai așteptat data operației și am comandat acest produs – Alfa Lover Plus.

Înainte nici nu-mi imaginam că e posibil să-ți mărești pensul cu ajutorul unei creme sau a unui gel. Dar s-a dovedit un lucru real. Spre deosebire de operație, este o metodă sigură pentru sănătate. Alfa Lover Plus este compus din extracte de plante exotice. În instrucțiune scrie că aceste extracte sunt capabile să mărească pensul cu până la 8 cm. M-am entuziasmat și am purces la treabă!

A trecut o lună și jumătate. În loc de excrescența ridicolă de 12 cm, purtam în chiloți o sculă de 20 de cm. Nu era doar un succes, era un mega-avânt!!!

Vă dați seama, am amânat operația. La scurt timp, peste o săptămână, primisem invitație la întâlnirea cu foștii colegi. Sabina trebuia să fie prezentă. Un motiv în plus ca să mă răzbun pentru rușinea pe care am tras-o!

Pentru întâlnire mă îmbrăcasem la patru ace, m-am stropit cu parfum scump din cap până în picioare. Nu rămăsese nici urmă din adolescentul timid de acum 10 ani. Dar Sabina m-a recunoscut și a spus că m-am schimbat în bine. S-a ținut de mine toată seara și, după câteva cocteiluri s-a îmbătat destul de tare, m-a târât la toaletă „ca să-și aducă aminte de tinerețe”. Mi-a desfăcut încet fermoarul, scoțând pensul din pantaloni și a început să țipe… Sigur, se aștepta să vadă „scobitoarea”.

I-am băgat cu forța pensul în gură. Abia de făcea față, se zbătea, se îneca… Eu simțeam o senzație nebună de plăcere și dorință de răzbunare. Ține, asta e pentru „scobitoare”, rușinea și ego-ul meu călcat în picioare. Ține!

Sabina m-a sunat chiar în dimineața următoare. Dar trecusem numărul ei pe lista neagră. Înțeleg că m-am purtat ca un cretin. Dar nu trebuia să mă facă de rușine acum 10 ani! Nu vă sfătuiesc să-mi urmați exemplul. Dar puteți să vă măriți și voi pensul cu ajutorul acestui gel. O să vă povestesc de ce.

Alfa Lover Plus are în compoziția sa 6 substanțe active: extract de semințe de Paullinia Cupana, extract de rădăcină de Panax Ginseng, taurină, arginină, extract de Tribulus Terrestris, extract de Papaver Roheas. Aceste componente dilată vasele de sânge și corpurile cavernoase ale pensului, stimulează creșterea țesuturilor acestuia. Dar să vedeți cum Alfa Lover Plus influențează potența! Dacă înainte puteam doar de 1-2 ori pe săptămână, acum de cel puțin 5-6 ori pe noapte.

Efectul produs de Alfa Lover Plus va rămâne pentru tot restul vieții. Mi-am mărit pensul acum 7 luni. Și în tot acest răstimp nu s-a făcut mai mic cu niciun milimetru. În stare de erecție are la fel 20 de cm.

Iubita mea actuală este fotomodel și are 19 ani. Este înnebunită după pensul meu și-l dezmiardă „mașinărie de sex”. Băieți, și voi aveți șansa să le-o puneți celor mai tari puicuțe din orașul vostru. Nu pierdeți timpul în zadar și comandați Alfa Lover Plus pe site-ul producătorului.

Alfa Lover Plus forum, comentarii

Victor

Wow, a devenit mai mare

Super! M-ai convins. Comand)

Tiberiu

comandat!!!

Ovidiu

Pensul meu e lung, dar teribil de subțire, crezi că va deveni mai gros? Nu vreau să-l lungesc, pentru că am deja 17 cm, dar este îngrozitor de subțire:(

Laura

– Ai fost un nesimțit cu Sabina…

Andra

@Laura, nici Sabina n-a făcut bine să răspândească zvonuri gen „scobitoare”

Răzvan

Am început să utilizez acest gel acum 2 săptămâni de 2 ori pe zi. S-a îmbunătățit erecția. Soția mea e încântată.

Gigi

Și eu recomand Alfa Lover Plus. Funcționează mai bine decât orice afrodiziac, iar pensul se mărește vizibil

Marius

Toată lumea susține că mărimea nu contează, dar e tocmai invers:)

Bernard

comand!!! fotografiile sunt bestiale

Robert

vine din România sau din străinătate?

Sorin

Din câte cunosc, expediază din România