Keto di Malaysia apa itu, harga, beli: hilangkan 33 kg dalam masa 4 minggu tanpa bahan kimia, puasa, dan senaman

By | April 23, 2019

Jabatan kesihatan: ubat inovatif untuk penurunan berat badan. Apa itu Keto pengurangan berat – cara makan, bagaimana nak dapatkan Keto

harga keto malaysia

Dr. Ahmad Syafwan, M.D. Diiktiraf oleh Lembaga

Diet, senaman, dan “liposuction” kini merupakan kaedah utama yang digunakan untuk mengatasi berat badan berlebihan. Bagaimanapun, dengan mengambil kira fakta bahawa jumlah mereka yang mengalami obesiti terus meningkat, tiada satupun kaedah di atas boleh dianggap popular dan berkesan.

Keto menjadi pengubah segala-galanya. Ia sejenis ubat yang mencetuskan penurunan berat badan secara semula jadi.

harga ubat keto

Apakah Keto? Apa kegunaan Keto – fungsi, bahan-bahan, kesan minum Keto

Jika anda sentiasa bergelut dengan lemak berlebihan yang degil dan tidak dapat menyingkirkannya dengan berkesan, mungkin metabolisme badan anda memerlukan sedikit rangsangan. Suplemen Keto akan membawa badan anda ke keadaan ketosis, di mana badan akan menggunakan lemak sebagai sumber tenaga dan bukannya karbohidrat.

Suplemen Keto yang semula jadi sepenuhnya ini mengandungi beberapa bahan aktif yang membolehkan badan anda untuk menurunkan berat badan dengan lebih pantas dan dengan cara yang paling efekif dengan menyerang sel-sel lemak berbanding karbohidrat. Selain itu, anda juga akan merasakan peningkatan dalam tahap tenaga serta tidur yang lebih berkualiti. Senaman intensif tidak perlu sama sekali. Sedikit latihan regangan yang sederhana sudah mencukupi.

Ciri-ciri utama Keto: bagaimana ia berfungsi, cara penggunaan, kelebihan

  • Merangsang metabolisme semula jadi;
  • Meningkatkan pembakaran lemak;
  • Mengandungi bahan-bahan semula jadi;
  • Sesuai untuk penggemar diet Keto;
  • Menggunakan sel-sel lemak sebagai sumber tenaga berbanding karbohidrat.

Suplemen Keto ini mengandungi garam BHB dan keton yang digabungkan dengan magnesium, kalsium dan sodium yang berdos tinggi. Anda akan mendapat lonjakan tenaga semula jadi yang juga memberikan manfaat yang hebat untuk metabolisme anda. Peningkatan metabolisme ini adalah sangat baik untuk penurunan berat badan dan mengekalkan berat badan. Keto berkesan walaupun dalam kes-kes jika berat badan berlebihan disebabkan oleh gangguan hormon. Jika anda terdedah kepada obesiti, maka produk ini adalah untuk anda!

Suplemen ini telah wujud di Malaysia baru-baru ini tetapi telah terbukti menjadi pilihan kegemaran ahli bina badan dan jurulatih mereka kerana ia memudahkan penurunan berat badan secara cepat dan mengekalkan peratusan rendah lemak di dalam badan.

pengedar keto di malaysia

Hasil selepas 30 hari mengambil KETO
keto di malaysia

Hasil selepas 15 hari mengambil KETO
harga keto di farmasi

Hasil selepas 22 hari mengambil KETO
cara makan keto

Hasil selepas 18 hari mengambil KETO

Komen pakar penyelidik:

keto bagaimana ia berfungsi

“Perkara paling penting dalam proses penurunan berat badan adalah untuk tidak mengakibatkan kemudaratan kepada badan anda. Malangnya, kebanyakan daripada kaedah penurunan berat badan yang popular tidak memenuhi syarat ini. Adalah mustahil untuk sentiasa berdiet sepanjang masa. Lagipun, untuk kebanyakan orang, ia terlalu mencabar. Kerana melihat ketiadaan hasil, orang ramai mula menggunakan pil-pil yang mana kebanyakannya hanya membebankan badan yang menyebabkan gangguan hormon dan merosakkan fungsi sistem imun dan hati. Penurunan berat badan harus menjadi semula jadi dan tidak sepatutnya mengganggu proses -proses dalaman di dalam badan anda. Pada masa ini, KETO adalah satu-satunya remedi yang memenuhi keperluan ini. Bahan-bahan semula jadi yang terkandung di dalam Keto mampu meningkatkan fungsi metabolik di dalam badan anda, menjadikannya bekerja sepenuhnya. Pada masa yang sama, ia bertindak sebagai penyekat selera makan dan meningkatkan tahap tenaga anda.

testimoni pengguna keto
keto bahan-bahan

“Saya sering melihat wanita berlinangan air mata. Mereka telah mencuba segala-galanya tanpa mendapat apa-apa hasil atau sebaliknya mendapat semula berat yang hilang sebelumnya. Saya biasanya akan nasihatkan mereka untuk berusaha lagi dan mencuba sekali lagi. Sekarang saya syorkan pilihan yang lebih baik – KETO. Ia boleh digunakan sebagai suplemen makanan dan membantu menurunkan sehingga 33 kg dalam masa sebulan dengan cara yang semulajadi. Ia adalah remedi semula jadi sepenuhnya yang sesuai untuk semua orang tanpa mengira jantina, umur atau status kesihatan. Pengurangan berat badan dicapai dengan cara pembakaran lemak. Apabila badan memasuki keadaan ketosis, ia akan mula membakar lebih banyak lemak untuk digunakan sebagai tenaga. KETO telah digunakan dalam bidang pemakanan di Amerika selama bertahun-tahun dan kini menjadi semakin popular di Malaysia ini. Saya mengesyorkan kepada semua pesakit saya dan tidak pernah mempunyai sebarang aduan.”

Jabatan Kesihatan telah menyokong suatu pengundian di mana keputusannya telah melebihi segala jangkaan kami:

apa kegunaan keto

Penyelidikan

Keputusan ujian makmal ke atas Keto. Institut Penyelidikan Jabatan Kesihatan:

Suatu kohort bagi populasi kajian (100 orang) yang mempunyai berat badan berlebihan mengambil KETO sebagai suplemen tambahan setiap hari selama sebulan tanpa mengubah diet biasa mereka. Keputusan berikut telah diperoleh semasa ujian tersebut:

1. Pengurangan jisim lemak antara 26 dan 33 kg;

  • 33 kg penurunan berat badan – 95%;
  • – 26 kg penurunan berat badan – 100%.

*Untuk tujuan pengujian bagi penurunan berat badan ini bermaksud kehilangan jisim lemak dan tiada tanda-tanda untuk mendapatkannya kembali dalam tempoh 1 bulan.

2. Peningkatan metabolisme dengan banyak.

3. Meningkatkan prestasi mental dan fizikal.

4. Mendapat tidur yang lebih berkualiti

Telah terbukti bahawa KETO berkesan meningkatkan metabolisme dan pembakaran lemak anda. Ia disyorkan untuk individu yang mengalami masalah berlebihan berat badan, menderita gangguan metabolik dan/atau diabetes.

PERHATIAN! Berhati-hati dengan produk tiruan! Di bandar ini dan di Malaysia, Keto boleh dibeli di LAMAN RASMI PENGILANG SAHAJA!

Beli Keto, harga ubat Keto di Malaysia, pengedar. Keto di farmasi – penipuan

apa itu keto

Testimoni pengguna Keto, pendapat, kegunaan, adakah Keto

Ella Hamdan

Saya pasti akan mencubanya dan memberitahu awak hasilnya. Saya akan pergi ke kolej tahun ini. Saya nak mulakan kehidupan baru dengan bentuk badan yang baru. Saya dibuli di sekolah, terutamanya oleh budak lelaki. Semua orang berkata saya gemuk. Saya nak hilang 22 kg dan kelihatan seperti jelitawan di kolej!

Dr Ahmad Syafwan

Ella, yang paling penting adalah tidak berlebihan kerana ubat ini agak kuat. Oleh itu, ia boleh membuat anda kehilangan 44 kg berbanding 22 kg.

Salam, Ahmad.

Maria Mohd

Kawan-kawan, saya telah cuba menggunakan Keto. Jika digunakan dengan betul, ia memberikan hasilnya. Saya tak keterlaluan dan inilah rupa saya sekarang.

kesan minum keto

Eliza Ling

Malangnya, saya tak ada hasil lagi yg boleh dibanggakan kerana saya baru saja mengambil Keto selama seminggu. Awak mungkin takkan percaya tetapi saya dah hilang 7 kg dalam 7 hari pertama. Hanya 40 kg lagi! Saya pasti saya akan berjaya! Saya mesti 🙂

Aradha Santhi

Hi. Saya mengambil Keto dan dalam sebulan saya hilang hanya 9 kg : ((((

Dr Ahmad Syafwan

Aradha, anda mungkin telah membaca arahan itu dengan tidak betul. Terutamanya tentang cara penggunaannya. Sila baca lebih teliti dan ambil ubat dengan mengikut arahannya dengan ketat!

Salam, Ahmad.

Claire Ng

Hi. Saya telah gunakan Keto dan turun 24 kg dalam tempoh sebulan. Setahun selepas itu, berat saya tetap stabil! Ini adalah gambar saya:

bagaimana nak dapatkan keto

Lissa Rahimi

Saya berjaya turunkan berat badan juga! Semoga berjaya kepada semua orang. Saya akan doakan!

Hani Suraya

Apabila saya mula mengambil Keto saya terus makan apa yang saya suka dan tetap turun 20 kg. Saya rasa Keto untuk penurunan berat badan adalah perkara terbaik yang pernah saya jumpa. Ciri yang paling luar biasa ialah kita tak perlu bersenam teruk di gym. Saya takde masa dan semangat untuk melakukannya. Ini penyelesaian terbaik untuk orang seperti saya! Saya syorkan! Ini adalah hasil saya:

kelebihan keto

Joshua Ong

Sebelum saya mula mengambil Keto, berat saya 198 kg. Saya kurus semasa muda dulu. Tetapi seiring dengan masa, perut dan sisi pinggang saya jadi semakin besar. Ketika berusia 35 tahun, saya sedar yang saya perlu berubah dengan segera. Saya menghabiskan hampir setahun dengan bersenam tetapi saya tak dapat semula bentuk badan biasa saya. Tetapi apabila saya mengambil Keto, saya menjadi kurus semula dalam masa hanya beberapa minggu. Sekarang saya sentiasa menjaga bentuk badan saya dan beberapa botol Keto sentiasa ada dalam stok

cara penggunaan keto

Diana Osman

Keto benar-benar menjadi penyelamat saya. Beberapa tahun yang lepas, saya alami kemalangan kereta yang buatkan saya tak dapat bergerak selama 8 bulan. Berat saya naik 71 kg pada masa ini! Saya beransur-ansur mula berjalan dengan tongkat. Saya tak dapat melakukan apa-apa senaman kerana saya terlalu lemah dan berat badan berlebihan pula menjadikan keadaan itu lebih teruk. Saya telah mencuba Keto untuk kali pertamanya apabila rakan saya yang baru pulang dari India memberikannya kepada saya. Dia mencubanya di sana, sukakan hasilnya dan membawa pulang 2 botol dengannya. Sudah tentunya saya tak terlalu berharap. Hanya rasa ingin mencubanya. Saya mengambil kapsul Keto 2 biji sekali sehari. Saya perhatikan perubahan awal dalam masa seminggu. Saya tak boleh katakan yang berat badan saya turun mendadak, tetapi saya perasan yang badan saya mula berfungsi dengan lebih cepat dan pencernaan saya lebih lancar. Saya rasa yang metabolisme saya semakin meningkat. Saya turun 9 kg dalam 2 minggu pertama tanpa sebarang perubahan dalam gaya hidup saya! Baki 62 kg hilang dalam kira-kira 3 bulan. Saya sangat gembira dan saya rasa ia adalah nasib baik yang kawan saya kebetulan berada di India dan terjumpa produk Keto. Jika tidak, saya tak tahu apa yang akan berlaku kepada saya. Mungkin, berat saya masih akan kekal 196 kg.

fungsi keto

Watie Norman

Saya tak tahu tentang orang lain tetapi Keto sesuai dengan saya. Saya boleh merasakan kehilangan 35 kg dalam masa satu setengah bulan. Dan ia terus turun lagi 😉

adakah keto

Radziah Hamdan

Pernahkah awak cuba untuk kurangkan makan? Apabila kanak-kanak memakan apa yang diberikan, ia OK. Tetapi apabila wanita dewasa melakukan perkara yang sama… Tak bolehkah awak kawal diri awak dan jangan makan begitu banyak?

Dr Ahmad Syafwan

Radziah, ada orang yang mempunyai kecenderungan genetik terhadap obesiti. Tiada diet atau ubat boleh membantu dalam kes ini. Jika anda tidak cenderung mendapat obesiti, anda bernasib baik. Tetapi sebenarnya, tidak semua orang bernasib baik seperti anda.

Salam, Ahmad

Angie Wong

Radziah, saya sememangnya kurang makan tetapi ia tak berkesan. Berat badan saya tetap tidak berubah. Ia tak turun

Ani Farish

Saya terkejut melihat awak menulis mengenai Keto sebagai produk yang diketahui hanya oleh pakar dietitik. Saya telah mengambilnya secara tetap selama 2 tahun sekarang. Pada mulanya ia membantu saya kehilangan 31 kg. Sekarang saya menggunakannya sebagai pencegahan dan suplemen. Rakan-rakan saya juga telah lama tahu mengenainya, jadi ia bukan sekadar rahsia awak :)) GAMBAR SEBELUM DAN SELEPAS

Suseela Mohanan

Kenapa awak perlu gunakan pendekatan ‘satu saiz sesuai dengan semua’? Kenapa semua orang perlu langsing? Sebagai contoh, berat saya 159 kg dan ketinggian saya 5.48′. Dan saya tak malu mengenainya. Saya suka penampilan saya dan saya berasa hebat!

Dr Ahmad Syafwan

Suseela, trend dan fesyen pada abad ke-21 ini menjadikan wanita sanggup berkorban apa sahaja untuk cuba kelihatan seperti model. Ini sering memberi kesan terhadap kesihatan mereka. Oleh itu, kami mencipta ubat yang boleh membantu menurunkan berat badan tanpa menjejaskan kesihatan orang ramai.

Salam, Ahmad.

Irina Shukri

Saya tinggal di bandar dan telahpun membuat pesanan Saya sedang tunggu ia sampai 🙂

Fasha Adelina

KAWAN2! Saya PERLU KURANGKAN 20 KG DENGAN CEPAT!!!!!!!! Saya TINGGAL DI RUMAH SELAMA ENAM BULAN DAN TAK SEDAR BERAT SAYA DAH NAIK MENDADAK. APA PATUT SAYA BUAT?? TOLONG!! SAYA TAK BOLEH DIET KERANA SAYA TAK TAHAN. SAYA HANYA AKAN MAKAN LEBIH BANYAK. GYM JUGA BUKAN SATU OPSYEN. IA MEMBOSANKAN DAN SAYA TERLALU MALAS………………………..

Dr Ahmad Syafwan

Fasha, kemalasan bukanlah sifat yperibadi ang baik. Tetapi awak bernasib baik. Terdapat produk Keto dan itu betul-betul apa yang awak perlukan.

Salam, Ahmad.

Juliana Adam

Adalah laman rasmi pengilang satu-satunya tempat di mana kita boleh membeli Keto di Malaysia atau adakah ia dijual oleh beberapa kedai dalam talian yang lain?

Dr Ahmad Syafwan

Juliana, anda hanya boleh membelinya di laman web pengilang untuk mendapatkan produk original.

Salam, Ahmad.

Sharifah Intan

Saya telah lama mengambil Keto. Saya ada masalah dengan berat badan juga, tetapi kini ia bukan masalah lagi. Saya makan semua yang saya nak. Walaupun berat saya naik sikit, saya mengambil Keto untuk menyingkirkannya dan kembali normal.

Fauziah Ibrahim

Hebat jika ia benar-benar berkesan. Namun, saya seorang yang skeptik. Saya lebih percaya pada kuasa pil daripada mana-mana suplemen. Tetapi, saya sanggup melakukan apa saja untuk mendapatkan bentuk badan yang cantik. Saya akan memesannya.

Dr Ahmad Syafwan

Fauziah, saya cadangkan agar anda mengambil satu rawatan dan ini akan memberikan anda hasil yang boleh dilihat. Ia penting untuk mengamalkan diet yang sihat pada masa ini.

Salam, Ahmad.

Jun Ilyani

BERAT SAYA 214 KG DAN SAYA TAK TAHU BAGAIMANA UNTUK MEMBUANGNYA. SAYA TAK NAK BERAT NAIK KE ANGKA 220 KG. APA YANG HARUS DILAKUKAN????? TOLONG SAYA!!!!!!!! BOLEHKAH SAYA BELI KETO DI FARMASI???????

Emma Malek

Jun, ​​awak boleh mencarinya di sana tetapi saya membeli Keto di laman rasmi pengilangnya sahaja. Nampaknya ia pilihan yang lebih dipercayai.

Dr Ahmad Syafwan

Jun, ​​yang paling penting ialah jangan panik. Buat satu-satu dulu. Malangnya, awak takkan jumpa suplemen ini di mana-mana farmasi. Saya dah jelaskan sebabnya di atas. Anda perlu memerintahkan Keto dan mula mengambilnya mengikut arah. Sekali lagi, AMBILLAH IA DENGAN MEMATUHI ARAHANNYA jika anda ingin mencapai matlamat yang diinginkan.

Salam, Ahmad.

Janet Chew

Hai! Saya seorang ibu beranak dua dan saya selalu cuba menurunkan berat badan. Saya tak boleh berdiet kerana saya tak boleh tahan walaupun hanya untuk beberapa hari. Saya hanya akan langgar diet itu dan makan terlalu banyak. Saya takde masa untuk bersukan langsung. Saya membaca artikel ini dan berasa bersemangat. Saya tak pasti bagaimana untuk mengambilnya (bolehkah ia diambil sebelum makan, atau selepas makan?). Adakah terdapat arahan pada botol? Ada petua tak? Tidakkah ia berbahaya jika berhenti menggunakannya? Bolehkah awak menjawab soalan saya atau beritahu saya di mana saya boleh membaca lebih lanjut. Terima kasih.

Fiqah Zaid

Hello! Saya berusia 50 tahun dan saya terlalu ingin turunkan berat badan. Saya sedar yang ia dah terlalu sukar untuk melakukan apa-apa mengenainya pada usia saya ini tetapi saya terus berusaha. Saya buat keputusan untuk memesan Keto. Saya buat pesanan baru selepas hanya beberapa minggu kerana kesannya sangat mengagumkan! Saya kehilangan 13 kg!! Sudah tentunya saya ada berdiet dengan sihat dan cuba bersenam, tetapi saya sememangnya tak menjangkakan keputusan seperti itu. Terima kasih untuk artikel ini. Saya syorkan Keto kepada semua orang.

May Ling

Ia perasaan yang hebat apabila anda terlalu inginkan sesuatu dan memikirkan yang ia hampir mustahil. Tetapi keajaiban berlaku. Saya sudah kehilangan 22 kg dan terus menurunkan berat badan pada kadar yang sama. Kawan-kawan saya kagum. Mereka ingatkan saya sedang ikuti diet yang ketat dan mereka bimbang tentang saya. Saya tak nak beritahu mereka apa-apa. Biarlah mereka teka)))))

Dr Ahmad Syafwan

May Ling, jangan ucapkan terima kasih pada saya. Para doktor dan Jabatan Kesihatan sedang melakukan yang terbaik untuk menjaga kesihatan kita semua.

Salam, Ahmad.

Ana Husin

Kawan-kawan, boleh bagitau saya di mana awak membelinya? Ubat ini tak dijual di farmasi. Saya tak nak beli yang tiruan kerana saya tahu yang ia tak berguna.

Dr Ahmad Syafwan

Saya ingin mengatakan sekali lagi bahawa Keto hanya boleh dibeli di laman rasmi pengilang SAHAJA Untuk mengelakkan kesilapan, klik butang ‘Pergi ke laman pengilang’ di bawah! Pengilang telah meluluskan diskaun khas untuk pembaca kami. Diskaun itu akan tamat sebentar lagi, jadi cepatlah embuat pesanan!

Berhati-hatilah dengan penipuan.

Salam, Ahmad.

Susie Tan

Ia penawar yang berkesan. Ia membantu saya hilangkan lebihan berat badan dalam masa dua minggu sahaja. Ia juga kos efektif kerana ada diskaun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 16 =