Denta Seal Malaysia harga, kesan, beli: anda tidak perlu bertemu doktor gigi lagi!

By | April 30, 2019

Apa itu ubat gigi Denta Seal – cara penggunaan, fungsi, kesan sampingan, pendapat

Hai semua! Di sini, ramai yang telah berkongsi penemuan mereka dalam bidang yang berbeza, jadi saya membuat keputusan untuk berkongsi penemuan saya. Pernahkah anda mendengar tentang sejenis ubat gigi dengan kesan penampalan? – Perkara ini sangat penting hari ini. Saya akan beritahu anda lebih lanjut mengenainya.

kegunaan ubat gigi denta seal

Saya mula mengalami masalah dengan gigi saya sejak zaman kanak-kanak lagi. Lawatan pertama bertemu doktor gigi ternyata amat bahaya: Saya sangat ‘bernasib baik’ kerana saya mendapat temujanji dengan doktor yang baru saja tamat pengajian. Sambil emegang gerudi di tangannya yang menggeletar, dia menggerudi gigi yang sihat dan bukannya yang rosak, dan apa yang lebih teruk, dia dengan tak sengaja tersentuh gusi, darah terpercik di merata tempat. Pada hari itu, saya berjanji kepada diri saya untuk tidak lagi datang ke klinik doktor gigi.

Ia mula menjadi hitam, retak dan bintik-bintik coklat muncul. Adakah Denta Seal

Gigi saya tidak begitu mengganggu sehinggalah saya berumur 17 tahun, jadi saya boleh dikatakan bertuah dalam hal ini. Kemudian saya mendapat hobi merokok, dan kesannya boleh dilihat pada gigi saya. Karies merosakkan gigi satu demi satu, tetapi saya masih ingat rasa seram yang menakutkan pada zaman kanak-kanak dulu, jadi saya melengah-lengahkan untuk berjumpa doktor gigi. Ia lebih selamat dan lebih mudah mengambil ubat tahan sakit.

kesan denta seal

Kemudian ia sampai ke satu tahap di mana saya berasa malu untuk melihat gigi saya yang kekuningan. Perlu berpantang makanan panas dan sejuk – gigi bertindak balas seolah-olah saya dipanah kilat.

Dan tentu saja, baunya – ini masalah №1. Sisa-sisa makanan yang terlekat di celah-celah gigi dan rongga – sudah tentunya anda tahu bagaimana ia berbau dalam keadaan ini. Saya perlu sentiasa menutup mulut saya dengan tangan.

Masalah gigi ini sering kali memalukan saya.

Pernah sekali saya ada temujanji dengan seorang kenalan lama saya di kafe. Dia kelihatan kacak: suit mewah, jam tangan yang mahal, tetapi apa yang begitu menarik perhatian saya ialah gigi putihnya bak salji. Senyuman Hollywood, tidak syak lagi.

Dan kemudian… perkara buruk berlaku. Ketika sedang menikmati salad saya, sebahagian daripada gigi depan saya terserpih. Rakan saya menyedarinya serta-merta, tetapi saya terkejut, kerana reaksinya taklah teruk sangat.

Dia memberitahu saya yang dia pernah menghadapi masalah dengan giginya sepanjang hidupnya, dia pernah menghabiskan banyak masa di klinik doktor gigi. Baru-baru ini, doktor gigi mengesyorkan beliau sejenis ubat gigi baru – Denta Seal.

Kesan Denta Seal

denta seal malaysia

Sebenarnya ubat gigi ini mengandungi komponen yang unik – nanopartikel hidroksilapatit, ia

  • menembusi enamel gigi dan membaiki keretakan serta kawasan yang rosak;
  • mengisi enamel dengan mineral, dengan itu mencegah kemunculan karies;
  • memutihkan gigi dan digabungkan ke dalam enamel, melindungi daripada warna kekuningan.

Semua bintik-bintik hitam, lubang dan kerosakan yang besar hilang. Kegunaan ubat gigi Denta Seal

Hujah-hujah ini mengesahkan saya bahawa ia patut dicuba. Saya memesan Denta Seal dari laman web rasminya, saya tak rasa ia dijual di tempat lain. Saya memberus gigi saya seperti biasa, dua kali sehari. Kepekatannya mengejutkan saya – ia lebih padat, tidak seperti ubat gigi biasa, ia menghasilkan banyak buih dan rasanya ok.

Dalam seminggu, saya perhatikan yang gigi saya kelihatan lebih putih, lubang kecil hilang seolah-olah ia telah dibaiki dengan sendirinya. Saya boleh makan aiskrim atau epal tanpa rasa apa-apa ketidakselesaan. Tiada lagi nafas berbau. Saya akhirnya boleh berkomunikasi dengan orang ramai, tanpa menutup mulut saya. Saya merasakan seolah-olah saya telah menjadi orang lain.

testimoni pengguna denta seal

Dalam sebulan, gigi saya menjadi putih, tanpa sebarang kecacatan. Semua bintik gelap, lubang dan kerosakan yang besar hilang. Apa gunanya memberitahu anda semua ini, lihatlah sendiri.

Sekarang, saya memang tak mahu gunakan ubat gigi biasa.

Sudah tentunya Denta Seal lebih mahal sedikit, tetapi hasilnya tidak dapat dibandingkan dengan yang lain.

Beli Denta Seal di Malaysia – pengedar, harga, harga Denta Seal di farmasi, penipu

Testimoni pengguna Denta Seal – bagaimana ia berfungsi, cara pemakaian

Saya telah mencubanya dan kini saya hanya guna ubat gigi ini. Gigi saya menjadi putih. Takde lubang atau retak langsung. Saya syorkan kepada semua orang

Anita

Saya juga takut dengan doktor gigi sejak kecil lagi, sakit gigi adalah yang paling teruk. Saya bertahan dengan kesakitan sehingga ke saat akhir dan barulah saya pergi menampal gigi. Saya rasa nak cuba ubat gigi ini.

Betty

Betul ke ia menampal segala lubang2 pada gigi? Saya patut cuba. Bunyi macam hebat.

Danial

Selepas ni, ubat gigi ini akan jadi terkenal di seluruh dunia dan harganya mungkin naik, jadi lebih baik saya pesannya sekarang.

Sara

Saya bertanya kepada doktor gigi saya, dia tak tahu apa-apa pasal ubat gigi ini.

Sharina

Saya pernah terbaca di mana-mana yang ubat gigi ini direka oleh saintis beberapa tahun yang lalu. Pada mulanya mereka alami masalah kerana formulanya rumit. Dan akhirnya mereka berjaya melakukannya tahun lepas. Saya telah guna Denta Seal selama 6 bulan, dan gigi saya tak pernah rosak.

Hamdan

Ya, doktor gigi tak kata apa-apa tentang ubat gigi ini kerana ia tidak menguntungkan mereka, mereka akan hilang pelanggan mereka. Jika semua orang mula menggunakannya, orang akan membuat temu janji dengan doktor gigi hanya dalam keadaan terdesak.

Julia

Nasib baik gen saya baik dan saya tak pernah ada masalah dengan gigi. Ibu saya berusia 60 tahun dan dia pernah ke doktor gigi hanya sekali dlm hidupnya.

Yusuf

Di mana saya boleh belinya? Ia tak dijual di kedai-kedai?

Kristina

Ia hanya dijual di laman web rasmi. Jika awak nampak kat tempat lain, mungkin itu produk tiruan.

Joe

Keluarga kami hanya gunakan Denta Seal. Saya meminta anak-anak dan suami menggunakannya. Tiada siapa yang alami masalah dengan gigi.

Fadzilah

Anak-anak boleh guna juga ubat gigi ini? Anak saya 12 thn, kami pergi bertemu doktor gigi setiap masa. Tetapi sekarang dia dah takut untuk pergi ke klinik.

Fiona

Pada umur 12 thn semestinya boleh. Tetapi anak-anak kecil belum boleh lagi. Anak perempuan saya 10 thn, dia hanya guna ubat gigi ini. Apabila saya membeli ubat gigi biasa, dia akan kata ‘ibu, apa ni, ini bukan ubat gigi yang sihat’.

Intan

Saya memesan Denta Seal semalam. Kita akan lihat jika ia benar-benar berkesan seperti yang awak tunjukkan gambarkan di sini. Saya akan update info terkini.

Adam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + two =