Zdorov Propolis Moldova pareri, pret, compozitie: scăpați de durerile articulare

By | June 3, 2019

Zdorov Propolis crema de masaj pentru articulatii

 • Previne depunerea de săruri
 • Reface articulațiile și țesuturile
 • Înlătură durerile și edemele

Testați sănătate dvs. și a celor dragi

cit costa zdorov propolis

Cât de frecvent testați sănătatea articulațiilor? Vă oferim să faceți cunoștință cu o listă de simptome care pot servi drept semnal de afectare a articulațiilor dumneavoastră:

 • durere permanentă sau periodică
 • dureri articulare inter-sezoniere și în timpul iernii
 • crepitații și dureri simțite în timpul mișcării
 • disconfort și durere periodică recurentă
 • sensibilitate meteo a organismului
 • iritabilitate

Cremă unică care tratează articulațiile și ligamentele

zdorov propolis crema de masaj pentru articulatii

Crema-ceară ZDOROV pentru articulații – preparat de ultimă generație care a adunat în sine cele mai recente realizări științifice. Crema-ceară este recomandată de clinicile de frunte din țară în calitate de remediu de bază pentru a scăpa de maladiile articulațiilor.

 • Reface eficient țesutul articular distrus
 • Elimină durerea, edemele și amorțeală articulațiilor
 • Reface mobilitatea extremităților

Zdorov Propolis: compoziția cremei

Propolis

Reduce edemele și durerea, are acțiune venotonică pronunțată și participă la resorbția cheagurilor de sânge. Contribuie la vindecarea activă a țesuturilor, activează procesele metabolice.

Ulei de măsline

Remediu natural care conține un număr mare de vitamine și minerale benefice pentru articulații, contribuie la accelerarea proceselor metabolice, este bine absorbit.

Rășină de pin

Îmbunătățește circulația sângelui în vasele sangvine, înlătură inflamația. Reface și întărește articulațiile în caz de artrită sau artroză.

Extract de molii de albine

Mărește tonusul pereților venoși ai vaselor sangvine ale articulațiilor, făcându-i fermi și elastici. Contribuie la creșterea vâscozității lichidului sinovial, facilitează alunecarea suprafețelor articulare una față de cealaltă.

Ceara de albine

Are acțiune regeneratoare și hemostatică.

Venin de albine

Îmbunătățește microcirculația sângelui și înlătură spasmele musculare.

Extract de albine moarte

Reduce inflamația și durerea în acutizările bolilor articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor.

Vitamine

Preparatul este îmbogățit cu vitamine (de exemplu, vitaminele В₁, В₅ și C), care au efect tonifiant asupra peretelui venos și asupra regenerării țesuturilor.

Boala nu va trece de la sine

zdorov propolis contraindicatii

Spre deosebire de alte afecțiuni (de exemplu, răceala) bolile articulațiilor nu pot trece de la sine, și, prin urmare, cu timpul, durerea va crește, provocând mai mult disconfort.

Dacă continuați să faceți efort cu articulațiile bolnave, boala va escalada și poate veni un moment când tratamentul conservator nu va mai putea deja redresa situația.

Veți fi nevoit să recurgeți la o intervenție chirurgicală complexă. În unele cazuri, poate fi necesară amputarea completă a articulației, ceea ce va duce inevitabil la dizabilitate.

Nu ajungeți până aici!

Ocupați-vă de recuperarea articulațiilor cât mai curând posibil, până când boala nu a mers prea departe!

Eficacitate cremei este dovedită de către specialiști. Zdorov Propolis contraindicatii, efecte adverse

Eu sfătuiesc pacienții cu boli ale articulațiilor de diferite origini și gravitate crema-ceară Zdorov. Desigur, nu toți pot să o cumpere din cauza producției limitate. Crema acționează local, pătrunde direct în cavitatea bursei articulare și acționează direct la eliminarea bolii. Compoziția unică a remediului crema-ceară Zdorov regenerează țesutul cartilaginos deteriorat, elimină durerea și inflamația articulațiilor și restabilește funcționarea lor normală. Este excelentă pentru tratamentul osteocondrozei, artritei, artrozei, tulburări ale funcției sistemului locomotor.

Instrucțiuni de utilizare

zdorov propolis efecte adverse

Cit costa Zdorov Propolis unguent – pret

Preț integral: 798 MDL

Preț cu reducere: 399 MDL

zdorov pret

Ioana Condurache: m-am vindecat de artrită și osteocondroză într-o lună. Nu este nevoie de intervenție chirurgicală!

Sunt o obișnuită femeie în vârstă, uneori, mă simt deranjată de diferite boli, dar acest lucru este obișnuit pentru oamenii de vârsta mea. Recent piciorul și spatele mă dureau rău de tot și îmi era greu să fac un pas. Doctorii mi-au stabilit diagnosticul – artrită a articulației genunchiului și osteocondroză a vertebrelor lombare. Mi-au zis că aceste boli apar la persoanele care în tinerețe au stat mult în picioare și au muncit mult fizic. Toată viața mea am locuit la țară, în copilărie am petrecut zile și nopți în grădină, fără odihnă. Și mama mea a suferit de aceste boli. Potrivit medicilor, astăzi, aceste boli apar și la persoanele tinere din mediul urban.

zdorov propolis unguent pret

La vârsta mea de 62 de ani am avut de ales să rămân imobilizată sau să merg “sub cuțit”.

Boala continua să se agraveze rapid. La început, durerea nu era pronunțată, mai ales seara; durerea se amplifica după ce stăteam mult timp în picioare. De-a lungul timpului, durerea s-a intensificat. Articulațiile s-au deteriorat, s-a dezvoltat bursită (inflamația a unui mic sac intra-articular umplut cu lichid). Îmi era foarte greu să-mi fac munca zilnică, durerea de la picior era atât de puternică încât nu puteam sta locului. Mai mult decât atât durerea s-a răspândit de la șale spre coapse. În pofida vârstei mele, am fost întotdeauna foarte mobilă, când sănătatea mea s-a înrăutățit, am început să mă simt cu handicap.

În sat pensiile sunt mici, așa că eu încă lucrez la oficiul poștal. Chiar dacă este un loc de muncă sedentar, este nevoie de o mulțime de energie. Mai mult decât atât, gospodăria este integral în grija mea, am cumpărat păsări și vite. Mama mea chiar și după o intervenție chirurgicală nu putea să meargă normal. Trebuia să am grijă de ea. Soțul meu este vânător. Înainte, eram foarte bucuroasă de a merge la vânătoare cu el. Acuma vânătoarea este imposibilă… Deci, totul din cauza acestor dureri. Mulțumesc lui Dumnezeu că nora mea mă ajută, altfel nu știu cum aș putea face față.

M-am dus la centrul regional – Brașov. Medicul mi-a examinat piciorul și a concluzionat că în cazul meu operația este unica metodă de tratament admisibilă.

zdorov propolis pareri

Din cauza durerii severe chiar și natura nu mai putea să mă încânte cu frumusețea ei. Treptat, am început să ies la plimbare mai rar.

Am izbucnit în lacrimi când am plecat de la cabinetul medicului. Mama mea a fost tratată în aceeași clinică. Ea a făcut fizioterapie în clinica aceasta de nenumărate ori. A cheltuit atât de mulți bani pe medicamente. Nimic nu a ajutat-o. După aceea ea a suportat o intervenție chirurgicală. Bineînțeles, și-a revenit un pic. Cu toate acestea, ea nu poate merge timp îndelungat, în ultimii ani ea nici nu poate ieși singură din casă.

Dar nu e nimic de făcut. E bine că ea poate merge un pic, altfel, ea ar fi inactivă. Conform concluziei medicului, dacă eu nu voi fi supusă unei intervenții chirurgicale, nu voi putea merge deloc. Odată fiul meu a intrat în camera mea și început să citească ceva de pe telefonul mobil. A găsit pe Internet un articol despre o cremă-ceară “Zdorov“. Este produsă în Rusia. Apicultorii prepară această cremă din ingrediente valoroase în conformitate cu o rețetă veche. Oamenii au scris cum s-au vindecat de artrită și artroză fără intervenții chirurgicale într-o singură lună! Îți vine să crezi?!

Fiul meu a comandat imediat online această cremă. Am primit coletul într-o lună și imediat am început să folosesc crema.

Când am început să o folosesc, după câteva săptămâni am simțit că durerea în picioare s-a micșorat. A început să scadă și durerea de spate.

A mai trecut încă o săptămâna, pot să vă spun că nu simt deloc durerile, doar sunt obosită înspre seară. După o altă săptămână m-am simțit chiar mai bine, am început să lucreze câte un pic în grădină. Șalele mele s-au vindecat complet, pot deja să-mi îndrept spatele. O lună mai târziu, puteam merge timp îndelungat și chiar îl întreceam un pic pe soțul meu. Desigur, nu am obținut acest rezultat într-o singură zi, dar când am observat că sănătatea mea se îmbunătățește, fericirea mea nu a cunoscut limite! Într-o lună am fost complet vindecată de artrită și osteocondroză!

zdorov propolis crema de masaj pentru articulatii

Crema “Zdorov” pentru dureri articulare vă ajută să vă vindecați într-o lună.

A trecut jumătate de an de la tratament. Pot din nou să mă mișc liber, să am grijă de gospodărie, să merg la vânătoare și să am grijă de nepoții mei dragi.

zdorov propolis contraindicatii

Sunt în stare să am grijă de nepoți

Cât de minunat este să fii sănătoasă! Sunt foarte recunoscătoare producătorilor cremei “Zdorov”!

P. S. Fiul meu a comandat crema “Zdorov” pe site-ul oficial al producătorului.

cit costa zdorov propolis

„Dacă cineva îți spune că este imposibil să vindeci afecțiunile lombare și articulare după 50 de ani, nu este adevărat!”, spune profesorul valentin dinulescu, deținătorul unui titlu post-doctoral în medicină

zdorov propolis unguent pret

Valentin Dinulescu

Doctor român, deținător al unui titlu post-doctoral în medicină Fondator al Chinetoterapiei – o metodă alternativă de tratament (în neurologie și ortopedie) a bolilor cronice și a leziunilor sistemului musculoscheletal, care se concentrează pe folosirea rezervelor interne ale organismului și pe înțelegerea corpului uman, în detrimentul administrării de medicamente și folosirii corsetelor.

Experiență: peste 30 de ani

„Reține acest adevăr simplu și nu asculta de nimeni: afecțiunile articulațiilor pot fi tratate, chiar și la o vârstă foarte înaintată.”

Doctorul susține că i-a luat câteva luni pentru a vindeca discopatia degenerativă de care un pacient de-al său suferea de 18 ani. El promite să vindece o femeie în vârstă care suferă de o formă avansată de artrită în 78 de zile. El susține că printr-o abordare corectă, poți elimina durerile articulare în 4 zile! Și, timp de 48 de ani, el și-a transformat promisiunile în realitate. Imediat după interviul în direct de pe postul Pro Tv, profesorul Dinulescu a fost de acord să se întâlnească cu noi și să ne răspundă la întrebări.

— Bună seara, profesore Dinulescu. Este adevărat că, pe măsură ce îmbătrânești, ești predispus la afecțiuni ale articulațiilor și osteocondroză și că nu există nicio metodă de a le preveni?

— Bună, Bianca! Bineînțeles că acest lucru nu este adevărat. Lucrul de care oamenii în vârstă suferă, cel mai probabil, este încrederea prea mare pe care o acordă doctorilor lor care îi tratează de decenii cu rezultate minime sau inexistente. Durerile articulare, discopatia degenerativă și alte afecțiuni ale sistemului musculoscheletal pot fi tratate și vindecate ușor la orice vârstă. Nu este un miracol, este știință pură.

Și dacă știi secretul și menții un pic de disciplină, îți poți vindeca afecțiunile acasă, la fel ca sute de pacienți ai mei.

— Ați putea împărtăși secretul cu noi?

— Secretul principal este să afli care sunt motivele din spatele durerii pe care o simți. Enciclopediile susțin că ar putea să fie până la 147 de cauze posibile pentru osteocondroză și artroză, dar consecințele sunt mereu aceleași: articulațiile, vertebrele și cartilajele își pierd elasticitatea, provocând durere. Ele se deteriorează din cauza alimentării cu sânge deficitare.

Iată secretul: dacă refacem circulația sanguină, putem vindeca articulațiile!

— Dar se crede că este aproape imposibil să refaci circulația sanguină după 45 de ani…

— Prostii! Am reușit să scap de scaunul cu rotile după o accidentare, iar acest lucru a fost mult mai serios decât împlinirea vârstei de 45 de ani.

— Ați ajutat și alte persoane să se pună pe picioare după o accidentare serioasă?

— De multe ori. Dar majoritatea dintre pacienții mei sunt oameni obișnuiți trecuți de 40 de ani, care suferă de afecțiuni legate de „înaintarea în vârstă”. Ei vin cu probleme foarte similare: osteocondroză, artroză, artrită, sciatică și deteriorări ale nervilor. Aceste dureri te storc de energie și te împiedică să trăiești o viață împlinită.

Ei se plâng, suferă de durere și au dificultăți la mers. Vorbesc despre oameni normali care nu sunt atleți și nu suferă de dizabilități. Ei continuă să se plângă: De ce eu? De ce trebuie să sufăr? De regulă, le spun să nu se mai plângă și să înceapă să-și refacă circulația sanguină.

— Cum poți reface circulația sanguină normală la acea vârstă?

— Până recent, îmi tratam pacienții cu un program complex de 96 de exerciții și le recomandam să aibă un stil de viață mai activ. Această metodă este foarte eficientă, dar anevoioasă și consumatoare de timp.

Oamenii suferă constant de durere, le este dificil să facă exerciții și nu au suficient timp să meargă la sala de sport. Am crezut că trebuie să existe o metodă mai ușoară și inovatoare și am găsit-o.

— Interesant! Le puteți spune cititorilor noștri mai multe despre ea?

— Sigur. Clinica noastră a fost prima din România care a primit cel mai avansat medicament certificat pentru discopatia degenerativă și durerile articulare. Trebuie să recunosc, când am auzit despre el pentru prima dată, am râs, deoarece nu credeam că va fi eficient. Cu toate acestea, am fost șocat când am finalizat testele clinice. 4.567 dintre pacienți s-au vindecat complet, ceea ce înseamnă mai mult de 94% dintre subiecții testați. 5,6% au simțit îmbunătățiri considerabile și doar 0,4% nu au sesizat nicio îmbunătățire.

— Ce este acest produs?

— Vorbesc despre crema unică din ceară de albine, numită «ZDOROV». Acest medicament te ajută să uiți de durerile de spate și de articulații în cel mai scurt timp posibil (câteodată, 4 zile sunt suficiente). Chiar și cele mai neglijate cazuri sunt vindecate în câteva luni.

Este produs în exclusivitate în România, iar Ministerul Sănătății a cheltuit 1,3 milioane de dolari pentru a dezvolta formula. De fapt, am plătit aproape un milion de lei pentru a obține dreptul de a vinde produsul pe teritoriul României.

— Asta înseamnă că ZDOROV este disponibil doar în România?

— În acest moment, da. Dar începând cu 1 februarie 2018, va deveni disponibil pentru comandă în toată Europa.

— Cum funcționează această cremă miraculoasă?

— Nu este vorba de miracole aici, ci de știință pură. Crema ZDOROV conține 32 de componente puternice care acționează asupra celulelor vechi și slăbite, ajutându-le să înceapă să funcționeze de 7 ori mai rapid, întinerindu-le treptat.

O singură aplicare a cremei pe zona afectată activează peste 930.000 de celule, îmbunătățind circulația sanguină. În acest fel se produce recuperarea completă. Este important să aplici crema cu regularitate, totuși.

— Sună impresionant. Ați putea explica ce înseamnă acest lucru pentru persoanele normale cu dureri articulare?

— Acest lucru înseamnă că metodele învechite și ineficiente de tratament vor fi în sfârșit de domeniul trecutului, iar voi veți putea scăpa de dureri acasă într-o lună sau două. Crema ZDOROV „resetează” organismul la nivel celular în loc de a reduce durerea. Elimină cauza durerii și readuce articulațiile și coloana vertebrală la starea lor normală, sănătoasă. În loc de a scăpa de simptome, pacientul vede cauza de bază a afecțiunii eliminată. Prin cauza de bază mă refer la celulele vechi, slăbite, care provoacă o circulație sanguină deficitară a cartilajului.

Încă din prima zi, crema începe procesele de regenerare celulară. În plus, elimină imediat senzația de durere și îi vei simți efectul imediat. În doar două sau trei săptămâni, tratamentul va fi finalizat. Este important să previi recidiva durerii prin repetarea tratamentului atunci când este necesar.

— Am stabilit că ZDOROV ajută la vindecarea osteoartritei și a discopatiei degenerative. Mai există și alte afecțiuni pe care le poate vindeca?

Da! Acționează la nivel celular, refăcând circulația sanguină. Vindecă orice afecțiune asociată cu articulațiile și coloana vertebrală, inclusiv artroza și artrita, sciatica, reumatismul, radiculita lombosacrală și hernia de disc. Luxații, lovituri, chisturi, fracturi, chiar și calozitate plantară, de ce nu? Crema este incredibil de eficientă.

— Este un instrument foarte interesant. Este adevărat că mai degrabă vindecă afecțiunea decât să amelioreze durerea?

Crema «ZDOROV» elimină durerea (în etapele inițiale ale tratamentului) și vindecă afecțiunea complet. Nu mă înțelege greșit, îmi place să fac exerciții și sport și nu voi înceta să le fac, dar pentru majoritatea dintre pacienții mei, această cremă este cea mai ușoară, eficientă și accesibilă metodă de tratament.

— Majoritatea oamenilor se gândesc acum probabil: de unde o pot cumpăra?

Am vrut să intrăm pe piață în stil mare și să începem să o vindem prin intermediul farmaciilor, dar, din păcate, nu am reușit să ajungem la o înțelegere, deoarece crema le-ar putea afecta interesele de afaceri. De-a lungul anilor, oamenii au continuat să le cumpere medicamentele, iar numărul pacienților a crescut. Bineînțeles, această situație se potrivește intereselor lor.

De aceea vindem crema exclusiv prin intermediul website-ului oficial.

Această abordare are unele avantaje: vindem produsul fără intermediari, ceea ce ne oferă șansa de a păstra prețul de 5 ori mai mic decât în alte țări.

Oferim posibilitatea de plată la livrare, în plus, tratamentul nu necesită supervizarea unui medic. Oricine poate folosi crema acasă. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Puteți încerca alte medicamente oferite de alți producători. Cu toate acestea, sunt convins că nu veți putea găsi ceva similar cu ZDOROV în ceea ce privește eficacitatea.

— Mulțumesc pentru interviu! Ați dori să le mai transmiteți ceva cititorilor noștri înainte de a încheia interviul?

Da. Da, sigur. Vreau să le atrag atenția cititorilor noștri asupra faptului că, în ziua de azi, chiar și persoanele tinere sunt predispuse la dureri coloană și articulații și chiar și durerile blânde sunt un motiv de a acorda atenție acestei probleme. Dar doctorii nu vor insista asupra unui tratament.

Și rețineți: afecțiunile provocate de problemele articulare și de spate nu aduc doar disconfort. Ele vă reduc speranța de viață cu 10-15 ani.

— P.S.: Profesorul Dinulescu a pregătit personal o reducere de 50% pentru ZDOROV pentru primii 50 de clienți! Accesează website-ului oficial și poate vei fi unul dintre acei primi clienți norocoși!

Interviu de Bianca Papu

Poze din surse publice

zdorov pret

Cum să scapi de durerile articulare

Articulații fără durere cu crema din ceară de albine „ZDOROV”!

 • Previne depozitarea calciului
 • Reface articulațiile și țesuturile
 • Alină durerea și inflamațiile

De ce este atât de eficientă crema din ceară de albine „ZDOROV”?

Extract din lipici de albine

Alină inflamațiile și durerea, are un efect venotonic puternic și dizolvă cheagurile de sânge. Accelerează vindecarea activă a țesuturilor și activează procesele metabolice.

Rășină de cedru

Îmbunătățește circulația sanguină în vasele de sânge, elimină inflamațiile, scade fluxul sanguin și ajută la dizolvarea cheagurilor de sânge. De asemenea, reface și întărește articulațiile vătămate de artrită și artroză.

Venin de albine

Îmbunătățește microcirculația și alină spasmele musculare.

Ulei de măsline

Este un remediu natural care stimulează fluxul sanguin și este absorbit ușor.

Ceară de albine

Are un efect regenerant și de oprire a curgerii sângelui.

Extract de Apis Mellifera

Alină inflamațiile și durerea articulară, agravarea problemelor cartilajelor și ligamentelor.

Extract de castană sălbatică

Stimulează activitatea antitrombotică a sângelui, mărește producția de antitrombină, întărește venele, în special în urma modificărilor patologice, reduce viscozitatea sângelui și are un efect antiinflamator.

Extract de molie mică a cerii

Îmbunătățește tonusul pereților venelor la îmbinările vaselor de sânge, îi face rezistenți și elastici, îmbunătățind, în același timp, metabolismul.

În plus, preparatul conține vitamine (de exemplu, vitaminele B₁, B₅, și C), care au un efect de întărire a pereților venelor și de regenerare a țesuturilor, precum și substanțe care au efecte vasodilatatoare și analgezice. Venele varicoase reduc permeabilitatea țesuturilor, deci, pentru eficiență, concentrația coagulantului ar trebui să fie destul de ridicată.

zdorov propolis contraindicatii

Cum se folosește crema din ceară de albine „ZDOROV”?

 • Ia o cantitate mică din remediu
 • Aplică pe zonele cu probleme (picioare, coate etc.)
 • Freacă pielea cu mișcări de masaj
 • Așteaptă absorbția cremei
 • Repetă zilnic

Recenzii despre crema din ceară de albine „ZDOROV”. Zdorov Propolis pareri

Alina, 34 de ani, Sibiu

Atunci când au început să mă doară degetele și să-mi pocnească, medicul m-a sfătuit să încerc crema din ceară de albine „ZDOROV”. Am cumpărat-o și mă bucur foarte tare că am ascultat recomandarea ei profesionistă. În primul rând, crema a alinat durerea și tensiunea de la nivelul mâinilor, apoi a eliminat pocniturile. Pot lucra ca de obicei și aproape că am uitat de boală. Acum o comand pentru mama, și ei i-a plăcut efectul.

Daniel, 45 de ani, București

În tinerețe, am ridicat greutăți și mai lucram și la un șantier de construcții. În curând, această povară a început să-mi afecteze starea articulațiilor și a cartilajelor. La 40 de ani, genunchii și spatele mă supărau aproape în fiecare zi: o încărcătură ușoară asupra mușchilor sau modificarea vremii își puneau imediat amprenta asupra sănătății mele. Apoi am încercat această cremă. A avut rezultate clare! Durerea a dispărut și nu mă mai deranjează decât foarte rar.

Ileana, 34 de ani, Constanța

Atunci când au început să mă doară degetele și să-mi pocnească, medicul m-a sfătuit să încerc crema din ceară de albine „ZDOROV”. Am cumpărat-o și mă bucur foarte tare că am ascultat recomandarea ei profesionistă. În primul rând, crema a alinat durerea și tensiunea de la nivelul mâinilor, apoi a eliminat pocniturile. Pot lucra ca de obicei și aproape că am uitat de boală. Acum o comand pentru mama, și ei i-a plăcut efectul.

Cristina, 52 de ani, Iași

După 40 de ani, am început să simt durere la nivelul gleznelor și apoi am primit un diagnostic dezamăgitor – artrită reumatoidă. Am încercat aproape orice, nu voiam să rămân pasivă la această vârstă, deoarece am familie și copii… Doar crema din ceară de albine „ZDOROV” m-a ajutat. Îi sfătuiesc pe toți care au probleme cu încheieturile să o încerce, deoarece ajută cu adevărat.

Ionuț, 45 de ani, Bacău

În tinerețe, am ridicat greutăți și mai lucram și la un șantier de construcții. În curând, această povară a început să-mi afecteze starea articulațiilor și a cartilajelor. La 40 de ani, genunchii și spatele mă supărau aproape în fiecare zi: o încărcătură ușoară asupra mușchilor sau modificarea vremii își puneau imediat amprenta asupra sănătății mele. Apoi am încercat această cremă. A avut rezultate clare! Durerea a dispărut și nu mă mai deranjează decât foarte rar.

zdorov propolis pareri

Atenție! Ai grijă la produsele contrafăcute!

zdorov propolis contraindicatii

Crema din ceară de albine „ZDOROV” este un remediu foarte popular și eficient, deci ar putea apărea tot mai multe produse contrafăcute pe internet. Nu te lăsa păcălit(ă)!

Crema din ceară de albine „ZDOROV” pentru bolile articulare poate fi achiziționată doar din magazinul nostru. Noi suntem furnizorul oficial în Comunitatea Statelor Independente și garantăm calitatea tuturor produselor noastre.

Fiți sănătoși!

Comandând de la noi, vei primi:

 • Crema din ceară de albine „ZDOROV” pentru articulații
 • Preț rezonabil
 • Livrare rapidă

798 MDL

399 MDL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + six =