Zöld kávé Magyarorország, ára, tapasztalatok, összetétele: új zsírégetővel való visszaélés disztrófiát okoz

By | July 7, 2021

Zöld kávé eredeti, mire jó a, használati utasítás, összetétele, mellékhatásai, vélemények, fórum, rendelése, ára

A kiváló külsőre való törekvés közepette sok lány a felismerhetetlenségig folytatja a fogyást. Manapság ez egyszerűbb lett, mint valaha is volt – a fogyási termékek piacán megjelent egy „ZÖLD KÁVÉ” elnevezésű nagy teljesítményű természetes zsírégető. Az orvosok riadót fújtak!

A „ZÖLD KÁVÉ” elnevezésű új zsírégetőnek a magyar piacon való megjelenésével együtt megnövekedtek a népesség erős súlycsökkenéseinek esetei. A fölösleges kilóktól való mielőbbi megszabadulásra történő törekvés mellett megfigyelhető a maximális napi bevitel adagjának kritikus meghaladása. Ez azzal magyarázandó, hogy az enyhe hatású gojit és komoly eredményt csak nagy mennyiségben történő fogyasztásuk esetén eredményező egyéb olyan kiegészítőket kipróbáló személyek, ugyanilyen hibákat követnek el a zöld kávé alkalmazása esetén is. Ez a zsírégető a szervezet zsírszöveteinek valódi gyilkosa, és alkalmazása szigorúan csak az előírás szerint lehetséges. Viszont látva, hogy már az első héten csökkennek a kilók, az emberek elvesztik az eredmény utáni hajsza miatt a kontrollt.

Zöld kávé eredeti, használata, véleménye, átverés

A zöld kávé hatására lefogyók mindegyikénél heti 10 kilogramm súlycsökkenés volt megfigyelhető. Egyesek havonta 15-22 kilótól szabadultak meg! Viszont ha ez eleinte örömmel töltötte el őket, később ijesztővé vált. A fogyásban lévők elveszítették az étkezési magatartásuk feletti ellenőrzésüket – direkt magas kalóriájú ételeket fogyasztottak, viszont egy grammot se szedtek fel. A nők még az általános étkezéshez való visszatéréskor is súlynövekedés helyett tovább fogytak.

Ezer, a zöld kávé segítségével túl gyorsan és erősen lefogyott személy lett megkérdezve. A kávét követően egyikük se érzett semmilyen különös megnyilvánulást, sem hányingert, sem hányást vagy gyengeséget.

Egy független laboratórium elvégzett egy vizsgálatot és közzétette jelentését:

A ZÖLD KÁVÉ 5-szörös intenzív súlycsökkenést és anyagcsere-felgyorsulást okoznak! Ebből kiindulva az egész világon a nők a zöld kávé fogyást előidéző különleges hasznosságát értékelték, megsértve adagolásának előírását!

Miért fogyunk a zöld kávé hatására?

  • A kávé különleges poliszacharidjai 5-szörösére gyorsítják az ember anyagcseréjét, elősegítve ezzel a szervezet zsírsejtjeinek jelentős csökkenését. Ennek eredményeként, minden, a táplálékkal bekerülő zsír mindennemű fizikai nehézség nélkül intenzíven elég , a szükséges mikroelemek viszont megmaradnak.
  • A zöld kávé béta-szitoszterolt tartalmaz – olyan anyagot, amely elégeti az összes káros koleszterinta májban. És éppen ez a káros koleszterin okozza a szervezet elzsírosodását.
  • A zöld kávé stimulálja a növekedési hormon („fiatalság” hormon) hipofízis általi kiválasztását. Ez elősegíti a bőr állapotának javulását, az öregedés megelőzését és az alvás minőségének javulását.

Zöld kávé mellékhatásai, használati utasítás, összetétele

Az optimális (5-10 kg) súlycsökkenés érdekében havonta minden nap 20-tól 50 grammig ajánlatos a zöld kávé fogyasztása reggel és az esti órákban. A zöld kávé általi fogyás legmegfelelőbb időtartama mintegy két hónap.

A rövid idő alatt nagy súlytól megszabadultak megkérdezése alátámasztotta, hogy valamennyi lány túllépte az adagolást és az előírt mennyiség 3-5-szörösét fogyasztotta! Így a testsúly sokkal hamarabb csökkent – heti 7-12 kilogrammot. Ezt az eredményt látva, sokan nem tudtak leállni és a végeredmény – erős súlycsökkenés.

Zöld kávé rendelése, hol kapható, ára, hol lehet venni

Az Magyar Orvostudományi Akadémia figyelmeztet: a rendkívül gyors fogyás az egészség komoly problémáihoz vezet!

A Goji és más fogyasztó adalékokkal való összehasonlítás alapján a zöld kávé 97,8%-os mutatóval rendelkező zsírgyilkosnak minősül. Mindez viszont az eredményekkel történő megelégedés és a megengedett adagolás túllépésének kockázatához vezet. Jegyezzék meg: a súlya és térfogata fokozatosan és egészségkárosodás nélkül kell hogy csökkenjen. Ezért ha már a fölösleges kilóktól történő megszabadulás érdekében a zöld kávé mellett döntött, ne feledje, hogy a napi adag nem haladhatja meg az 50 grammot – testsúlyától függetlenül!

Óvja egészségét!

Hozzászólások – Zöld kávé fórum, tapasztalatok, vélemények, eredmények

Lilla

Remek kiadvány és mint mindig, a legjobb és legszükségesebb információ! Köszönet Juditnak és egész csapatának! A súlyom jelenleg messze van az ideálistól és már beléptem a honlapra és megrendeltem a zöld kávét! Elkezdek fogyni! Ismételten köszönöm!

Judit

Hallottam a termékről de minduntalan kétes honlapokra tévedtem.. jó, hogy jelen a valós utalást közölt, már visszahívott a kezelő és megmondta mikor kapom meg a csomagot a zöld kávéval! Örülök! Végre lemondhatok a diétákról!!! Köszönöm)

Larisza

Már lefogytam a zöld kávétól, megrendeltem ezen a honlapon dietológus barátnőm tanácsára

Eredményeim 3 hét alatt:

  1. hét- mínusz 5,6 kg
  2. hét- 9,5 kg
  3. hét 11,5 kg. Fotóimat csatoltam

Katalin

Már 2 hete iszom a zöld kávét és mit mondjak: fogyok! Térfogatom is csökken, ami nagy plusz. Egyelőre nem teszem közzé fotóimat, el akarom érni végcélomat. Reggelente iszom a zöld kávét.

Zsófi

3 hónapja javasolta ezt a terméket dietológus orvosom, elkezdtem reggel és este inni a zöld kávét. 20 kilót fogytam! Térfogatilag ti is láthatjátok) nagyon elégedett vagyok és minden fogyni vágyónak javaslom – fogyjon csakis a zöld kávétól! Nagyon hasznos és a hatás gyors!!

Vivien

Ez igen!? Nem semmi.. már megrendeltem.. a súlyom most 85 kg 163 cm-es magasságom mellett.. fogyni fogok és vőlegényt fogok keresni.. meguntam az egyedüllétet (

Xénia

Sokféle diétával próbáltam lefogyni de nem sokat vesztettem a súlyomból, csak az idegeimből. Természetesen hallottam a zöld kávéról.. de nem nagyon bíztam benne.. jó hogy Jelena beszélt róla most már bátran ki lehet próbálni, elvégre megbízhatunk tanácsaiban) nagyon köszönöm! Remélem most már minden sikerül nekem!!

Maria

A zöld kávé hatására sikerült ledobnom 12 kg-ot. Az előírásban közölt módon ittam őt és az említett utalás alapján rendeltem meg. Súlyom változatlan és nem nő és a cellulitis is elmúlt. Remek termék fogyás szempontjából! Ajánlom azoknak akik nem találnak optimálisat és nem tud lefogyni!

Valéria

Köszönet az első csatornának a jó és nagyon hasznos adásért! Judit, igyekszem nem elmulasztani egy adást sem! Már én is megrendeltem a fogyasztó zöld kávét. Fogyni fogok! Köszönöm!

Jutka

3 hónap alatt sikerült ledobnom 22 kg-ot! Képzelik? Manapság nem ismernek meg, és természetesen le kellett cserélnem egész gardróbomat, amit örömmel tettem! Szintén a zöld kávétól fogytam le, nekem egy ismerősöm ajánlotta amikor pekingben volt. Nektek is ajánlom, nézzétek meg a fotóimat)

Ibolya

Ez igen.. 3 hónap természetesen nem hosszú idő .. ilyen erősen lefogyni.. a bőr nem kezd lógni ilyen erős fogyás után?

Natika

Nem, nem csüng, nálam semmi ilyesmi nem volt és a cellulitis is elmúlt

Anikó

pozitívan feltöltődtem eredményeitektől lányok! Holnaptól minden megváltozik! Mivel én is megrendeltem a zöld kávét és fogyni fogok!

Dorina

Igyekszem az Egészségesen élni egyetlen adását se kihagyni és mint mindig jelena értékes és szükséges tanácsokkal szolgál. Rég nem tudok megszabadulni 12 kg zsírtól a hasamon és az oldalamon.. úgy gondolom a zöld kávé az esélyem mindent megváltoztatni! Köszönöm!

Petra

A nőknek egy problémájuk van – lefogyni, Jobbnak kinézni – mindenben sikeresnek lenni.

Létezik a mindenféle diéták komplex programja.

de Judit módszerénél jobb NINCS!

már 2 hete fogyok a zöld kávétól, mínusz 10 kg!

Natália

Na ez aztán a költészet… )) értelek titeket , én is könnyedtséget érzek és emelkedett hangulatban vagyok!!! Még csak egy hete iszom a zöld kávét, mi lesz még később))))) köszönöm Natika!

Hajnalka

Egész életemben küzdöttem a súlyommal, nagyon remélem, hogy ez segít. Megrendelem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + fifteen =