Clavosan Nederland, prijs, recensies, gebruiksaanwijzing – onze taak is het redden van mensenlevens

By | November 26, 2021

Tabl of Content

Speciale programma’s

Hoofdarts: “Schimmel op de nagels infecteert het bloed en veroorzaakt sepsis.”

Hoofdarts Renate Rubens: Ze werkt bij het Instituut voor Gezondheid en Dermatologie te Rotterdam en heeft meer dan 20 wetenschappelijke artikelen over schimmelziekten geschreven. Ze heeft meer dan 15 jaar professionele ervaring.

Waarom denkt u dat nagelschimmel een gevaarlijke ziekte is?

Weet u hoeveel mensen besmet zijn met nagelschimmel? Vorig jaar bleek dit volgens de statistieken één op de drie volwassenen te zijn. Dit is best veel. Nagelschimmel tast niet alleen de nagels aan. In gevorderde stadia veroorzaakt nagelschimmel allergische reacties, intoxicatie van het lichaam en zelfs schade aan de interne organen. Dit betekent dat elke besmette persoon eigenlijk van binnenuit rot. Iedereen met een schimmel loopt gevaar.

Daarom beschouw ik nagelschimmel als een extreem gevaarlijke ziekte. Het is nu een van de belangrijkste doodsoorzaken wereldwijd. Iedereen denkt dat kanker de belangrijkste doodsoorzaak is, maar laten we eerlijk zijn, kanker komt slechts bij 3-4% van de mensen voor en nagelschimmel komt veel vaker voor na de leeftijd van 40-45 jaar.

Waarom kunnen artsen deze ziekte niet goed aanpakken?

Ten eerste gaan mensen vaak niet naar de dokter vanwege nagelschimmel. Ze denken dat het geen erg gevaarlijke ziekte is. En als ze gaan, gaan ze alleen als de situatie ondraaglijk wordt; bijvoorbeeld als ze ernstige problemen hebben met hun benen of armen. Artsen schrijven een medicijn voor en de patiënten knappen wat op en laten zich niet meer opvolgen door een arts totdat de toestand verslechtert. Regelmatige behandeling is echter vereist om de schimmel te genezen. Daarnaast weten maar weinig mensen wat de gevolgen zijn van een schimmelinfectie en hoeveel deze de inwendige organen kan beschadigen.

Ten tweede is er een tekort aan personeel in klinieken. Hoe kunnen mycologen dit allemaal bolwerken?

Is het toegenomen aantal doden ten gevolge van schimmelinfecties te wijten aan een gebrek aan deskundigen?

Nee, we hebben ook een ernstig drugstekort. Er zijn geen medicijnen in apotheken verkrijgbaar die de ziekte volledig kunnen genezen. Er zijn ofwel verouderde medicijnen met tijdelijke effecten of nieuwe uitvindingen die duur maar niet nuttig zijn. Dit zijn medicijnen die meestal geen blijvend effect hebben en ook nog een nadelige invloed hebben op de lever of maag. Daarom kunnen de gevolgen groot zijn. De meeste fungiciden genezen niet echt, ze helpen alleen op cosmetisch vlak.

Als mensen niet worden behandeld, leidt nagelschimmel tot de dood door inwendige infecties in bloed en organen. Natuurlijk zijn er ook particuliere medische centra. Maar hun doel is om zoveel mogelijk geld van zoveel mogelijk mensen te krijgen. Het gaat hen niet om het vinden van een permanente oplossing voor het probleem.

Clavosan hoe gebruiken – hoe denkt u als hoofddokter dit probleem op te lossen?

Het personeelsprobleem heeft te maken met hoe de medische faculteiten werken… Ik kan immers niet op mijn eentje nieuwe artsen opleiden. Om ervoor te zorgen dat privéziekenhuizen als een openbaar ziekenhuis kunnen dienen, moeten ze strenger worden gecontroleerd door de staat.

Er is een nieuw product dat problemen, veroorzaakt door nagelschimmel, aanpakt en elimineert. Het product, dat in de tweede helft van 2021 wordt gelanceerd, zal met een kortingsprogramma beschikbaar zijn voordat het beschikbaar komt in klinieken en apotheken.

Clavosan wat is, werking, ingredienten – wat doet dit product?

Het verwijdert volledig nagelschimmel, elimineert externe verschijnselen en reinigt het lichaam van schimmel. Vanaf de eerste dagen dat u dit product gebruikt, neemt het de bedreiging voor het leven van de geïnfecteerden weg. Het bloed en de inwendige organen worden gereinigd, het proces van necrose en sepsis wordt gestopt, de schimmels in het lichaam worden volledig vernietigd. Het gevaar van een plotselinge dood is geëlimineerd.

Ik denk dat dit product duizenden mensen zal redden. Het belangrijkste is om de behandeling niet uit te stellen!

Wat voor product is dit? Wat is het geheim van zijn effectiviteit?

De naam van het product is Clavosan. Het is het resultaat van een langdurig onderzoek door een team van topdokters en wetenschappers. Het product is eigenlijk een set van 2. Het bestaat uit een spray en een lotion.

Het volledig verwijderen van nagelschimmel is een zeer moeilijk proces en vereist een regelmatige behandeling. Meestal nestelt de schimmel zich op de voeten of inwendige organen. Dan komt deze steeds weer voor, ondanks de behandeling. Het immuunsysteem kan deze aandoening niet aan. Het maximale dat kan worden gedaan, is voorkomen dat de schimmelinfectie zich verder ontwikkelt. Maar met een verzwakt immuunsysteem nemen schimmels sneller toe met de dood als gevolg.

Clavosan produceert speciale antilichamen die de schimmel in de weefsels aantasten en volledig vernietigen. Op deze manier wordt het menselijk lichaam volledig ontdaan van schimmels. Het product stelt het lichaam in staat om zijn weerstand tegen schimmels aanzienlijk te verhogen. En hoogstwaarschijnlijk zal de infectie niet terugkeren. Clavosan reinigt het met schimmel geïnfecteerde oppervlak volledig na de behandelingsperiode, waardoor elk risico op complicaties wordt voorkomen.

Het product heeft een significant effect op het lichaam:

 • Desinfecteert en vernietigt schimmelinfecties.
 • Het verhindert de reproductie en groei van pathogene microflora.
 • Het normaliseert het werk van het immuunsysteem en helpt bij de behandeling van chronische schimmelziekten.
 • Het reinigt en zuivert het bloed en de lymfe.
 • Het voorkomt disfunctie van de schildklier en eierstokken.
 • Reguleert de lever- en nierfuncties.
 • Het handhaaft de immuniteit en voorkomt schade aan het immuunsysteem.

Zijn er contra-indicaties? En waarom wordt dit product voor een lage prijs verkocht?

Er zijn geen contra-indicaties. De samenstelling van Clavosan is ontworpen om geen allergische reacties te veroorzaken. U kunt het gemakkelijk gebruiken, zelfs als u allergisch bent voor andere producten. Het heeft geen bijwerkingen.

Wat betreft het tweede deel van de vraag: de echte eigenaar van de formule van het product is het instituut. De productie is afhankelijk van de capaciteit van het Dermatologisch Instituut. Als Clavosan eigendom was geweest van een farmaceutisch bedrijf, zou het product natuurlijk tegen een veel hogere prijs worden verkocht. Om de volksgezondheid te beschermen, wordt Clavosan met korting verkocht, zodat het voor iedereen toegankelijk is. De productiekosten worden betaald uit het budget van het instituut en mensen kunnen het product kopen tegen de productieprijs.

De verkoop van Clavosan start naar verwachting in de tweede helft van 2021. Maar we hebben aanzienlijke steunfondsen ontvangen. Zodat mensen tegen een gereduceerde prijs kunnen kopen en hun leven kunnen redden.

Hoe kunnen we dit product met korting kopen?

Het enige wat u hoeft te doen is een verzoek in te dienen door uw naam en telefoonnummer in te voeren. Medewerkers van het Instituut zullen contact met u opnemen om een ​​adres op te vragen en een geschikte levertijd af te spreken. Vervolgens wordt het product bij de koerier afgeleverd voor verzending naar uw adres.

De aanvraag gebeurt via een speciaal formulier op de website. Zoals ik al zei, hoeft u alleen maar uw naam en telefoonnummer in te voeren. Als de aanvraag wordt geaccepteerd, ontvangt u gegarandeerd Clavosan.

Ons instituut voert een kortingsprogramma uit. U kunt deelnemen aan het Clavosan-programma met promotiecode ONYTR!

Clavosan forum, ervaringen, resultaten, recensies

Emmie Verhaegen

Ik heb dit product met korting gekocht. Ik gebruik het de afgelopen negen dagen en de schimmel begint te genezen, alles is in orde.

Lies Gabriël

Het is erg moeilijk om een ​​goede dokter te vinden in ziekenhuizen. De wachtrijen zijn eindeloos. U kunt dit product zelf kopen en ermee aan de slag gaan.

Anne Braems

Ik heb het voor mijn vader gekocht. De schimmel op zijn voeten verdween en kwam niet meer terug. We dachten erover om een ​​tang te gebruiken om zijn nagels te knippen!

Noa Janssens

Ik heb het drie dagen geleden met korting gekocht. Ik had nooit gedacht dat het me echt zou kunnen helpen. Ik ben hersteld van deze ziekte.

Charlotte Hartman

Ik had het voor mezelf en mijn vrouw besteld voordat de kortingsactie begon. We werden allebei beter in een maand tijd. Mijn voeten stinken niet meer, ik schaam me niet om op blote voeten rond te gaan.

Oscar de Munck

Lange tijd durfde ik geen dokter op te zoeken. Toen ik dit product zag, wilde ik het proberen. Hartelijk dank voor het aanbieden van deze mogelijkheid om Clavosan met korting te krijgen.

Sofie Busschots

Ik vind deze erg belangrijk omdat het opmerkingen van een hoofdarts zijn. Ik zal dit product zonder enige twijfel gebruiken.

Elly de Winter

Ik heb mijn verzoek verzonden. Ik hoop dat ik nog een kans maak.

Wim Steelandt

Ik heb mijn pakket besteld en ontvangen. Ik kon met korting kopen. Het is acht dagen geleden dat ik het begon te gebruiken en alles lijkt normaal.

Jan Roels

Ik geloofde niet echt dat ik helemaal van deze ziekte af kon komen, ik dacht dat de mensen aan het overdrijven waren. Maar dankzij dit product ben ik volledig van de schimmel af. Ik ben al 2 maanden clean.

Volgens de artsen van het Dermatologisch Centrum te Groningen: “Nagelschimmel leidt tot infectie in het bloed en tot necrose. Er bestaat een oplossing, maar die is niet voor iedereen.”

Petra van Boghaert: “Ik garandeer dat elke persoon in Nederland die besmet is met nagelschimmel, de fungicide kan bestellen met 50% korting en daarmee een einde kan maken aan verdere bloedvergifiting”

Petra van Boghaert werkt als arts in het Dermatologisch Centrum te Groningen en we halen enkele fragmenten uit zijn persconferentie aan: De nagelschimmel breidt zich uit naar het bloed en de inwendige organen, wat tot sepsis leidt en een verdere aftakeling van het lichaam van binnenuit. Nederland heeft het hoogste sterftecijfer ter wereld als gevolg van nagelschimmel. Elke besmette persoon sterft binnen 10 tot 14 jaar.

Petra van Boghaert is een specialist in het Dermatologisch Centrum te Groningen en sprak in een exclusief interview:

Waarom is nagelschimmel zo dodelijk en hoe voorkom je de dood als je nagels geel worden en je schimmel krijgt?

Waarom wordt nagelschimmel een gevaarlijke ziekte genoemd?

Weet u hoeveel mensen er in 2020 zijn overleden aan Mycose? Vorig jaar stierven er 55.000 mensen in Nederland, waarvan bij 31.00 mensen nagelschimmel de doodsoorzaak was. Dit is meer dan de helft van het totale aantal. De schimmel van de nagels tast niet alleen de teen aan, deze wordt ook via de voeten in het bloed opgenomen en verspreidt zich door het hele lichaam. In zekere zin verzwakt het het lichaam van binnenuit en legt het veel druk op alle organen. De sporen nestelen zich op de inwendige organen en beginnen te groeien, wat schade aan het lichaam veroorzaakt. Dit veroorzaakt Mycose in de inwendige organen. Dit betekent dat de besmette persoon van binnenuit gaat ‘rotten’. In een dergelijke situatie kan de persoon op elk moment hartfalen hebben, de hersenader kan scheuren, hij kan leverkanker krijgen en de nieren kunnen stoppen met functioneren. Iedereen die schimmelnagels heeft, loopt een groot risico. Door frequente verkoudheden, veel werk of stress verzwakt de immuniteit en dit kan leiden tot een plotselinge dood.

Daarom beschouw ik nagelschimmel als een zeer gevaarlijke ziekte die een van de grootste doodsoorzaken in het hele land is. We horen steeds over kanker en tumoren, maar u moet er rekening mee houden dat kanker slechts drie tot vier procent van de bevolking treft, terwijl nagelschimmel elke tweede persoon tussen de 40 en 45 jaar treft.

Dus waarom kunnen artsen deze ziekte niet genezen? Het is per slot van rekening uw job om mensenlevens te redden

Allereerst wil ik zeggen dat de meeste mensen die te kampen hebben met schimmel aan de teennagels niet naar de dokter gaan, omdat ze het risico van deze ziekte niet begrijpen. En zelfs als ze naar de dokter gaan, is het meestal te laat. Meestal krijgen ze een aantal producten voorgeschreven die weinig effect hebben en daarna gaan ze nooit meer naar de dokter en blijft de ziekte voortschrijden. Schimmelinfecties vereisen frequente doktersbezoeken. Bovendien zijn er maar heel weinig mensen die de gevolgen van schimmelinfecties begrijpen, die beseffen wat voor ernstige schade deze kunnen veroorzaken aan inwendige organen. Ik kan honderden van dergelijke gevallen opnoemen, maar ik zal alleen spreken over die gevallen waarbij het risico op schimmelinfectie van de nagels zichtbaar is.

Je kunt enige verlichting krijgen van externe symptomen van schimmel, maar dit neemt niet het risico op fatale gevolgen weg. Je kunt op elk moment doodgaan.

Daarnaast is er op dit moment ook een tekort aan personeel in de huidklinieken. In de hele provincie zijn er maar een paar mycologen en er is ook een tekort van 37% aan dermatologen. Meer dan de helft van het momenteel beschikbare personeel beschikt niet over de juiste kwalificaties. Ik betwijfel of deze mensen zo’n complexe schimmelinfectie kunnen identificeren en behandelen. Vaak zouden mensen beter thuis kunnen blijven dan zich te laten behandelen door een huisarts. Wegens personeelstekort zijn we genoodzaakt ongekwalificeerd personeel aan te werven. Ze hebben allemaal een medische graad, sommigen zelfs cum laude, maar deze artsen hebben niet genoeg ervaring en ze kunnen grote schade toebrengen aan uw gezondheid. Ervaren artsen gaan met pensioen of overlijden omdat ze overweldigd worden door zo’n hoge patiëntenbelasting en de stress niet aankunnen. Nieuwe artsen nemen dan hun plaats in en hebben geen idee hoe ze hun patiënten moeten behandelen. Ik wou dat mijn personeel meer ervaren en gekwalificeerd was, maar ik ben niet bij machte daar wat aan te veranderen.

Is het gebrek aan ervaren artsen in Nederland de reden voor zo’n hoog sterftecijfer door schimmelinfecties?

Dit is een van de redenen, maar ook het gebrek aan een goede behandeling. Een effectieve behandeling hiervoor is niet beschikbaar. De apotheken verkopen veel soorten producten en als je wilt, verkopen ze je ook producten zonder recept, maar deze helpen niet. Ouderwetse producten zijn nutteloos en er wordt reklame gemaakt voor nieuwe producten, maar deze bieden ook niet veel verlichting. Producten die door artsen worden voorgeschreven, zijn ook niets bijzonders. Ze bieden slechts weinig verlichting, maar schaden uw lever en maag en veroorzaken grote schade aan uw lichaam. Ze onderdrukken alleen uiterlijke symptomen, maar de schimmelinfectie verdwijnt niet en vernietigt het lichaam verder van binnenuit.

Om deze redenen veroorzaakt nagelschimmel bloedvergiftiging en infecties van inwendige organen die tot de dood kunnen leiden. Je kunt ook in een privéziekenhuis worden behandeld, maar de artsen daar hebben ook weinig deskundige ervaring met betrekking tot deze ziekten en de behandeling ervan. Deze ziekenhuizen zijn voornamelijk uit op het geld van de patiënt. Ze zijn niet geïnteresseerd in de juiste behandeling.

Dus wat moeten mensen met nagelschimmel doen? Kunnen ze niets anders doen dan wachten op de naderende dood? Als ervaren arts moet u dit probleem oplossen.

Kijk, het is niet dat ik stilzit en niets doe. Maar ik kan niets doen aan het personeelsprobleem. Het is de taak van medische hogescholen en universiteiten om goede artsen op te leiden, wat kan ik hieraan doen? Ik kan zelf geen dokters opleiden. Als we denken dat dit allemaal van de ene op de andere dag zal veranderen, gaat het niet gebeuren. Er zijn soortgelijke problemen in andere landen en overal lijden mensen.

Maar ls het lijkt alsof alle hoop verloren is, is er altijd een sprankje hoop. Onlangs zijn enkele revolutionaire prestaties ontwikkeld om het leven van mensen te redden. Het project wordt waarschijnlijk eind 2021 gelanceerd, maar mensen uit Groningen kunnen dit middel nu al krijgen.

Waarom denkt u dat dit product de situatie zal veranderen?

Het verwijdert de uiterlijke symptomen van de voeten en reinigt het lichaam van binnenuit, waardoor de schimmel van de voetnagels volledig wordt genezen. Het overlijdensrisico daalt tot bijna nul binnen de eerste paar dagen na het starten van de toepassing. Door simpelweg met deze behandeling te beginnen, wordt de patiënt uitgesloten van de risicogroep. Deze behandeling verwijdert de schimmelcellen die zich in het bloed en de inwendige organen hebben opgehoopt en maakt een einde aan de vernielzuchtige werking hiervan.

Naar mijn mening kan dit product duizenden levens redden.

Wat is de merknaam van dit product en waarom is het zo effectief?

Dit is tegenwoordig de meest effectieve behandeling voor schimmelziekten. ik heb het over Clavosan , een product van de nieuwe generatie ontwikkeld in onafhankelijke onderzoekslaboratoria. Dit product is bereid door een team van de allerbeste artsen in Nederland. Het is 10 keer effectiever dan gewone producten en cosmetische behandelingen. Het heeft geen bijwerkingen, werkt niet verslavend en het helpt het lichaam om immuniteit te ontwikkelen tegen schimmelbacteriën, waardoor het risico op herinfectie wordt geëlimineerd.

De uitdaging ligt hem in de structuur van ons lichaam. Het is zo moeilijk om van nagelschimmel af te komen omdat deze zich in de weefsels van het lichaam nestelt. De schimmel keert meestal terug na het stopzetten van de producten die voor de behandeling worden ingenomen. Een ander probleem is dat het immuunsysteem van ons lichaam het niet alleen kan bestrijden. In het beste geval kan het lichaam de groeisnelheid van schimmelinfecties vertragen. Wanneer de immuniteit verzwakt, verspreidt de schimmel zich zeer snel met de dood als gevolg.

Met Clavosan is het lichaam in staat om zulke speciale antilichamen aan te maken die schimmels overal in het lichaam vernietigen. Hiermee wordt schimmel volledig uit het lichaam verwijderd. Bovendien blijven de antilichamen zich ontwikkelen, zelfs na het staken van de behandeling. Dit product verhoogt de reactie van het lichaam tegen schimmelinfecties met 10 keer. Hierna is het onwaarschijnlijk dat u opnieuw een infectie krijgt. Een enkele behandelingskuur met Clavosan stelt het lichaam in staat om schimmelinfecties volledig uit uw lichaam te verwijderen.

Waarom is Clavosan effectiever dan andere antischimmelproducten die in drogisterijen worden verkocht?

U moet begrijpen dat schimmelinfecties levende bacteriën zijn en zich net als elk ander levend wezen aanpassen aan hun omgeving. De meeste antischimmelmiddelen zijn 20 tot 30 jaar geleden ontwikkeld en schimmelinfecties zijn in de loop der jaren resistent geworden tegen de meeste antischimmelproducten. De Clavosan-formule is gloednieuw – het is gemaakt na een onderzoek naar de oorzaken van meer dan 6.000 soorten schimmels. Door zijn unieke en nieuwe formule verwijdert dit product de schimmel niet alleen van buitenaf op de nagels en huid, maar ook van binnenuit.

De doeltreffendheid ervan is bewezen in ons onderzoekscentrum. Het heeft klinische proeven ondergaan waaraan verschillende mensen hebben deelgenomen, die voordien andere populaire antischimmelbehandelingen gebruikten. De resultaten bevestigden het krachtige effect van Clavosan.

De infectie in het lichaam vordert niet en de patiënt is volledig genezen. Na de behandeling blijft er geen spoor van infectie over. Dit is de reden waarom de patiënt herstelt en terugkeert naar een gezond leven. Dit stelt het lichaam ook in staat om immuniteit te ontwikkelen tegen schimmelinfecties, wat betekent dat u het niet meer zult krijgen.

Deze formule heeft zeer positieve effecten op het lichaam:

 • Het vernietigt schimmelinfecties.
 • Jeuk, korstvorming en een branderig gevoel op de huid van de voeten stoppen na de eerste keer aanbrengen.
 • Het geneest snel nagel- en voetzweren en kloven.
 • Het elimineert een slechte geur en normaliseert de activiteit van zweetklieren.
 • Het zorgt ervoor dat ziekteverwekkende bacteriën zich niet kunnen voortplanten en het stopt hun groei.
 • Het bestrijdt schimmelziekten zoals candidiasis, gordelroos, dermatomycose, voetschimmel, enz.
 • Het verwijdert schimmelafvalproducten uit bloed en lymfe.
 • Het helpt het lichaam bij het ontwikkelen van immuniteit tegen alle bekende soorten schimmelbacteriën.
 • Door de handige verpakking is er geen kans op herinfectie.

Wanneer het verloop van de behandeling volgens de instructies is voltooid, verdwijnen alle symptomen van schimmelziekte.

Zijn er contra-indicaties? Waarom wordt het met zo’n hoge korting verkocht?

Er zijn geen contra-indicaties. Deze formule is hypoallergeen. Het kan ook worden gebruikt als u allergisch bent voor andere producten. Het is ook volkomen veilig voor de lever, die het meest wordt aangetast bij het gebruik van producten die oraal worden ingenomen.

Hoe kunnen mensen Clavosan krijgen? Moet u een identiteitsbewijs tonen of hebt u een doktersrecept nodig – waar te koop, kopen, bestellen, nep

Clavosan wordt rechtstreeks vanuit ons magazijn verzonden en per koerier afgeleverd. We verkiezen deze manier boven het verkopen in lokale winkels. We willen niet dat mensen hiervoor in de rij moeten gaan staan. De patiënten die last hebben van schimmels, ondergaan elke dag zoveel pijn en het is niet juist om ze uren in de rij te laten staan. Tegenwoordig lijden de meeste mensen en het is beter als iedereen deze moeite bespaard blijft. Het product online bestellen is heel eenvoudig. Vul gewoon uw naam en telefoonnummer in op het bestelformulier en wacht op een telefoontje. Onze specialisten gaan met u in gesprek en bespreken met u het behandeltraject dat bij uw situatie past. Geef ons uw adres door en bepaal wanneer u de levering wilt ontvangen. Hierna hoeft u alleen nog maar te wachten op de bezorging van de bestelling door de koerier.

Bestelformulier moet direct op de website worden ingevuld, en de bestelling worden direct in Nederland verwerkt. Zoals ik al eerder zei, hoeft u alleen uw naam en telefoonnummer door te geven.

Prijzen zijn verlaagd!

98€

49€

Reacties vandaag

Sonja Kerstjens

Mijn teenschimmel ging binnen een maand weg! Bedankt!

Rita Kannegieter

Ik ervaar hetzelfde! Mijn Clavosan is net aangekomen en ik ben begonnen met aanbrengen. Het effect is duidelijk zichtbaar op de huid en duimen!

Linda Vermeers

Hartelijk dank voor de informatie over dit product. Ik was op zoek naar iets soortgelijks. Nu nog wachten op de bestelling! Bedankt!

Maarten Pronk

Hartelijk dank, dokter van Boghaert! Ik heb het uitgeprobeerd en ervoer gelijk verlichting. Eens kijken wat er volgende week gaat gebeuren. Het is een beetje te vroeg om het nu te zeggen, maar ik hou jullie op de hoogte. Mijn tenen beginnen er beter uit te zien. Het beste!

Petra van Boghaert

Beste Maarten, maakt u zich geen zorgen. Blijf gewoon Clavosan gebruiken. Het is noodzakelijk om de instructies te volgen tijdens het gebruik van dit product.

Met vriendelijke groet, Petra

Karel Verhelst

Help me! Ik heb schimmel en heb van alles geprobeerd, maar niets helpt. Het doet veel pijn en ziet er walgelijk uit. Dit beïnvloedt mijn dagelijks leven en ik ben wanhopig. Ik heb veel soorten producten geprobeerd, maar tot nu toe heeft niets geholpen :(

Nick Rijbraeck

Karel, probeer Clavosan, het werkt echt. En de prijzen zijn ook redelijk. Ik heb het aangebracht en ervoer gelijk verlichting. Ik had voetschimmel en kon moeilijk lopen. Ik had het bijna opgegeven. Mijn moeder hoorde van Clavosan en stond erop dat ik het een keer zou proberen. Trouwens, mijn moeder kocht het 1 maand geleden tegen een normaal tarief. Ik gebruik het al 3 weken en heb nog een week te doen. De volledige kuur duurt 1 maand. Ik heb de nagel afgeknipt die door de schimmel was beschadigd. Maar er zit nog een grote schimmel op de grote teen. Ik hoop dat deze volgende week ook verdwijnt. Ik heb vroeger ook allerlei soorten producten geprobeerd, maar ze hielpen allemaal niet.

Ik heb zelfs Clavosan in mijn schoenen gedaan om alles te elimineren dat daar zou zijn achtergebleven.

Jacqueline

Hoe kan ik Clavosan voor mezelf bestellen?

Raf Verbrugge

Jacqueline, vul het bovenstaande formulier in, maar je moet wel opschieten want het aanbod loopt binnenkort af. Mij heeft het ontzettend geholpen.

Jacqueline

Bedankt Raf, ik heb mijn bestelling geplaatst via het bestelformulier.

Hoe lang duurt de levering?

Raf Verbrugge

Hoi Jacqueline, het duurt ongeveer een week :)

Diane Moortgat

Dit is geweldig en iedereen zou het eens moeten proberen. Ik had echt last van voetschimmel. Ik kon geen sandalen dragen en ook niet naar het zwembad gaan. Maar nadat ik Clavosan 3 weken had aangebracht, begon ik me beter te voelen. Er is nu geen spoor van teenschimmel te zien!

Antony Smits

Diane, is het zo goed? Zo ja, dan plaats ik ook een bestelling.

Jan Van Hecke

Dit ding is geweldig, zowel ik als mijn vrouw gebruiken het, omdat we een vreselijke infectie hadden. Tot nu toe gaat alles goed en is ons hele gezin vrij van schimmel. Nu kunnen we ook naar het openbare zwembad en stoombad gaan.

Nol Gabriël

Wauw, ik ben niet de enige met dit probleem. Godzijdank ben ik 1 maand geleden begonnen met het aanbrengen van Clavosan en nu is mijn teenschimmel volledig verdwenen. Ik heb allerlei soorten producten en zalven geprobeerd, maar dit was het enige dat de beste en snelste resultaten gaf.

Mieke Dobbelaer

Hoi iedereen, werkt dit? Ik heb veel dingen geprobeerd die door artsen zijn voorgeschreven, maar die hielpen niet echt

Yolande Mulders

Mieke, je mag er zeker van zijn dat het werkt. Het is zeer effectief en tegelijkertijd volledig natuurlijk. Op dit moment is er een goede aanbieding, dus wees er snel bij! Mijn schoonmoeder heeft ook Clavosan aangebracht en de schimmel op haar voeten is verdwenen.

Sylvie Dielemans

Bedankt, Clavosan werkte voor mij en dat binnen zeer korte tijd! Ik heb het rechtstreeks bij het productiebedrijf besteld! Stel de behandeling niet uit, een schimmelinfectie is iets dat onmiddellijk moet worden aangepakt, omdat het je langzaam van binnenuit zal doden.

Sofie de Goeij

Hartelijk dank, dokter van Boghaert. Zonder uw advies had ik dit product nooit geprobeerd! Mijn tenen waren altijd gebroken en ik had veel pijn. Ik probeerde schimmelwerende nagellak en nam ook andere producten. De nagellak bood slechts een tijdje verlichting, maar meer niet. Nu breng ik Clavosan aan en ik merk gelijk het verschil. Geweldig!

Overigens heb ik mijn bestelling zeer snel ontvangen.

Petra van Boghaert

Beste Sofie, u kunt altijd bij mij tercht voor meer informatie. Welke fungicide heeft u gebruikt voordat u Clavosan probeerde?

Met vriendelijke groet, Petra

Sofie de Goeij

Ik nam Exoderil en Lamisil en gebruikte nog extra nagellak. Maar dit werkte allemaal niet…

Petra van Boghaert

Bedankt voor het delen Sofie.

Met vriendelijke groet, Petra

Melanie Verdonck

De resultaten hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Mijn teenschimmel was binnen 2 weken weg! Ik heb het nu ook voor mijn vriendin besteld, en zal het haar cadeau doen.

Bart de Feijter

Ik kreeg schimmel toen ik in het leger diende. Ik heb verschillende kuren geprobeerd, maar het mocht niet baten. Een bevriende dokter vertelde me over Clavosan. Ik heb het gekocht in de tijd dat er een speciale korting was.

Ik heb het hier besteld, al snel kreeg ik een telefoontje en werd mijn bestelling bevestigd. Nu kan ik open schoenen aan en ook naar het zwembad.

Heleen De Vries

Mijn man had 3 jaar lang schimmel. Hij had veel problemen. Zijn tenen werden geel en stonken erg. Eerst gebruikte hij druppels en ook antischimmelnagellak. Ik weet niet meer hoe deze producten heetten, maar het mocht niet baten. Hierna probeerde hij Clavosan op advies van een vriend. Kijk maar eens naar de resultaten na 1 week van gebruik.

Petra van Boghaert

Beste Heleen, voor zover ik weet zijn de farmaceutische bedrijven alleen geïnteresseerd in het verhogen van de prijzen. Ik vind het een schande. Ik zal er zeker over klagen.

Met vriendelijke groet, Petra

Eddy Krukke

Kijk eens naar mijn resultaten. Vergeet niet om je nagels te knippen!

Louis Pijlmans

Ik weet niet hoeveel jaar ik nu heb geprobeerd om van deze schimmel af te komen, maar er is nog steeds niets dat heeft gewerkt. Daarna heb ik Clavosan aangebracht, deze behandeling wordt in dit artikel uitgelegd en binnen een maand tijd was ik volledig verlost van deze schimmel. Ik wou dat ik het eerder had geprobeerd.

Petra van Boghaert

Beste Louis, voor het maken van zo’n formule is er veel geld nodig. Daarom heeft het even geduurd voordat we het hadden ontwikkeld. Het goede nieuws is dat mensen nu snel schimmelproblemen kunnen aanpakken.

Met vriendelijke groet, Petra

Nelly Verlinde

Ik las dit artikel en plaatste meteen een bestelling. Ik heb veel soorten producten geprobeerd en soms ervoer ik wat verlichting, maar niets bood een blijvende oplossing. Iedereen vertelde me dat teenschimmel heel moeilijk te behandelen is. Toen bestelde ik Clavosan, wat heel snel geleverd werd. Bedankt hiervoor! Nu ben ik eindelijk gezond en kan ik een normaal leven leiden!

Karin Van Hese

Hey, waar kun je dit bestellen? Ik heb het in geen enkele drogisterij gevonden en durf het niet online te bestellen. Ik wil het originele product, anders kan ik mijn geld evengoed weggooien.

Petra van Boghaert

Zoals reeds vermeld kan Clavosan alleen direct via de website van het productiebedrijf besteld worden. Vul het bovenstaande formulier in zodat u er zeker van bent dat u het originele product ontvangt. In deze speciale aanbieding kunt u bestellen met 50% korting, maar de aanbieding is beperkt, dus haast u en plaats uw bestelling!

En pas op voor nepproducten.

Met vriendelijke groet, Petra

Nina Braems

Als de aanbieding nog geldig is, dan wil ik bestellen. Aan de foto’s te zien lijkt het te werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + five =