Lavite di Malaysia, harga ubat, cara penggunaan, testimoni pengguna – serum anti kedut

By | July 25, 2022

Tabl of Content

Berita Panas: Seorang pemenang pertandingan ratu cantik Miss Grand International Malaysia telah dilucutkan mahkotanya kerana menipu umurnya sehingga 20 tahun. Fotonya dari 3 minggu lalu membuatkan penganjur acara merinding.

Kisah bekas Miss Grand International Malaysia 2021, Najwa Fatima dari pertandingan ratu cantik terkenal yang diturunkan takhta telah menimbulkan perdebatan. Kerana wanita berusia 47 tahun boleh dinobatkan sebagai ratu cantik. Transformasi luar biasa wanita ini berlaku berkat produk peremajaan kulit terbaru yang dia gunakan selama 3 minggu.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kisah ini. Kami bertemu semua orang yang terlibat dan tidak percaya rahsia di sebalik tudung ajaib ini.

Pada 3 Disember 2021, satu siri artikel mengenai skandal Najwa Fatima yang baharu muncul

Afia Fritz, peminat Miss Grand International Malaysia 2021

“Di laman sosial, heboh diperkatakan tentang Kes Najwa Fatima, Adakah anda melihat fotonya 2 bulan lalu? Siapa percaya bahawa Najwa berumur 47 tahun? Pembedahan plastik tidak boleh pulih dengan cepat.”

Mr. Eddi Fazwi Wakil Jawatankuasa Pengelola Program Miss Grand International Malaysia 2021

“Peraturan program ini ialah peserta tidak boleh melakukan pembedahan plastik, kami amat menghormati kecantikan semulajadi wanita. Untuk mengesahkan maklumat, kami memeriksa dokumen termasuk kad pengenalan. Namun apa yang jelas, gambar di kad pengenalan itu berbeza sama sekali dengan Najwa. Kami percaya dia pernah menjalani pembedahan plastik sebelum ini, jadi gelaran Miss Grand International Malaysia Najwa patut ditarik balik.”

Wartawan kami membuat temu janji dan bertemu dengan Najwa, sukar untuk mempercayai bahawa di depan mata kami adalah seorang wanita berusia 47 tahun, dia kelihatan seperti wanita berusia 23-25 ​​tahun! Sejurus selepas perbualan kami dengan Najwa, kami mengetahui rahsianya untuk meremajakan kulitnya.

Najwa Fatima telah dinobatkan sebagai Pemenang pada peraduan Miss Grand International Malaysia 2021

Wartawan: Hello Najwa Fatima, awak betul-betul tak buat pembedahan plastic – Lavite apa itu, kelebihan

 Dengan penampilan ini, dia tidak kelihatan seperti seseorang yang berusia hampir 50 tahun langsung? Apa yang berlaku sehingga anda kelihatan seperti ini?

Sudah tentu tidak! Saya hanyalah seorang wanita yang menjalankan perniagaan kecil-kecilan di pasar tradisional Johar. Saya sudah berkahwin tetapi suami saya meninggal dahulu jadi saya membesarkan anak saya seorang. Umur dan kehidupan membuat saya lebih tua dan lebih tua, anda tahu, setiap wanita takut “masa cepat berubah” dan saya tidak terkecuali.

Apabila saya melihat cermin, saya menyedari bahawa saya sudah tua, kedutan di sudut bibir dan tubir mata saya semakin ketara. Mungkin anak saya tahu jika saya betul-betul risau, semasa bekerja di institut penyelidikan dermatologi di Jabatan Kesihatan Negara, dia telah memperkenalkan saya dengan serum bernama Lavite. Mengikut arahan, saya hanya perlu menggunakan serum setiap hari, mengurut di kawasan yang terdapat banyak kedutan seperti mata, dahi, pipi, termasuk leher dan tangan. Keesokan harinya saya serta-merta melihat perubahan di kawasan kulit itu, seolah-olah kulit telah menjadi lebih tegang dan licin.

Wartawan: Adakah kesannya muncul selepas hanya 3 minggu penggunaan? Adakah itu benar?

Ya, ia seperti melihat cermin dan melihat versi diri yang lebih muda. Kedutan semakin pudar setiap hari, kulit saya juga semakin cerah dan licin. Dalam 3 minggu, saya kelihatan 20 tahun lebih muda *ketawa*

Kedutan dan kapalan di tangan hilang

Kedutan semakin pudar hari demi hari, menjadikan kulit licin dan licin seperti usia dua puluhan

Semua orang di sekeliling tidak mengenali saya, ketika saya pergi ke pasar dengan anak saya. Orang sekeliling pun usik anak saya sebab macam ada girlfriend baru, menantu baru dah tolong bisnes mak dia. Sehingga saya perlu menjelaskannya, mereka masih tidak percaya itu adalah saya. Malah ada yang menyindir “Tak apalah pergi pertandingan ratu cantik macam ni”. Jadi saya sebenarnya mendaftar untuk peraduan itu dan tiba-tiba memenanginya.

Wartawan: Lihatlah gambar yang diambil Najwa tahun lepas – Lavite bagaimana ia berfungsi

 Saya tidak percaya ia adalah orang yang sama! Ibu dan anak perempuan itu berdiri sebelah menyebelah tetapi tidak nampak perbezaan umur. Anda ada masalah dengan penampilan awet muda?

Ada banyak masalah, apabila saya bersama anak saya, orang akan menganggap saya teman wanitanya. Ramai juga anak muda yang lalu lalang sambil bersiul, mengusik dan menjeling *ketawa*. Tetapi sebagai balasan, selepas program kecantikan, walaupun gelaran saya dilucutkan, masih ramai yang menunjukkan kasih sayang dan sokongan mereka kepada saya. Beberapa perniagaan kecil tempatan juga menjemput saya untuk bekerjasama dengan mereka untuk mengiklankan produk mereka.

Kami sangat terkejut dengan keberkesanan Lavite sehingga kami memutuskan untuk menghubungi Pusat Penyelidikan dan Pengeluaran secara terus. Apa yang kami dengar akan lebih mengejutkan anda.

Lavite telah dilesenkan untuk dijual di pasaran, telah melalui banyak ujian klinikal, terutamanya formula produk ini telah memenangi anugerah saintifik di Cambridge. Namun, produk ini tidak boleh didapati secara bebas di pasaran kerana farmasi kapitalis atau syarikat farmaseutikal menolak Lavite kerana ia tidak boleh menjadi produk yang menguntungkan. Mereka mahu menjualnya pada harga yang tinggi, untuk mendapat manfaat daripada masyarakat.

En Azzam Baiduri wakil produk Lavite

Lavite apa kegunaan, adakah

Lavite disintesis daripada bahan semula jadi yang dibangunkan oleh saintis terkemuka di Jepun dan Malaysia. 3 tahun lalu diluluskan oleh Jabatan Keselamatan Dermatologi, keputusan percubaan klinikal Lavite mengagumkan, mengejutkan seluruh dunia.

Produk ini menawarkan faedah berikut:

  • Mengurangkan kedutan
  • Memulihkan kulit yang kurang tegang
  • Mengurangkan bintik hitam
  • Meningkatkan penghasilan kolagen
  • Penjanaan semula sel
  • Menjadikan kulit lebih cerah dan muda.

Kami telah menerima banyak anugerah berprestij di Amerika Syarikat. Namun, apabila memasuki pasaran Asia, atau khususnya Malaysia, masalah berlaku. Kami menghadapi tentangan daripada syarikat farmaseutikal tempatan kerana jualan mereka akan merudum.

Oleh itu, kami menghubungi Asia Medical secara terus – organisasi bukan untung, menghantar dan mengedar Lavite secara terus supaya sesiapa sahaja boleh membelinya.

Lavite bahan-bahan

Dalam percubaan terbaru yang kami jalankan di 5 wilayah di Malaysia termasuk Johor, Kedah, Kelantan, Melaka, Negeri Sembilan dengan jumlah seramai 21,395 orang, ia menunjukkan:

  • 99% menunjukkan kedutan di muka semakin pudar selepas 3 minggu penggunaan
  • 95% orang jawab kulit jadi licin, putih cerah selepas 1 rawatan dalam 3 bulan
  • 97.4% orang kata mereka rasa 10 tahun lebih muda dari umur sebenar

Ingin tahu mengapa produk anti-penuaan Lavite mencapai angka ini? Kami telah meneliti dan mensintesis formula dengan 4 bahan semulajadi yang benar-benar selamat untuk kulit: Air, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate SE. Sebaik sahaja resipi ini dihantar kepada Badan Pengawas Makanan dan Dadah Malaysia, mereka segera melesenkannya kepada Lavite.

Wartawan: Hebat! Bolehkah anda memberitahu saya bagaimana untuk menggunakan produk ini untuk mencapai kesan yang sama seperti bekas ratu kecantikan?

Bagaimana saya membelinya semula?

Sila cuci muka dahulu, kemudian gunakan sedikit serum untuk mengurut muka. Anda hanya perlu melakukannya dua kali sehari iaitu pagi dan malam. Kerana ia bergantung pada kulit, masa berkesan setiap orang akan berbeza. Saya cadangkan anda mengkaji jenis kulit anda dengan teliti sebelum anda mula menggunakan Lavite untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Kemas kini: Kami, sebagai roda kenderaan, tidak mahu mengiklankan produk ini atau menyediakan pautan ke tapak web. Tetapi terdapat banyak permintaan daripada pembaca kami dan berita ini banyak diperkatakan yang menjadikan produk ini begitu popular. Ini menyebabkan banyak barangan tiruan muncul di pasaran. Kami telah melampirkan pautan ke satu-satunya laman web rasmi pengeluar di sini.

Ulasan

Annisa Hapsah

Saya dari Johar dan Cik Najwa sangat terkenal di kawasan ini, saya telah melihat ramai orang yang cantik tetapi seorang wanita berumur 47 tahun yang kelihatan dalam lingkungan dua puluhan memang sukar dipercayai.

Leila Rosiann

Kenapa saya tidak pernah mendengar tentang serum ini sebelum ini? Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah mencuba banyak daripada mereka tetapi tidak ada yang berkesan. Saya menghabiskan banyak wang untuk salon kecantikan.

Filzah Hasanah

Walaupun saya tidak boleh kelihatan 20 tahun lebih muda daripada Ibu dalam cerita, saya secara peribadi melihat bahawa selepas menggunakan Lavite saya telah banyak berubah.

Ismael Perkusyi

OH!!!!! sangat menakjubkan, saya merinding apabila saya melihat foto masa lalunya

Nafeha Berliana

Saya berada di California 1 tahun yang lalu dan juga menggunakan Lavite. Saya sangat menyukainya, saya tidak mempunyai gambar lama tetapi rakan sekerja mengatakan saya kelihatan jauh lebih muda. Ini foto saya

P/s: Saya berumur 49 tahun

EKhsan Arief

Kisahnya hampir serupa, sejak ibu saya menggunakan produk ini, semua orang bergurau bahawa saya pergi dengan teman wanita saya. Ini sebenarnya ibu saya, lelaki, dia berumur 43 tahun

Qaila Syarief

Saya sudah menerima produk ini, walaupun saya hanya memesan selepas 3 hari, mereka menghantarnya kepada saya. Dibungkus dengan sangat berhati-hati, saya akan mencubanya dan memberi maklum balas kemudian

Roberta Bailani

Ketika pertama kali diperkenalkan oleh anda, saya tertanya-tanya adakah ia hanya untuk wanita? Saya telah mendengar rakan sekerja saya menyemak produk ini, saya sangat berminat untuk mengurangkan kedutan yang menjengkelkan itu! Dari pengalaman saya, anda perlu bersabar, setiap orang akan bertindak balas secara berbeza. Ceriakan gadis, saya sangat mengesyorkan menggunakan Lavite.

Nurmala Andini

Adakah ini benar-benar bagus @Roberta Bailani?

Aqila Shikin

Sangat mengesyorkan semua orang untuk menggunakannya, sangat berkesan

Aamal Adiputera

Di manakah mereka membuat serum ini? Adakah anda pasti ini dalam jaminan?

Afeen Handerson

Lavite Bukan Fake bro, Dah Berdaftar dengan BPOM, Bahan Semulajadi Sangat Selamat.

Stacey Zafrina

Saya beli di website rasmi, saya tak tahu jenis kulit saya, sebab tu consultant minta saya hantar gambar muka saya, katanya kulit saya kering, mudah dehidrasi, jadi kadar penuaan adalah. juga lebih pantas. Walaupun umur saya baru 23 tahun, ramai yang beranggapan umur saya 30 :( (Semoga produk ini dapat menyelesaikan kedutan saya

Hapsah Ridzah

Ini adalah kali pertama saya menemui produk yang sebenarnya boleh menjadikan kulit saya lebih baik! Lebih-lebih lagi kalau dah malas nak pakai sheet mask, mud mask dan lain-lain, pakai saja produk ni, lepas tu beli!

Ammar, seorang lelaki berusia 3 tahun jatuh dari kerusi apabila mengetahui rahsia yang disembunyikan bakal isterinya, bakal isteri berbohong tentang umurnya!

Umur sebenar beliau ialah 64 tahun!

Semasa mendaftarkan pentadbiran perkahwinan, seorang pengantin lelaki muda melihat kad pengenalan bakal isterinya buat kali pertama dan menimbulkan kekecohan. Ternyata wanita itu pada tahun ini berusia 64 tahun. Alia menyembunyikan umurnya dan memberitahu Dirga bahawa dia berumur 29 tahun.

Berkat kejadian ini, ratusan ribu orang belajar tentang cara baru dan paling berkesan untuk peremajaan kulit yang dibuat di Malaysia

Beginilah ulasan Ammar mengenai situasi yang dialaminya: Lavite cara makan

Anda tidak tahu betapa terkejutnya saya apabila saya melihat usia. Lagipun, dia kelihatan seperti 30 tahun, tidak lebih! Saya tidak menyangka dia lebih tua. Sepanjang tahun kami berpacaran, saya sayang dan sayang dia. Tetapi apabila saya melihat kad pengenalannya semasa proses perkahwinan, saya sangat terkejut dan saya mula menjerit kepada Alia dan melarikan diri.

Lebih sebulan saya putus asa dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Tetapi kemudian saya menyedari bahawa umur Alia hanyalah nombor di kad pengenalannya. Dan jika saya tidak melihat nombor itu, saya masih akan menyukainya. Dia kelihatan sangat luar biasa dan penampilannya akan membuat ramai gadis muda iri hati. Jadi kenapa saya takut semalam, lagipun tiada apa-apa yang berubah? Jadi apabila saya menyedari perkara itu, saya terus pergi kepada Alia, mengatakan bahawa saya meminta maaf dan memaafkannya dan melamarnya semula. Sekarang kami sudah berkahwin, pergi berbulan madu dan kini kami sedang menunggu ketibaan seorang anak. Kami gembira!

Editor kami sangat kagum dengan apa yang berlaku dan kami memutuskan berjumpa untuk temuduga Alia

Wartawan: Hai, Alia! Tolong jelaskan, kenapa anda kelihatan begitu muda dan mengapa anda menyembunyikan umur sebenar anda daripada Ammar?

Hai, adakah anda percaya saya apabila saya berkata saya berumur 64 tahun? (Ketawa). Itu mesti nampak pelik. Anda tidak akan menyangka bahawa saya sebenarnya sudah tua. Jadi saya tidak perlu menyebut umur saya. Sebab tu bila jumpa Ammar yang muda dan kacak. Saya memberitahu diri saya bahawa saya tidak akan memberitahunya umur sebenar saya. Saya tidak mahu mengejutkannya, dan kami saling mencintai ketika itu.

Wartawan: Saya benar-benar tidak percaya anda sebenarnya berumur 64 tahun

 Apa yang saya lihat sekarang adalah seorang gadis cantik, jika saya anggarkan maksimum adalah 35 tahun. Bagaimana mungkin? Sila terangkan kami dengan lebih terperinci.

Jadi, 12 tahun lalu, saya bercerai dengan bekas suami saya. Saya berumur 52 tahun pada masa itu dan dia meninggalkan saya untuk seorang gadis yang lebih muda dan lebih cantik. Lebih daripada 2 tahun selepas dia pergi, saya jatuh ke dalam kemurungan yang mendalam. Doktor memberi saya antidepresan, tetapi saya masih tidak dapat kembali normal.

Dan kemudian saya memutuskan bahawa saya akan membuktikan kepada diri saya sendiri bahawa saya seorang wanita yang berdikari dan saya boleh kekal muda dan cantik pada usia apa pun.

Saya mula membelanjakan semua wang saya untuk produk anti-penuaan daripada iklan di TV. Tetapi tiada seorang pun daripada mereka bekerja. Kemudian saya mula mengambil pakej rawatan muka yang mahal di sebuah klinik kosmetik di Jakarta. Tetapi itu tidak membantu sama ada. Barulah saya sedar bahawa tiada apa yang lebih baik daripada mencuba bahan semulajadi dan memahami mana yang lebih baik, dan mana yang tidak baik. Saya mempunyai pengalaman selama 30 tahun sebagai ahli farmasi, jadi tidak sukar untuk saya mencipta pelbagai formula daripada herba dan tumbuhan Malaysia dan kemudian mencubanya sendiri.

Wartawan: Sangat menarik, dan adakah benar anda berjaya?

Seperti yang anda lihat, ya, saya lakukan. (Ketawa). Selama lebih dari 3 tahun saya mencuba pelbagai formula sendiri, tetapi hasilnya langsung tiada. Tetapi saya tidak berputus asa dan pada usia 57 tahun saya akhirnya mencipta sesuatu yang luar biasa. Seperti biasa, saya mula menggunakan formula seterusnya dan selepas 7 hari rakan-rakan saya mula perasan bahawa terdapat perubahan pada wajah saya. Pada masa itu saya tidak begitu mengambil berat mengenainya, tetapi selepas 30 hari menggunakan formula baharu, rakan dan keluarga saya hampir tidak dapat mengenali saya!

Bayangkan, anda datang ke salon yang anda langgan untuk potong rambut, dan bukannya memberi salam, dia menghalau anda dengan mata yang ketakutan. Itu cerita yang sangat kelakar. Selepas saya menunjukkan ID saya barulah dia percaya itu benar-benar saya. Sehingga hari ini saya masih ingat ekspresi terkejutnya dan kata-katanya: “Tidak mungkin, beberapa bulan yang lalu seorang wanita tua dengan mata berbinar sedih masuk, kini di hadapan saya seorang gadis muda dengan mata berkilauan gembira. Adakah ini sejenis jenaka?”

Tetapi itu bukan jenaka. Dan hari itu saya menyedari bahawa saya boleh mencipta sesuatu yang sangat berharga dan perlu untuk orang ramai. Kemudian saya menghantar banyak surat ke beberapa pusat penyelidikan di Jakarta dan kepada syarikat farmaseutikal Malaysia, tetapi inilah kejutan

Wartawan: Kejutan apa?

Semua syarikat yang menerima surat dari saya akhirnya menjawab dan menawarkan wang yang sangat banyak untuk formula saya. Tapi saya sangat terkejut apabila mereka mengatakan bahawa mereka akan menjual produknya dengan harga RM 900! Kemudian saya jelaskan kepada mereka bahawa dalam formula saya semua bahannya boleh diperolehi daripada tanaman yang tumbuh di Malaysia dan kerana itu pengeluarannya akan sangat murah. Tetapi mereka berkata bahawa itu bukan lagi urusan saya dan mereka akan menjual serum saya sesuai harga yang mereka inginkan.

Wartawan: Dan apa yang anda lakukan saat itu?

Saya percaya bahawa serum saya harus berpatutan untuk semua orang. Jadi saya menolak untuk menjual formula saya kepada mereka dan memutuskan untuk memulakan produksi sendiri. Saya mengambil pinjaman besar dari bank, kami bekerjasama dengan apoteker-apoteker terbaik di negara ini dan menyusun pengeluaran sendiri. Dan kami memutuskan untuk tidak menjual serum kami dengan harga RM 900.00, melainkan hanya RM 338, tetapi itu bukan harga akhir yang akan kami gunakan, saya ingin harganya lebih murah dari itu. Nama serum ini adalah – Lavite. Saya sangat berharap serum kami telah kami sediakan untuk sebahagian besar masyarakat Malaysia, dan semoga mereka mempunyai kebahagiaan yang sama seperti yang saya alami. Kebahagiaan atas kehidupan baru, cinta dan perasaan yang baru. Walaupun anda berusia 64 tahun, anda akan kembali ke masa muda. Ini adalah kesempatan yang langka.

Wartawan: Ini patut diapresiasi! Anda mengambil risiko untuk anda mengambil pinjaman besar daripada bank. Adakah anda sudah melunasinya?

Sayangnya, saya belum selesai membayar pinjaman tersebut dan menurut perkiraan kami, dengan harga rendah RM 338 saya masih harus membayarnya selama 4 tahun lagi. Tetapi saya bersedia untuk membuat pengorbanan seperti itu, jika saya boleh membuat Lavite yang lebih terjangkau oleh warga kita. Lagi pula, saya seorang wanita sederhana yang pernah mengalami masalah dalam hidup saya, saya telah mengalami banyak kesedihan. Memang tidak ada yang mengatakannya, tetapi penampilan wanita itu adalah cerminan dari kebahagiaannya. Oleh kerana itu, bertambahnya usia kita harus kuat tenaga menjaga kecantikan kita. Dan setelah mencipta serum yang luar biasa, akhirnya kita boleh berhenti melawan keriput dan kulit kendur. Itu semua kerana Lavite hanya dalam beberapa waktu akan dapat meremajakan kulit Anda berumur 20-30 tahun lebih muda. Saya pribadi ingin mengatakan bahawa sekarang saya berusia 64 tahun dan saya sangat senang, saya mempunyai suami muda dan tampan, Kami hidup sangat harmoni dan bahagia bersama-sama mengarungi bahtera rumah tangga. Kerana itu, saya berharap agar setiap wanita tidak akan putus asa dan selalu berjuang untuk kebahagiaannya.

Kami menemu bual pakar Dermatologi, pakar terkemuka di Pusat Dermatologi dan Kosmetologi, Dr. Amir Ismail. Beginilah dia mengulas situasi tersebut.

Hakikat bahawa Cik Alia dapat mencipta formula anti-penuaan yang unik ini hampir mustahil. Dalam kes ini, kita bercakap tentang komponen semula jadi yang dipilih dengan betul dan perkadarannya yang betul. Menggabungkan begitu banyak bahan semulajadi, beliau telah mencipta salah satu produk yang paling berkesan untuk meremajakan wajah dan kulit, bukan sahaja di Malaysia, tetapi di seluruh dunia.

Apabila kami membuat kajian tentang Lavite, kami benar-benar tidak percaya bahawa produk ini akan berkesan. Tetapi selepas percubaan klinikal terakhir kami terkejut dengan hasilnya! Lavite sangat berkesan dan mampu mengembalikan keremajaan kulit dalam masa 3-4 minggu sahaja! Dan yang paling penting, serum ini terdiri daripada komponen semula jadi dan tidak berbahaya sama sekali, tidak seperti kebanyakan ubat yang dijual di pasaran Asia. Pada masa ini Lavite mempunyai sijil MSQH untuk kebolehlaksanaan dan pengeluaran.

Soalan: Cara terbaik untuk mendapatkan kesan yang berkekalan adalah dengan membeli pek kombo. Adakah terdapat sebarang promosi semasa yang tersedia untuk pembeli kombo daripada pengilang?

Memandangkan kami percaya pengambilan ubat secara konsisten akan membawa manfaat yang paling besar kepada pesakit, kami telah mencadangkan harga yang sangat menjimatkan untuk pesakit yang membeli tiga kotak atau lima kotak ubat.

Mengekalkan badan yang sihat memerlukan ketekunan dan penjagaan yang berterusan. Sekotak pil hanya akan membuat anda berasa lebih baik, bukan menyembuhkan anda. Untuk kegunaan jangka panjang serta penjimatan kos, saya cadangkan anda membelinya dalam pek kombo.

Kisah menarik tentang bagaimana seorang lelaki berusia 32 tahun melarikan diri dari perkahwinannya sendiri yang menjadi viral. Ramai yang memberi komen buruk tentang Ammar. Tetapi lihat bagaimana kisah ini berakhir. Dia kembali kepada kekasihnya, meneruskan perkahwinan dan kini mereka bahagia. Dan formula yang dicipta oleh Alia telah mendapat ribuan sambutan hangat di seluruh dunia. Keberkesanan produk anti-penuaan ini telah memecahkan semua rekod, dan kerana ia dihasilkan sendiri, ia berkali ganda lebih murah daripada jenama yang dipromosikan di pasaran.

Walau bagaimanapun, kami difahamkan walaupun RM 338 masih merupakan harga yang agak tinggi bagi sesetengah rakyat Malaysia. Oleh itu, kami meminta Cik. Alia untuk menurunkan harga ke tahap minimum. Dan akhirnya dia bersetuju dan akhirnya dia bersetuju dengan harga RM 169

Beli Lavite dengan diskaun sehingga 50% – di farmasi, bagaimana nak dapatkan

 

Lavite pendapat

Siti Aminah

Kisah yang sangat menyentuh perasaan dan pada masa yang sama, juga kelakar. Sekali lagi saya percaya bahawa jika seseorang mempunyai keinginan yang kuat dan nyata, maka dia mampu melakukan apa sahaja. Ia juga mencipta serum peremajaan muka revolusioner yang menggegarkan dunia.

Aisyah

Nenekku rutin pakai Lavite. Perubahannya KELIHATAN BANGET!!! Dia kelihatan lebih muda dari buku! Cuba lihat deh fotonya!

Filzah

Saya mengarahkan! Terima kasih banyak-banyak, suami pun tinggalkan saya untuk si kecil. Saya harap Lavite akan membantu saya. Jika nanti dia kembali merangkak kepadaku, aku tidak akan kembali kepadanya. Saya hanya mahu dia tahu apa yang dia sia-siakan!

Yunanda

Saya juga mula menggunakan Lavite. Sudah sembilan hari. Sebelum menggunakan Lavite. Saya mempunyai kedutan di kawasan pipi. Dan selepas saya menggunakan Lavite, kedutan mula hilang. Ia adalah satu keajaiban! Dan satu lagi yang menarik, sebelum ini muka saya kendur, tetapi sekarang ia telah menegang dan seolah-olah terangkat. Dan selepas itu, beg mata saya hilang sepenuhnya. Saya kelihatan 10 tahun lebih muda. Terima kasih!

Anda

Berliana, adakah ini benar-benar awak? Wah saya terkejut! Saya memesannya segera, sementara ia masih diskaun 50%!

Farhan

Sebenarnya, saya pada mulanya melarang isteri saya menggunakan Lavite, kerana saya suka dia kerana dia. Tetapi selepas 2 bulan penggunaan, dia kelihatan lebih muda dan cantik. Saya jatuh cinta dengan dia baru dia! Sukar untuk diungkapkan dengan kata-kata, tetapi perasaan saya terhadapnya seperti warna baru dan bersemangat semula. Tak sangka pula jadi begini. Sekarang saya sangat gembira, walaupun saya telah melarangnya daripada menggunakan Lavite. Terima kasih untuk kehidupan baru dan perasaan baru!

Ratna

Mesti order sekarang sementara ada diskaun, sebelum tiba-tiba terjual dengan harga…… RM. HA HA HA. Semua akan mendapat keputusan yang luar biasa hanya untuk orang yang mempunyai keazaman yang tinggi.