Strong Man XXL Malaysia harga, beli, apa itu: si dia menyerah kalah selepas 3 jam dan 11 orgasme

By | April 17, 2019

Apa itu Strong Man XXL tingkatkan zakar – fungsi, cara penggunaan, bahan-bahan, pendapat

Dia tidak pernah alami apa-apa seperti itu sebelum ini! Dia menjerit meminta saya berhenti kerana hanya mahu menarik nafas. Dia menangis kegembiraan. Setiap anggota tubuhnya menggeletar, katil basah, dan zakar saya tetap keras! Saya tidak melihat jam kerana seks berlangsung selama berjam-jam dengan begitu banyak orgasme secara berturut-turut! Saya melakukannya setiap malam dengan dua atau tiga orang gadis! Setiap kali dengan gadis baru. Ini kerana zakar saya sangat SEMPURNA . SEMUA perempuan mahukan saya.

Hanya 3 minggu yang lalu saya tidak dapat impikan sesuatu seperti ini. Anda pun sama?

Saya sentiasa tahu yang saya ni tak berguna. Tetapi saya sangat ingin dikerumuni oleh gadis-gadis. Saya nak buat mereka menggeletar hanya dengan memandang saya. Saya nak fuck 5 gadis setiap malam, lakukan foreplay, blowjobs, seks ganas dengan mencekik… Tetapi biasany, 4 minit sudah cukup untuk pancut semua sperma saya ke dalam si dia. Ereksi saya yang lembik ini tak membuatkan wanita rasa ghairah.

Selain itu, tahukah anda tahu bahawa kira-kira 76% lelaki di seluruh dunia pancut terlalu cepat?

Mengapa harus kita tergolong dalam 76% ini?!

Tak lama selepas itu, saya buat keputusan untuk mencari pekerjaan di sebuah kelab bogel lelaki untuk sekurang-kurangnya meningkatkan keyakinan diri saya. Saya menari untuk wanita yang agak berusia. Tapi, gadis muda pun ada juga. Saya paling sukakan wanita kaya. Sentuhlah dia di mana yang dia nak, berbisik kata-kata kotor, akan membuatnya dia hampir orgasme dan dapatkan tip $200 anda setiap malam. Tetapi apabila kami berakhir di tempat tidur, saya nampak kekecewaan jelas terpampang di mata “gadis-gadis” saya. Ia sangat memalukan!

Khabar angin mula beredar di kelab yang saya mempunyai yang zakar kecil dan tiada gadis yang pernah orgasme dengan saya. Selepas itu, bos saya menjelaskan kepada saya bahawa tiada siapa yang ingin lakukan hubungan seks dengan lelaki yang lemah dan si gagal. Dia memberi saya cabaran, sama ada saya lakukan sesuatu mengenainya, atau saya boleh menganggap diri saya dipecat. Alternatif kedua bukanlah pilihan untuk saya …

Bos mengesyorkan agar saya mencuba sejenis krim yang dinasihatkan oleh pakar seksualnya sebelum ini kepadanya. Ia adalah Strong Man XXL . Rupa-rupanya, semua pelakon porno dan juga lelaki yang bekerja di kelab kami (termasuk bos) telah menggunakannya untuk meningkatkan tahap prestasi seksual. Ia membolehkan anda untuk main seks dengan beberapa orang gadis setiap malam selama 3 jam tanpa pancut!

Saya nak melakukan yang terbaik dan tak nak lepaskan peluang ini. Saya dapat tahu bahawa salah seorang kawan saya yang juga bekerja di kelab itu mendapat BMW baru daripada teman wanitanya!

Kenapa tidak saya? Adakah kesan pembesaran Strong Man XXL kekal, bagaimana ia berfungsi, kelebihan, kesan sampingan

Selepas menggunakan krim itu buat pertama kalinya, saya mengalami lonjakan tenaga sehinggakan saya tak berasa letih langsung selepas menari sepanjang malam di kelab itu. Semasa mengadakan persembahan, semua gadis melihat zakar saya yang sekeras besi itu dengan takjub! Saya mengelakkan seks selama beberapa hari kerana saya mahu mendapat kekuatan. Tetapi apabila gadis kegemaran saya datang ke tempat saya, saya tak dapat tahan…

Dan bagusnya kerana saya tidak menolak! Kami fucked selama kira-kira 4 jam tanpa henti! Saya tak berasa letih dan sudah bersedia untuk meneruskannya lagi!

Dia meminta banyak dan banyak lagi tetapi menyerah kalah selepas mendapat 11 orgasme dan sekali pancut . Saya pancut ke mukanya. Dia hampir tak boleh berjalan dan saya terpaksa memimpinnya ke kereta. Tetapi malam saya belum berakhir. Saya fucked dua orang gadis lagi dan mendapat tip dua ribu lima ratus ringgit . Hanya selepas itu saya pergi berehat.

Saya gembira! Penggalak potensi yang kuat ini meningkatkan libido dan meningkatkan aktiviti seksual. Anda ada masalah dengan saiz? Lupakan saja pasalnya. Strong Man XXL mengandungi komponen yang terdiri daripada tumbuh-tumbuhan semula jadi yang mempunyai sifat untuk meregangkan tisu otot dan meningkatkan saiz zakar sehingga 5 cm (ketika tidak tegak!) tanpa menyebabkan apa-apa kemudaratan kepada kesihatan anda.

“Gadis-gadis” saya mula bermandikan saya dengan hadiah. Sekarang saya memandu kereta Bentley dan menjalani kehidupan yang riang . Marathon seks ini kekal berterusan kerana saya menjadi daya tarikan utama kelab itu, terima kasih kepada Strong Man XXL . Selepas lebih seminggu menggunakan krim tersebut, batang saya meningkat sehingga 3 cm dan menjadi lebih besar dari segi ukur lilit juga. “Gadis-gadis” saya tergila-gilakan saya.

Saya menjadi begitu bertenaga dan tidak berasa letih. Saya cadangkan krim ini kepada semua orang yang betul-betul bosan kerana sentiasa diejek oleh gadis-gadis dan yang ingin menjadi yang terbaik dalam hubungan seks, dan merasakan kuasa lelaki 24/7.

Dimana nak beli Strong Man XXL di Malaysia, harga, pasaran, pengedar, kedai ubat Strong Man XXL, cara membeli, ubat Strong Man XXL panjan zakar berapa harga

Selain itu, bungkusan Strong Man XXL telah dihantar kepada saya dengan cepat dan secara rahsia sepenuhnya.

Memandangkan Internet penuh dengan pelbagai barangan yang tidak bermutu (pil, krim, beberapa pelekat yang tak bagus, dan pemberat) yang benar-benar tidak berkesan dan tak memberi anda apa-apa kecuali ketidakselesaan dan trauma, saya ingin pastikan anda selamat dan berkongsi pautan ke Strong Man XXL yang anda boleh dapati di bawah. Ia adalah pautan kepada satu-satunya pengedar rasmi di MALAYSIA ! Kelab kami hanya memesan dengan mereka, jadi anda boleh membeli krim ini tanpa was-was di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =