Healthy Liver Malaysia pendapat, harga, beli: anda pasti bahawa hati anda sihat?

By | April 17, 2019

Healthy Liver untuk pemulihan hati – bagaimana ia berfungsi, cara penggunaan, fungsi

 • Ekstrak slag
 • Penigkatan keupayaan bekerja
 • Menguatkan imuniti
 • Memperbaiki pencernaan
 • Turunkan berat berlebihan

Simtom pertama simtom penyakit serius

 • Kelemahan
 • Kulit yang berkuningan dan bola mata
 • Gangguan penghadaman
 • Kurang keseleraan makan
 • Bau yang tidak menyenangkan dari mulut

Penyebab penyakit tidak dikesan

 • Tidak betul pemakanan
 • Penggunaan perubatan persediaan
 • Kelemahan ekologi
 • Tercemar air
 • Pertama dan kedua tangan merokok
 • Lemah imuniti

Peringkat I

Hepatosis

distrofia hati berlemak

Peringkat II

Proses keradangan yang meluas

Peringkat III

Fibrosis

penggantian hepatosit dengan tisu yang parut

Peringkat IV

Cirrhosis

Penguraian hati

Healthy Liver akan dapat memulihkan hidung yang rosak dalam tempoh masa yang singkat. Healthy Liver bahan-bahan

Menurut pakar ubat-ubatan Healthy Liver adalah satu-satunya hepathoprotector yang dicipta berdasarkan bahan semula jadi

Pengesahan pakar keberkesanannya

Hati boleh melindungi badan anda daripada pengaruh faktor luaran dan mengekstrak sebatian beracun. Ia diperlukan untuk menghilangkan bahan yang disimpan.

Healthy Liver boleh memulihkan sel-sel yang rosak dan memerangi perkembangan penyakit. Berkesan dalam hepatoses dalam pelbagai bentuk, fibrosis, dan hepatit beracun dan perubatan.

Ia dicipta untuk membersihkan hati yang telah dirosak oleh beban kerja yang berlebihan, dan memastikan perlindungannya, dan memulihkannya lebih cepat.

Mat Aman, hepatologi

395,768 pesakit yang telah mengukuhkan kesihatan mereka. Testimoni pengguna Healthy Liver, pendapat

Pendekatan kompleks bagi rawatan dan pemulihan hati

Dimana nak beli Healthy Liver di Malaysia, harga, kedai ubat Healthy Liver

358 RM

179 RM

Bagaimana saya menyembuhkan Hati Gagal Saya Dengan Menggunakan Produk Asli

Hai rakan, saya nak bagi amaran untuk anda. Jangan mengabaikan kesihatan anda, sila mendengar tanda-tanda tubuh anda memberi anda, terutamanya apabila ia datang kepada hati. Saya menghadapi masalah kesihatan yang serius. Terdapat hanya satu ubat yang dapat membantu saya, masalah saya mual berterusan dan nafas berbau.

Seperti kebanyakan orang, saya tidak suka klinik dan hospital dan cuba mendapatkan bantuan perubatan hanya apabila keadaan menjadi teruk. Apabila saya mula menderita pedih ulu hati yang berterusan dan dengan mual yang ringan Saya cuba mengabaikannya. Saya ingat ia ialah penyakit bermusim.

Suatu hari, rakan saya membuat kenyataan yang sombong. Dia membayangkan nafas berbau saya dan bagi saya satu permen karet. Membuat saya amat tidak selesa. Saya sangat marah kepadanya. Lagipun, semua orang mungkin mempunyai nafas berbau selepas makan.

Tetapi saya mula memerhatikan bau itu juga. Saya gosok gigi secepat mungkin dan makan gula-gula, tetapi tak boleh menolong saya!

Saya memberitahu ibu saya dan dia menegaskan bahawa saya perlu pergi jumpa doktor. Saya membuat ujian perubatan, doktor memeriksa saya dan kata bahawa saya ada keradangan hati. Keadaan ini mungkin disebabkan oleh persekitaran yang tercemar, air yang tercemar, diet yang tidak baik, tekanan, dan banyak lagi faktor lain. Hati saya gagal berfungsi dengan normal, jadi menyebabkan masalah yang serius.

Doktor memberi rawatan kepada saya. Apabila saya pergi ke farmasi untuk membeli ubat, saya terkejut dengan harga ubat tersebut. Ia lebih tinggi daripada gaji bulanan saya. Saya tidak bersedia untuk itu. Dalam perjalanan pulang, saya bertemu dengan kawan yang lama saya. Saya sangat terdesak dan memberitahunya keadaan saya. Dia berkata bahawa dia mempunyai masalah yang sama tahun lepas tetapi seorang pengamal David membantunya. Dia memberikan saya maklumat hubungannya dan saya membuat temujanji dengannya pada hari berikut.

Doktor David sangat berbeza dengan doktor yang saya jumpa sebelum ini. Dia tidak membombardir saya dengan istilah perubatan dan tidak meminta saya menjalani ujian Ultrasound atau bagi perubatan untuk saya. Dia segera tahu masalah saya. Beliau berkata bahawa boleh tahu sama ada seseorang mempunyai penyakit hati atau tidak dengan kulit kekuningan dan bulatan gelap di bawah mata mereka.

Doktor mencadangkan saya hanya satu ubat – Healthy Liver. Ia berbeza dari pil yang diberikan kepada saya oleh doktor yang terdahulu. Untungan terbesar adalah bahawa ia adalah semulajadi.

“Lagipun, bagaimana anda boleh menyembuhkan hati anda jika anda masih meracuni ahti anda dengan bahan kimia?” kata doktor. Jadi, saya memutuskan untuk mencuba Healthy Liver. Anda boleh makan apa sahaja yang semasa mengambil ubat ini, tetapi doktor masih memberitahu saya supaya kurangkan makanan goreng dan masin.

3 hari kemudian, saya mula berasa lebih selesa. Perut pedih dan kembung telah hilang. Selepas beberapa minggu, saya saya dapat menghapus mual sepenuhnya, walaupun pada waktu pagi. Dan akhirnya, nafas yang berbau juga telah hilang. Saya suka bahawa Healthy Liver adalah semulajadi. Kemudian saya teringat bahawa ketika saya masih kecil, nenek saya bagi saya minum Guduchi untuk meningkatkan imuniti saya dan membersihkan darah saya. Sekarang saya tahu bahawa ramuan yang sama, Tinospora cordifolia adalah termasuk dalam fomula Healthy Liver. Eclipta alba dan Swertia chirata boleh membuang keradangan manakala Picrorhiza kurroa boleh menghilangkan toksin dari hati.

Sebulan kemudian saya pergi ke klinik untuk menjalani ujian. Apabila doktor melihat hasilnya, dia terkejut: saya memang sihat.

Dia mula memuji ubat yang telah dibagi kepada saya. Apabila saya memberitahunya bahawa saya tidak pernah mengambilnya, dia terkejut pula.

saya ambil Healthy Liver dari masa ke masa untuk pencegahan. Memandangkan keadaan alam sekitar dan gaya hidup kita perlu diterajui, penyakit itu boleh kembali pada bila-bila masa. Bau mulut mungkin menunjukkan penyakit yang serius.

Berhati-hati dan sila jangan mengabaikan kesihatan anda! Ingat bahawa tanda gangguan hati ialah sakit di bawah rusuk kanan, pancutan pesat dalam suhu badan, kencing tanpa warna, dan air kencing berwarna gelap.

Penyakit kronik tidak menunjukkan diri mereka sendiri dan tanda sakit hati tetap sama dengan masa yang lama dengan gejala umum seperti berikut: nafas berbau, kehilangan kekuatan, keletihan yang cepat, gangguan tidur, mood sedih.

Hati ialah organ yang paling penting dalam tubuh kita. Akibat kekurangan perhatian yang sewajarnya pada badan anda mungkin sangat sedih dan bahkan kematian.

Kekal sihat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + nine =