Clavosan Nederland, prijs, ingredienten, resultaten – onze taak is het redden van mensenlevens

By | February 9, 2022

Speciale programma’s

Hoofdarts: “Schimmel op de nagels infecteert het bloed en veroorzaakt sepsis.”

Hoofdarts Renate Rubens: Ze werkt bij het Instituut voor Gezondheid en Dermatologie te Rotterdam en heeft meer dan 20 wetenschappelijke artikelen over schimmelziekten geschreven. Ze heeft meer dan 15 jaar professionele ervaring.

Waarom denkt u dat nagelschimmel een gevaarlijke ziekte is?

Weet u hoeveel mensen besmet zijn met nagelschimmel? Vorig jaar bleek dit volgens de statistieken één op de drie volwassenen te zijn. Dit is best veel. Nagelschimmel tast niet alleen de nagels aan. In gevorderde stadia veroorzaakt nagelschimmel allergische reacties, intoxicatie van het lichaam en zelfs schade aan de interne organen. Dit betekent dat elke besmette persoon eigenlijk van binnenuit rot. Iedereen met een schimmel loopt gevaar.

Daarom beschouw ik nagelschimmel als een extreem gevaarlijke ziekte. Het is nu een van de belangrijkste doodsoorzaken wereldwijd. Iedereen denkt dat kanker de belangrijkste doodsoorzaak is, maar laten we eerlijk zijn, kanker komt slechts bij 3-4% van de mensen voor en nagelschimmel komt veel vaker voor na de leeftijd van 40-45 jaar.

Waarom kunnen artsen deze ziekte niet goed aanpakken?

Ten eerste gaan mensen vaak niet naar de dokter vanwege nagelschimmel. Ze denken dat het geen erg gevaarlijke ziekte is. En als ze gaan, gaan ze alleen als de situatie ondraaglijk wordt; bijvoorbeeld als ze ernstige problemen hebben met hun benen of armen. Artsen schrijven een medicijn voor en de patiënten knappen wat op en laten zich niet meer opvolgen door een arts totdat de toestand verslechtert. Regelmatige behandeling is echter vereist om de schimmel te genezen. Daarnaast weten maar weinig mensen wat de gevolgen zijn van een schimmelinfectie en hoeveel deze de inwendige organen kan beschadigen.

Ten tweede is er een tekort aan personeel in klinieken. Hoe kunnen mycologen dit allemaal bolwerken?

Is het toegenomen aantal doden ten gevolge van schimmelinfecties te wijten aan een gebrek aan deskundigen?

Nee, we hebben ook een ernstig drugstekort. Er zijn geen medicijnen in apotheken verkrijgbaar die de ziekte volledig kunnen genezen. Er zijn ofwel verouderde medicijnen met tijdelijke effecten of nieuwe uitvindingen die duur maar niet nuttig zijn. Dit zijn medicijnen die meestal geen blijvend effect hebben en ook nog een nadelige invloed hebben op de lever of maag. Daarom kunnen de gevolgen groot zijn. De meeste fungiciden genezen niet echt, ze helpen alleen op cosmetisch vlak.

Als mensen niet worden behandeld, leidt nagelschimmel tot de dood door inwendige infecties in bloed en organen. Natuurlijk zijn er ook particuliere medische centra. Maar hun doel is om zoveel mogelijk geld van zoveel mogelijk mensen te krijgen. Het gaat hen niet om het vinden van een permanente oplossing voor het probleem.

Hoe denkt u als hoofddokter dit probleem op te lossen?

Het personeelsprobleem heeft te maken met hoe de medische faculteiten werken… Ik kan immers niet op mijn eentje nieuwe artsen opleiden. Om ervoor te zorgen dat privéziekenhuizen als een openbaar ziekenhuis kunnen dienen, moeten ze strenger worden gecontroleerd door de staat.

Er is een nieuw product dat problemen, veroorzaakt door nagelschimmel, aanpakt en elimineert. Het product, dat in de tweede helft van 2021 wordt gelanceerd, zal met een kortingsprogramma beschikbaar zijn voordat het beschikbaar komt in klinieken en apotheken.

Wat doet dit product?

Het verwijdert volledig nagelschimmel, elimineert externe verschijnselen en reinigt het lichaam van schimmel. Vanaf de eerste dagen dat u dit product gebruikt, neemt het de bedreiging voor het leven van de geïnfecteerden weg. Het bloed en de inwendige organen worden gereinigd, het proces van necrose en sepsis wordt gestopt, de schimmels in het lichaam worden volledig vernietigd. Het gevaar van een plotselinge dood is geëlimineerd.

Ik denk dat dit product duizenden mensen zal redden. Het belangrijkste is om de behandeling niet uit te stellen!

Clavosan wat is, werking – wat voor product is dit: wat is het geheim van zijn effectiviteit?

De naam van het product is Clavosan. Het is het resultaat van een langdurig onderzoek door een team van topdokters en wetenschappers. Het product is eigenlijk een set van 2. Het bestaat uit een spray en een lotion.

Het volledig verwijderen van nagelschimmel is een zeer moeilijk proces en vereist een regelmatige behandeling. Meestal nestelt de schimmel zich op de voeten of inwendige organen. Dan komt deze steeds weer voor, ondanks de behandeling. Het immuunsysteem kan deze aandoening niet aan. Het maximale dat kan worden gedaan, is voorkomen dat de schimmelinfectie zich verder ontwikkelt. Maar met een verzwakt immuunsysteem nemen schimmels sneller toe met de dood als gevolg.

Clavosan produceert speciale antilichamen die de schimmel in de weefsels aantasten en volledig vernietigen. Op deze manier wordt het menselijk lichaam volledig ontdaan van schimmels. Het product stelt het lichaam in staat om zijn weerstand tegen schimmels aanzienlijk te verhogen. En hoogstwaarschijnlijk zal de infectie niet terugkeren. Clavosan reinigt het met schimmel geïnfecteerde oppervlak volledig na de behandelingsperiode, waardoor elk risico op complicaties wordt voorkomen.

Het product heeft een significant effect op het lichaam:

  • Desinfecteert en vernietigt schimmelinfecties.
  • Het verhindert de reproductie en groei van pathogene microflora.
  • Het normaliseert het werk van het immuunsysteem en helpt bij de behandeling van chronische schimmelziekten.
  • Het reinigt en zuivert het bloed en de lymfe.
  • Het voorkomt disfunctie van de schildklier en eierstokken.
  • Reguleert de lever- en nierfuncties.
  • Het handhaaft de immuniteit en voorkomt schade aan het immuunsysteem.

Clavosan gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken – zijn er contra-indicaties: en waarom wordt dit product voor een lage prijs verkocht?

Er zijn geen contra-indicaties. De samenstelling van Clavosan is ontworpen om geen allergische reacties te veroorzaken. U kunt het gemakkelijk gebruiken, zelfs als u allergisch bent voor andere producten. Het heeft geen bijwerkingen.

Wat betreft het tweede deel van de vraag: de echte eigenaar van de formule van het product is het instituut. De productie is afhankelijk van de capaciteit van het Dermatologisch Instituut. Als Clavosan eigendom was geweest van een farmaceutisch bedrijf, zou het product natuurlijk tegen een veel hogere prijs worden verkocht. Om de volksgezondheid te beschermen, wordt Clavosan met korting verkocht, zodat het voor iedereen toegankelijk is. De productiekosten worden betaald uit het budget van het instituut en mensen kunnen het product kopen tegen de productieprijs.

De verkoop van Clavosan start naar verwachting in de tweede helft van 2021. Maar we hebben aanzienlijke steunfondsen ontvangen. Zodat mensen tegen een gereduceerde prijs kunnen kopen en hun leven kunnen redden.

Clavosan kopen, nep, bestellen, waar te koop – hoe kunnen we dit product met korting kopen?

Het enige wat u hoeft te doen is een verzoek in te dienen door uw naam en telefoonnummer in te voeren. Medewerkers van het Instituut zullen contact met u opnemen om een ​​adres op te vragen en een geschikte levertijd af te spreken. Vervolgens wordt het product bij de koerier afgeleverd voor verzending naar uw adres.

De aanvraag gebeurt via een speciaal formulier op de website. Zoals ik al zei, hoeft u alleen maar uw naam en telefoonnummer in te voeren. Als de aanvraag wordt geaccepteerd, ontvangt u gegarandeerd Clavosan.

Ons instituut voert een kortingsprogramma uit. U kunt deelnemen aan het Clavosan-programma met promotiecode ONYTR!

Clavosan forum, recensies, ervaringen

Emmie Verhaegen

Ik heb dit product met korting gekocht. Ik gebruik het de afgelopen negen dagen en de schimmel begint te genezen, alles is in orde.

Lies Gabriël

Het is erg moeilijk om een ​​goede dokter te vinden in ziekenhuizen. De wachtrijen zijn eindeloos. U kunt dit product zelf kopen en ermee aan de slag gaan.

Anne Braems

Ik heb het voor mijn vader gekocht. De schimmel op zijn voeten verdween en kwam niet meer terug. We dachten erover om een ​​tang te gebruiken om zijn nagels te knippen!

Noa Janssens

Ik heb het drie dagen geleden met korting gekocht. Ik had nooit gedacht dat het me echt zou kunnen helpen. Ik ben hersteld van deze ziekte.

Charlotte Hartman

Ik had het voor mezelf en mijn vrouw besteld voordat de kortingsactie begon. We werden allebei beter in een maand tijd. Mijn voeten stinken niet meer, ik schaam me niet om op blote voeten rond te gaan.

Oscar de Munck

Lange tijd durfde ik geen dokter op te zoeken. Toen ik dit product zag, wilde ik het proberen. Hartelijk dank voor het aanbieden van deze mogelijkheid om Clavosan met korting te krijgen.

Sofie Busschots

Ik vind deze erg belangrijk omdat het opmerkingen van een hoofdarts zijn. Ik zal dit product zonder enige twijfel gebruiken.

Elly de Winter

Ik heb mijn verzoek verzonden. Ik hoop dat ik nog een kans maak.

Wim Steelandt

Ik heb mijn pakket besteld en ontvangen. Ik kon met korting kopen. Het is acht dagen geleden dat ik het begon te gebruiken en alles lijkt normaal.

Jan Roels

Ik geloofde niet echt dat ik helemaal van deze ziekte af kon komen, ik dacht dat de mensen aan het overdrijven waren. Maar dankzij dit product ben ik volledig van de schimmel af. Ik ben al 2 maanden clean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − eleven =